- 8 Ağustos 2011
- 11.764
- 9.175
- 448
bizim de babamiz toplantida bu gece kaldik mi kizkiza)
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık

keşke birlikte olaydık ya, çocukları uyutur, busmainin balkonda püfür püfür rüzgar eserken çay içerdik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de babamiz toplantida bu gece kaldik mi kizkiza)
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
keşke birlikte olaydık ya, çocukları uyutur, busmainin balkonda püfür püfür rüzgar eserken çay içerdik![]()
Ya bu arada güneş kremi diyorum kimse takmıyo!!!!
benim bi fikrim yok bacım.
araştırmadım. sebamedin ismini duydum bi, 50 faktör uygunmuş sanırım
hmm.. bilmiyordum.. araştırmak gerek.Ama eşim şöyle bişi okumuş ki ne kadar çok faktör okadar çok yabancı, kansorejen madde :/
hmm.. bilmiyordum.. araştırmak gerek.
doktorların bi tavsiyesi yok mu peki?:44:
karakız bi ara araştırıyordu, aldın mı bacım?
Aman yok ya
O mustela alacaktı naptı ki???
canım benim doktorum ABCDerm Mineral Sun Cream önerdi daha almadık ama reçetede şöyle yazıyo ''çok yüksek güneş koruması sağlayan kimyasal filtre içermeyen mineral güneş koruyucu''
Bu markayı bilmiyodum bakıyım canım.
Evet bir yerde mineral koruyucu kullanın diyodu. Yoğurt gibi kalıyormuş bu sürülen tende.
Di miiii :))bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
keşke birlikte olaydık ya, çocukları uyutur, busmainin balkonda püfür püfür rüzgar eserken çay içerdik![]()
Ama eşim şöyle bişi okumuş ki ne kadar çok faktör okadar çok yabancı, kansorejen madde :/
bizim tatile de az kaldıgı için ve yasir çok beyaz tenli oldugu için götüremem falan bir daha diye gittiğimizde sormuştu bunu önerdi bi alıyım deniyim ama siz bizden baya önce biz ağustosta daha da varmış ya
mesajımı gördün mü pembişş
Di miiii :))
Ufak tefek ,ama önü açık güzel esiyo, cam yaptık bi de yıkama derdi yok
Gel gör ki hiç çıkmıyorum balkona , giyinip çıkmaya üşeniyorum
Ama evimiz arada kalıyor diğer odalar o kadar aydınlık değil, camlar çok küçük bence bir ev büyük camlı ve aydınlık olmalı insanın içini açan bir ev şartpsikolojiyi çok etkiliyor, kv min dairesi burası kiracı vardı onu çıkardı bize verdi.. Kendi evimiz nasıl olur bakalım
Evet bu doğru, eczacı arkadaşım söylemişti
Bence güneş tepedeyken çıkarmadığın sürece sürmene gerek yok
Di miiii :))
Ufak tefek ,ama önü açık güzel esiyo, cam yaptık bi de yıkama derdi yok
Gel gör ki hiç çıkmıyorum balkona , giyinip çıkmaya üşeniyorum
Ama evimiz arada kalıyor diğer odalar o kadar aydınlık değil, camlar çok küçük bence bir ev büyük camlı ve aydınlık olmalı insanın içini açan bir ev şartpsikolojiyi çok etkiliyor, kv min dairesi burası kiracı vardı onu çıkardı bize verdi.. Kendi evimiz nasıl olur bakalım
ahh ahh benim için garip bir konu bu ben hep bu evde yaşayacağım eşim hiç ev almak istemiyor bizimki de kp.in ...............evet, evin önü açık olmalı.
orta katlar makbuldur. ama ben 9. katta doğmuş büyümüşüm. yükseği seviyorum.
gökyüzü daha çok görünüyor, hep ışık, hep aydınlık..
aşağı katlar rüzgar almazken yukarılar püfür püfür esiyor
burası da kp den kalmış, ama eşimin değil. bakalım bizim evimiz nerede, nasıl olacak?
Rabbim, hepimize gönlümüze göre içinde huzurla yaşayacağımız evler nasip etsin![]()
rabişin hepinize selamları vaaaar![]()
evet, evin önü açık olmalı.
orta katlar makbuldur. ama ben 9. katta doğmuş büyümüşüm. yükseği seviyorum.
gökyüzü daha çok görünüyor, hep ışık, hep aydınlık..
aşağı katlar rüzgar almazken yukarılar püfür püfür esiyor
burası da kp den kalmış, ama eşimin değil. bakalım bizim evimiz nerede, nasıl olacak?
Rabbim, hepimize gönlümüze göre içinde huzurla yaşayacağımız evler nasip etsin![]()
rabişin hepinize selamları vaaaar![]()
eneeem herkesler çıkmış![]()
ahh ahh benim için garip bir konu bu ben hep bu evde yaşayacağım eşim hiç ev almak istemiyor bizimki de kp.in ...............
ve aleyküm selam o ne güzel kelam...