Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cinconummm bnde sizleri cok ama cook ozledim hele bulustugunuzu okuyuncs daha bi heyecan yaptim merakla bnde sizleri gormeyi bekliyrm memleket harika feci kafa dagitiyorum sizler nasilsiniz herkesler iyidir ins
bizde iyiyiz şükür canım yarını iple çekiyorum görüşme günü belli olacak en kısa zamanda gidiyimde şu iş görüşmesine rahatlıyım kk da dansöz oynatıcam isterseniz pastadan çıkartırım :8::8::8::21:
Ne güzel bir buluşma olmuş :) insan iyi vakit geçirince 2,5 saat ne ki...? Ben hala ceza olayını merak ediyorum :))))
evet canım çok güzeldi 2.5 saat su gibi geçti çok sevdim ilknuru ceza olayı kendi isteği canım sınavları yaklaştı ya ders çalışmak için durdurdu hesabını başka türlü burada çok zaman geçirip derslere istediği kadar adapte olamıyor bu nedenle istedi ne zaman biteceğini bilmiyorum ama sınavlara daha epey vakit var cezası bitsede giremeyebilir

Merhabalar güzel anneler ve tatlı bebisleri:54:herkese güzel bir pazar diliyorum:16:
Gecmisi okudum ama alintilayamadim, nfk annen umarim dahada iyi olurcok gecmis olsun.bu arada nickini gule gule kullan:34:
Dtk decip tazil kisakurek gulmektan öldüm:1::1:
Cincon yeni isin hayirli olur inşallah, karakiz ne zaman gelicek cezasi hakkinda konustunuzmu:44:
Libyana pardon kelebek (gerisini hatırlayamadım:17:) hayırlı olsun yeni ismin:16:

Gelelim bizden haberlere dun misafirlerim vardi bugunde evi topladim, az oncede esim tutturdu annemgile gidellim diye daha dun anasi babasiyla birlikteydi hatta birlikte gidip balık falan yemidler akşam gec geldi ses cikarmafim şimdide hadfi gidelim diyo ya saaatler gecti daha neymiş ozlemis bende sinirlenfim actim agzimi yumdum gozumu:47::47: o da carpti kapiyi cikti artik hic umursamiyorum eskiden uzulur ağlardım.yoruldum artik sanirim yipranmaya gucum yok:20::20:defol git dedim.

Aysecikle yemegimizi yedik şimdi uyuttum , bende biraz kafa dinlicem uyucam kizimla:ssz::ssz:
Aysecik emeklemeye basladi vok degisik bir stili var:nazar::emir_bebek::16:artik kiloyu falan dert etmiyorum amaaaan olduğu gibi olsun coksukur psikomotor, bilissel gelisimi iyi :nazar:
Bizden habrrler boyle yuvarlanip gidiyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1:

erkekler genelde böyleler benim eşimde üstüste birkaç gün geçirsin ailesiyle hemen yapısı değişir bir anda evrim geçirir zamanla alışıyor insan takma kafana zaten içinde bulunduğun durum zor kızın için bu kadar sıkı bir perhiz yapıyorsun insanda psikolojimi kalır üzerine birde buna takarsan sütün kesilir zamanla azalıyor ailelerine olan ilgileri çocuklar henüz anneciler bak biraz büyüsün bba ditmeee diye ağlamaya başlasın görürüm nasıl gidecek eşimde boran büyüdükçe daha bir anlayışlı olmaya başladı inş sizinde öyle olur
cincon ve karakız valla duygulandım şimdi.neden diye soracak olursanız 9 ay hamilelik 8 ay doğumdan sonra...neredeyse 1----1,5 seneye yaklaşan bir muhabbetimiz olmus topikte.yüzümüzü görmeden fikir almış vermişiz birbirimizden...kaynanaya sinirlenmişiz yazmısız,kocaya uyuz olmusuz burda stres atmısız...bebişlerimiz ağlamıs niye ağlıyor diye buraya yazmısız...velhasıl kelam yeri gelmiş annemizle paylaşamadığımız seyleri burda paylaşmısız bhep birlikte..şimdide yüzyüze tanısmak ne büyük keyif..sanki yıllardır tanıdığımız bir arkadasımızla bulusuyor gibi.netten tanısıp buluşmaya karar verdiren ,o güveni sağlayan tek sey evlatlarımız....sizleri coookk seviyorum güzel 2012 temmuz anneleri

kızlar birgün kilo vermek için çabaladığım günleri görürmüyüm ola? :8: 43 ile hamile kaldım
60 ile doğuma gittim
suan 50 kiloyum
5 kilo almayı planlıyorum:9:
evet canım dediğin gibi o kadar çok şey paylaşmışızki dk da başladık sohbete hiç yabancılık çekmedik hata güldük kendi kendimize kırk yıllık dost gibiyiz diye gerçekten kk bu anlamda bana çok şey kattı
Yeter pazar pazar gezdiğiniz yaaaaaaa :) artık herkes evine, kknın başına dönsün lütfen :)

