Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava güzel olunca haftasonları yoğun geçiyor.Dün Adenle alışverişe çıktık.Kendimize ciciler aldık.Akşam da gezmeye gittik.Bugün şimdilik evdeyiz.Aaaaa çok ayıp valla saatlerdir kimse bişi yazmamış :)
Bizim de beşiğimiz artık küçük gelmeye başladı.Biz de ayırmayı düşünüyoruz.Ben hala kararsızım.Odası hemen yanımızda aslında.Deneme sonucundan bizleri de haberdar edersen sevinirim canım.sagol canım...bakalım ılk gecemız nasıl geccek.
benım yanımdakı besıgı artık ona kucuk gelıyor. bu aralar da hep uyurken donmek istiyor. daha rahat edecegını dusunduğum için odasına yatırdım... besıgımız buyuk olsaydı yatırırdım yanımda çok daha.
Kızlar anneler gününde annelerinize ne almayı planlıyorsunjz?Ben daha karar veremedim de...
Ya kizlar hala oglumun elini openler isiranlar yalayanlar var cildiricam bu millete bin kere soyluyorum kibarca da azarlayarak da ne kdr laftan anlamazlar on ay gecti ben soylemekten onlar yapmaktan vazgecmedi ama cozulmuyo
Hava güzel olunca haftasonları yoğun geçiyor.Dün Adenle alışverişe çıktık.Kendimize ciciler aldık.Akşam da gezmeye gittik.Bugün şimdilik evdeyiz.
Kızlar anneler gününde annelerinize ne almayı planlıyorsunjz?Ben daha karar veremedim de...
slm arkadaşlar. benim kızım da 28 temmuz doğumlu. yemek ve uyku düzenleriniz nasıl? günde kaç kere ne yediriyosunuz? ve saat kaçlarda uyuyo? gece kaçta uyuyo nasıl uyutuyosunuz? benim kızım emerek yada omuzda uyuyo. emerek uyumaya alıştığı için gece acıkmasa da meme istiyo. bu da sık uyanmasına sebep oluyo. aynı sorunları yaşayanlar var mı? bide günde 3 kere yediriyorum. kahvaltı. öğlen çorba. akşam da muhallebi. kendiniz için yaptığınız yemeklerden felan veriyo musunuz? kahvaltıda ne yediriyosunuz* ben hep aynı şeyleri yedirmekten sıkıldım. belki kızım da sıkılmıştır :) he bide sürünme emekleme ayakta durma yada yürüme hangi aşamadalar? yürüteç kullandınız mı? çok soru sordum bu kadar yeter galiba:) cevaplarınızı bekliyorum merakla.
sela kızlar.,
kızımı dün gece odasında yatırdım. odası da bizim odayla yan yana değil. çapraz kalıyorlar. 5 e kadar odasında uyanmadan uyudu. 5 te acıkınca ağlamaya başladı. bende yanıma alıp mamasını içirdimç sonra da ortamızda uyudu.
bu arada da eşim çok baskı yaptı. orada yatmasın yanımızda yatsın diye.
odasındaki yatağında daha rahat yatıyor, istediği gibi dönüyor.
ama bu gece de odasında yatıracağım. alıştırmaya devam...yılmak yok.
anneme dünyaları versem az kalır. birlikte alışverişe çıkacağız. ne isterse onu alacağız.
eşimin annesine hiçbir şey almayacağım ve de gitmeyeceğim.
merhabalar temmuz anneleri,
ben de sizinle aynı devreyim:) ilk sayfalarda kv bunalımlarımı yazmıştımsonra 2 çocukla foruma fırsat bulamadım ama şu aralar baktım bizim başlık hala aktif. yalnız isimler çok değişmiş. ben bir tek borntobemother'ı hatırlıyorum. onunla da nişanımız aynı zamanlarda gelmişti
hey gidi günler, şimdi bebeler 10 aylık oldu..
hepinize selamlar, bundan sonra sohbetlerinize katılırım inşallah. bir ara bir de diyet gruplarına katılmam lazım ama erteliyorum![]()
selam kızlar şeker bebişler nasılsınız bakalım şaka maka 10. ayımıza girdik geçen hafta borişimde emeklemeye başladı şimdilik alçak sürünmede ama yeterde artar bile şimdiden hızına yetişemiyorum dün tv sehpasına tırmanmış televizyonu çekmişti bugünde banyoya girip kirli çamaşır sepetini devirdi anlaşılan ayların acısını çıkarıyor özgürlük başını döndürdü kuzumun pembehipo canım geçmiş olsun kuzuna geçmişi okuyacak kadar vaktim olmadı sadece seni gördüm inşallah çabuk atlatır havalardan bizdede öksürük geçmiyor kaç haftadır inceden bir öhü öhü kaldı kuzumda ama doktor gayet iyi durumu dedi bende takmıyorum
buluştunuzmu geçen hafta kimler vardı nasıl geçti maalesef ben katılamadım görümcemin nişanı vardı geçen haftasonu mayısta diye biliyordum öne almışsınız son akşam haberim oldu maalesef katılamadım nişsn koşturması yorucu geçti bu haftada arkadaşımın nikahına gittik cumartesi günüm of olunca bugüne kaldı işler ancak fırsat bulup girdim
kızlar ben yürüteç kullandım. kızım emeklemiyo. doğru düzgün sürünmüyoda sıkılıyo hemen kucak istiyo.o yüzden kaslarımı güçsüzleşti felan diye evham yapıyodum ama bir iki gündür kızım ayakta durmaya başladı. tabi ayağa kendi kalkamıyo da ben bıraktım bikaç sn durmaya başladı. o zaman kasları zayıf kalmamış demektir dimi? sizin bebişler ayakta duruyo mu? denediniz mi?
seni rüyamda gördüm bacım..Hadi kolay gelsin.Hamarat hatunsun vesselam.![]()
busmai evine dönBusmai ne gezdin beeeeeyeter artık dönün özledim ya buraya yazmanı. Gezmekten fırsat olmuyo tabi :)
oh maşallah.. gezin bacım..haftasonu sessizliği hakim topikte..biz de sabahtan kahvaltıya çamlıcaya gittik gözüm gönlüm açıldı ordan da tepeye çıktık oğluş huysuzlanınca döndük ama bu kadarı bile yetti sizler napıyosunuz nasıl geçiyo haftasonunuz?
nfk ayşecik nasıl oldu
valla düşünmedim. şimdi sen dedin de düşünmeye başladım..Kızlar anneler gününde annelerinize ne almayı planlıyorsunjz?Ben daha karar veremedim de...