Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk ayşecigin gece uyanması nasıl ? ben aslında akşam 8-9 gibi çorba yidiriyorum ona ragmen gece çok kalkıyo anlamadım gitti.
akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz, ayşecik de bizimle yiyor.
akşam yatmadan önce bazen muhallebi yapıyorum. ama genellikle emip uyuyor..
10.30-11 gibi yatıyor, sabah 7ye kadar uyuyor, 2-3 kez kalkıp emiyor, bazen pışpışlıyorum uyumaya devam ediyor, ama bazen yutmuyor, kalkıp oturuyor :9:

Hediye olarak da şık bir nevresim takımı bence her eve lazım çok güzel modeller,desenler var
evet, güzel ve kullanışlı bi hediye olur..
saten takımlar pahalı, %100 pamuk olmasına dikkat et.
ben hamileliğimin son zamanında taç nevresim takımı almıştım, çok ağırlaştığım için oturuyordum.
kıza kaç kez sordum %100 pamuklu mu diye evet evet dedi, eve geldim %50 pamuklu kullanamıyorum..
sinir oldum, 80 lira da para vermiştim:47:

özlemcr
, sıhhatler olsun mu derler, güzel günlerde kullan mı bilmiyorum ama hayırlı olsun..:34:

tatile giden arkadaşlar, gittiğiniz otelde bebek yatağı nasıldı?
kimi yerler park yatak kullanıyormuş, kimisi park yatak şeklinde özel ahşap yataklar..
temizliğine güven olur mu?:26:
eğer arabayla gidersek kendi yatağımızı götürürüz, yoksa çarşaf yastık pike..

bir de bebekler için özel yemek çıkıyor mu?
hoş artık bizim yediğimiz her şeyi yiyorlar ama..
Ya ben şimdiye kadar 1 kez beşik gibi bir şeye denk geldim. En rahatsızı da oydu. Temiz olmasına temiz oluyor ama en rahatı araya alıp yatmak, tabi çok dönmüyorsa.. Bazı yerler portatif somya gibi açılan yataklar var ya ondan veriyor. Ya bir de bırakın Allah aşkına çarşafı, pikeyi.. Bence bu kadar abartmaya gerek yok. Otel pis olsa orada kendimiz kalmayız zaten.

Bence Beyza ismi daha güzel canım.

Hayırlı olsun, biz daha iki dişliyiz.
Gözün Aydın canım, kuaför iyi gelmiştir, 2saate değer:51:

akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz, ayşecik de bizimle yiyor.
akşam yatmadan önce bazen muhallebi yapıyorum. ama genellikle emip uyuyor..
10.30-11 gibi yatıyor, sabah 7ye kadar uyuyor, 2-3 kez kalkıp emiyor, bazen pışpışlıyorum uyumaya devam ediyor, ama bazen yutmuyor, kalkıp oturuyor :9:
Vallahi benim kız sabaha kadar açık büfe takılıyor:9:

Denizler geç ısınır geç soğur ,ben coğrafyacı değilim ama:)
Hediye olarak da şık bir nevresim takımı bence her eve lazım çok güzel modeller,desenler var

Çok mantıklı ;) bana da geldi üç tane ama çok beğendim; hediye edemem :))) burda yakında bi züccaciyeci de var belkim oraya da bakarım.

Benim demek istediğim şuydu şekerim: niye hava 25 derece iken sıcak da su 25 derece iken soğuk?? İkisi de 25 derece sonuçta?!?! Aynı
1 kilo pamuk mu daha ağırdır yoksa 1
Kilo demir mi sorusuna döndü :p
nfk ayşecigin gece uyanması nasıl ? ben aslında akşam 8-9 gibi çorba yidiriyorum ona ragmen gece çok kalkıyo anlamadım gitti.

Açlıklarından uyanmıyorlar bence; sıkıntıdan uyanıyolar :) yada herkesin dediği gibi: annesini özlüyooooo :)))

pembiş, abajur al.. her eve gider, işe yarar, kullanılır bi hediye olur.
çok çeşit var, her fiyata var, çok renkliler, ilginç tasarımlar var. fikir edinmek istersen..

