- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkargünaydınnnnnnnnnnnnnnn
anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde
aryamm kızına bayıldımbiizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor
nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:
busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece
cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:
kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler
bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak bellibende kızım uyumadan evde olurum inşallah
beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine )
melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:
Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara

Nasılmış o pastan bakalım, muza bayılırım
GünaydınnnnGünaydın kızlarrrrrrrr