Bu arada bebek takvimini nereden yapıyorduk?
Ben bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bebek takvimini nereden yapıyorduk?
Bir gök gürültüsüdür bir yağmurdur gidiyor. Ne zaman yaz gelecek buraya yaaaaaaaaaaa?!?!?
Kızlar şok olmayın kocama hediye aldım :) babama ve kp e alıyordum ona da aldım ama bugün vercem))
Burda da yağdı bugün..
Kereme yeni ayakkabı aldım ortopedik :)
Hep kendi yürümek istedi avm de :))
face'e video ekleeeeeee, bekliyorum baaak!:79:babasıyla birbirimize tükürüyoruz tövbe tövbe nerden öğrendi bilmiyorumki evde kimse yok dışarıda çıkmıyor
babasınında benimde tükürme gibi huyumuz yok![]()
oo, tamam hazırlığı önceki günden yapıyorsan o gün süslenmeye de vaktin olurAma ama ben kızımın doğum günü için süslenmek istiyorum.Yemekleri, temizliği bir gün önceden yaparım.Zaten birgün mutlaka iftara çağıracağız.İftardan sonra malum bir sürü iş oluyor.Şık giyinip süslenip o işleri nasıl yaparım.
bir gün, bir gündür bacım.Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
ooh, ne güzel.. yaz geldi biz hala gidemedik pikniğeGünaydın hatunlar... Birkaç gündür düzenli uğrayamadım. Dün okuldaki sınıfımı pikniğe götürdüm çok güzel geçti. NFK cım sen ve ayşecik nasıllar?
bak bu iki oldu, üçe paylamazsan huy kalırBu arada kocamı boğasım var. Ben bu kadar koşturuyorum yerime o yoruluyo. Oram ağrıyo buram ağrıyo modunda. Uyuzzzzzzzzzzzz :)
arsalar küçük canım, o yüzden dip dibe binalar.İyi demişsin:)
Ya neden evler birbirine bu kadar yakın?
Bizde mesafe olduğu halde ben karşı balkondakini görebiliyorum. Demek ki o da görüyor diye düşünüyorum bazen. Burda binalar direk karşılıklı değil. Çapraz gibi -ama o halde bile rahatsızlık oluyor.
Yükseği pek sevmiyorum. 8. Kattayız, ama iyi esinti aldığı doğru.
Bu arada kv ile aynı bina zor ya. Allah sabır versin. Ben 4 yıl kadar annemle aynı binada oturdum. İyi yönleri çok tabi ama kendi ailenle bile sorun yaşanabiliyor. Fazla müdahil olma her iki taraftan da gelebiliyor. En güzeli 2 tarafa da biraz mesafeli oturmak.
hayırlı yoluculuklar canım.Kızlar hummalı bir şekilde hazırlık yapıyorum. Eşim Samsun'a gidiyor iş için, biz de gidiyoruz onunla:) maksat çocuklar yeni bir şehir görsün.
aman bacım, demekki var bi kusuru.ben,m bu bebek arabasından çektiğim ne dün sipariş verdim bugun geldi demin kurdum off bi yeri kırık deli olcammm![]()
kız, sen yok musun seeeen?!:76:Kızlar şok olmayın kocama hediye aldım :) babama ve kp e alıyordum ona da aldım ama bugün vercem))
ben salı pazarından aldım. lcw, 5 tlkızlar o totosu ayıcıklı pijamaları nerden aldınız ben bulamadımmmm :)))
Nfkcım sen yoksan herşey eksikkkk sen varsan herşey tamammmm :)
Kızlar şok olmayın kocama hediye aldım :) babama ve kp e alıyordum ona da aldım ama bugün vercem))
Burda da yağdı bugün..
benimki iyice yürüyor artık paytak paytak:) ara sıra düşüyor ama çok hevesli bu konuda,annemin elinden tutup deli gibi koşuyordu avm'de; bebek arabasına oturtunca nasıl bağırıyor, inmek istiyor;çok güldükBusmaicim nerden aldın ayakkabıyı şekerim?? Boluda ortopedik satan yer yok bildiğim kadarı ile o yüzden antalyadan alıyım diyorum. Gerçi bizimki daha yürümüyor da...
Bu arada geriden gelen oğlum efe cmt günü komanda gibi sürünmeye başladı ileri doğru(gerçi bence bu sürünmenin adı komando değil kuyudan çıkan kız var ya halka filminde onun ilerleyişi olmalı :) ). Bugün de oturmaya başladı. Birkaç gündür de yatağın üstünden geri geri gidip yere ayağı değince accık durup elini bırakıyor ve hop geriye düşüyor. Ama kollarından tutunca ayaktayken hiç ilerleyesi yok. Anca dursun gülsün ve konuşsun öyleyken :)
sağol canım model bu; başka modeller de vardı bunda buldum 21 numara,tam oldu ve rahat yürüdü
canım ben de bugün baktım adidastan ama önünde garip bi çıkıntı vardı içime sinmedi doktor ince tabanlardan olsun patiklerden demişti sen nerden ve nasıl aldın varsa model de atabilirmisn eşin de kerem de güle güle kullansın aldıklarını...
sağol canımm hepimizinkiler inşşbusmai, keremin pocağa ayaklarından öpüyorummm..
yeni ayakkabıları da hayırlı olsun, pat pat yürüsün, koşsun, oynasın inşş![]()
asude, geçmiş olsun bacım. inş bi enfeksiyon yoktur..
idrarı almak da ayrı bi sorun..
ne zaman bağlanacakmış bu su? sanki atla devee?
hayırlı olsun yeni eviniz, güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun
kız, sen yok musun seeeen?!:76:
topiğin kadınlarını örgütlüyon, sonra kendin yumuşayıp kocana hediye alıyon..
aşıksın..
dırırı dırırı..
aşıksın
dırırı dırırı..
sen aşıksın arkadaşş!![]()
kızlar o totosu ayıcıklı pijamaları nerden aldınız ben bulamadımmmm :)))
Waowwwwww şok oldum valla cadı arkadaşım senden beklemiyodumbari bugün verme kız süksen olsun :)
ay çok hoşşş:) yürüdü demek maşallah:)ayakkabıları da cok seker güle güle gıysınBurda da yağdı bugün..
ben salı pazarından aldım. lcw, 5 tl![]()