Abajurlar ve Masa Lambaları - Reyon Ürünleri - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
http://www.evmanya.com/kategori/1868-abajur
Abajur Başlıkları < Aydınlatma | IKEA Türkiye

eğer yakın arkadaşınsa, sor, ihtiyacı olan bi şey al..
en garanti şeyler süs eşyalarıdır, cam eşyalar bardak takımları, sürahi, borcam, fincanlar..
mutfak eşyası bol sonuçta, saklama kabı da alırsın tepsi de :1:

Ya abajurlar çok güzel ama evlerinin rengi veya dekoru ile ilgili sıfır bilgim var :( bi de giyimden yola çıkarsak zevklerimiz de uymuyor :D bi tanesi bi de yeni evli kesin herşeyi vardır bu yaşta evlenince :))) mutfakla ilgili bişi alırsam isterse hediye de götürür ;)

evet, güzel ve kullanışlı bi hediye olur..
saten takımlar pahalı, %100 pamuk olmasına dikkat et.
ben hamileliğimin son zamanında taç nevresim takımı almıştım, çok ağırlaştığım için oturuyordum.
kıza kaç kez sordum %100 pamuklu mu diye evet evet dedi, eve geldim %50 pamuklu kullanamıyorum..
sinir oldum, 80 lira da para vermiştim:47:

özlemcr
, sıhhatler olsun mu derler, güzel günlerde kullan mı bilmiyorum ama hayırlı olsun..:34:

Taçın pamuk saten takımını aldım ben çok yumuşakkkkkk ama kesin %100 pamuk değildir.

Bence güle güle uzat derler ama ben sıhhatler olsun dedim :D sıcaktan ne yazdığımı bilememişim diyip kapatalım bu bahsi :)))))

Ya ben şimdiye kadar 1 kez beşik gibi bir şeye denk geldim. En rahatsızı da oydu. Temiz olmasına temiz oluyor ama en rahatı araya alıp yatmak, tabi çok dönmüyorsa.. Bazı yerler portatif somya gibi açılan yataklar var ya ondan veriyor. Ya bir de bırakın Allah aşkına çarşafı, pikeyi.. Bence bu kadar abartmaya gerek yok. Otel pis olsa orada kendimiz kalmayız zaten.

Gözün Aydın canım, kuaför iyi gelmiştir, 2saate değer:51:

Yok biz pis otelleri seviyoz ama çocuğumuz temiz yerde yatsın istiyoz hahaha. Şaka bi yana bebek çarşafı yoktur diye düşündüm o yüzden götüreyim dedim. Ama varsa dediğin gibi ne hamallık edicez.

Hatunlar ben memlekete geldm haber verim dedimmm gecmisi okumaya calisicmm

Hoş geldin canımmm. Memleket nereydi ben unuttummmmmmmmm :/

Kızlar akşam yine yürüyüşe çıktık. Karşıdan karşıya geçerken sen uyuz Efecim kopar iki cadde arasındaki yapraklardan birini at ağzına!! Zor çıkardım valla. Bi de gün boyu ne egzos yemiştir o.... Düşünmeyelim ve bağışıklığı güçlenir diyelim :))

Bu arada acaip kv çekiştiresim var ama ayıp olur burda kalırken; artık boluya gidince hahaha

Çok mantıklı ;) bana da geldi üç tane ama çok beğendim; hediye edemem :))) burda yakında bi züccaciyeci de var belkim oraya da bakarım.

Benim demek istediğim şuydu şekerim: niye hava 25 derece iken sıcak da su 25 derece iken soğuk?? İkisi de 25 derece sonuçta?!?! Aynı
1 kilo pamuk mu daha ağırdır yoksa 1
Kilo demir mi sorusuna döndü :p

Açlıklarından uyanmıyorlar bence; sıkıntıdan uyanıyolar :) yada herkesin dediği gibi: annesini özlüyooooo :)))

Ya abajurlar çok güzel ama evlerinin rengi veya dekoru ile ilgili sıfır bilgim var :( bi de giyimden yola çıkarsak zevklerimiz de uymuyor :D bi tanesi bi de yeni evli kesin herşeyi vardır bu yaşta evlenince :))) mutfakla ilgili bişi alırsam isterse hediye de götürür ;)

Taçın pamuk saten takımını aldım ben çok yumuşakkkkkk ama kesin %100 pamuk değildir.

