güzeller hepinize selam olsun...yine kaynatmısınız bacılar..amma sohbetten geri kalmıyım toptan yazayım didim.şincik öncelikle
busmai'cimokudum canım cvbını:) ben okumayı cok seviyorum.ordan aklımda kalmıştı yazayım dedim sende doğruluğunu onayladın iyi ettin.
küçülen kıyafetler; oğlumun hastane cıkısını ve idilbabyden aldığım ve hayran kaldığım evladiyelik kıyafetleri hep saklıcam.evlenirken oğluma vericem hatıra olsun diye'bak annem sen doğduğunda giydirmiştim diye..,gelin istemez ama belki giydirir.geriye kalanları bir hurca koydum.evet 2.ciyi düşünmesem kesinlikle verirdim ihtiyacı olana ama benim işim görüldükten sonra vermeyi düşünüyorum.bide 2.ye nasıl masraf edeyim.nfk'nın dediği gibi cocuğun yediği helal giydiği haram derler..oğlum olmasına rağmen ablamın kızının küçülen pijamalarını tişörtlerini evde giydiriyorum.cok işimi görüyor.takıntım yok.zaten biz 10 kız kuzen öyle büyüdük küçüklükten beri dönüşümlü.suan bile hala öyle.ben evli olduğum için üniversitedekilerin işini baya görüyorum:)
aryacımaklına olumsuz bişey getirme.uyuz, similik olsa dahamı iyi olurdu?cocuk dediğin yaramaz olur.biz dağıttını düşünürüz ama dünyayı kesfetmek için,merakını gidermek için yaparmıs bütün bunları..biz dağıtma yapma etme deyince,kesfetmesine engel olduğumuz için sinirlenir ağlarmış yoksa elinden tabağı aldığımıza sinirlendiğinden değil...oğlumu anlatmama gerek yok hareketliliğinden bahsediyorum ara sıra.cocuklardaki enerji büyüklerde olsa catlarmısız sen düşün..sınırlarımı biliyorum,kısıtlamıyorum,kesfetsin diye.her istediğini yapmasına izin veriyorum sınırlarım dahilinde..her elini attığına yapma demiyorum inatlaşmasın,kötünün kötü olduğunu anlasın diye.dolabı acıyo diye kızmam döksün toplarım,kaşığı eline alıp yemeği bertaraf ediyo diyede engellemiyorum.ama prizlere gidince bir yahya deyişim var 180 derece dönüyo

oğlum hastalandığında yemek yemediği için sinirlerim yıpranmıstı,sanki sende aynı dönemden geciyorsun gibi.özgür bırak aryacığı..kucağında niye otursun ayakta durmak varken,kendini bişey sanmak varken dimi ama..sen calıştığın için belki 2 kat yoruluyorsun ama bugünler gelmicek bidaha.bak 1 sene olacak

oğluma bir defa sesimi asırı yükselterek yeter artık diye bağırdım.ölene kadarda unutmucam o vicdan azabımı.
kızlar bide cizgifilm konusuna nolur dikkat edin..kuzenim cocuk gelişimi okudu.neler anlattı neler..öncelikle türkiyede şirinler ve teletubbieslerin neden yasaklandığını söyliyim size.teletubbieslerde cinsiyet kavramı yok,şirinlerde ise koca köyde bir tane şirine....ve önemli bir bilgi.25.kare denilen birsey var.25. Kare; Bilinç Altına Gizli Mesaj Yerleştirme..Gözümüz saniyede 24 kare algılayabiliyor.. 25. kare ise beynimize yazılıyor. İşte bu sistemin adıda 25. Kare Örneğin Siz tvde bir çizgi film izlerken adamlar 25. Kareye "Coca Cola İç" yazısı koyuyorlar ve canınız cola çekmeye başlıyor .. (bazı cizgifilmler tam o 25.karede cinsel içerikli oluyormus.netten arastırın hak verceksinizsuan en iyi çizgifilm pepee..nerde eski cizgifilmler..bide hayat sevince güzel filmi benim favorim.oğlum büyürse birlikte izlicez.bir türk filmi asığı olarak..gene ne cok yazdım.yazdıklarımı bilmişlik olarak algılamayın anacım nolur.bir kitap kurdu olarak okuyorum öğrendiklerimi paylaşıyorum