Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:3:

anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde:1:

aryamm kızına bayıldım:nazar: biizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor :36:

nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:

busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece:16:

cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:

kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler:40:

bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım:47:
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak belli:1: bende kızım uyumadan evde olurum inşallah:16:

beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona :16:
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine :34:
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine ):1:

melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim:14:
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:
Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkar
Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara ;)
Nasılmış o pastan bakalım, muza bayılırım
Günaydın kızlarrrrrrrr
Günaydınnnn

canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımda :72::72::72: avrupada buluşmak kolay :72:

hadi biz bi çırpıda havalarda çok sıcak değilken buluşalım :46::46:

Avrupa yakası buluşma ...
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee :72:

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:

Canım yemesi için zorlama iştahı olmaz hastayken çok normal
C vitaminine yüklen evi sık sık havalandır bol su iç serum fizyolojik kullan
Bu arada nisan sonu ya da mayıs başı gelebiliriz istanbula :kopkop:

eline saglik benide sabah bi hamaratlik tuttu kızın okuluna elma şekeri yaptım ilk denemeye göre gayet güzel oldu :21:
geçmiş oldun canım biz daha yeni atlattık hastalığı hasta olmasınlar :43:

aynen canım yaa hasta olmasınlar :26:

canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımda :72::72::72: avrupada buluşmak kolay :72:

1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:[/QUOTE]

geçmiş olsun canım bizimkide hasta:43:

Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara ;)

Günaydınnnn

aynen canım çok güzel demişsin :34:

muzlu pasta biraz uyduruk keki normal istediğin bir kakaolu birkek yapabilirsin arasına muz ve fındık yerleştir sonra bayramdan kalan çikolataların varsa onları benmari usulü erit ve üstüne dök birde hindistan cevizi ile süsle derken oldu bitti uyduruk pasta işte :1:

dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık:16:

anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmiş:1: ağlıyor resmen bineceğim diye
eee çocuk bunlar tabi bir kere binelim diyoruz bisikletini alıp kaçıyor :37:

neyse eltimin kızına aldığımız bisiklet vardı onu getirdi görümcem
$images.webp tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
$Chicco-Ergo-Gym-Cok-Fonksiyonlu-Bisiklet__82008632_0.webp
hem bunun emniyet kemeride var :34:

dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık:16:

anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmiş:1: ağlıyor resmen bineceğim diye

Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 675242

canım çok güzellll fiyatı kaç dedim buldum kendim :9:
http://www.oyuncakdunyasi.com/chicc...nlu-bisiklet_20862.html?ref=akakce&v=1.86.5#0

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben isveç diyetine başladım bakalım dayanabilecekmiyim ve kilo verebilecekmiyim

benimki sabahları ben uyanana kadar böyle bekliyor. uyandığımı görünce sevinç çığlıkları atıyor:)

maşallah kuzuya ne kadar tatlı benim ki daha böyle kendi kendine kalkamıyor

1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım bak annem benim kıza geçen hafta iki kere kullanılmamış sabunu havluya güzelce sürtüp havluyu ısıtıp sırtına koydu iki günde düzeldi maşallah sende deneyebilirsin istersen

Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
Eki Görüntüle 675242

canım senin bebeğin temmuz un kaçında doğdu

Eki Görüntüle 675242

3X3 JUNIOR SKY
bende bunu beğeniyorum ama biraz pahalı :26:

günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin :14:

tuba, yanlış hatırlamıyorsam 12. sinde kardeşinin düğünü var diye ayın biri olsun demiştim..
inş gelebilirsin.
gsbaran, pazar yine eşine ait olsun, bize bir iki saatcik yeter :38:

Olsa dükkan senin :)

ben geldim kızlar
nasılsınız yaa özledim sizi
hafta sonu rize ye gittik
yoğun tempoda okul sınavlar projeler performanslar
ve benim oğlum giremedim hiç
geçmişi üstten üstten okudum:18::18:
Bizde özlediiik. Biz iyiyiz sen nasılsın?
eline saglik benide sabah bi hamaratlik tuttu kızın okuluna elma şekeri yaptım ilk denemeye göre gayet güzel oldu :21:
geçmiş oldun canım biz daha yeni atlattık hastalığı hasta olmasınlar :43:
Ayyy canım çektii:( tarifini yazabilir misin canım?

1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita

Geçmiş olsun canım. Bence bol ıhlamur....

Günaydınnnn

Herkes aynı süreçten geçiyor demekki.

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:

Geçmiş olsun doktora gidin bncede çünkü ilerleyebilir. Geçen hafta selimde öksürüyordu bize ventolin şurup verdi doktorumuz

Bizde özlediiik. Biz iyiyiz sen nasılsın?

Ayyy canım çektii:( tarifini yazabilir misin canım?

Geçmiş olsun canım. Bence bol ıhlamur....

Herkes aynı süreçten geçiyor demekki.[/QUOTE]

UFUK MUTFAKTA: ELMA ŞEKERİ
ben bu tarife gore yaptım canım

ben ıhlamur kaynatıyorum babasıyla kızı içiyor :1::9: çok pis boğazlar :2::43: :9::9:

Eki Görüntüle 675242

bu güzel bişeye benziyo ne kadar canım bunun fiyatı baktın mı? babam diğerinden almak istedi ama dedim daha çocuk küçük baba ona binemez ona kalsa 3 aylıkken alacaktı :9: heves ediyo bindirip gezdircekmiş :9:

kızlar size birkaç sorum olucak,
bebeklerinize gün içinde, hangi zamn dilimnde neler yediriyorsunuz?
vee uyku düzeniniz nasıl? gece uykusuna kaçta geçiyorlar?

slm kızlar nasılsınız ben isveç diyetine başladım bakalım dayanabilecekmiyim ve kilo verebilecekmiyim

maşallah kuzuya ne kadar tatlı benim ki daha böyle kendi kendine kalkamıyor

çok geçmiş olsun canım bak annem benim kıza geçen hafta iki kere kullanılmamış sabunu havluya güzelce sürtüp havluyu ısıtıp sırtına koydu iki günde düzeldi maşallah sende deneyebilirsin istersen[/QUOTE]

isveç diyeti nasıl canım emzirirken de yapılabiliyomu acill kilo vermem lazım böyle dikkat etmeyle filan olmuyo:8:

Back
X