Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecikle parka gittik, markete uğradık.
çok güzel bi fasulye aldım. pişiricem şimdi..:56:
Bayılıyorum fasülyeye yaa. Benim canımda acayip patates kızartması çekti. Apartmanda deli gb. Kokuyordu akşama yapıcammmm!

müzik son ses- ayşecikle dans:66::66::66:

[video=youtube;_VPvqy6KujU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_VPvqy6KujU[/video]

Ütüyü hallettikten sonra gerisi vız gelir:)

Daha önce uykusu iyi olup da sonradan bozduysa diş olabilir tabi. Ama yok uzun süredir böyleyse o durumu tahlil etmek gerekir.

Geldi geldi, kıştı, bebekler küçüktü derken ev aldı başını gidiyor. Topic olarak girişelim evlere:27:

Ya bizimkinin uykusu hep sorunlu ama en azından iki saatte bir kalkıyodu bazen. Ben dişe bağlıcam dur bakalım :)

Pembiş senin oğluş emiyor muydu? Sen dr a sordun mu hiç bu uyku meselesini? Bana bir sıkıntısı mı var acaba diye düşündürüyor süreklilik olduğu için. Yada bence acilen uyku eğitimi bacım! Bir hafta sıkıcan dişini napıcaaann?

Canikom emiyor oğlum. Doktorumuza sordum ama onun kızı bizimkinden bin beter 3-4 yaşına kadar böyleymiş o yüzden olabilir dedi :/ yani kutumuzdan bu çıktı sineye çekmeliymişiz :) uyku eğitimi de şöyle aslında ben hemen ağladığında gitmiyorum zaten bekliyorum ama coşuyo o yüzden mecbur gidiyorum. Daha ıkı bir eğitimle uğraşasım yok valla bıktım eğitim öğretimden ;)

günaydın kızlarr bugun süt iznim evdeyım
oğluşu uyuttum bı bakım dedım ne var ne yok
bu oğlan çokk zor uyuyorrr kucagımda piş pişş sallayarak kollarım kopuyorr..
ayağa alıstıramadım sızler nasıl uyutyorsunuz bebıslerınızı.

İlk 5-6 ay kucakta. Sonra da artık gündüzleri hamakta geceleri ayakta uyuyoruz :)

ay valla hiiiç uğraşamam.. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik be yauuv!:37:

neyneyse, born, pembiş, barbarino, arya 5. ötekiler 0!
:20::19:

herkes free takılsın. yalnız eğlensin (!):9:

Oley 5 aldıkkkk :) valla temizlik konusunda hiç bişi yapacağım yok zaten. Önce okul işlerini bitirmeli sonra da oğluşun doğum günü işlerine girişmeliyim ;)

haftasonu için bi plan yapmaya çalışıyorum.
uzun zamandır adam akıllı bi yere gitmedik. aklımda kartepe ve maşukiye var ama daha netleşmedi.. :97:

Oralar nireler yahuuu ben bilmiyorum doğal olarak :) biz bu hafta donu dünet düğünü etkinliğindeyiz ;)

:1: hadi ya 4 te yediğinizi bilmiyordum biz 7-8 gibi yiyoruz da :) tamam bi dahakine daha erken yazarım inşallah, saat 3 ü geçtiyse yazmam :) sor sen yine :)

Cadıyım ben cadıyım:21:
Senin oğlunun uyku problemi de bitmedi gitti ya acaba bakıcısı çok mu uyutuyor gündüz? Yatarken muhallebi veriyor musun?

Bakıcısı en fazla 1+1 den 2 saat uyutuyor. Zaten ben git gel yaptığım için daha fazla uyutsa bilirim yani. Yatmadan muhallebi vermiyorum çünkü irmikli muhallebiyi sevmedi. Pirinç ununa da ben muhallebi yapmadım çünkü hiç sağlıklı değilmiş. Bir ara bisküvi ile süt karışımı verecek oldum bu sefer gece ağlayarak kalkıp kaka yaptı :/ sonuç olarak bu çocuğun bana kastı var :)

Öğlen evden çıkarken hiç ağlamıyo arkamdan ama babası odadan gitsin coşuyo. Nankör evlat. Bakıcısı niye böyle diye soruyo ben de "babası doğurdu ya o yüzden" diyorum :) ne biliyim ben,,?!?!??

