Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar şok olmayın kocama hediye aldım :) babama ve kp e alıyordum ona da aldım ama bugün vercem ;)))

Kızlar şok olmayın kocama hediye aldım :) babama ve kp e alıyordum ona da aldım ama bugün vercem ;)))

Waowwwwww şok oldum valla cadı arkadaşım senden beklemiyodum :D bari bugün verme kız süksen olsun :)

Burda da yağdı bugün..
Kereme yeni ayakkabı aldım ortopedik :)
Hep kendi yürümek istedi avm de :))

Güle güle kullansınnnnnn, iyi günlerde giysinnnnnn :)

asude, geçmiş olsun bacım. inş bi enfeksiyon yoktur..
idrarı almak da ayrı bi sorun..
ne zaman bağlanacakmış bu su? sanki atla devee?:kkk:
hayırlı olsun yeni eviniz, güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun:16:

babasıyla birbirimize tükürüyoruz tövbe tövbe nerden öğrendi bilmiyorumki evde kimse yok dışarıda çıkmıyor :9:
babasınında benimde tükürme gibi huyumuz yok :9:
face'e video ekleeeeeee, bekliyorum baaak!:79:

Ama ama ben kızımın doğum günü için süslenmek istiyorum.:12::12:Yemekleri, temizliği bir gün önceden yaparım.Zaten birgün mutlaka iftara çağıracağız.İftardan sonra malum bir sürü iş oluyor.Şık giyinip süslenip o işleri nasıl yaparım.
oo, tamam hazırlığı önceki günden yapıyorsan o gün süslenmeye de vaktin olur
o gün de misafirlerden sana yardım ederler artık..

Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
bir gün, bir gündür bacım. :ssz:
Günaydın hatunlar... Birkaç gündür düzenli uğrayamadım. Dün okuldaki sınıfımı pikniğe götürdüm çok güzel geçti. NFK cım sen ve ayşecik nasıllar?
ooh, ne güzel.. yaz geldi biz hala gidemedik pikniğe:19:
ben iyiyim, bugün gönlüme zevkime keseme göre 2 etek almışım:21:
ayşecik de, bugün anne-ayşe diye şarkı söylüyor sürekli, beni mesthettii:16:
babası bozuldu, gündüz anne diye çalıştırıyorsun sen bu çocuğu diyoo:9:

Bu arada kocamı boğasım var. Ben bu kadar koşturuyorum yerime o yoruluyo. Oram ağrıyo buram ağrıyo modunda. Uyuzzzzzzzzzzzz :)
bak bu iki oldu, üçe paylamazsan huy kalır:20:

İyi demişsin:)

Ya neden evler birbirine bu kadar yakın?
Bizde mesafe olduğu halde ben karşı balkondakini görebiliyorum. Demek ki o da görüyor diye düşünüyorum bazen. Burda binalar direk karşılıklı değil. Çapraz gibi -ama o halde bile rahatsızlık oluyor.

Yükseği pek sevmiyorum. 8. Kattayız, ama iyi esinti aldığı doğru.
Bu arada kv ile aynı bina zor ya. Allah sabır versin. Ben 4 yıl kadar annemle aynı binada oturdum. İyi yönleri çok tabi ama kendi ailenle bile sorun yaşanabiliyor. Fazla müdahil olma her iki taraftan da gelebiliyor. En güzeli 2 tarafa da biraz mesafeli oturmak.
arsalar küçük canım, o yüzden dip dibe binalar.
birbirine çapraz binalar doğru olan..

bence de iki aileye de mesafeli olmalı ev.
samimiyetle söylüyorum, ben annemle bile aynı binada oturmak istemem..
en sağlıklısı bu..

Kızlar hummalı bir şekilde hazırlık yapıyorum. Eşim Samsun'a gidiyor iş için, biz de gidiyoruz onunla:) maksat çocuklar yeni bir şehir görsün.
hayırlı yoluculuklar canım.
harekette bereket vardır. ne güzel iki çocukla yolculuk. :31:
bi de busmaiyle görüşebilsen var yaaa, züpper olur:52:

ben,m bu bebek arabasından çektiğim ne dün sipariş verdim bugun geldi demin kurdum off bi yeri kırık deli olcammm :14:
aman bacım, demekki var bi kusuru.
hem artık iki yönlüye gerek yok. nasılsa büyüdüler ama ben ikinciye düşünüyorum dersen onu bilmeeeem:1:

kraft kullanıyorum ben çok memnunum.. 3-5 fazla ver, bu sıkıntıyı çekme. en ihtayacın olan dönemde niye bu kadar sıkıntı çekesin kii:19:

kız, sen yok musun seeeen?!:76:
topiğin kadınlarını örgütlüyon, sonra kendin yumuşayıp kocana hediye alıyon..

aşıksın..
dırırı dırırı..
aşıksın
dırırı dırırı..
sen aşıksın arkadaşş!:24:

busmai, keremin pocağa ayaklarından öpüyorummm..
yeni ayakkabıları da hayırlı olsun, pat pat yürüsün, koşsun, oynasın inşş:16:

:46::46::46::46::46:
Burda da yağdı bugün..

canım ben de bugün baktım adidastan ama önünde garip bi çıkıntı vardı içime sinmedi doktor ince tabanlardan olsun patiklerden demişti sen nerden ve nasıl aldın varsa model de atabilirmisn eşin de kerem de güle güle kullansın aldıklarını...

Busmaicim nerden aldın ayakkabıyı şekerim?? Boluda ortopedik satan yer yok bildiğim kadarı ile o yüzden antalyadan alıyım diyorum. Gerçi bizimki daha yürümüyor da...