Bence güle güle uzat derler ama ben sıhhatler olsun dedim :D sıcaktan ne yazdığımı bilememişim diyip kapatalım bu bahsi :)))))

Kızlar akşam yine yürüyüşe çıktık. Karşıdan karşıya geçerken sen uyuz Efecim kopar iki cadde arasındaki yapraklardan birini at ağzına!! Zor çıkardım valla. Bi de gün boyu ne egzos yemiştir o.... Düşünmeyelim ve bağışıklığı güçlenir diyelim :))

Bu arada acaip kv çekiştiresim var ama ayıp olur burda kalırken; artık boluya gidince hahaha

Ben tahmin edeyim ,kv kendi yöntemlerini uygulamaya çalışıyordur efe üzerinde:1: Ama evet ayıp olur şimdi yazma:1:
Hiyaaa soruyu şimdi annadımmm
Hava ve denizin yoğunluk farkından olsa gerek? illa bi fikir yürütcem işte, yardımsever anadolu insanı:37:

Gözün aydın canım. Dolap içleri Nolu en son?
Yok biz pis otelleri seviyoz ama çocuğumuz temiz yerde yatsın istiyoz hahaha. Şaka bi yana bebek çarşafı yoktur diye düşündüm o yüzden götüreyim dedim. Ama varsa dediğin gibi ne hamallık edicez.

İlahi :9:
Ya ben de ilkinde böyleydim. Şimdi sıra bile gelmiyor çarşafa. Gittiğimiz yerin şartlarına uyuyorlar abi kardeş:)
Hahah kv yorumlarını bekliyoruz:1:

Son düzenleme:
Bu arada iki arkadaşa eve hayırlı olsuna gidicez inşallah burda da ne alacağımı bilemedim ya :( var mı fikri olan???[/QUOTE]

Gelecek yıl evimize taşınacağız inş.Eşime hep diyorum ki biri bana güzel bir çaydanlık, çay seti, semaver,sapları renkli çatal bıçak, seramik tava, kahvaltılık... getirse.Sen de bunlardan birini seç al tatlım.Daha uzun bir listem vardı ama aklıma gelenler bunlar.Ama bence süs eşyası alma.

günaydın canlar, bugün nasılsınız bakalım?:ssz:

dün akşam mantılarımı yaptım. o kadar temizliğe rağmen evin şuanki halini bi görseniz..:37:
temiz olmasına temiz de acayip dağınık, ruhum yoruluyor bunalıyor bakarken..
ayşecik de sağolsun sabahın 7sinde kalktı, mesaisine başladı, dağınıklıktaki en büyük pay kendisinin..
şimdi evi toplamaya girişicem.. sizde ne var ne yok?

açık büfe miiii? o da iyiyimiş:9:

hadi bakalım, keyfini çıkar:31:

'pembişle kv maceraları' çok yakında, bu topikte:30:

Kızımın ateşi var. Sanırım üst üste 2 yolculuk ağır geldi. Oysa dün iyiydi:/
canım geçmiş olsun, bugün nasıl feyza?:26:

dün akşam mantılarımı yaptım. o kadar temizliğe rağmen evin şuanki halini bi görseniz..:37:
ayşecik de sağolsun sabahın 7sinde kalktı, mesaisine başladı, dağınıklıktaki en büyük pay kendisinin..

Seni hamarat hatun seni...:42::42::42:
O dağınıklıkla yaşamayı öğrenmeliyiz sanırım.Akşam Aden uyuyunca topluyorum sabah her şey aynı.Gelenler de hoş görsün artık, değil mi?Bu arada mantılardan benim için de ye.:56::56::56:

ay neresi orası, nevşehir mi?
yola çıktım, geliyorum, adresi mesajla sen bana:10:
bu gece vantilatörle yattık biz..
Buyur gel şekerim, Nevşehir.Kısa kollu ile yatmıştık.Gece bir uyandım ki eşim cep telefonunun ışığı ile dolabını karıştırıyor.Hayırdır aşkım dedim.Uzun kollu bir şeyler ariyorum dedi.Üşümüş.Düşün artık.Bu kadar da soğuk iyi değil ya.Ben azıcık terlemek istiyorum.
Seninle bir süreliğine yer mi değiştirsek acaba?:27:

Ben tahmin edeyim ,kv kendi yöntemlerini uygulamaya çalışıyordur efe üzerinde:1: Ama evet ayıp olur şimdi yazma:1:
Hiyaaa soruyu şimdi annadımmm
Hava ve denizin yoğunluk farkından olsa gerek? illa bi fikir yürütcem işte, yardımsever anadolu insanı:37:

Yoğunluk farkı mantıklı ;)

Yöntem uygulayamayıp yorum yapma diyelim :)

Gözün aydın canım. Dolap içleri Nolu en son?

İlahi :9:
Ya ben de ilkinde böyleydim. Şimdi sıra bile gelmiyor çarşafa. Gittiğimiz yerin şartlarına uyuyorlar abi kardeş:)
Hahah kv yorumlarını bekliyoruz:1:

Evet iki çocuk çok çocuk diyorlar ya öyle oluyo sanırım :)

İnşallah olanları unutmazsam yazarım :) çok sinir oluyorum kndime bu anlamda :/

Kızımın ateşi var. Sanırım üst üste 2 yolculuk ağır geldi. Oysa dün iyiydi:/

Kıyamam ben onaaaaaa. Ama atlatır annesi ya. İnsan evladı onlar; çok dayanıklılar maşallah ;)

Bu arada iki arkadaşa eve hayırlı olsuna gidicez inşallah burda da ne alacağımı bilemedim ya :( var mı fikri olan???

Gelecek yıl evimize taşınacağız inş.Eşime hep diyorum ki biri bana güzel bir çaydanlık, çay seti, semaver,sapları renkli çatal bıçak, seramik tava, kahvaltılık... getirse.Sen de bunlardan birini seç al tatlım.Daha uzun bir listem vardı ama aklıma gelenler bunlar.Ama bence süs eşyası alma.[/QUOTE]

İşte biri yeni evli ya kesin güzel kahvaltılık seti falan vardır. Hoş benim ne evlenirken vardı ne şimdi var :)))) ben de tava tencere gibi bişi de düşünüyorum. Sonuçta zarar gelmez. Yada servis tabakları falan oluyo ya altı mumlu onları da beğeniyorum ama burda nerde bulurum bilmem :/

hadi bakalım, keyfini çıkar:31:

'pembişle kv maceraları' çok yakında, bu topikte:30:

Söyle ayşecim toplasın :p

Maceralarımızdan biri şöyle mesela bugün yaşandı: oğluş 4:30dan eri beni uyutmayınca 7:30da attım başlarına uyudum 8:30a kadar. Bulamaç hazırlamış oğluşa. Eşim demiş o yemez öyle. Olsun değişiklik olur demiş. Tabi yememiş. Kalkınca bana diyoki eskiden yiyodu bunu. Ben de dedimki benim oğlum hiç bulamaç yemedi; yediremediğimiz için tek tek veriyorum. Ama böyle de insan ne yediğini bilmiyo ve az yiyo dedi. Ben de evet işte ben de diyorum size ek gıda beni bitirdi diye de inanmıyosunuz dedim. Çocuğuma bakıyolar maiallah boyu posu yerinde homini gırtlak sanıyolar. Artık bir süre idare ederler :)))

Herkese günaydın...
Geçmiş olsun canım.İki yolculuk yormuş olabilir, hava değişimi de etkilemiştir.İnşallah en kısa zamanda toparlar.Bugün nasıl Feyzacık?
Günaydın canım:3:
Yolculuk da olabilir, düğün de rüzgar alan bir yerdeydi.. Hepsi olabilir.
Dün gece ateşliydi. Boğazları dolmuş, kustu rahatladı.
Bugün de halsizl. Boğaz da dolu, sesi çıkmıyor çoçuğun.

Sağol canım.
Feyza bugün de hasta. Ateş hala var. Ağlamak için bile zor çıkıyor sesi. Bakalım inşallah çabuk atlatır.

