Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlarrrr, haftasonu gezmekten giremedim valla topiğe:))
Cumartesi hava süperdiiii, gezmekten alamadım kendimiiii:9::9:

Selim artık süper şekilde emekliyor, gidip gidip birde oturuyor dinleniyor sonra tekrar emeklemeye devammm. Tutabilene aşkolsun, tutunup dizleri üstüne de kalkıyor, ayağa kalkmasna az kaldı sanırsam.
Ama çok zor ya koyduğum yerde durmuyor, parkenin taşın üstüne çıkıyor, hasta olmasından korkuyorummmm

Herkesler iyidir inşallah.
Memeleketten gelenler hoşgelmiş, hastalara geçmişler olsun. Toptan herkese selaaaammmmmm olsunnnnnnn:3::3:

gözden kaçırdım galiba.
naragacı nerde? :43::43:
[/QUO
günaydın kızlar,
bizim sultanlık bitti. bugün iş başı yaptık. ne de güzel zaman geçirmiştik kızımla...
cena dün seni rüyamda gördüm. kuran kursunda öğretmenlik yapıyordun. bende öğrenmek için 3-4 öğrencimle o kursa geliyordum. hayırlara gitsin .

selam kızlar cumartesi bi kaçamak yaptık babamla annem memlekete gidiyordu ben de eşimi razı ettim ve beraber gittik ,pazar gece de döndük. kısaydı ama güzel geçti,babaannemle dedemin mezarını ziyaret ettim,halalarım ilk defa oğlumu gördü:16: ben yeşilliğe zaten alışkınım ama bir de uzungöl'e uğradık Allahım doyamadım bu nasıl bir güzellik yaaa! gölün kenarında bisiklet kiralayıp gezebiliyosun ,gölde deniz bisikleti sürebiliyorsun ,göl kenarında ahşap oteller etraf yemyeşil ağaçlar kuş cıvıltıları eşime dedim buraya gelip uzun uzun kalalım mutlaka, zor ayrıldım.
günaydın canım çok geçmiş olsun oğluna:nazar:

ya süpersiniz kızlar bu ne hız helal sizeeeee,beceremeyenler çatlasın :27:
ilknur saçların çok yakışmış,harikasınız. gerçekten kızının ablası gibi duruyorsun:1:

o ne güzel olmuş canım gezmişsin :31:

ben bu durumdan memnun değilim annesiyim ben onun :25::1:

çok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür :27:

gözünüz aydın canım

kızlarrrrrrr bebek bezi ve mama harika fiyat REAL Hipermarketleri Frsat Bror :34:

cidden nedir bu durumda yahu eskiden ne kadar da hızlı ilerlerdi heyyy ben geldim nerde bu millet karakızzz bi hoşgeldin demek yokmu aklım fikrin alışverişteee:52::52:

o ne güzel olmuş canım gezmişsin :31:

ben bu durumdan memnun değilim annesiyim ben onun :25::1:

merak etme canım yakında büyükannesi misin derler. nasıl da moral veriyom amaaaa:52:

kızlar keremin üst dişi şişti morardı hala çıkmadı bu normal mi çok kötü görünüyor:50:

merak etme canım yakında büyükannesi misin derler. nasıl da moral veriyom amaaaa:52:

kızlar keremin üst dişi şişti morardı hala çıkmadı bu normal mi çok kötü görünüyor:50:

günaydın canım mormara olayını ilk kez duydum bır doktorunu arayıp sorsan. bızım daha dısımız cıkmadı ama yaklasık 4 aydır altan beyaz ır tane beyaz gozukuyor. bugun sabah daha da nettı bugun yarın patlayacak gibime geliyor

cidden nedir bu durumda yahu eskiden ne kadar da hızlı ilerlerdi heyyy ben geldim nerde bu millet karakızzz bi hoşgeldin demek yokmu aklım fikrin alışverişteee:52::52:

anaaa hoşgeldin bornum ya :9: annemle kavga ediyordum telefonda telim bozuldu diyoru mtel alcam ne gerek var garantiye yolla diyor :9:

nerelerdesin bakim nasıl geçti tatilll hıııı yavrun nasıl ::16:

piss :9:

morardımı canım üşütmüş olmasın :26: hiç görmedim morarma bizimki kızarmıştı ama :26: ilaç felan veriyromusun değişik

Canım bizim hala hiç dişimiz çıkmadığı için çok da fikrim yok ama bi göster ister doktora gece falan canını sıkabilir bu durum...
anaaa hoşgeldin bornum ya :9: annemle kavga ediyordum telefonda telim bozuldu diyoru mtel alcam ne gerek var garantiye yolla diyor :9:

morardımı canım üşütmüş olmasın :26: hiç görmedim morarma bizimki kızarmıştı ama :26: ilaç felan veriyromusun değişik

