Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciger 4 kucuk parca yedi soktayim anladim bu cocuk kasiga gicik tavuk balik yiyo onun disinda emme hastasi...
Bulusma saati degisecekse hmn karar verelim esim o gun toplantisini bana gore ayarlicak son dakka degistirirsem pek hosuna gidecegini sanmam...
Busmai sana bahsettigim ark.imin bebekleri ölmus demin ogrendim cok uzgunum dikkat ettitsen bebekler diyorum ikizmis hemde tek yumurta cook uzgunum ;(((
v vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvzzzzzzzzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm<<>
VCŞööööö x n nbv b vb vvfvcbvcvccv<nmnb vbcvbhöz<zsdfghj6köçC.hgfd<CCCCCCCCCJ BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBZXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXW
merhabalar
anlaşılan kimsecikler benim yokluğumu farketmemiş
şaka,şaka
oğlum su çiçeği çıkardı.
ablasından geçti.bekliyorduk zaten. neyseki hafif atlattı
bizimki çok yaramaz artık durduramıyoruz.hastalığında bile enerjisinden bişey kaybetmedi.
nfk bizde en çok kablo ve kumanda ile oynamay bayılıyoruz.
helde kumanda.kumanadayı eline alıp kanal değiştiriyor.geçen eline başka kumanada verdim.
baktıki kanal değişmiyor nasıl sinirlendi ağlamaya başladı![]()
merhabalar
anlaşılan kimsecikler benim yokluğumu farketmemiş
şaka,şaka
oğlum su çiçeği çıkardı.
ablasından geçti.bekliyorduk zaten. neyseki hafif atlattı
bizimki çok yaramaz artık durduramıyoruz.hastalığında bile enerjisinden bişey kaybetmedi.
nfk bizde en çok kablo ve kumanda ile oynamay bayılıyoruz.
helde kumanda.kumanadayı eline alıp kanal değiştiriyor.geçen eline başka kumanada verdim.
baktıki kanal değişmiyor nasıl sinirlendi ağlamaya başladı![]()
Kelebeğim ne yapıcam desen aklıma düşüyo ve yapıyorum :) şuan cheesecakeim fırında pişiyo!! :) içine çılgınlık yapıp böğürtlen kattım. Bakalım nasıl olacak...? Lahmacunu yine yaptım ama bu sefer bi bardakla kestim hamuru ve fındık lahmacum yaptım. Gerçi yine etli ekmek kıvamında oldu ama beğenildi
Geçmiş olsun şekerim.
Afiyet olsun canım...Lahmacunun tarifini verebilirmisin..?
Birde cheesecakenin krema kısmını nasıl yapıyorsun?:26:
Dilanaz çok geçmiş olsun canım... Çok şükür kısa zamanda geçmiş kızamığı...![]()
Teşekkür ederim pembişimm... Sen yine de ver tarifini ben bir bakayım..İstersen link at..
![]()
amiiiiinMarket arabasına oturttum onu. Ve düşündüm; geçen sene karnımdaydı bu zamanlar markete geldiğimde. Allah'ım ol diyor ve oluyor. Bir yıl olmadan neler değişiyor...? Allah'ım sen her isteyene nasip et.
arkadaşlar, bana da öğleden sonra daha uygun gibi geliyor.
o zaman saat 15.00 diyorum.
kabul etmeyen varsa, beri gelsin
yatananne, demek maltepede oturuyorsun.
ben de küçükyalıdayım.
araba varsa her yer yakın, kadıköy 20 dk
seni alabiliriz istersen..
dilanaz, çok geçmiş olsun bacım.
su çiçeğinin aşısı var mıydı?:44:
demek mahmudum da teknoloji delisi
bugün sayıyorum ben de kendi kendime.
dilanaz 5 gün yokum demişti. süre doldu mu diye
döndünüz mü evinize?
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1590.html#post30069586
amiiiiin![]()