kızlar hepicize merhabalar..bizde denizi gördük.haftasonu 2 günlüğüne mersine gittik.oğlumun mutluluğunu anlatamam...deniz+kum=4 saatlik deliksiz uyku

yolculuk sıkıntılı değildi.sadece arabada sıkıldı sonlara doğru.bide diş cıkardığı için biraz mızmızlandı..otelde durmak istemedi..parmağıyla kapıyı,denizi gösteriyor

Allahtan ateslenme gibi sıkıntıları yasamadık ama cocukla tatil asla eskisi gibi olmuyor.beklentinizi fazla yüksek tutmayın..ona göre geciyor gününüz.uyursa,acıkırsa,dısarıda durduğu yeter günes carpmasınlarla....ama herseye rağmen güzeldi.
şimdi öneriler:kesinlikle günes kremi,kovalar,bol bol kıyafet ve en önemlisi semsiye...sezlonglarda durmak istemedi oğlum.neymiş dalganın vurduğu yerde duracakmıs.11 yılık arkadasım (liseden),esi ve 4 yasındaki oğluyla gittik.analar olarak denize girmeye fırsatımız olmasada 1 yılın stresini attım inanın..kumda delirdik cocuklarla..oğlumun o mutluluğunu anlatamam.altını falan bezlemedim.dötüyle oturdu kuma valla..milletin maskotu oldu

cocukla gidilince sart olan seyler:güneş kremi,deniz şemsiyesi,sapka,bol bol kıyafet,baston araba,oyun kovaları,cocuğun yastığı,pikesi..şimdilik aklıma gelen bunlar.iyiki arabayıda götürmüşüm cok işe yaradı aklınızda bulunsun.bide cocuğa bakacak 3.kişi sartmıs bunu anladım..kız kardes,görümce,anne,kayınvalide kim olursa olsun olsunda

bizde yoktu.babalara bıraktık cocukları 2 dk bizde girelim dedik..sezlondan uctu oğlum..

orda cıbıldaktı oğlum.sort atlet...kayseriye bi geldik rüzgar

hiç oldumu şimdi bu