heheh gezmekmi benmi şaka yapıyor olmalısın sabahtan beri çamaşırları yıka as yıka as 4 makina çamaşır onları kurut az evvel ütüledim bu arada oğlanın kudurukluğu hat safhada bugün hep kucağımdaydı bir ara parka gittik yarım saat geldik uyur belki dedim nerdeee az evvel banyo yaptırdım ancak uyudu bu hafta banyo çok güzel geçti şükür su sorunu yaşamadık petekleri kapamak gerekiyormuş demek :34: hafta içi annemde yıkıyorum orda kolay ama evde çocuğu yıkamadan evvel 1 saat kendime gaz veriyorum hadi korkma yapabilirsin :36::36::36: neyse oda alıştı artık korkmam bundan sonra
neyse oğlan uyudu mutfağı topla evi süpür derken perte çıktım kendime yemek yapacak hal kalmadı bir çorba yapabilsem benden yiğidi yok ayyy yoruldummmm

cumartesi gezmenin cezası olsa gerek :36::36::36::36::36:

seni çok iyi anlıyorum gercekten.

bi de geçen gun oğlum elinde zararlı bişi almış oynuyodu, elinden aldım nası sinirleniyo, nasıl kendini atıyo yerlere.. uyy dedim benm cektiğim sıkıntılara bak, şunun yaptıgı edepsizliğe bakk..
sonra farkettim ki buyudukce bu isyanlar artacak, kendi isteklerini yaptırmaya calışcak, biz parmağında oynatıcak, butun hayatımzı ona adayacağız o ne derse o olcak, hep onu mutlu memnun etmek için yasayacağız. bakmak, altını değişmek, yemek yedirmek gbi fiziksel işlerden daha da önemlisi bu işte, çocuguna adanmış bir hayat..

işte o anda anne olmanın ne oldugunun farkına vardım, kafama dank etti diyebilirm :)

rabbime sukurler olsun ki yavrularımızı bizlere bagısladı ama çok zormuş, hiç kolay bişi değil yani.. elhamdulillah şikayetçi değilm ben, yanlış anlaşılmaya sebep olmayım ama bu da boyle bişi.
Tatlım senin bebeğin zararlı bişey almış oynuyo diyorsun, bizimkiler eline tutuşturuyor direk. kv bikaç saatliğine geldi yapacağını yaptı yine. ayakkabı çekeceği verilirmi çocuğun eline. ya iyi davranayım diyorum. günlerdir hastanede destek olayım diyorum, benim sinirimi bozcak bişey buluyor mutlaka. peçetenin içine kp dişlerini sarmış. bende temiz selpak sandım elime aldım. diş olduğunu anlayınca benim reflekslerim biraz acayiptir biraz ayyh dedim bıraktım hemencik. kv lafı yapıştırdı hemen tiksinmene gerek yok temiz onlar diye. tiksinmedim aslında ama yanlışlıkla alınca bi garip oluyor insan.

Hayırlı cumalar olsunn..Allah gönlumuzden gecenlerı karsımıza cıkarsın inşAllah..bir cok arkadasımızın dedıklerıne aynen katılıyorumm.bazen oluyor kı bı kısır döngü ıcındeymıs gıbı hıssedıyorum kendımı;sabah olacak maraton baslıyacak ve bu maraton aksam 9 a kadar surecek..uyunacak gece kalkılacak vs vs..bazende dıyorum hamdolsunn şükür rabbıme ıyıkı evladım varr;yerıne hıcbısey koyamıyorum düşününcee Allahım onları korusun..bugun sabah kahvaltısında ali babanın cıftlıgını soyledıkk:)yani soyeldımm..horozun üüüüürüsüne katılarak guluyorr.:)tek elıyle rıtım tutuyor mama sandalyesındee..bıraz oynak olsunn babası hıc oynamayı beceremıyorr..oglumla göbek atacagızz buyuyunce Allah nasıp edersee..
NFK..cok severek okurum ısmının basharflerını tasıdıgın sahsıyetı..İnşALLAH annenın hayırlı haberlerını alırsın canım..umarım amelyettan sonra cok daha rahat gecırecegı zamanları olur..gecmısler olsun..
CİNCON..bende tam senın ne kadar temız kalplı oldugunu dusunuyordum yazdıklarından yola cıkarak..umarım işin olurr ki ben oldugunu bıle dusunuyorum..ınsanın sevdıgı yerde olması cok onemlı gercektenn..ister ev ..ister iş her ne olursa olsun..Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın...
DESTINY 55..Soforlugun hayırlı olsun canım..ınşAllah bende havalr bıraz daha duzelınce bu konuya el atacam..cok ara verıncee yapamıyacakmısım gıbı gelıyor ama bakalım..
NKOLIK..yenı evınız hayırlı olur ınsallah..güle güle oturun..ve de gecmısler olsun..valla bende bı gun kut dıye tututlup kalacamm..aynı seylerı yasıyoruzz cogunluklaa
GRNT..KELEBEKLERSONSUZUCAR..oylemıydı yaaaa:)degısle kusuruma bakma canım paşa uaynmadan hızla yazıyorum gerı donup bakamadım..ısımlerınız hayrılı olsunn..
Dişi cıkmayanlar klubü arkadaslarıı sabırr..bı gun mutlaka cıkacakk..:)bende beklıyorum sabırlaaa..cıksın artıkk..
bizim maratonumuz evlatlarımız evlensede devam edecek...

