Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ikiz annesi olmak oturduğun yerde eğilip kalkarken kafanla önünde yatan kızını, kollarınla sırtındaki oğlunu eğlendirmek demekmiş:)çok şükür kollarıma sağlıkla veren rabbime
elhamdülillarirrabbilalemin:16:
yok canım feribotla gitmiyoruz direk otobandan bas gaza baba bas gazaa diyoruzzz :) utanmadan bu sefer otobüsle gitseniz olmaz mı dedi ya giderayak benim keyfimi kaçırmaya çalışıyor ama yemezler dedim tabiiki olur muavine derim ki pardon bi sn tutarmısınız bebeği mememi açıcam çocugu emziricem de Allaaah kızılca kıyamet koptu tabi ama haketti ben nasıl gideyim otobüsle o kadar eşyayla bi de benimki gibi bi çocukla hee 5 yaşında olur zaten ona minnet etmem ama şuncacık çocukla...ya benimki çok ilginç bi herif bazen tüm gün seni alır istediğin yere götürür gezdirir gık demez bazen de böyle hey Allah'ım !! :kkk::kkk:
o da ilginç.
kısa mesafe olsa belki de, halin yerinde, müsaitsin..
eşini el kadar bebekle anne-babasının evine otobüsle göndermesi :53:
fikri bile kaba, nahoş :19:
dediğin gibi bazen bu adamların aklı duruyor:100:

nfk resmin ne güzel öylee :16::16:
teşekkür ederiiiiz.. az önce parkta çekildi:1:

e hani?
biz ayşecikle parka gittik, markete uğradık alışveriş yaptık..
gezdik geldik..
bi tek pembiş yazmış:24:

Ya bi de bana kızarsın... :p

Bnde burdayim hala bu saat oldu cikamadik evden yasir pasanin uyku keyfini bekliyoruz ay cok bunal bi an once gitmk istyrm bu arada tshirte bayldm cnm bnde bi incelik beklemiyorum lafi oldugunda sen bnm annem degilsinki yasirin annesisin dedi kalakaldim

Şok oldummmm :) ben sizin ananızım ben ne dersem o olur deseydin :)

kk, rütbemde görünen 4 kalpten 2sini almış:63:

Niçın siliniyor kalpler???

amaaan, niye bu kadar dertleniyoruz kii..
katranı kaynatırsan olur mu şekeeeer, ... .... ....!

nato kafa, nato mermeeeeer:9:

Onun gerisi neydi hatırlayamadım şimdi...

ikiz annesi olmak oturduğun yerde eğilip kalkarken kafanla önünde yatan kızını, kollarınla sırtındaki oğlunu eğlendirmek demekmiş:)çok şükür kollarıma sağlıkla veren rabbime

Binlerce kere şükürler olsun :)

Biz de şuanda sanayideyiz. Kardeşimle hamağımızı tamir ettirmeye geldik :) kardeş candır ;) Efecikle ben arabada bekliyoruz o ise kaynakçılarla şuanda.

parktan dönerken kiraz gördüm yaa...:56:
nasıl tadı, yiyen var mı aranızda?

afedersin, bi de feyza:1:

kv maaşı almış belli, ayşeciğe tshirt, tayt, tulum almış. bana bluz, eşime tshirt
anneler günü geldi bi şey almak lazım valide hatuna ama neeee?:27:
kendi anneme bi düdüklü tencere alaydım iyiydi aslında:28:

ihtiyacı görülsün diyorum ama bi yandan anneler gününde de ev aleti, mutfak aleti almak :100:
kendine özel bi şey olsa aslında daha güzel olur belki de.. :12:

şahsen eşim bana anneler günü diye düdüklü tencere getirseeeeee:95:
zaten çoook incedir ya, bi kürdan bile beklemiyorum o da ayrı mesele:27:
Sizin kv düşünceliymiş yine, herkese bir şeyler almış.
Ben de hediye olarak mutfak eşyası almaktan hoşlanmıyorum. Yine kendimiz için almış gibi oluyor.
Benim eşim bir şey almaz. Anneler günü falan kapitalizm ürünüymüş. Ne anlar hoşaftan ....:24:

ahah süpper yaaaa:60::60::60:

salatası nasıl oluyor acep?
geçen getirdiğinde yoğurtla karıştırıp yemiştik, ama pek bi şeye benzememişti:37:
Sarımsaklı yoğurtla da olur veya domatesle nar ekşili falan hoş oluyor. Böreği güzel olur. Ispanak böreği içi gibi hazırla, ıspanak yerine semizotu koy. :56:

