Eki Görüntüle 719657
babasıyla balon oynuyorlarbabası vermiyor balonu git diyor bi tane yapıştırıyor
![]()
Eki Görüntüle 719659
ecoşum![]()
Tatlı cimcime :)
Bitsin de k ızımla bol boooooool vakit geçireyim.![]()
Ben yayılmak istiyorum daha çok :)
ayşeciği uyuttum
komşum geldi,
o sırada uyandı, yanına gitmedim.
komşum gitti.
ayşeciğin yanına vardım kiiiii...
odada ... kokuları..
uyanmış, altına yapmış, yine uyumuş..
ihtiyaç molasıı
Ay ben ona kurban olurummmmmmm. Bi de uyumasına izin mi verdin öyle?? Valla ben uyandırıyorum o durumda. Yani değiştirirken uyanıyo mecbur :)
pembişim nerdesin?![]()
Geldim canikom geldimmmm. Bugün çok yoğundum ya giremedim :/
Derstedir, derste.Tanjant,kotanjant, sinus,kosinüs falan.Adlarını doğru mu yazdım acep?:26:Çocuklar bir bitse de gitsek diyorlardır...![]()
Hahha dediklerinden girdim matris determinanttan çıktım. Çocuklar da aynen dediğin moddalardı :))))
kız onlar geometriyle ilgili deeeel mi?
yoksa ben matemetik yoksunu, yanlış mı hatırlıyom![]()
Aslında geometrinin konusu olup ülkemizde matematikte gösterilmektedir. Ayrıca geometri derslerinde de bazı kısımlarına değinilmektedir. (Tüm bunları trt spikeri sesi ile söylediğimi hayal edin hahahhaa)
Yavrummm kime kızdın da öyle akıyosun bakıyım :)?
oto koltuğu olarak hala ana kucağını kullanıyoruz.
siz hangi marka-model oto koltuğu aldınız, tavsiyelerinizi bekliyorum kardişler?
Hiç sorma valla sağolsun kocam her türlü indirimdeki koltukları bize kaçırttırdı. Tatile gitmeden gidip kazık yiyip alıcaz bişi ebebekten bu gidişle.
Merhabalar Temmuz anneleri,
Şimdi doktordan geldik. Küçük hanım su çiçeği olmuş:26:
Ay canım geçmiş olsun. Nerden kapmış ki???
Yarın tatılımız baslıyor nasıp olursa..hersey aldıgımızı dusunuyoruz ama..bakalım eksık bısey olmaz umarım...dun bızı saglık ocagından aramıslar babamızın cebınden..gelın asımız var dıye..sanrıım kızamık asısını yapacaklar dogum gununden sonra demıslerdı ama; saglık bakanlıgından yazı fılan geldı demekkı..tatıl sonrasına erteledım..olmaz ınsallah ama belkı atesı rahatsızlıgı olur fılan dıye evımıze donunce halledelım dedım..
Gitmeden yaptırsaydın keşke bi yan etkisi olmuyo. İyi tatiller

kımsecıkler yok ama bısey soracam:)tatılde pasayı havuzda oynatacagız bol bol..cok sveıyor suyla oyanamayı..kuvette baslamıstık zaten son 2 haftadır..bıcı bıcı deyınce guller acıyor yuzunde..basını sampuanlamayıncaya kadar tabıkı..sımdı sorum su..havuza sokmadan gunes kremı,sapka fılan ve ayagına sandalet almıstım..bunların dısanda..en cok goz ıltıhaplanması olabılme ıhtımalı varmıs okudugum kadarıyla..bunun onlemını alamam sanırsam dımı..baska ne yapayım sızce..lıttle swımmers aldık su gecırmıyecegını dusunuyorum ama ıdrar yolları mıkrop flan kapmaz degılmı..otelın temzılıgı oldukca ıyıydı ama husnu kuruntu belkıde...anne olunca daha bı ınce dusunuyoruz galıba
Sana gelecek cevaplarsan ben de nasipleneyim te kaç ay sonrasına :))) yalnız çocuğu çok havuza sokmayın; denizi tercih edin bence. Klor çok da iyi bişi değil sonuçta. Bi de çoğcuğun kafasını denize sokcakmışız hasta olmasın diye. Yalnız bana bunu tavsiye edenlerin çocukları hep hasta hahhahahaa