Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 719657

babasıyla balon oynuyorlar :1: babası vermiyor balonu git diyor bi tane yapıştırıyor :22:

Eki Görüntüle 719659

ecoşum :16::54:

Tatlı cimcime :)

Bitsin de k ızımla bol boooooool vakit geçireyim.:21:

Ben yayılmak istiyorum daha çok :)

ayşeciği uyuttum
komşum geldi,
o sırada uyandı, yanına gitmedim.
komşum gitti.
ayşeciğin yanına vardım kiiiii...
odada ... kokuları..:35:
uyanmış, altına yapmış, yine uyumuş..:37:
ihtiyaç molasıı:9::9::9:

Ay ben ona kurban olurummmmmmm. Bi de uyumasına izin mi verdin öyle?? Valla ben uyandırıyorum o durumda. Yani değiştirirken uyanıyo mecbur :)

pembişim nerdesin? :24::24::24:

Geldim canikom geldimmmm. Bugün çok yoğundum ya giremedim :/

Derstedir, derste.Tanjant,kotanjant, sinus,kosinüs falan.Adlarını doğru mu yazdım acep?:26:Çocuklar bir bitse de gitsek diyorlardır...:9:

Hahha dediklerinden girdim matris determinanttan çıktım. Çocuklar da aynen dediğin moddalardı :))))

kız onlar geometriyle ilgili deeeel mi?
yoksa ben matemetik yoksunu, yanlış mı hatırlıyom :35:

Aslında geometrinin konusu olup ülkemizde matematikte gösterilmektedir. Ayrıca geometri derslerinde de bazı kısımlarına değinilmektedir. (Tüm bunları trt spikeri sesi ile söylediğimi hayal edin hahahhaa)

Yavrummm kime kızdın da öyle akıyosun bakıyım :)?

oto koltuğu olarak hala ana kucağını kullanıyoruz.
siz hangi marka-model oto koltuğu aldınız, tavsiyelerinizi bekliyorum kardişler?

Hiç sorma valla sağolsun kocam her türlü indirimdeki koltukları bize kaçırttırdı. Tatile gitmeden gidip kazık yiyip alıcaz bişi ebebekten bu gidişle.

Merhabalar Temmuz anneleri,
Şimdi doktordan geldik. Küçük hanım su çiçeği olmuş:26:

Ay canım geçmiş olsun. Nerden kapmış ki???

Yarın tatılımız baslıyor nasıp olursa..hersey aldıgımızı dusunuyoruz ama..bakalım eksık bısey olmaz umarım...dun bızı saglık ocagından aramıslar babamızın cebınden..gelın asımız var dıye..sanrıım kızamık asısını yapacaklar dogum gununden sonra demıslerdı ama; saglık bakanlıgından yazı fılan geldı demekkı..tatıl sonrasına erteledım..olmaz ınsallah ama belkı atesı rahatsızlıgı olur fılan dıye evımıze donunce halledelım dedım..

Gitmeden yaptırsaydın keşke bi yan etkisi olmuyo. İyi tatiller :(

kımsecıkler yok ama bısey soracam:)tatılde pasayı havuzda oynatacagız bol bol..cok sveıyor suyla oyanamayı..kuvette baslamıstık zaten son 2 haftadır..bıcı bıcı deyınce guller acıyor yuzunde..basını sampuanlamayıncaya kadar tabıkı..sımdı sorum su..havuza sokmadan gunes kremı,sapka fılan ve ayagına sandalet almıstım..bunların dısanda..en cok goz ıltıhaplanması olabılme ıhtımalı varmıs okudugum kadarıyla..bunun onlemını alamam sanırsam dımı..baska ne yapayım sızce..lıttle swımmers aldık su gecırmıyecegını dusunuyorum ama ıdrar yolları mıkrop flan kapmaz degılmı..otelın temzılıgı oldukca ıyıydı ama husnu kuruntu belkıde...anne olunca daha bı ınce dusunuyoruz galıba

Sana gelecek cevaplarsan ben de nasipleneyim te kaç ay sonrasına :))) yalnız çocuğu çok havuza sokmayın; denizi tercih edin bence. Klor çok da iyi bişi değil sonuçta. Bi de çoğcuğun kafasını denize sokcakmışız hasta olmasın diye. Yalnız bana bunu tavsiye edenlerin çocukları hep hasta hahhahahaa

bırakın gidicem beeeen!
$Görüntü3616.webp$Görüntü3625.webp

Ay ben ona kurban olurummmmmmm. Bi de uyumasına izin mi verdin öyle?? Valla ben uyandırıyorum o durumda. Yani değiştirirken uyanıyo mecbur :)