şaka bi yana babannesi ayşeciğe şunu almış..
'herkes beni sever, ben en çok annemi' yazıyo :17:

Eki Görüntüle 707944
Ben en çok babaannemi yazanbir tshirt alabilirdi, yine düşünceliymiş bence :1:
Şaka bir yana çok anlamlı bir tshirt, ayşecik hayırla giysin.

e hani?
biz ayşecikle parka gittik, markete uğradık alışveriş yaptık..
gezdik geldik..
bi tek pembiş yazmış:24:
Ben poğaça yaptım, sonra etli patlıcan. Sonra kızımı doyurdum. Sonra anneanneye gittik. Oğlumu aldım. Saha yazayım mı :9:

Bnde burdayim hala bu saat oldu cikamadik evden yasir pasanin uyku keyfini bekliyoruz ay cok bunal bi an once gitmk istyrm bu arada tshirte bayldm cnm bnde bi incelik beklemiyorum lafi oldugunda sen bnm annem degilsinki yasirin annesisin dedi kalakaldim
Senin eşinin özel günlerle hiç alakası yok sanırım:1:
Ancak bu kadar düz mantık olur yani:53:

al işte bi tane daha :113::113::113:
onun annesi değilsin ama o evin annesisin.. :kkk:

onlar bizim 'babamız değil' ama babalar gününde bizden hediye alıyorlar :19:
Aynen:42:

amaaan, niye bu kadar dertleniyoruz kii..
katranı kaynatırsan olur mu şekeeeer, ... .... ....!

nato kafa, nato mermeeeeer:9:
İyi lafmış, ben de devamına baktım. O kısım da bizimkilere uyuyor:52:

yok canım feribotla gitmiyoruz direk otobandan bas gaza baba bas gazaa diyoruzzz :) utanmadan bu sefer otobüsle gitseniz olmaz mı dedi ya giderayak benim keyfimi kaçırmaya çalışıyor ama yemezler dedim tabiiki olur muavine derim ki pardon bi sn tutarmısınız bebeği mememi açıcam çocugu emziricem de Allaaah kızılca kıyamet koptu tabi ama haketti ben nasıl gideyim otobüsle o kadar eşyayla bi de benimki gibi bi çocukla hee 5 yaşında olur zaten ona minnet etmem ama şuncacık çocukla...ya benimki çok ilginç bi herif bazen tüm gün seni alır istediğin yere götürür gezdirir gık demez bazen de böyle hey Allah'ım !! :kkk::kkk:

aaa evet fark ettim nedenkine :44::44:

canım ben de almayacağım inanki bak..zaten onların istediği de bu pes ettirmek vazgeçirmek ama benden pes hiç uğraşamıcam haziranda üzgünüm :33::33:

oyyy biri kız biri erkekse hele tatlarından yenmez kurban olurum onlara maşallah :4:
Hiç kusura bakmasın tabii ki de götürecek. Bu konularda taviz vermeyin. 5 yaşına gelse de götürecek. Eşi ve çocuklarını taşımadıktan sonra o araba niye var?

Ya bi de bana kızarsın... :p

Şok oldummmm :) ben sizin ananızım ben ne dersem o olur deseydin :)

Niçın siliniyor kalpler???

Onun gerisi neydi hatırlayamadım şimdi...

Binlerce kere şükürler olsun :)

Biz de şuanda sanayideyiz. Kardeşimle hamağımızı tamir ettirmeye geldik :) kardeş candır ;) Efecikle ben arabada bekliyoruz o ise kaynakçılarla şuanda.
Kardeş candır can. Benim de 1 tane kardeşim var. Allah onu esirgesin, her işimize koşar:46:

parktan dönerken kiraz gördüm yaa...:56:
nasıl tadı, yiyen var mı aranızda?
Tadı yoktur be canım. Az daha bekle bence.