amin bacım, saol.. :38:

hastanede akşam ziyarete müsade yok..
kv evde yok..
e babama abime gelin beni alın anneme götürün mü dicem?:99:

kaptım kızı, aldım bastonu.. düştüm yola..
zaten kadıköy-kartal metrosunu da merak ediyordum..
siftahı yaptık ayşecikle.:1:
bi durak var, jet gibi gidip geldik valla..:10:

ayşecikin nenesi iyi, inş yarın taburcu olacak..
fıtığı patlamış, sinirlere yapışmış..
sinirlerden kazımışlar, o yüzden uzun ve zor bi ameliyat olmuş..
ama operasyondan önce kısmı hissizlik yaşadığı ayağında gözle görülür iyileşme var.
daha çok hissediyor ve hareket ettirebiliyor.. elhamdülillah..:16:
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
doğum hariç bizi hastenelere düşürmesin.. :1:
annenin iyi olmasına çok sevindim canım.

ben sebzeleri yok etmeden kcuk kucuk ezerek veryorum yiyo, ama ekmek yiyemiyo çorbanın içinde, sennki de ekmekten kusmuş olmasın?

nfk cena mı acaba, ayseck demiş? ben bu ara koptum da biraz
bizimkinin pütürüde azıcık büyük olsun hemencik çıkarır. ıspanağı bulgurlu yapmıştım bulguru yedi ıspanağı yemedi. sanırım çok uzun doğramışım yutamacı paşam.

ekmek yerine bebek petsimeti ufaladım, resmen toz haline getirip kattım, onada aynısını yaptı, galiba kıymadan olabilir diye düşünüyorm

denemeye devam :37:
yemeklerde kıymayı ben hiç sevmem yemeğin tadını çok değiştiriyor. ama et güzel oluyor. bebeklerde sanırım o tadı sevmiyor.

Allah razı olsun bacım.. :16:
bizimki kraft.
Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

yağmurluklu olması süpper, şuan şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda. gidip gelirken hiç sorun olmadı.
aldığın modelin yağmurluğu olmasa bile, haricen yağmurluk satılıyormuş..
önemli olan hafif olması, alırken ağırlığına dikkat et, bi de sırt kısmı yatıyor mu, ona.:40:
çünkü içine koyar koymaz uyuyor bu bebikler :1:

numarayı da aramadım, aramam, konuşacak olan zaten arar:19::63:
ben hala karar veremedim. emin olduğum tek şey çift taraflı almak istediğim. bi mağazaya baktık çok dandiktiler almadan çıktık.

GÜNAYDINNNNNN

BİLİN BAKALIM BEN DÜN KİMİNLEYDİMMM ????

KARAKIZLAAAAAAAAAAAAAAA :8::8::8::8::8::8::8::8::21::21::21::21::21:

haber vermedim diye kızmayın çok spontane gelişti tam face ten yeni saçların hayırlı olsun canım hava güzel olsa buluşup gezseydik yazmıştım babam aradı eve erken gel karşıya amcanlara geçicez demesinmi OLEYYYYY dedim ilknuru aradım dedim buluşalım oda hemen sevindi neyse 3.5 gibi oliviumda buluştuk ben resimlerdeki gibi kara kuru kısa birini bekliyordum amanınnnn bir geldiki ilknur wavvv baya baya çağla şikel gibi birşeymiş bizim karakız saçlarda yeni boyanmış uzun uzun salmış fıstık gibi birşey valla tam bir lolita :21:ni gerçekten çok şaşırttı her resimde özensizce toplanmış saçlarıyla görüyordum bu haliyle karşımda görünce şok oldum :53::53: ama size şu kadarını söyliyim burdan o çılgın yazılar yazan öyle deliyim böyle çatlağım diyen ilknur varya 21 yaşında tam bir hanımefendi konuşması oturması kalkmasıyla çok olgun ve hanım hanımcık ecoşuda görseniz Allahım tam bir küçük hanımefendi biz otururken arabasında kendi halinde oturup bizi seyretti bayıldım nasıl tatlı nasıl şeker

neyse üst kata çıktık ben bebek arabasını yerleştiriyim çocuğun montunu çıkarıyım diyene kadar kapmış 2 hamburger menü kuzum ya mahçup etti beni mamalarımızı yedik çocukları alıp oyun alanına girdik bıdıkların resimlerini çektik ordan lcw gezdik kuşuma yeni sezon 2 tşört aldım ilknur teyzesi seçti ecoşada ayakkabı alaaktı annesi ama malesef numarası kalmamış alamadı bebek odasına gittik bebişleri emzirdik babamlar beni almaya ggeldi vedalaşıp ayrıldık :43: 2.5 saat geçirmişiz ana nasıl çabuk geçti zaman ben hiçbirşey anlamadım ayrılırken ecoşu kucaklayıp öpeyim dedim bana sarıldı sindi kucağıma ay yavrum alıp götüreyim dedim ya çok tatlı maşallah borişlede baya kesiştiler gelinimiz olur inşallah yanlız babası çok sıkı işimizz var bu dünürle 2.5 saatte kaç sefer aradı ilknuru maşallah Allah bozmasın aşırı düşkün karısına kaç sefer aradı saymadık :34::34::34:

çoooook güzel bir gün geçirdik oğluşla nasıl yorulmuşuz eve geldik 2.5 saat aralıksız uyumuşuz

buluşma konusu sürüncemede kalmış ben diyorumki madem toplu bir buluşma yapılamıyor herkese uyan yer ve zaman bulmak zor o zaman parça parça buluşalım mesela bir haftasonu örneğin gelecek ya da sonraki haftasonu optimum veya ikeada buluşabiliriz benim oyum ikeadan yana bebişlerde eğlenir oyuncaklarla oynarlar sonra rabiş gelir rabişe toplanır gideriz mayıs gibi bir haftasonu kadıköyde toplanırız gelebilenler gelir başka bir haftasonu eminönünde ayarlarız ben eksik kalmam onada giiderim kambersiz düğün olmZ :32::32::32::32: herkesi toplamak zor olacak bence biz ufaktan başlayalım tanışmaya şahsen ilknuru tanımak bana çok iyi geldi kk bana bir kızkardeş kazandırdı adeta acayipte kafa yapılarımız uyuyor artık sık sık görüşeceğiz kısmetse

:32:n böyle düşünüyorum buluşma konusunda herkesi toplamak çok zor olacak alternatifli buluşma yapalım katılabilen katılsın kimseyide zorl:32:m:32:ya gerek yok

nkolikcim denk gelemedik kuzum be sen varken ben yokum ben burdayken sen yoksun

born özledim seni memleket havası iyi geldimi

busmaiii sende ist a geldiğinde görüşelim nerde istersen

valla bravo canım size ya♡♥♡ ... iki gündür bende annemlerdeydim giremedim.. aslında senin dediğinde mantıklı parça parça yapılıp kime neresi uygunsa katılabilir boyle her iki taraf içinde zor oldu :(

sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii? :43:
benimki tamamen geçmiş durumda.

Hayırlı olsun cnm Rabbim gönlüne göre vermiş:)

EviniDe güle güle oturun. Çok çok da geçmiş olsun, annelik zor zanaat

Buluşmaya eşleriniz mi getirecek atkadaşlar o yüzden mi pazar günü oluyor??

Bende yok bir uyuşukluk hissi. Ama annem en son 20 sene önce doğum yapmış, hala söler o bölgem uyuşuk die. Sanırım kalıcı cnm

PEMBEHİPOPOTAM mercimek tarifini deniycem cnm, bugün tavuk patates havuç haşlamıştım brazda şehriye attım içine çok güzel yedi.

Paşamın biraz burnu akıyooooooor:(((
canım teşekkür ederim. arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve evim için iyi dileklerde bulunan herkeze teşekkür ederim. okadar karman çorman bakıyorum bazen alakasız yerlerden alıntı yapıyorum atladığım varsa kusura bakmayın. hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.

he kııı:9::9:
ay canım benim unutmamışın.ama bundan sonra değiştirdim decip tazıl kısakürek:9:

yeğenimde nene diyordu annemin isteğiyle...
hay nenesi kurban
hay nenesi hayran
hay nenesi yolunda ölsün
hay nenesi b...larını yesin

annemin meshur türküsü.yeğenimede bunu söylüyordu şimdi 3,5 yasında.annem bunu söylemeye baslayınca nene o sondakini söyleme nolur dio:9:
DTK, alemsin canım yaa. decip tazık kısakürek.. çok güzel uymuş.

Herkese merhaba, topikte epeydir vakit geçiremedim,malum bebekleyim 7/24 .saçlarımda aklarımla kös kös evdeyim,wc bile lüks .yanında yakınında birileri olanlar çok şanslı kıymetini bilin ne diyim.kimsen olmayınca bakım makım kalmadığı gibi akşam evr gelen eşine sarıyosun.adın oluyo dırdırcı!!
Neyse,umArım keyifler yerindedir.benim kız bugün 3-4 saniye kendi kendine ayakta durdu.herkes erken yürür diyodu ama çokerken değil mi ya,19 temmuz doğumlu daha !
benim kociş diyoki..saçlarına röflemi yaptırsak acaba. bak bak bak değişiklik istiyor adam. olur tabiii neden olmasın. değişikliği bende severim. ''zaman olsa can kurban''

Günaydınlar herkeseeee.