Hoşbulduk ne edelim tatil güzel geçmez mi mis gibi annem babam hazır yemekler gezmeler içmeler şimdi geldim hemen iş başa düştü ama olsun insanın evi gibisi de yok da memleket de bir başka sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları :20::19:

günaydın canım mormara olayını ilk kez duydum bır doktorunu arayıp sorsan. bızım daha dısımız cıkmadı ama yaklasık 4 aydır altan beyaz ır tane beyaz gozukuyor. bugun sabah daha da nettı bugun yarın patlayacak gibime geliyor

Canım bizim hala hiç dişimiz çıkmadığı için çok da fikrim yok ama bi göster ister doktora gece falan canını sıkabilir bu durum...

Hoşbulduk ne edelim tatil güzel geçmez mi mis gibi annem babam hazır yemekler gezmeler içmeler şimdi geldim hemen iş başa düştü ama olsun insanın evi gibisi de yok da memleket de bir başka sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları :20::19:
sağolun kızlar dişin ucu görünüyor ama morarmanın olduğu yer kan toplamış gibi hatta biraz kanadı şimdi.. alttaki dişlerde hiç böyle birşey görmemiştim ben de şaşırdım :25:
doktora sorayım bari

öyle küçük yerleri severiz biz.. cmt ortayız:56:
ay süpper!!! memnun kalırsınız inş..
bak böyle özel yerlerimi herkesle paylaşmam, temmuz topiği değerinizi bilin :93::76:

çok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür :27:
gözünüz aydıııın :52:

:9::9:
Selim artık süper şekilde emekliyor, gidip gidip birde oturuyor dinleniyor sonra tekrar emeklemeye devammm. Tutabilene aşkolsun, tutunup dizleri üstüne de kalkıyor, ayağa kalkmasna az kaldı sanırsam.
Ama çok zor ya koyduğum yerde durmuyor, parkenin taşın üstüne çıkıyor, hasta olmasından korkuyorummmm
ooh, gezin bacım.. gezmek kadar ruha iyi gelen bi şey yok valla:31:
selime de maşallah:emir_bebek::nazar:
ayşecikte hala bi atraksiyon yok :86:

cena dün seni rüyamda gördüm. kuran kursunda öğretmenlik yapıyordun. bende öğrenmek için 3-4 öğrencimle o kursa geliyordum. hayırlara gitsin .
aa, hayırdır inş..

ben şöyle bi tabir yapayım..
rüyada öğretmenlik yapan kişi, yakın zamanda bi buluşma ayarlar.
öğrenmek için gelen talebeler de buluşmaya gelecek kişilere dalalet eder :9:

sizleri de çok özledim o da ayrı ama eskisi gibi göremedim buraları :20::19:
yok annem yok, bahar havası çarptı topiği :ssz:
ardından da yaz rehaveti..
bakalım sonbaharda kaç kişi kalacak buralarda

selamünaleykümm kızlar çok uykusuz ve yorgunum bu sabahın köründe uyanmaları ne zaman biticek (yada biticekmi :37:) inş geçici bir dönemdir hep böyle erken uyanan bir çocuk olsun istemiyorum çünkü ben uykuyu çok seviyorum özellikle sabah uykusunu.dinlenemiyorum günüm hep yorgun ve bitkin geçiyo hiçbir iş yapasım gelmiyor.herkes diyoki akşam o uyuduğunda sende uyu ama öyle olmuyo işte sanki evde hizmetçi var mecbur yemek çay bu sefer ev dağılıyo mecbur bunları yapmak gerekiyo sonra benim hiçmi özel hayatım olmasın yaa azcıkta tv izlemek kitap okumak kafamı dağıtmak istiyorum kendime özel vakit ayrmak istiyorum oda o uyuduktan sonra oluyo tabi ve geç uyuyorum 12 gibi flan işte.ama 4 buçukta uyanmış bu gece emdi uyudu 5 buçukta bidaha 6 buçukta bidaha tabi ben o aralıklarda anca uykuya dalmaya çalışıyorum öyle kolay uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum gündüz desen hiç uyumuyo kabusum oldu benim bu uykular ne çok takmışım ve ne kadar çok uyku kelimesi kullanmışım :9: kafayı yiyorum sanırım.ya herkesinmi böyle yoksa bi bizmi böyleyiz çok moralim bozuk :36:
kesinlikle düşüncelerimiz tamı tamına aynı kafa dinlemeye uyumak kadar ihtiyaç var:ssz: benim yatmam 1'i geçiyo. 10'da yatıp 8'de kalkardı oğluş şimdi saatler alındı ama oğlum bunun farkında değil tabi ki:1: kendi saatine göre devam dolayısıyla yatış 11 kalkış 9 oldu:) pek işime gelmedi alıştırmaya çalışıyom eski saatlere. saat başı uyanmıyo artık 2-3 saate bir şu sıralar ama değişebiliyo. gece emme olayı bitene kadar uykusuzluk da forever olcak heralde kabullendim ben artık. 2 yaş bitene kadar yapcak bi şey yok! sonra alışma evresi falan sürer biraz da... sonra tam uyumaya başlarız bu sefer ikinci çocuk yollanırmış:21: şu an dersteyim ama kafa ağrıyo akıl yatakta(!)
ben vermiyorum çok sık verdiğimde bile kapandı ortapedici dedi güneş görsün dviti kes öle yaptım ilaç sonuçta zararııda var