Aslında geometrinin konusu olup ülkemizde matematikte gösterilmektedir. Ayrıca geometri derslerinde de bazı kısımlarına değinilmektedir. (Tüm bunları trt spikeri sesi ile söylediğimi hayal edin hahahhaa)
valla ha şimdi uyandı uyanacak diye bekledim.
1 saat yattı öyle, sonra yeter dedim uyandırdım
kukusu az kızarmıştı, yıkadım, bezlemeden beklettim, az da bepantol sürdüm. şuan geçmiş..
normalde ben de değiştiririm de bu sefer böyle oldu işte:17:

alın size matematikçi..:1:
hayatımda hiçbir matematikçiyi sevmedim.. seni sevdiğim kadar pembişimm:77:

Yavrummmmmmm annen gibi gezenti mi oldun sennnnn??? :)

valla ha şimdi uyandı uyanacak diye bekledim.
1 saat yattı öyle, sonra yeter dedim uyandırdım
kukusu az kızarmıştı, yıkadım, bezlemeden beklettim, az da bepantol sürdüm. şuan geçmiş..
normalde ben de değiştiririm de bu sefer böyle oldu işte:17:

alın size matematikçi..:1:
hayatımda hiçbir matematikçiyi sevmedim.. seni sevdiğim kadar pembişimm:77:

Canımmm ben anlatsaydım sana severdin :) (yada iyice nefret edermişsin hahhhaha) duygular karşılıklı canımmm :)

Bu oto koltuğu işi çok sinir yaaaaaa. Ankaraya gittiğimizde de bakmıştık. Satıcılar fix şöyle diyorlar. "Önce 9-18 alınmalı sonra 15-36 lık. 9-25 veya 9-36 lık modeller türk insanı için üretilmiş modeller. Hani alayım da uzun süre idare etsin diye. Ama yanlış bir mantık. Yabancı ülkeler de 9-25 veya 9-36 yok." İyi de yabancı ülkelerde senin sattığının yarı fiyatına alıyosun römeri maxicosi yi. Tabiki adamlar 3 yıl sonra bi üst modele rahatlıkla geçerler...! Neyse işte böyle diye diye hiçbişi beğenemedik. Bi de arkadaşlarım mutlaka îsofixli al dediler Allah korusun kazalara karşı. Onlar da hep 9-18. 4 yaşına kadar kullanırmış çocuklar ama boylu poslu bir ebek kesinlikle o yaşa kadar kullanamaz ve 3 yaş civarı değiştirmek gerekecek. E 2 yıl kullanacaksam da bi ton para vermeli miyim??? Ebebekte birçok modeli bağlattık ordaki koltuğa ve Efeciğimi de oturttuk içine. En çok maxicosilerde rahat etti. Hatta birinin öyle bir bağlama mekanizması vardı ki milin kıpırdamıyordu ( her koltuk takıldığında ben koltuğu çekiştirerek deneme yaptım da ;) ). Sonuç: kararsız kazımım hala :(

Canımmm ben anlatsaydım sana severdin :) (yada iyice nefret edermişsin hahhhaha) duygular karşılıklı canımmm :)

bizden geçti artık.. kızım öğrensin :59::9:

şuan dönmüyor, ama ani hareket edince başlıyor yine. sersem gibiyim.
ayşecik de sağolsun motoru takmış, speddy gonzales gibi..:37:
eğilip kalkarken şiddetleniyor, neyseki eşim gelecek yarım saate.

Bu oto koltuğu işi çok sinir yaaaaaa. Ankaraya gittiğimizde de bakmıştık. Satıcılar fix şöyle diyorlar. "Önce 9-18 alınmalı sonra 15-36 lık. 9-25 veya 9-36 lık modeller türk insanı için üretilmiş modeller. Hani alayım da uzun süre idare etsin diye. Ama yanlış bir mantık. Yabancı ülkeler de 9-25 veya 9-36 yok." İyi de yabancı ülkelerde senin sattığının yarı fiyatına alıyosun römeri maxicosi yi. Tabiki adamlar 3 yıl sonra bi üst modele rahatlıkla geçerler...! Neyse işte böyle diye diye hiçbişi beğenemedik. Bi de arkadaşlarım mutlaka îsofixli al dediler Allah korusun kazalara karşı. Onlar da hep 9-18. 4 yaşına kadar kullanırmış çocuklar ama boylu poslu bir ebek kesinlikle o yaşa kadar kullanamaz ve 3 yaş civarı değiştirmek gerekecek. E 2 yıl kullanacaksam da bi ton para vermeli miyim??? Ebebekte birçok modeli bağlattık ordaki koltuğa ve Efeciğimi de oturttuk içine. En çok maxicosilerde rahat etti. Hatta birinin öyle bir bağlama mekanizması vardı ki milin kıpırdamıyordu ( her koltuk takıldığında ben koltuğu çekiştirerek deneme yaptım da ;) ). Sonuç: kararsız kazımım hala :(
anam bu iş böyle zor mu, biz mi zorlaştırıyoruz?:44:
baston gibi iki gün bakar karar veririm diyordum ama çok yönlü bi şey bu galiba:26:

heyy, kullananlar bi şey diyin kııııı:24:

baston gibi iki gün bakar karar veririm diyordum ama çok yönlü bi şey bu galiba:26:

Senin yüzünden bakmaya başladım ve yine asabım bozuldu :))

Eşim dediki "madem ikinci çocuğu da düşünüyorsun(!), sonuçta taksitle alacağız; 9-18 alalım, 3 yaşında gerekirse onu bir üst koltuğa geçirir kardeşini 9-18liğe koyarız"!!! Çorba oldummmm. Ebebekte maxicoside indirim varmış....

çok başım dönüyor yaaa:25:
sanırım tansiyonum düştü, limonlu su içtim, biraz hafifledi ama sersem gibiyim hala..

canım, link de atabilirsen, bakayım bi

aa, geçmiş olsun..
kardeşi mi hastaydı ki, nerden geldi şimdi bu:26:
bir yaş civarı sanırım yapılıyor su çiçeği aşısı.

geçmiş olsun canım adet olmadığını okumuştum
oldun mu?
http://http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pilsan-extreme-9-36-kg-oto-koltugu-84170905

canım bunun bi altı var o daha uygun ama onun yan kafa koruması yok. ben buna ısındım ama hala kararsızım..:25:

Ay canımmm hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah damat olur inşallah :) lokal mi genel mi olacak?? İlk çişini yaptığında çok ağlayacak sakin ol tamam mı??

Ya ama çok saçım dökülüyo :( göz görünce de katlanamıyo insan :((((

Sana da neyneyseye de teşekkür ederim beğen butonu etkinliğiniz için :) ben telden giriyorum ya göremiyorum tabi. Valla anneye zorluk bu iş ama napalım. Gerçi bir arkadaşım dediki aklı erio de yürümeye başlayınca kendi geliyomuş patır patır odaya :) bakalım ogünler de gelecek mi?? Ama ben oğlumu çok özlüyorum gce yaaaaa. Bi de bizimle aynı yatakta yatsa Allah bilir napardım :)??
Rica ederim:42:
Gecmısler olsun prensese..hafıf atlatırsınız ınsallah..belırtıler neydı tam olarak?
Teşekkürler canım. Belirtisi bez bölgesinde karnında sırtında ve baş ve yüzünde 1 gecede ortaya çıkan kırmızı döküntüler. Huysuzluk da var.

ya aslında bende gondermek istemiyordum.. okul olgunlugu testi yapmis rehber ogretmen gecmis rehber ogretmen gonderin tekrar anaokulu sıkar diyor:26: ne yapayim kararsizim
Canım 66 aylıkta gönderin derım. Göndermezseniz seneye 78 aylık olacak. Eski sistemde çocuklar 72 aylık başlıyordu zaten. Rehber öğretmen de onaylıyorsa neden bekletesin

çok başım dönüyor yaaa:25:
sanırım tansiyonum düştü, limonlu su içtim, biraz hafifledi ama sersem gibiyim hala..

canım, link de atabilirsen, bakayım bi

aa, geçmiş olsun..
kardeşi mi hastaydı ki, nerden geldi şimdi bu:26:
bir yaş civarı sanırım yapılıyor su çiçeği aşısı.
Sağolasın. Abi aşılı zaten ve hasta değil.
Bu aralar salgın varmış. Bu mikrop havadan bulaşabiliyor.
Aşı 15 aylık yapılıyor.

geçmiş olsun:18: kimden gecti ki
Sağlasın canım. Çevremizde olağan şüpheli yok, biz de anlamadık

oto koltuğunda
9-18, 9-25, 9-36 kg seçenekleri var. hangisini tercih etmeli?:44:

nelere dikkat etmek gerek..
şu başlıkta epey bilgi var sanıyorum, ama kafam şuan iyi değil okuyamadım..
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/377897-hangi-cocuk-oto-koltugu.html
Biz Abi'den kalanı kullanıyoruz. 9-18. 3 yaşında daha büyük bir koltuğa geçirdik abiyi. İlk etapta 9-18 öneririm.