Oğlum dün akşam 4:30da uyandı ve misafirlerden dolayı akşam uykusunu uyuyamayıp gece 11:30da uyudu. Peki sonra?? Uyanıp durdu yine gece ve sabahın köründe de hortladı :( bi de gün içinde az uyudu gece uyur dediler. Gördük. Uyumak istiyorummmm.
uykunun en tatlı yerinde uyanmazlarmı bide. (hoş uykunun tadı da kalmadıda.) yinede fena değil bizimki. neresine geliyorsa sabaha kadar uyuduğuda olur çok nadirde olsa.

Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm
canımm oğlun nasıl oldu. iyi haberlerini duymak istiyorum.

günaydın kızlarrr

kar soğuğuna rağmen dona dona işe gelen ve gelirken aylık akbilini kaybettiğini farkedip şoka giren :53: bir vatandaş olarak hepinizi selamlıyorum

o değil yüklediğim parayamı yanayım yeni kart çıkarmak için yine taa kadıköylere gideceğimemi off nefret ediyorum otobüslerden :14:

neyse 2 saat sonra çıkıcam işten az kaldı oğluma koşucam babamız tura gitti 20 gün kadar yok başbaşayız bu haftasonu hava güzel olaydı ikeaya giderim diyordum ama kısmet yarına bakıcaz artık

bu arada görüşme için sürekli dua ediyorum 2 günüdür herşey iyi geçsin diye sizde dualarınızı esirgemeyin nolur

narağacım nerdesin nkolik nasıl oldun daha iyimisin

baharcım canım çok tşk evet müdür mü müdür falan yok burda tatlım 3 kişiyiz biri patron biri ben eğitim srumlusu biride satış sorumlusu ekle topla çıkar hepi topu 3 kişi ve ben şimdi diğer iş mevzusuda çıktı ya 2 sinden de soğudum ayaklarım geri geri gidiyor artık bir netleşsede bir an evvel kurtulsam
sanada haksızlık yaptılar ya nasıl bırakırlar o pozisyonda günah emeklerine

şeker portakalım süt iznimi he ne bişeymi dedin ne izini kuzum doğum izni bile vermiyordu zorla aldım süt izni falan yok sağıp götürüyorum günde 15 dk süt sağıyorum ya onu izin sayıyor dahada ilginci geçen gün ne dese beğenirsin geçen yaz doğum iznine çıkmışım diye tatil yapamamışlar bu yaz bana tatil yokmuş ben çalışacakmışım onlar tatil yapacaklarmış geçen yılda yıllık izin kullanmadım ayrıca 15 günümü yedi parasnıda vermedi bu senede izin yokmuş daha beni burda kim tutabilir :37::41::41::41:
işini kolay halletmişsindir inşallah canım yaaa. soğuklarda ani bastırdı yine. dikkat et üşütme sakın. bende iyiyim canım. iğneleri yiyince ayaklandım hemencik. diz kapaklarımda biraz morluk ver. bide kolum dirseğim biraz morarmış düşünce oldu heralde. mor mor geziyorum allahtan kışda üzerimdekiler kapatıyor.

melisacığın sanırım üst dişleri çıkıyor ucu beyazlamış ve sanırım acıyor ve kaşınıyor öndeki dişleri ile üst damağını kaşımaya çalısıyor dudaklarını bir tuhaf yapıyor:1:
ayyy tatlım benim sağlıkla çıksın inşallah. paşamında üst damaklar çok kabarmış ama henüz dişler yarmamış. sanırım ikitane birden çıkacak. zaten onlarda çıkarsa 2 alt 2 üst iyi ısırır. saçlarımı yola yola saç bırakmadı bide ısırsın bakalım.

şeker portakalııı bende evde hazırlasam daha ıyı olacak sanırım
ama patates havuç pirinçı suda hasladıgımda blendırdan gecırmeden dolapta 1 gece yada 2 gun beklese sorun olurmu acaba
annem verıcegı zaman blendırdan gecırıp sebze püresını verır.
sen nasıl yapıyosun bekledııgınde vıtamınlerı ölürmü
geç oldu yazmam ama sebzelerini hep günlük yaparsan daha iyi olur. ama çorba 2 günlük olur, bişey olmaz.

ya şu çizgi film karakteri fırat yokmu ölüyorum ona gülmekten allam yarebbim

Eki Görüntüle 665878
bir ara bende çok okurdum. işten eve gelirken özellikle.

Telefonumda full site yazan yere tıkladım bir baktım ki online olanları da görebiliyorum gülümseme ifadelerini de!! Çok sevîndim ve paylaşmak istedim :21::46:
Kız allah senden razı olsun valla benimki de düzeldi. Uzun zamandır böyleydi sinir oluyodum.