bugun gezmedeyiz dışarda arabasının üstnü örtmedim kadının teki şak diye gözüne geliyormuş güneş benim kızın kapanı kapattı :53:

mal öküz dedim terse gidiyordu keşke duysaydı bi bildiğimiz var demiğ salak :47::47:

:9::9:

ben multitabs kullanıyorum her gün 1ml veriyorum 6. ayından beri dviti kesip buna başladık tüm vitaminler içinde hiç aksatmıyorum. yemesi içmesi güzel maşallah:nazar: ama eksik vitaminler kalıyo olabilir sonuçta içim rahat bu şekilde. bıngıldağı her gün kontrol ederim yarı kapandı ama hatırladığım kadarıyla zaten 8 ay ile 15 ay mı neydi aralığı? telaşa gerek yok yani:) dişi çıkmayıp üzülen vardı bizim de 3-4 gündür anca başladı ilk dişimiz çıkmaya. benim ilk dişim 13 aylıkken çıkmış:8:

doktora sordum bazen olabilir dedi..normalmiş. bakalım.

kızlar bu arada biz mayıs başı orda olcaz, 5 mayısta dönmüş olabilirim :25:

kızlar bu arada biz mayıs başı orda olcaz, 5 mayısta dönmüş olabilirim :25:
kesinleşti mi günler?
sen söyle ayarlarız canım..önceki hafta pazar (28 nisan) buluşuruz..:34:
ama şöyle de bi şey var, aynı güne alternatif buluşma koyuluyor.
karmaşıklık ve tercih zorunluluğundan sorumluluk kabul etmiyorum.

Son düzenleme:
dilanaz, nerelerdesin canım? :3:
kaç gündür göremedim seni.

ay süpper!!! memnun kalırsınız inş..
bak böyle özel yerlerimi herkesle paylaşmam, temmuz topiği değerinizi bilin :93::76:

gözünüz aydıııın :52:

ooh, gezin bacım.. gezmek kadar ruha iyi gelen bi şey yok valla:31:
selime de maşallah:emir_bebek::nazar:
ayşecikte hala bi atraksiyon yok :86:

aa, hayırdır inş..

ben şöyle bi tabir yapayım..
rüyada öğretmenlik yapan kişi, yakın zamanda bi buluşma ayarlar.
öğrenmek için gelen talebeler de buluşmaya gelecek kişilere dalalet eder :9:

yok annem yok, bahar havası çarptı topiği :ssz:
ardından da yaz rehaveti..
bakalım sonbaharda kaç kişi kalacak buralarda

sağol canım.. niye memnun kalmayalım bizde birinin tavsiyesi yerlere gitmeyi seviyoruz bilmediğin bir yere gitmektense:42:

Slm hanımlar nasılsınız bizde pek bi değişiklik yok bu aralar geceleri çok uykusuz ve huzursuz tam düzene girdi uykusu diyorum gene bozuluyor ne güzel 11:00 de uyuyan çocuğum diş yüzünden 12-12:30 da zor uyuyor bu sefer ben dinlenemiyorum gecede belki 10 kez kalkıyoruz 10 gündür böyle onun öncesi ne rahatmışım meğersem yaramaz dediğim çocuğum usluymuşta ben bilememişim biraz daha sabır diyorum alt dişler çıktı üstler çıkmak üzere ondan huzursuzluğu emeklemeye gelince yeni yeni emekliyor ama kendi kendine emeklerken oturamıyor sıralamıyor ayakta 1 dk kadar durabiliyor tutunarak reklamlar çok dikkatini çekiyor birde pepeee:1:

kesinleşti mi günler?
sen söyle ayarlarız canım..önceki hafta pazar (28 nisan) buluşuruz..:34:
ama şöyle de bi şey var, aynı güne alternatif buluşma koyuluyor.
karmaşıklık ve tercih zorunluluğundan sorumluluk kabul etmiyorum.

nasıl yani avrupa anadolu aynı gün mü buluşacak? ee hangisine gideyim ben avrupada olcam ama hani eminönü demiştiiiik herkes olsun yaa

Back
X