- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
ayşecikle bi koşu gittik, yufkamızı aldık
akşama: mısırlı pilav, kıymalı patates oturtma, ezogelin çorba, ıspanaklı börek var![]()
Ispanaklı börek mi dedin......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama: mısırlı pilav, kıymalı patates oturtma, ezogelin çorba, ıspanaklı börek var![]()
Gü-nay-dııınnn......şöyle enerjik başlayalım güne bari. Bütün uykusuzluğa ve yorgunluğa rağmen. gidip güzel bi kahvaltı, özenilmiş bi şıklık sağlarsak.... günün, hatta haftanın güzel geçmesini sağlayabiliriz belki.
Ya kızlar birde bi sorum olacak. Bizim kız şimdi 8 buçuk aylık. Ama hala hiç dişimiz yok. Bi biz mi kaldık ne dişsiz? Bizden başka var mı? Dr 13 aya kadar normal kabul ediyoruz dedi![]()
Günaydınlar...
Bugün tekrar BEBEK görmeye misafirlerim var herkesin aklına şimdi düştü doğum yaptıgım sanırım neyse ben hazırlıkları yapmaya geçmeden bi bakıyım dediM..
Aryacım bizim de dişlerimiz çıkmadı hala biz de varız biz deeeee![]()
günaydınnnn
kızlar bu cumartesi başıma öyle bir olay geldiki çok üzücü şükür Allahıma birşey olmadı yoksa kahrolurdum
oğlumu yıkarken girdim banyoya onu kucağıma aldım evde kimse yokken o şekilde yıkıyorum mecburen neyse banyoya girmeden evvel kombiyi sonuna kadar açmıştım hava ayaz ev ısınsın çocuk üşümesin diye suyu ayarlamıştım güzel yıkarken su birden soğudu çocuğu kucağıma aldım suyu ayarlıyorum sıcağı açtım soğuğu az açayım derken su kaynamasınmı küvette küçük zaten ben bacağımı uzatmışım bacağım yanıyor sesimi çıkaramıyorum kucağımda çocuk var çekemiyorum da neyse soğuk suyu açtım ha soğudu ha soğuyacak derken oğlum bir çığlık attı birde baktım bacağımdan süzülüp ona gelmiş kaynar su yavrum bir bacağı kıpkırmızı olmuştu ödüm koptu ben suyla uğraşırken üşüdüde tabi neyseki duşakabin var ısınmıştı içerisi ufoyuda yakmıştım banyoda neyse çocuğu yıkadım çıkardım giydirdim falan bacağı kızarıktı içim nasıl acıdı benimde bacağım kızardı ama yanmadı o anlıktı geçti yaktım sandım çocuğu göz göre göre eşim geldi anlattım o uyardı kombi çok açıkken suyu ısıtamamıştır diye ben hiç düşünemedim bilseydim açmazdım kombiyi o kadar neyseki dün sabah baktım geçmiş kızarıklık yok çok şükür yanıkta yok dokundum okşadım acısa ağlardı ama bu bana ders oldu yaşadığım korkuyu azabı anlatamam
neyse dün pastırmalı nohutu yaptım ama lezzetli birşey oldu beğendik hem çemenlerini ayıklayınca pastırma çok koku yapmadı karakıza sevgileryanınada bulgur pilavı yapmıştım sonrası içinde sütlaç ohh oğlumada az şekerli yaptım sütlaçı bayıldı bıdık tavsiye ederim kızlar çok sevdi afacan daha öncede yapmıştım ama o zaman küçüktü şimdi daha bir ağzının tadını bilir oldu
ya dün gece ev nasıl soğuktu ben kombiyi arttırdıkça ev soğuyor ben arttırıyorum ev soğuyor baktım olmayacak ufoyu yaltım çocuk üşüyecek korkusuyla sabah kalktık evlerin çatıları buz tutmuş neyseki soğuklar bitiyormuş bugün ısınacakmış hava aman şu çocukları hasta etmeden bahar gelsin artık inşallah
ben geçmişi cevaplıyım biraz
ayşecik, garip sesler çıkararak koltuğun deri kolçaklarını ısırıyor
sanırım uyutsam iyi olacak
şimdi de çenemi yakaladı..:111:
patatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.yok canım öyle değil
pazı ve patasi doğrayıp haşlıyosun
tencerede soğan kavuruyosun üzerine pazı ve patatesi süzüp ekliyosun
patatesleri eze eze kavuruyosun ve sarmısak ilave edip bitiriyosun![]()
ivitIspanaklı börek mi dedin......![]()
patatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.
o zaman yanına bi çorba yaparsın.. yoğurt da iyi gider..
ivit![]()
ıspanaklı börekmi dedin
ama ben diyetteyim hamurişleri ile vedalaştım bir süreliğine.
bende kabak mücver yapacağım oğlumda sevdi.ama busefer fırında yapacağım daha sağlıklı kızartmadan.
bizimki çok hareketlendi banyo yaptırırken leğenin kenarından tutunup kalkıyor.
tam maceraya dönüştü yıkamak .ama suyuda çok seviyor...
Bizde de dünden kalan nohut var yanına da pilav yapacağım...
Size afiyet olsun..bende yapmak istiyorum ıspanaklı börek ama eşim pek sevmiyor hazır yufkayı...
![]()
sen zaten, teamüller ötesi bi annesin, kızın da öyleecrin nisa ya ayrı yemek ypmyorum bizim yediklerimizden yiyor sucuklu yumurtanın çoğu zman yumurtasnı yiyor düşünün yni
alışsın köfte kıyml pide yedirmişti annem 5 aylıkken![]()
hadi güle güle, yine beklerizkızlr biz dşrı gidiyoruz :92::79::80:
öpüldünüzzzzzzzz![]()
cena rekor sende![]()
bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?