Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi :(

Cnm oncelikli gecmis olsun bol bol dinlenmen lazim ama bebislerle malesef cok zor bende 2 ay once cok agir grip oldum ustelik bronsittim de var mecburen amoklavin kullanmistim anne sutune gecmiyor demisti doktor

Çocuğun Yaklaşık Olarak Olması Gereken Boy Değerleri

Erkek----- ---Ay-------- Kız

50 cm----- Doğum ---50 cm

60,5 cm---- 3. ay -----58,5 cm

66,5 cm ----6. ay -----64,5 cm

71 cm ------9. ay -----69,5 cm

74,7 cm ---12. ay---- 73 cm

78 cm ------15. ay--- 76,5 cm

81,5 cm-- -18.ay-----79,5 cm

84 cm-----21.ay---- 83 cm

86,5 cm-- -24.ay ----85,5 cm

aa ben onu bilmiyordum gerçi oğlum doğduktan sonra avm adına sadece carrefoura gittik fazla kalabalık ortamlara sokmayı sevmiyorum ama yazın sık gideriz bu araba olayı iyiymiş ilk kez duyuyorum nerede veriyorlar bebek arabasını ben hiç görmedim
valla biz genelde forum istanbula ve cevahire gidiyoruz ikisindede var.cevahirin girişinde hemen çantaların flan konulduğu kasalar var onların yanında yani girerken alınıyo.sanırım viaporttada vardı yanlış hatırlamıyosam(olmayadabilir emin değilim:9:) kimliğii verip kayıt yaptırıyosunuz saat farketmiyo istersen kapanana kadar gez çıkarken kimliği alıp arabayı bırakıyosunuz.biraz daha büyük çocuklarada baya büyük otomobil gibi oyuncak arabalar var 3-5 yaş olanlara.

Çocuğun Yaklaşık Olarak Olması Gereken Boy Değerleri

Erkek----- ---Ay-------- Kız

50 cm----- Doğum ---50 cm

60,5 cm---- 3. ay -----58,5 cm

66,5 cm ----6. ay -----64,5 cm

71 cm ------9. ay -----69,5 cm

74,7 cm ---12. ay---- 73 cm

78 cm ------15. ay--- 76,5 cm

81,5 cm-- -18.ay-----79,5 cm

84 cm-----21.ay---- 83 cm

86,5 cm-- -24.ay ----85,5 cm

benim kız bu çizelgeye hiç uymuyo 75 cm :9:

ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa

olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan

efendim canımmmmm

nfk neymiş ya nifak gibi :36::36::36: c..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok

oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah

kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam

haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz

canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah

canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür

ne yapayım canım ya çok deşifre oldum arama motoruna yazınca direk ben çıkıyordum

Pediastrum değilmiiiii:1::1: iyiyiz cnm sen nasılsınnn

Çok geçmiş olsun, bol bol meyve ye cnm C vitamini olsun.

Kaçmasın hiç hevesin cnm ya, buluşma ayrııı diş buğdayınız ayrıı ikisinin birbiriyle bağlantısı yok. Sen gönlündeki gbi yap. Biz inşallah buluşmayıda gerçekleştirebilirizzz:1:

evet canım ta kendisiyim :1::1:

Son düzenleme:
noldu libyana neyde değişiklik yok?

İsim değişikliği için mesaj atmıştım canım ama olmadı...
:5:

tekrar mesaj attın mı canım acil yardım diye geçen bende çok uğraştım ya benimkini de daha yeni yaptılar işte

Dün akşam yaptığım başvuru için mail atmışlar uygun değil diye.. bende başka isim yazıp yolladım bakalım ne zaman değişecek... :31:

günaydın kızlar bız uyandık 10 da kahvaltımızı yaptık
çağan paşam çok mutlu çünkü annesi 2 gün evde :)

Selam kızlarrr sessiziz bugün

Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycem:56: Kendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.

Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycem:56: Kendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.

Ben veriyorum artık salça falan. Bundan sonra da herseyi vericem valla. 2 hafta sonra bunu yazdığıma inanamıyorum ama 9 aylık olacak. Artık büyüdüler. Bide ben titizlendikçe bizimki de cins biçocuk oluyo

ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa

olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan

efendim canımmmmm

nfk neymiş ya nifak gibi :36::36::36: c..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok

oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah

kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam

haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz

canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah

canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür

Nfk bende de nifak kelimesini uyandırdı ilk anda desem :) benim hala cena diyesim, libyana diyesim, pediastrum diyesim var :))

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu nasıl neler verıyorsunuz benım bebeğim 16 temmuzda dogdu alttan dişleri çıkmaya başladı baba anne dede diyor arada başka seslerde çıkarıyor sizin bebişler neler dıyor

Bizimkinin kilo ve boyu iyi çok şükür. 4 tane de diş var. Anlamlı kelime yok :)

benim kız bu çizelgeye hiç uymuyo 75 cm :9:

Oh maşallah kuzuya :) minik manken :) bizimki de en son 74,5 idi.

günaydın kızlar bız uyandık 10 da kahvaltımızı yaptık
çağan paşam çok mutlu çünkü annesi 2 gün evde :)

İkiniz adına da çoookk sevindim :)

Bizim bakıcı teyze yaptı dün işte ama az salça da koydu :)

Cincon öğren karakızı da bize de haber ver :)

Kimsecikler yok mu bugünn?

Ay öğlen eve gittim kızım uyuyodu. Fırsat bu fırsat akşama yemeğimi yaptım ona çorba yaptım. Kuru fasülye+ bulgur pilavı+ tursu .
Eve gidince yemeği yiyip kızımı alıp dışarı çıkıcam:) hava çoook güzel burda. Tşörtle terliyorum.

Selamunaleyküm...:16::16:
yepyeni bir isimle aranızdayım...
:12::12:
İsim değişikliği için Teşekkür ederim kadınlar kulübü editörleri....
:kkk::kkk:

tatlım mrb nasılsın nasıl gidiyor
ıyıyım canancım iş bebek zor oluyo tek sıkıntım eve yetısemıyorum
çamaşır bulasık yemek ev işi yetıstremıyorum 2 gün izinlı olmama ragmen.
çağan kucak ıstıyo o sıkıntımız var fena alıstı
kendı kendıne cok uzun sure durmuyo
uyudugundada ses oluyo yapamıyorum uyanıyo
iş aynı bolum degısıklıgım duzelmedı eskı bolumumde degılım onada canım sıkkın
dogum ıznınde mudur yerıme bırını aldı bı sure yenı bolumde sana bahsetmıstım ıdare et dedı ıse baslayalı 3 ay oluyo hala aynı yerdeyım

Back
X