Hava ne kadar serin kızlar.Dün kısakollu giymiştim,içim titredi.Bugün penye hırka giydim.
Burda da çok belirsiz hava. Hem sıcak var hem rüzgar var. Allah hayırlısını versin tabi ama bebişler için belirsiz olması daha zor oluyor.

Evet iki çocuk çok çocuk diyorlar ya öyle oluyo sanırım :)

İnşallah olanları unutmazsam yazarım :) çok sinir oluyorum kndime bu anlamda :/

Kıyamam ben onaaaaaa. Ama atlatır annesi ya. İnsan evladı onlar; çok dayanıklılar maşallah ;)

İşte biri yeni evli ya kesin güzel kahvaltılık seti falan vardır. Hoş benim ne evlenirken vardı ne şimdi var :)))) ben de tava tencere gibi bişi de düşünüyorum. Sonuçta zarar gelmez. Yada servis tabakları falan oluyo ya altı mumlu onları da beğeniyorum ama burda nerde bulurum bilmem :/

Maceralarımızdan biri şöyle mesela bugün yaşandı: oğluş 4:30dan eri beni uyutmayınca 7:30da attım başlarına uyudum 8:30a kadar. Bulamaç hazırlamış oğluşa. Eşim demiş o yemez öyle. Olsun değişiklik olur demiş. Tabi yememiş. Kalkınca bana diyoki eskiden yiyodu bunu. Ben de dedimki benim oğlum hiç bulamaç yemedi; yediremediğimiz için tek tek veriyorum. Ama böyle de insan ne yediğini bilmiyo ve az yiyo dedi. Ben de evet işte ben de diyorum size ek gıda beni bitirdi diye de inanmıyosunuz dedim. Çocuğuma bakıyolar maiallah boyu posu yerinde homini gırtlak sanıyolar. Artık bir süre idare ederler :)))
Evet, iki çocuk çok çocuk:)) şimdi hasta olunca yalnız çok mu şikayet ettim diyorum. Sağlıklı olsunlar da biz yetişemeyelim.
Bence kahvaltı seti olsa bile zararı olmaz. Bazıları 2 set kullanmakta da sakınca görmüyor. Neticede bunlar kullanışlı hediyeler. Ben genelde servis için kullanabileceği tabaklar alıyorum. Güzel bir salata kâsesi ve içnde küçük tabakları veya davetlerde zeyinyağlıların falan konulabileceği tabaklar. Neticede yemek takımı olsa da servis tabaklarına ihtiyaç oluyor. Tantitoni'de de şirin şeyler vardı ama esse veya bernardo bu anlamda seçeneklerinin olabileceği yerler.
Ya ne yediğini bilmesin ya da az yesin nolacak? 1 yaşına geliyor artık zaten bulamaz yeseydi bile yememesi çok doğal olurdu. Bir de kilosu iyiyse zaten sütün ona fazlasıyla yetiyor demek ki. Bu yeme sorunları bizim toplumda baki zaten. El kadar bebe az yiyor diye dert ediyorlar:1: herhalde benim yediğim kadar yemeyecek:52:

Canım aynen dediğin gibi yeme olayı hep sorun olarak gündemde. Ben hiç ıstar etmemeye çalışıyorum çünkü küçükken ısrar edilen bebekler büyüdüklerinde hep dombili olmuşlar :)

Feyzama kıyamammmmmmm. Ağlamaya bile hali yok dedin ya içim gitti. Ama sen deneyimli anne olduğun için daha farklı karşılıyorsundur herşeyi ;)

Burda migrosta bi bernardo vardı tadilata girmiş. Esseler de hep essecik :/ gözünü sevdiğim ankaradakiler gibi değil ;)

herkese merhaba:3:

uzunnnnnnnn bir aradan sonra salı pazarına gideceğim kısmet olursa öğleden sonrası için izinliyim
inşallah gittiğime değer de gönlüme göre ciciler bulabilirim:16:

nfk cım sen metroyla gitmiştin sanırım metrobüs durağında indikten sonra salı pazarına yakın mı metro yada arabayla mı gitsem
karar veremedim orda da ispark var ama çok kalabalık oluyor bilemedim :44:

Back
X