GÜNAYDINNNNNN

haber vermedim diye kızmayın çok spontane gelişti tam face ten yeni saçların hayırlı olsun canım hava güzel olsa buluşup gezseydik yazmıştım babam aradı eve erken gel karşıya amcanlara geçicez demesinmi OLEYYYYY dedim ilknuru aradım dedim buluşalım oda hemen sevindi neyse 3.5 gibi oliviumda buluştuk ben resimlerdeki gibi kara kuru kısa birini bekliyordum amanınnnn bir geldiki ilknur wavvv baya baya çağla şikel gibi birşeymiş bizim karakız saçlarda yeni boyanmış uzun uzun salmış fıstık gibi birşey valla tam bir lolita :21:ni gerçekten çok şaşırttı her resimde özensizce toplanmış saçlarıyla görüyordum bu haliyle karşımda görünce şok oldum :53::53: ama size şu kadarını söyliyim burdan o çılgın yazılar yazan öyle deliyim böyle çatlağım diyen ilknur varya 21 yaşında tam bir hanımefendi konuşması oturması kalkmasıyla çok olgun ve hanım hanımcık ecoşuda görseniz Allahım tam bir küçük hanımefendi biz otururken arabasında kendi halinde oturup bizi seyretti bayıldım nasıl tatlı nasıl şeker

neyse üst kata çıktık ben bebek arabasını yerleştiriyim çocuğun montunu çıkarıyım diyene kadar kapmış 2 hamburger menü kuzum ya mahçup etti beni mamalarımızı yedik çocukları alıp oyun alanına girdik bıdıkların resimlerini çektik ordan lcw gezdik kuşuma yeni sezon 2 tşört aldım ilknur teyzesi seçti ecoşada ayakkabı alaaktı annesi ama malesef numarası kalmamış alamadı bebek odasına gittik bebişleri emzirdik babamlar beni almaya ggeldi vedalaşıp ayrıldık :43: 2.5 saat geçirmişiz ana nasıl çabuk geçti zaman ben hiçbirşey anlamadım ayrılırken ecoşu kucaklayıp öpeyim dedim bana sarıldı sindi kucağıma ay yavrum alıp götüreyim dedim ya çok tatlı maşallah borişlede baya kesiştiler gelinimiz olur inşallah yanlız babası çok sıkı işimizz var bu dünürle 2.5 saatte kaç sefer aradı ilknuru maşallah Allah bozmasın aşırı düşkün karısına kaç sefer aradı saymadık :34::34::34:

çoooook güzel bir gün geçirdik oğluşla nasıl yorulmuşuz eve geldik 2.5 saat aralıksız uyumuşuz

buluşma konusu sürüncemede kalmış ben diyorumki madem toplu bir buluşma yapılamıyor herkese uyan yer ve zaman bulmak zor o zaman parça parça buluşalım mesela bir haftasonu örneğin gelecek ya da sonraki haftasonu optimum veya ikeada buluşabiliriz benim oyum ikeadan yana bebişlerde eğlenir oyuncaklarla oynarlar sonra rabiş gelir rabişe toplanır gideriz mayıs gibi bir haftasonu kadıköyde toplanırız gelebilenler gelir başka bir haftasonu eminönünde ayarlarız ben eksik kalmam onada giiderim kambersiz düğün olmZ :32::32::32::32: herkesi toplamak zor olacak bence biz ufaktan başlayalım tanışmaya şahsen ilknuru tanımak bana çok iyi geldi kk bana bir kızkardeş kazandırdı adeta acayipte kafa yapılarımız uyuyor artık sık sık görüşeceğiz kısmetse

:32:n böyle düşünüyorum buluşma konusunda herkesi toplamak çok zor olacak alternatifli buluşma yapalım katılabilen katılsın kimseyide zorl:32:m:32:ya gerek yok

Hiç de kıskanmadım tamam mı?:63::63::63::63:

Bende Eskişehir'e gittiğim de belki Yusuf_defne'ye giderim... :31::31:
Ben döndüğümde bana bir gelmeyin o zaman sorcam ben size... :20::20:

Aaaa biz bugun tam 8 ayligiz :119::119::119::119:
Cinconcugum gorusmen icin dua edecem yatsida hakkinda en hayirlisi olsun insss karakiz da bi haber vereydin iyiydi merak ettik seni yahuu cincon da olmasa ogrenemicez basarilar sanadaa

Gecmis olsun dileklernz icin saolun kizlar tek tek alinti yapamdm oglum cok perisan uyuyamior oksurukten offf sinirlerim cok bozuk bnden bulasti grip hasta ettim yavrumu oo agladkca oksurdkce cani yanior bnmde icim parcalanior dua edin isalh tez zamana iyilesir..
hep derlerya süt korur diye bu bebekleri. aslında emziriyorsun koruması lazım. nekadar sıkıntılı olduğunu bilirim yaa.bende grip olmuştum, üstelik yeni doğum yapmışım. maske kullanmıştım, çocuktan uzak durmaya çalıştım falan ayy çok sıkıntı. sen maske kullanıyorsun değilmi. gerçi bu grip çok çabuk bulaşan bişey, nereye kadar kaçarsınki. bu sene iğnesini vurulcam bende.