Bu arada geriden gelen oğlum efe cmt günü komanda gibi sürünmeye başladı ileri doğru(gerçi bence bu sürünmenin adı komando değil kuyudan çıkan kız var ya halka filminde onun ilerleyişi olmalı :) ). Bugün de oturmaya başladı. Birkaç gündür de yatağın üstünden geri geri gidip yere ayağı değince accık durup elini bırakıyor ve hop geriye düşüyor. Ama kollarından tutunca ayaktayken hiç ilerleyesi yok. Anca dursun gülsün ve konuşsun öyleyken :)

tatile giden veya gidecek olan arkadaşlar şimdi aklıma geldi de şu bez işi nasıl olacak ben normalde prima kullanıyorum ama huggies little swimmers mi almam gerekiyo nasıl bişey kullanan fikri olan

Busmaicim nerden aldın ayakkabıyı şekerim?? Boluda ortopedik satan yer yok bildiğim kadarı ile o yüzden antalyadan alıyım diyorum. Gerçi bizimki daha yürümüyor da...

Bu arada geriden gelen oğlum efe cmt günü komanda gibi sürünmeye başladı ileri doğru(gerçi bence bu sürünmenin adı komando değil kuyudan çıkan kız var ya halka filminde onun ilerleyişi olmalı :) ). Bugün de oturmaya başladı. Birkaç gündür de yatağın üstünden geri geri gidip yere ayağı değince accık durup elini bırakıyor ve hop geriye düşüyor. Ama kollarından tutunca ayaktayken hiç ilerleyesi yok. Anca dursun gülsün ve konuşsun öyleyken :)
benimki iyice yürüyor artık paytak paytak:) ara sıra düşüyor ama çok hevesli bu konuda,annemin elinden tutup deli gibi koşuyordu avm'de; bebek arabasına oturtunca nasıl bağırıyor, inmek istiyor;çok güldük
şekil-a :)
$1003863_151249491728462_1913270251_n.webp

ben karamela 'dan aldım canım ,59 tl ,deri, antalyada da var sanırım mağazası

:46::46::46::46::46:

canım ben de bugün baktım adidastan ama önünde garip bi çıkıntı vardı içime sinmedi doktor ince tabanlardan olsun patiklerden demişti sen nerden ve nasıl aldın varsa model de atabilirmisn eşin de kerem de güle güle kullansın aldıklarını...
sağol canım model bu; başka modeller de vardı bunda buldum 21 numara,tam oldu ve rahat yürüdü
karamela çocuk mağazasından aldım,markası vicco
$Adsz.webp
busmai, keremin pocağa ayaklarından öpüyorummm..
yeni ayakkabıları da hayırlı olsun, pat pat yürüsün, koşsun, oynasın inşş:16:
sağol canımm hepimizinkiler inşş
asude, geçmiş olsun bacım. inş bi enfeksiyon yoktur..
idrarı almak da ayrı bi sorun..
ne zaman bağlanacakmış bu su? sanki atla devee?:kkk:
hayırlı olsun yeni eviniz, güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun:16:

kız, sen yok musun seeeen?!:76:
topiğin kadınlarını örgütlüyon, sonra kendin yumuşayıp kocana hediye alıyon..

aşıksın..
dırırı dırırı..
aşıksın
dırırı dırırı..
sen aşıksın arkadaşş!:24:
:1: valla adamın t-shirt e ihtiyacı vardı ,az t-shirt ü olduğu için çok sık makine çalıştırmam gerekiyordu, ondan aldım:24: tamamen duygusal:)
kızlar o totosu ayıcıklı pijamaları nerden aldınız ben bulamadımmmm :)))

ben carter's dan aldım
Waowwwwww şok oldum valla cadı arkadaşım senden beklemiyodum :D bari bugün verme kız süksen olsun :)

verdim bile kız, babalar gününde boynu bükük dolaşsın:ssz:

selam kızlar,sonunda oto koltuğu aldım bugun,kraft chıcco belkı de uygun bulursam römer recaro dıye yola çıktım ama,önce e bebeğe gittim,römerin bir iki modeli indirimdeydi.ceylini oturttum ıcıne ama çocuk kambur durdu resmen.ağlamaya başladı,nerdeyse römeri alacaktım ceylın ı oturtana kadar,sonra canım sıkıldı,bulamıcam galıba dıye,sonra joker mağazasına gırdım ben hala römer recaro Kraft falan ararken,satıcı çocuk bana koala dıye bır marka gösterdi.anlatıı,koltuga ceylın ı oturttum hıc sesı çıkmadı,öyle kambur da durmadı.fiyatı da uygun 450 ye aldım.koala recaro yu türkiyeye getiren firmanın ürünüymüş,ece r 44 sertifikası var.eğer benım gıbı oto koltuğu bulma konusunda sıkıntı duyan varsa paylaşıyorum arkadaşlar.isofixliydi aldığım urun.hem ısofixle hemde arkadan bir kemerle arabanın kendı koltuğuna bağlandı.taş gibi sağlam.kafa kısmı koruması ve yan darbe korumaları da güzel.fakat tek kafama takılan tam yatış pozisyonunda değil.acaba uzun yolda rahat edebılır mı uyurken,uyurken kucağıma mı alayım.canım ona sıkıldı eve gelınce.ama römerin falan yatış pozisyonu daha dik.bu mu yanı yatma pozisyonu dedıklerı,çocuk rahat edebılecekmi uyurken.

Burda da yağdı bugün..
ay çok hoşşş:) yürüdü demek maşallah:)ayakkabıları da cok seker güle güle gıysın
ben salı pazarından aldım. lcw, 5 tl :51:

kıs nfk,gözün çıkmasın emi,kıs sen bana nıspet olsun dıye mı zırt pırt o salı pazarlarına gıdıyon be,,

oyyy ölüyom salın benı pazarlara,almayın oralardan,allahım sana geliyorum:55:

Back
X