Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bak bi arkadaş şunu almış, unnadoda indirimden.

$1003676_10151606403972508_1785131579_n.webp

bak bi arkadaş şunu almış, unnadoda indirimden.

Eki Görüntüle 732924

Bu markayı bilmiyodum bakıyım canım.

canım benim doktorum ABCDerm Mineral Sun Cream önerdi daha almadık ama reçetede şöyle yazıyo ''çok yüksek güneş koruması sağlayan kimyasal filtre içermeyen mineral güneş koruyucu''

Evet bir yerde mineral koruyucu kullanın diyodu. Yoğurt gibi kalıyormuş bu sürülen tende.

Bu markayı bilmiyodum bakıyım canım.

Evet bir yerde mineral koruyucu kullanın diyodu. Yoğurt gibi kalıyormuş bu sürülen tende.

bizim tatile de az kaldıgı için ve yasir çok beyaz tenli oldugu için götüremem falan bir daha diye gittiğimizde sormuştu bunu önerdi bi alıyım deniyim ama siz bizden baya önce biz ağustosta daha da varmış ya :19:

mesajımı gördün mü pembişş

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:24:

keşke birlikte olaydık ya, çocukları uyutur, busmainin balkonda püfür püfür rüzgar eserken çay içerdik :31:
Di miiii :))
Ufak tefek ,ama önü açık güzel esiyo, cam yaptık bi de yıkama derdi yok
Gel gör ki hiç çıkmıyorum balkona , giyinip çıkmaya üşeniyorum
Ama evimiz arada kalıyor diğer odalar o kadar aydınlık değil, camlar çok küçük bence bir ev büyük camlı ve aydınlık olmalı insanın içini açan bir ev şart :( psikolojiyi çok etkiliyor, kv min dairesi burası kiracı vardı onu çıkardı bize verdi.. Kendi evimiz nasıl olur bakalım
Ama eşim şöyle bişi okumuş ki ne kadar çok faktör okadar çok yabancı, kansorejen madde :/

Evet bu doğru, eczacı arkadaşım söylemişti
Bence güneş tepedeyken çıkarmadığın sürece sürmene gerek yok

Ama evimiz arada kalıyor diğer odalar o kadar aydınlık değil, camlar çok küçük bence bir ev büyük camlı ve aydınlık olmalı insanın içini açan bir ev şart :( psikolojiyi çok etkiliyor, kv min dairesi burası kiracı vardı onu çıkardı bize verdi.. Kendi evimiz nasıl olur bakalım

Evet bu doğru, eczacı arkadaşım söylemişti
Bence güneş tepedeyken çıkarmadığın sürece sürmene gerek yok

Bu dediğin de başka bir düşünce. Kafam karıştıııııı :/

evet, evin önü açık olmalı.
orta katlar makbuldur. ama ben 9. katta doğmuş büyümüşüm. yükseği seviyorum.
gökyüzü daha çok görünüyor, hep ışık, hep aydınlık..
aşağı katlar rüzgar almazken yukarılar püfür püfür esiyor :31:

burası da kp den kalmış, ama eşimin değil. bakalım bizim evimiz nerede, nasıl olacak?
Rabbim, hepimize gönlümüze göre içinde huzurla yaşayacağımız evler nasip etsin:16:

burası da kp den kalmış, ama eşimin değil. bakalım bizim evimiz nerede, nasıl olacak?
Rabbim, hepimize gönlümüze göre içinde huzurla yaşayacağımız evler nasip etsin:16:
ahh ahh benim için garip bir konu bu ben hep bu evde yaşayacağım eşim hiç ev almak istemiyor bizimki de kp.in ...............
rabişin hepinize selamları vaaaar :16:

ve aleyküm selam o ne güzel kelam...

Orası sizin sayılır boşver. Ayrıca aminnnnnnn. Bir reklam vardı ya "evdeki huzur; zenginlik budur" diye ne kadan doğru :)

rabişin hepinize selamları vaaaar :16:

Aleyküm selam canımmmmm. Bak pasta yarışması başlayacakmış kkda hemen o geldi aklıma :(

eneeem herkesler çıkmış :53:

Minik tospağaya muz yedirme savaşındaydım.

ahh ahh benim için garip bir konu bu ben hep bu evde yaşayacağım eşim hiç ev almak istemiyor bizimki de kp.in ...............

ve aleyküm selam o ne güzel kelam...

Ya şimdi benim oğluş büyüse ve benim aldığım evde otursa o ev de onun sayılmayacak mı?? Niye böyle düşünüyosun gelinnnnn n?!? :) takılma yani diyorum ;)

Back
X