Bu arada nfk kuşum nkolik topikte miydi?? O yüzden mi seslendin?? Ben telden girdiğim için göremiyorum ya onlne olanları :/

Bu arada nfk kuşum nkolik topikte miydi?? O yüzden mi seslendin?? Ben telden girdiğim için göremiyorum ya onlne olanları :/
evet ya, online dı. sonra uçtu gitti:5:

kartepe ve maşukiye izmitte.
sıcaktan nefes alamazken kartepeye çıkıyorsun, üşüyorsun o derece serin..:30:
maşukiyede hurma bahçeleri var, her yer yeşil ağaçlık sular akıyor, alabalık tesisleri var.. :16:

parkta 3-4 yaşlarında bi kız vardı.
annesi, yanındaki hanımla konuşuyor.
hala bulamaç veriyorlarmış kahvaltısını.
meyvelerini püre halinde yiyormuş..
yemeklerde taneyi zor yutuyormuş..

haricinde yemiyor, ben de hala böyle veriyorum diyo :53:

Öğlen evden çıkarken hiç ağlamıyo arkamdan ama babası odadan gitsin coşuyo. Nankör evlat. Bakıcısı niye böyle diye soruyo ben de "babası doğurdu ya o yüzden" diyorum :) ne biliyim ben,,?!?!??

aman bırak ağlasın..
ayşecik benim ardımdan hiç ağlamaz.
babasının ardından da..
ama babaannesinin ardından bi kanlı yaş döküyor, görmeniz lazım:36:

parkta 3-4 yaşlarında bi kız vardı.
annesi, yanındaki hanımla konuşuyor.
hala bulamaç veriyorlarmış kahvaltısını.
meyvelerini püre halinde yiyormuş..
yemeklerde taneyi zor yutuyormuş..

haricinde yemiyor, ben de hala böyle veriyorum diyo :53:

Aaa çok ilginç. Bizimki kendi püre yemeyi sevmiyodu da anlayana kadar zorlanmıştık :) amannn o çocuk da öğrenecek bigün sonuçta.

aman bırak ağlasın..
ayşecik benim ardımdan hiç ağlamaz.
babasının ardından da..
ama babaannesinin ardından bi kanlı yaş döküyor, görmeniz lazım:36:

Ayyyyy çok hoş :)

Yahu ben dolap iclerinden basladim derlemeye toplamaya ama ben tam aliyorum bisey elime hemen karistiyo pasam cocukla hakkaten cok zormus napicm bilmiyrm ..
Busmaicim Allah kavustursun
Nfk tercihimi nasukiyeden yana kullaniyorum cok severim..
Bu arada bugun oglumu babasinin okuluna goturdm cikacagi saate gore ayarladim babasi da oglus da cok sevindi evde oturmak guzel de ogrencileri de ozlemisim hani...

evet ya, online dı. sonra uçtu gitti:5:

kartepe ve maşukiye izmitte.
sıcaktan nefes alamazken kartepeye çıkıyorsun, üşüyorsun o derece serin..:30:
maşukiyede hurma bahçeleri var, her yer yeşil ağaçlık sular akıyor, alabalık tesisleri var.. :16:

Ooo süpermiş. Burası da bugün acaip sıcak :/

Artık alışkanlık yapıp bir dha hiç uğramamayı yasaklıyorum!!! Şimdiden sonra alışkanlık yapan herkes bi meraba diyeecek en az hafada bir!! Aksi takdirde hemen kellesi kesile hahahahaha

Yahu ben dolap iclerinden basladim derlemeye toplamaya ama ben tam aliyorum bisey elime hemen karistiyo pasam cocukla hakkaten cok zormus napicm bilmiyrm ..
Busmaicim Allah kavustursun
Nfk tercihimi nasukiyeden yana kullaniyorum cok severim..
Bu arada bugun oglumu babasinin okuluna goturdm cikacagi saate gore ayarladim babasi da oglus da cok sevindi evde oturmak guzel de ogrencileri de ozlemisim hani...

Neyyyyyy?!?!? Dolap içimi?!?!? :p

Okul özleniyo valla ve ne kadar yorucu olsa da iyi geliyor evden uzaklaşmak ;) sen sanırım ücretsiz izindesin...? Başlayacak mısın gelecek yıl???

born, kolay gelsin bacım. ama yasirle geç bitirirsin ve çok yorulursun..
o uyurken yapsan ?

yasirle tek başına çıkmaya alıştın galiba, ne güzel:31:

Back
X