bunlar ne güzel dilekler canım.inşallah sizde iyisinizdir.maşallah subhanallah size:nazar:.merak etme nkolikcim bende baya gerilerde kaldım ama sükür yakaladım sohbeti herkesteki gelişmeleri okudum.darısı sana canım
daldan dala daldan dalaaaa. off nerde kaldım unuttum. karıştı valla. olsun ben cevap yazacak yer bulurum mutlaka. ama atlamak istemiyorum işte canım arkadaşlarım değer vermiş cevap yazmış, sanki ben hiç dikkate almamışım gibi olmasın istiyorum. bende herkeze çok değer veriyorum çünküü.

benim çevremde 5-6 kş DUKAN diyeti yapıyo, nerdeyse hepsi 20 kg civarında verdiiler. emzirenler yapamıyo dye ben yapmıyorum. bitince yapıp bi 5 kilo vermeyi hedeflyorum.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU
durr anam dukan diyetimi. hadi yaa iyiymiş. benim 6 kilo vermeye ihtiyacım var. nerden internetten mi bulcaz bu diyeti.

He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.
bildiğin kısır. kadın tv de söyledi incelmişde bayaa. yağda aldırmıştır o bence. onun samimiyetine inanırım gerçi ama eşim tanıyor safiye soymanı da faiki de. ben bi deneyim kilo verirsem sende dene istersen. zaten çok yedirmez ki kısır bulgur sonuçta şişiriyor.

İlk defa duydum. Nasıl bir diyet hiç bilmiyorum. Ben de kısır çok severim.

Haber veririm sonucu ;) biz pizzadan bıktık vallahi :) eşim çok seviyor diye evde de yapılır dışardan da alınır ;)

Herkese günaydınnnnnnnnnnn.[/QUOTE]pizza bende çok severimde hamurişi çok yemeyiz ki. arada ayda 2-3 kez falan.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU[/QUOTE]MMMmmm bir ara deneyim ozaman. teşekkür ederim canım.

Senin de canımmmm. Uyuyabilsek daha mutlu geçeceğine eminim ;)

GÜNAYDINNNNNN

Waaaaawww süper olmuş. güzel bir buluşma olmuş.

Ne güzel bir buluşma olmuş :) insan iyi vakit geçirince 2,5 saat ne ki...? Ben hala ceza olayını merak ediyorum :))))

NKOLİK canım hani sana bi link göndermiştim ya lorlu kek ile ilgili. Yaptım keki ama ordakinden az un koydum valla çünkü çok katı olacaktı. Orda 3-3,5 bardak diyordu ben 2 koydum. Sanırım o yüzden pek kabarmadı ama yumuşacık bir kek oldu. Oğlum da eşim de afiyetle yediler ;)
Hımmm tamam. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

kızlar birgün kilo vermek için çabaladığım günleri görürmüyüm ola? :8: 43 ile hamile kaldım
60 ile doğuma gittim
suan 50 kiloyum
5 kilo almayı planlıyorum:9:
ayyy ne güzel. bol bol hamurişi ye ozaman. tatlıda çok ye.

Yeter pazar pazar gezdiğiniz yaaaaaaa :) artık herkes evine, kknın başına dönsün lütfen :)
sen nerdesin şimdi bakimmmm heee.

nerdeyse 2 yil olacak ben artık degismesini beklemiyorum, kabullendim artik hrrkes kafasina hore takilsinda akli basina gelsin.grevdeyim:20::19:

Ben de su an 50 kiloyum ama sirf kizimda alerji var fiye yemiyorum o yuzden bir yesem direk 5 kilo cepte:27::56:
onlar akıllanmazlarrr anacım. varsa yoksa aileleri. sanki bizim ailemiz yokmuş gibi. benim biraz aram soğuk bizimkilerle. fırsat geçti eline. offf boşver. canın nasıl isterse öyle yap tınma bile. ben öyle yapıyorum.

bizde iyiyiz şükür canım yarını iple çekiyorum görüşme günü belli olacak en kısa zamanda gidiyimde şu iş görüşmesine rahatlıyım kk da dansöz oynatıcam isterseniz pastadan çıkartırım :8::8::8::21:

evet canım çok güzeldi 2.5 saat su gibi geçti çok sevdim ilknuru ceza olayı kendi isteği canım sınavları yaklaştı ya ders çalışmak için durdurdu hesabını başka türlü burada çok zaman geçirip derslere istediği kadar adapte olamıyor bu nedenle istedi ne zaman biteceğini bilmiyorum ama sınavlara daha epey vakit var cezası bitsede giremeyebilir

erkekler genelde böyleler benim eşimde üstüste birkaç gün geçirsin ailesiyle hemen yapısı değişir bir anda evrim geçirir zamanla alışıyor insan takma kafana zaten içinde bulunduğun durum zor kızın için bu kadar sıkı bir perhiz yapıyorsun insanda psikolojimi kalır üzerine birde buna takarsan sütün kesilir zamanla azalıyor ailelerine olan ilgileri çocuklar henüz anneciler bak biraz büyüsün bba ditmeee diye ağlamaya başlasın görürüm nasıl gidecek eşimde boran büyüdükçe daha bir anlayışlı olmaya başladı inş sizinde öyle olur