Biz de uyuduk.Eşimi aradım yemek yapamadım, gelirken pide yaptır dedim.Şimdi kendilerini bekliyoruz.:56:
Afiyet bal şeker olsun :)

Eşim biraz erken oldu ama bana anneler günü hediyemi verdi.Atasaydan sonsuzluk simgeli bir kolye almış.Çok hoşuma gitti.Çok da mutlu oldum.:16::52:

ahah süpper yaaaa:60::60::60:

salatası nasıl oluyor acep?
geçen getirdiğinde yoğurtla karıştırıp yemiştik, ama pek bi şeye benzememişti:37:
Salatasına zeytinyağı yoğurt mayonez pulbiberle yapabilirsin ayrıca normal salataya domates-salatalık-soğan karıştırıp yiyebilirsin.
Son keşfim zeytinyağlı semizotu süper oluyor. Bol domates biraz salça sıvıyağ tuz şeker ekle,semizotu suyunu salınca bulgur at bir avuç pişene kadar suyu biterse su ekle azcık. Çok lezzetli ve hafif istersen sarımsak soğan da ekleyebilirsin

Canım dişiniz hayırlı olsun. Bebişin kaşı için de üzüldüm:( hareketli zamanları, korumaya çalışıyoruz ama bir anda oluyor olacak olan.

Kötüymüş canım:( oğlumda 4-5 aylıkken olmuştum. Şimdi kızım 10 aylık hala yok kendileri:ssz:
Bir de psikolojik olarak da etkiliyor. Ben kendimi fazla gergin hissediyorum:4:
Sen borcu azaltmışsın. 2 günü üçaylarda tutarsın. Başladı sanırım değil mi?
Geçen yıl ramazan logusalık depresyonu, kv lüzumsuzluğu, eşimin de anlayışsızlığı ile geçti. Hatırladıkça sinir basıyor:47:

Oo klübe hoşgeldin ben de hala regl olmadım:)

Salatasına zeytinyağı yoğurt mayonez pulbiberle yapabilirsin ayrıca normal salataya domates-salatalık-soğan karıştırıp yiyebilirsin.
Son keşfim zeytinyağlı semizotu süper oluyor. Bol domates biraz salça sıvıyağ tuz şeker ekle,semizotu suyunu salınca bulgur at bir avuç pişene kadar suyu biterse su ekle azcık. Çok lezzetli ve hafif istersen sarımsak soğan da ekleyebilirsin

Oo klübe hoşgeldin ben de hala regl olmadım:)
:) valla kulüp ki ne kulüp:)
Bekliyoruz bakalım:31:
Günaydın kızlarrrrrrrrr :) güzel bir haftasonu diliyorum herkese.

Güle güle kullan canım :)
Günaydın canım. Senin de haftasonun güzel geçer inşallah.

Özledik be canikom valla yokluğun belli oluyo ;)
sağol tatlım unutturdum kendimi iyice adım anılmaz olmuş neyseki özleyen dostlarım var :54: şaka bir yana yeni işimde eve daha erken geliyorum ama boran çok hareketlendi nefes adırmıyor her dk adımlamak istiyor arkamı dönsem ya tv ünitesine tırmanıyor ya kablo bulup çekiştiriyor eskiden daha rahattık koyduğum yerde kalıyordu off yürüdüğünü düşünemiyorum bile haftasonuda iş güç derken zaman kalmıyorki
Çocuğa geçmeseydi barii:(

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

busmai ne desen haklısın ama görümcemin nişanı hesapta yoktu 1 hafta evvel tanıştılar 1 hafta sonra istediler sonraki hatasonu hoppp nişan bende anlamadım 1 aydır her haftsonu onlarlaydık çok sıkıldım buluşmayıda duymadım o koşturmada çok üzüldüm senle belki ilk ve tek tanışma fırsatımız suya düştü

sağol tatlım unutturdum kendimi iyice adım anılmaz olmuş neyseki özleyen dostlarım var :54: şaka bir yana yeni işimde eve daha erken geliyorum ama boran çok hareketlendi nefes adırmıyor her dk adımlamak istiyor arkamı dönsem ya tv ünitesine tırmanıyor ya kablo bulup çekiştiriyor eskiden daha rahattık koyduğum yerde kalıyordu off yürüdüğünü düşünemiyorum bile haftasonuda iş güç derken zaman kalmıyorki

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

busmai ne desen haklısın ama görümcemin nişanı hesapta yoktu 1 hafta evvel tanıştılar 1 hafta sonra istediler sonraki hatasonu hoppp nişan bende anlamadım 1 aydır her haftsonu onlarlaydık çok sıkıldım buluşmayıda duymadım o koşturmada çok üzüldüm senle belki ilk ve tek tanışma fırsatımız suya düştü

Hepimiz özledik seni ve uzun uzun yazmalarını :)

Görümcene de bravo valla; ben olsam hayatta okadar erken davranmazdım :)

Back
X