Eşim dediki "madem ikinci çocuğu da düşünüyorsun(!), sonuçta taksitle alacağız; 9-18 alalım, 3 yaşında gerekirse onu bir üst koltuğa geçirir kardeşini 9-18liğe koyarız"!!! Çorba oldummmm. Ebebekte maxicoside indirim varmış....

aynen canim simdi ben bu kullandığımı 3. bebege kullanacagim gelecek yıl oglana büyük modelini alacagim ikinci bebegi dusunenler 9-18 alabilir.. buyuyunce yukselticiler var ben kiza 2 yıldır onu kullanıyorum

napacaz? e bakacaz, mecbuuuuur:37:

demek ikinci cocuk da düşünüyorsun (1?.,:,"^$%&'()=?):9:
ne zaman?

geçmiş olsun canım adet olmadığını okumuştum
oldun mu?
http://http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pilsan-extreme-9-36-kg-oto-koltugu-84170905

canım bunun bi altı var o daha uygun ama onun yan kafa koruması yok. ben buna ısındım ama hala kararsızım..:25:
valla olmadım hala:26:

Biz Abi'den kalanı kullanıyoruz. 9-18. 3 yaşında daha büyük bir koltuğa geçirdik abiyi. İlk etapta 9-18 öneririm.
anlaşıldı, 9-18 alıcaz :72:

peki haricen bi şey sorayım, çocuklar kaç yaşa kadar oto koltuğu kullanmak zorunda?
yani ne zaman otomobilin kendi emniyet kemeriyle yolculuk yapabiliyorlar?:44:

Yazdıklarının hepsine katılıyorum.
Ben kendi tecrübemi anlatırsam, şunu demek zorundayım: Maxi cosi gibi pahalı bir şeye gerek yok. Allah bilir oturtabilecek misin çocuğu onun içinde hem de uzun yolda. Ben de aneyim, kuralcıyımdır ama çok oldu ağladığı için kucağımda gittiği. Ben oğluma 180 liraya 9-18 kg aldım. İsofix değil. 3 yaşına kadar kullandı. Allah'a şükür gayet yeterli oldu. Ya çoğu Çin'de üretiliyor, çoğunun içi bildiğiniz köpük. Boşuna aldanmayın. Yurt dışında yaşasam belki alırdım ama Türkiye'de o fiyata almam.

Üstte pembişe dedim:1:

aynen canim simdi ben bu kullandığımı 3. bebege kullanacagim gelecek yıl oglana büyük modelini alacagim ikinci bebegi dusunenler 9-18 alabilir.. buyuyunce yukselticiler var ben kiza 2 yıldır onu kullanıyorum
Evet bence de, büyüyünce makul olan yükselticiler.
napacaz? e bakacaz, mecbuuuuur:37:

demek ikinci cocuk da düşünüyorsun (1?.,:,"^$%&'()=?):9:
ne zaman?

valla olmadım hala:26:

anlaşıldı, 9-18 alıcaz :72:

peki haricen bi şey sorayım, çocuklar kaç yaşa kadar oto koltuğu kullanmak zorunda?
yani ne zaman otomobilin kendi emniyet kemeriyle yolculuk yapabiliyorlar?:44:
Canım yasal olarak 12 diye biliyorum ama bağlasan 12 yaşında durmaz onun içinde. Oğlum 5 yaşında, kemeri kendi söküp açabiliyor. Biz her yere 2 koltukla gidemiyoruz, arabanın kemerini bağlıyoruz o durumda. Bir de yaş büyüyünce yükseltisci tercih ediliyor.

Kraft isofix aldık.9-18....konfor 9-18 de var..diğerleri bu kadar değil....tabi daha küçük bebelere yapılmış konfor ona göre...ama bebeler çooook terliyo ve bunu engelleyecek bişey yok...hepsi yapıyormuş....isofix şartmı çok emin değilim bizde 2 bebe olunca birini taktık diğeri ardiyede kaldı..isofix olmasaydı tak çıkar yapmaya üşenmezdik:( tecrübeler bu kadar;)

açın kapıları ayşe sultan geziye çıkacak.
valide sultanla:52:

valide sultanla gideceği zaman tüm kapılar açılır, açıl susam açııııl :42:

bu ifade de çok hoşuma gider türkan şorayın 'kadın değil başbelası' filminde geçiyor.. ben de bize uyarladım
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun :1:

Son düzenleme:
Slm kızlar oğlumun yatağını süsledim malum yarın sabah operasyon var çok korkuyorum inşallah çok acı çekmez şu an gayet mutlu ve habersiz astığım balonlarla oynuyor.
Neyneyse geçmiş olsun suçiçeği aşısı da tam korumuyormuş zaten ,sadece hafif geçirmeye yarıyormuş şimdi size aşıya gerek kalmadı gene hafif geçer inşallah
Nfk başdönmen nasıl oldu
Pembiş sünnetten sonra ne giydirdin, şu an yavaştan yürümeye başladı 5-10 adım atıyor sence sünnet onu yürümekten soğutur mu
Güzel dileklerini sunan arkadaşlarım size de çok teşekkür ederim ayrı ayrı Allah hepimizin bebeklerine güzel günler göstersin
Acele acele evi topluyorum yemek yapıcam pasta yaptırdım işim çokkk

Back
X