evet canım dediğin gibi o kadar çok şey paylaşmışızki dk da başladık sohbete hiç yabancılık çekmedik hata güldük kendi kendimize kırk yıllık dost gibiyiz diye gerçekten kk bu anlamda bana çok şey kattı

heheh gezmekmi benmi şaka yapıyor olmalısın sabahtan beri çamaşırları yıka as yıka as 4 makina çamaşır onları kurut az evvel ütüledim bu arada oğlanın kudurukluğu hat safhada bugün hep kucağımdaydı bir ara parka gittik yarım saat geldik uyur belki dedim nerdeee az evvel banyo yaptırdım ancak uyudu bu hafta banyo çok güzel geçti şükür su sorunu yaşamadık petekleri kapamak gerekiyormuş demek :34: hafta içi annemde yıkıyorum orda kolay ama evde çocuğu yıkamadan evvel 1 saat kendime gaz veriyorum hadi korkma yapabilirsin :36::36::36: neyse oda alıştı artık korkmam bundan sonra
neyse oğlan uyudu mutfağı topla evi süpür derken perte çıktım kendime yemek yapacak hal kalmadı bir çorba yapabilsem benden yiğidi yok ayyy yoruldummmm

cumartesi gezmenin cezası olsa gerek :36::36::36::36::36:
hadi canım hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.

Iyiyim kelebegim sen nasilsin memlekette kotu olur mu insan bol bol hasret gideriyorum...sen de gidiyorsun gakiba uzun kalicaksin

Yaaa biri bana yardim etsin eski haline dondurmek istiyorumm teli full siteden nasil eski halune dondurucam hic sevmedimm:50:
Bende iyiyim Elhamdulillah.. Ben de nasip olursa haftaya pazar gideceğim ara ara girerim topiğe...:31: Oğluşun nasıl..:55:

Eeeee cevaplar bitti çok şükür. şimdi napcam yaa. tekrar en başamı dönsem acaba :))
Kimse yok muu?
Nerdesiniz hatunlar...
bana cevap vermezseniz masal anlatırım bak. hepinizin uykusunu getiririm.
ninni de söylerim sonra.

E KK eeee eeee eee
E kk eeeee eeee eee
pişşşt açma gözünü.
eeeee eeee eeee eee

uyudunuzmu. ok. bende gidim yatıyıim ozaman. öpüldünüz.

Tatlım senin bebeğin zararlı bişey almış oynuyo diyorsun, bizimkiler eline tutuşturuyor direk. kv bikaç saatliğine geldi yapacağını yaptı yine. ayakkabı çekeceği verilirmi çocuğun eline. ya iyi davranayım diyorum. günlerdir hastanede destek olayım diyorum, benim sinirimi bozcak bişey buluyor mutlaka. peçetenin içine kp dişlerini sarmış. bende temiz selpak sandım elime aldım. diş olduğunu anlayınca benim reflekslerim biraz acayiptir biraz ayyh dedim bıraktım hemencik. kv lafı yapıştırdı hemen tiksinmene gerek yok temiz onlar diye. tiksinmedim aslında ama yanlışlıkla alınca bi garip oluyor insan.

bizim maratonumuz evlatlarımız evlensede devam edecek...

annenin iyi olmasına çok sevindim canım.

bizimkinin pütürüde azıcık büyük olsun hemencik çıkarır. ıspanağı bulgurlu yapmıştım bulguru yedi ıspanağı yemedi. sanırım çok uzun doğramışım yutamacı paşam.

yemeklerde kıymayı ben hiç sevmem yemeğin tadını çok değiştiriyor. ama et güzel oluyor. bebeklerde sanırım o tadı sevmiyor.

ben hala karar veremedim. emin olduğum tek şey çift taraflı almak istediğim. bi mağazaya baktık çok dandiktiler almadan çıktık.

Kv ye tebrikler yani çekecek verme konusunda. Diş olayına gelirsek de ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim :)

canım Allah senden razı olsun bende senin gibi göremiyorum yükledim simdi gözüm gönlüm açıldı:46:

Kız allah senden razı olsun valla benimki de düzeldi. Uzun zamandır böyleydi sinir oluyodum.

Eee bnde oyle yaptim ama begenmedim smdi nsl eski haline doncm peki:20::45::44:

Evet arkadaşlar hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz :) yani ben de önce çok sevindim bu duruma sonra zor geldi kullanmak. Elbet geri dönüşü vardır ama nasıl bilmiyorum. Bulan hemen paylaşsın tamam mı?:54:

E KK eeee eeee eee
E kk eeeee eeee eee
pişşşt açma gözünü.
eeeee eeee eeee eee

uyudunuzmu. ok. bende gidim yatıyıim ozaman. öpüldünüz.

Yatmadım canım kurcalıyorum eski haline getirmek için siteyi :) sen iyisin artık dimi?? Bacağında sorun var mı hala???

Bu arada cinconum karakızın bilgilendirmesi için teşekkür ederîm. İnşallah sınavları güzel geçer.

Back
X