Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Mrb tatlıııım iyiiyim. sen nasılsın. walla senle hiç konuşamadık baya oldu tanışalı ama. nasip bugüneymiş. ben gündüzleri giremediğim için işte. baktım bende küsüyordum artık sana bana epeydir cevap vermemişsin. noldu bu kıza diye söylenip duruyordum yaniii. herkezlere laf yetiştiripte yaniii beni ihmal ettin.
vallamı nasıl cevap yazmadım ya ben yazdım diye hatırlıyorum bu ara kafa pek yerinde değil iş olayları malum kusura bakma artık
iyiki geldin yahu topiğe ses geldi gel bir öpeyim seni :38:

yerim onun odasını ben. bizim odamız henuz yok şu an hazırlık aşamasında apartmanda yasıyoruz 3 yatak odası var ıkısı guzel gunes alıyor onun birini büyültüyoruz orası olacak fazlaeşya almayı planlamıyorum acıkcası odanın kendı boyuna uygun dolap ve raf yaptıracayım oyuncakları ve kıyafetlerı için. kolay ulaşabılsın. buyudukce de kendı zevkıne gore baska esyalarda koyarım. onun odası onun zevkine göre olsun :)

pek hoşmuş yatağınız bayıldım

ben açıkçası kuzenimin oğlunun 3 yaşında arabalı yatak sevdasına kapıldığına şahit olduktan sonra fazla büyük birşey almamaya karar verdim bizimde büyümeyen 60x120 bir beşiğimiz ve şifonyerimiz var şimdilik azıcık büyüyüp yatağa terfi ettiğimizde şık beyaz bir arabalı yatak alırım diyorum şifonyerimizde beyaz dolabınıda sonradan takıma ilave edebilirim beyaz zemin üzerine oğlum neye meraklı olursa ona göre desenler yaptırırım yani benimde fikrim kendi zevkine göre döşemek bu nedenle hak veriyorum sana

odamız zaten çok büyük değil belki dolap almayabilirimde açık raf sistemi vs konabilir amaç oyun alanını daraltmamak oğluşuma çalışma masası ve arkadaşıyla oturabileceği 2 koltuk eklemeyi planlıyorum odasına kısmet belki o büyüyünceye kadar ev alırsak o zamanda bakıcaz dekorasyon için güzel fikirlerim var :16::16::16:

vallamı nasıl cevap yazmadım ya ben yazdım diye hatırlıyorum bu ara kafa pek yerinde değil iş olayları malum kusura bakma artık
iyiki geldin yahu topiğe ses geldi gel bir öpeyim seni :38:

pek hoşmuş yatağınız bayıldım

ben açıkçası kuzenimin oğlunun 3 yaşında arabalı yatak sevdasına kapıldığına şahit olduktan sonra fazla büyük birşey almamaya karar verdim bizimde büyümeyen 60x120 bir beşiğimiz ve şifonyerimiz var şimdilik azıcık büyüyüp yatağa terfi ettiğimizde şık beyaz bir arabalı yatak alırım diyorum şifonyerimizde beyaz dolabınıda sonradan takıma ilave edebilirim beyaz zemin üzerine oğlum neye meraklı olursa ona göre desenler yaptırırım yani benimde fikrim kendi zevkine göre döşemek bu nedenle hak veriyorum sana

odamız zaten çok büyük değil belki dolap almayabilirimde açık raf sistemi vs konabilir amaç oyun alanını daraltmamak oğluşuma çalışma masası ve arkadaşıyla oturabileceği 2 koltuk eklemeyi planlıyorum odasına kısmet belki o büyüyünceye kadar ev alırsak o zamanda bakıcaz dekorasyon için güzel fikirlerim var :16::16::16:

evet aynen benımde senin gibi düşüncem bakalım nasıl olucak odalarımız :)

bizimde odamız yok ev işimizde olunca yapıcaktık oda olmadı bakalım ne olacak

bebiş uyumadı galiba o uyurkenden sen de yat dınlen yada esın ılgılensın sen bıraz uyu.

kızım nezle oldu bu aralar çok huzursuz gece sürekli uyanıyor biraz ağlıyor yine uyuyor sürekli ateş kontrol ediyoruz eşimde bende takipteyiz sürekli uyuyup uyanınca da insan dinlenemiyor ki

kızım nezle oldu bu aralar çok huzursuz gece sürekli uyanıyor biraz ağlıyor yine uyuyor sürekli ateş kontrol ediyoruz eşimde bende takipteyiz sürekli uyuyup uyanınca da insan dinlenemiyor ki

gecmiş olsun evet çok zor oluyor . uyuyup uyanınca daha fazla yoruluyorsun. bızımde ilk dişimiz çıkacak ondan huzursuzuz. sureklı uyanıyoruz

evde oda yok mu ? tam anlamadım kusura bakma

yok canım evde oda varda oda yapmadık kızıma sadece dolap yaptırdık ama yatak falan almadık park yatak var şimdilik onda yatıyor ev alınca yaparım diyordum geçen ev almaya niyetlendik ama sorun çıktı alamadık

gecmiş olsun evet çok zor oluyor . uyuyup uyanınca daha fazla yoruluyorsun. bızımde ilk dişimiz çıkacak ondan huzursuzuz. sureklı uyanıyoruz

evet bizimde dişler çıktı yarısına kadar ama şimdi sıkıntı yapıyor sanırım

canım çilek den almıstık benımkının kenarları monte ne asagı ne yukarı oynatılmıyor. bak şu benım ki Çilek > Baby Flower buyenden beşik olan değil.
Canım bizimki şundan
Babyhope 930 Lks Byyen Beik - Ticaretmerkezi.com.tr
Kv lerde olduğu için tam hatırlayamadım ayrıntılarını ama mantık olarak ta çok yukarı çıkmaması laZım. Yarın gidicez onlara. Bi inceleyeceğim. Birde bi arkadaşım evet bizimki de ona benziyor ve düşüyorlar deyip onayladı korkumu:( o yüzden panik yaptım. Kv almıştı o beşiği alırken dikkatinden kaçmış olabilir bu ayrıntı.
yerim onun odasını ben. bizim odamız henuz yok şu an hazırlık aşamasında apartmanda yasıyoruz 3 yatak odası var ıkısı guzel gunes alıyor onun birini büyültüyoruz orası olacak fazlaeşya almayı planlamıyorum acıkcası odanın kendı boyuna uygun dolap ve raf yaptıracayım oyuncakları ve kıyafetlerı için. kolay ulaşabılsın. buyudukce de kendı zevkıne gore baska esyalarda koyarım. onun odası onun zevkine göre olsun :)
Ne güzeel odalarınız vaaar:( bizim öyle bi şansımız olamadı malesef. Evimiz çok küçük hem yer yok. Hemde kızım büyüyene kadar kendi evimize geçer oraya göre oda yaparız diye alamadık hiçbişi. Bizim evde sadece park yatak var.

Canım senin kp ev almamış mıydı size? Ben karıştırdım mı?

Canım bizimki şundan
Kv lerde olduğu için tam hatırlayamadım ayrıntılarını ama mantık olarak ta çok yukarı çıkmaması laZım. Yarın gidicez onlara. Bi inceleyeceğim. Birde bi arkadaşım evet bizimki de ona benziyor ve düşüyorlar deyip onayladı korkumu:( o yüzden panik yaptım. Kv almıştı o beşiği alırken dikkatinden kaçmış olabilir bu ayrıntı.

Ne güzeel odalarınız vaaar:( bizim öyle bi şansımız olamadı malesef. Evimiz çok küçük hem yer yok. Hemde kızım büyüyene kadar kendi evimize geçer oraya göre oda yaparız diye alamadık hiçbişi. Bizim evde sadece park yatak var.

canım bızım odamız kucuk o nedenle benımde fazla secenegım olmadı bızım odanın boyutlarına bır çılek in modelı uyuyodu yada park yatak. kendi evimizde yasadıgımızdan dolayı çıfte masraf yapmak ıstemedık o nedenle de bunu aldık. bence de en mantıklısını yaptınız park yatak almakla en azından ya kendi evinizi aldıgınızda yada daha buyuk bır eve cıkarsanız alırsınız baska yatak.

kızlar gebericem uykusuzluktan ya
ya çok zor uykusuz çalışmak ahh ah hele de benimki gibi bir patronun varsa uykusuz eleman görmek istemiyorum diyor adam ya bende dayanıyorum tayin pekmeze enerji versin diye birgün kalp krizinden gidicem
bende burdayım yazıyorum ama kimse beni sallamıyor :55::55::8::8:
ben yoktum kuzum yazıp çıkıyorum malum işler güçler

aaa ev işi olmadımı ya ben aldınız sanıyordum neden olmadı

Canım bizimki şundan

$77936689_tn50_0-228x228.webp

bizimlide bundan beşik ve şifonyerini aldım ileride büyüyünce beşiğin yerine arabalı yatak alıcam kısmetse
Eki Görüntüle 670986

baksana şunun güzelliğine ben bile yatarım bunda

bu arada kp i ev alan nkolikti grnt kendileri alacaklardı ama olmamış bende üzüldüm :(

Son düzenleme:
bu arada size komik birşey söyliyim

çocuğa beşik alıcam ben park yatak bakıyorum babam bir yandan alma park mark adam gibi mobilya al demezmi

ya dedim baba erkek çocuğu az büyüyünce arabalı yatak isteyecek görmüyormusun aytuğu

e o zaman şimdi arabalı yatak al dedi bu sefer

ya yeni doğmuş çocuk nasıl yatsın onda az büyüdümmü düşer dedim

asıl bomba burda

sen al ben onun kenarlarına tahta korumalık çakarım düşmez demesinmi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben kıyıcam paraya 1000 tl vericem yatak alıcam babam kenarına tahta çakacak işte buda benim marjinal yenilikçi ailem :16::16::16::36:

Allah'ım her isteyene ev, hasta bebişlere sağlık ve uykusuz annelere uyku nasip etsin :)

Bizim ufaklığın kendi odası var ama odasına beşik falan almadık. Çilekten şifonyer ve dolap aldık. Park yatağı var bizim odada. Zaten park yatakta yatamaz hale gelince araba yatak alacağız inşallah.

Ben şu ara herşeyden sıkılır oldum. Çalışmaktan, bebekle yorulmaktan, evin işlerinden vsvs :( yaz gelsin istiyorum sanırım. Diyet yapıyordum ama iki gündür depresyon modunda olduğum için diyeti de bozdum :(

Günaydın kızlarrr:))
Benim oğlan hala ileri doğru emeklemeye geçemedi, geri geri geziniyor:1: birde komando misaliii. Tutunup kalkmamız henüz yok ama çabalıyor. Bu ara alkış ve bye bye yapmayı öğretmeye çalışıyorummmm:34::34:
benim oğlan da once komando gbi yerde sürünerek emeklemeye basladı, sonra kolları guclenince kollarının ustune kalkmaya basladı. şimdi maşallah tutabilene askolsun :nazar:
arkadaşlar akika kurbanı kestinizmi?

biz kısmetse yaza doğru düşünüyoruz.o zaman uygun olacak bizim için.busmai çok geçmiş olsun.
biz ilk aylarda kesmiştik cnm. aziz mahmut hudai vakfında kestirdiydik . biz etinden yemedik ama yenebiliyor.

Yok canım altı çekmeceli en fazla 10cm daha yükseliyor korkuluğu. Yinede kv lere gidince iyice bi bakıcam ama aklımda kaldığı kadarıyla tehlikeli olacak.

KELEBEKCİK biz pek iyi değiliz dişten dolayı ama sen nasılsın bakalım? Ne var bugün menüde? Seni görünce midem geliyor aklıma da:)) koymuşun avatarına da muffinleri:)
ben şimdi gittiğim yerlerde oğlumu uyuttugumda varsa sunger yer yatagı istiyorum.
en guvenlisi o oluyo, Allah muhafaza etsin, çok aalcaksa parmaklıklar tehlikeli olabilir.

hatta çocuğun saçları kesilip gramı kadar altın veriliyor sadaka niyetine.. kardeşimin bebegi oldu demiştim onlar saçını kestirmediler para olarak sadaka verdiler .. ben televizyonda hocadan duymuştum illa saçın kesilmesi gerekmiyor diye zaten bebeğin saçından ne olacak 1 gr ancak eder
biz 2 gr vermiştik sanki, kestirmedik ama o niyetle verdik.

Eki Görüntüle 670995

bizimlide bundan beşik ve şifonyerini aldım ileride büyüyünce beşiğin yerine arabalı yatak alıcam kısmetse
Eki Görüntüle 670986

baksana şunun güzelliğine ben bile yatarım bunda

ayyy ben buna bayıldımmmmmmmm
çilek mi bu?
bizim şimdiki beşik 120*60 çok kucuk, deli yatıyo benm oglan hep gidip bi köşesine giriyo yatagın.
zaten boyle biraz buyuyunce guzel bi yatak alırım dye kucuk aldıydım, biraz pişman oldum çok da kucuk olması ii deilmiş.
bi an once buyuk yatak almamız lazım, en erken kaç yasında yatar ki bu arabalı yatakta?

bugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
nasıl bi ses çıktı ama küüüt diye :(
agladı ağladı yavrum, zor sustu.

korktum bişi olur diye, Allah korusun. şimdilik bişisi yok ama sonradan çıkar mı acaba:43:

Back
X