vallamı nasıl cevap yazmadım ya ben yazdım diye hatırlıyorum bu ara kafa pek yerinde değil iş olayları malum kusura bakma artıkMrb tatlıııım iyiiyim. sen nasılsın. walla senle hiç konuşamadık baya oldu tanışalı ama. nasip bugüneymiş. ben gündüzleri giremediğim için işte. baktım bende küsüyordum artık sana bana epeydir cevap vermemişsin. noldu bu kıza diye söylenip duruyordum yaniii. herkezlere laf yetiştiripte yaniii beni ihmal ettin.
iyiki geldin yahu topiğe ses geldi gel bir öpeyim seni

yerim onun odasını ben. bizim odamız henuz yok şu an hazırlık aşamasında apartmanda yasıyoruz 3 yatak odası var ıkısı guzel gunes alıyor onun birini büyültüyoruz orası olacak fazlaeşya almayı planlamıyorum acıkcası odanın kendı boyuna uygun dolap ve raf yaptıracayım oyuncakları ve kıyafetlerı için. kolay ulaşabılsın. buyudukce de kendı zevkıne gore baska esyalarda koyarım. onun odası onun zevkine göre olsun :)
pek hoşmuş yatağınız bayıldım
ben açıkçası kuzenimin oğlunun 3 yaşında arabalı yatak sevdasına kapıldığına şahit olduktan sonra fazla büyük birşey almamaya karar verdim bizimde büyümeyen 60x120 bir beşiğimiz ve şifonyerimiz var şimdilik azıcık büyüyüp yatağa terfi ettiğimizde şık beyaz bir arabalı yatak alırım diyorum şifonyerimizde beyaz dolabınıda sonradan takıma ilave edebilirim beyaz zemin üzerine oğlum neye meraklı olursa ona göre desenler yaptırırım yani benimde fikrim kendi zevkine göre döşemek bu nedenle hak veriyorum sana
odamız zaten çok büyük değil belki dolap almayabilirimde açık raf sistemi vs konabilir amaç oyun alanını daraltmamak oğluşuma çalışma masası ve arkadaşıyla oturabileceği 2 koltuk eklemeyi planlıyorum odasına kısmet belki o büyüyünceye kadar ev alırsak o zamanda bakıcaz dekorasyon için güzel fikirlerim var