ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa
olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan
efendim canımmmmm
nfk neymiş ya nifak gibi

c..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok
oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah
kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam
haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz
canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah
canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür