- 8 Ağustos 2011
- 11.722
- 8.885
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım,merhabalar ben geldimmm
cuma günü anemlere gittik. bir saat aramız.dün akşama geldik.
hafta sonu pikniğe gittik.piknikte hamak şart bizimki hamakta uyududa rahat ettik.
babamdan fırsat bulup bi ara pc ye girdim .zar zor ziyaretçi olarak.
ELİFNAZ isim arıyordu. berenemi karar verdi?
çocuklarla biryere gitmek yorucu oluyor.bavul hazırlamak vs.
şunuda alayım.bunuda unutmayayım hava . iki gündür yağışlı geceler bayağı serin geçiyor.
gece kalkıp üzerime ince hırka giydim.bu günde dışarı çıktık çocuklara penye hırka giydirdim.
nfk afiyet olsun canım.mantı açmayıda yemeyide çok severim.arkadaşında çok ince düşünceliymiş.
Canım hiç duymadım :/ ama Allah şifasını versin. İşte bu yüzden bence normal doğum hiç normal değil :////
Ya çantayı aldık da ben süpriz hediye seviyorum. Ama anlayana işte.... Bi de boluda olsak daha güzel geçecekti doğum günüm yemek vs bağlamında. Şimdi burda öyle olmayacak eminim :/ ki artık benim kutlamalara ne kadar önem verdiğimi anlamışsınızdır zannımca
Sadece badi ile duraun bence. Yani önce şortu çıkar olmadı badiyi çıkarırsın. Bi de bez zaten başlı başına sıcaklık kaynağı :/
Çok ince bir arkadaşın varmış, ne güzelsao bacım. arkadaşımı az önce yolculadım.
çok güzel geçti, mantı da ben yaptım diye demiyorum, güzel olmuştu hani..
karpuz, tatlı derken dondurmayı unuttuk ama şimdi onun yerine de dondurma yerim ben
mübarek kız, ayşeciğe bir koca poşet hediye getirmiş.. en son ayşeciğin mevlüdünde bu kadar hediye almıştık
çıtçıtlı badi, şort-tsihrt takım, pijama takım, elbise, tshirt, yelek ve bana eşarp
siz naptınız diyicem ama 5 saatte 5 mesaj yazmışsınız sadece..
kın kın kınadım siziiiii![]()
Doğum günün şimdiden kutlu olsunDesiğiniz gibi tencere tava olacak bu gidişle hediyem yada servis bişisi :) yakında güzel bi züccaciyeci var ona bakarım artık.
Şuan arabada hapsolduk. Oğluş bir ton ağlayıp uyudu. Ben de dedim ki çek gölge bi yere de rahatça uyusun klimalı ortamda. Çünkü şimdi eve gitsek ve onu indirsen kesin uyanıp uyumayacak ve bana dünyayı dar edecek. Eşim de benzinden bahsetti. Şeytan diyo dök benzini yak yani :) neyse şimdi söylemesi ayıp dondurma alıp gelecek ve romantik yapcaz ahahhaha. Çocukla hayat....
Yarın doğum günüm. Eşim bana iyi bir yerden çanta almak istedi. Hiçbişi beğenemedim. Tribal yapıyo ama çok da yapamıyo ne de olsa benim doğumgünüm :) iki gün sonra acısını çıkarır :)
İşte böyle kızlarrrrrr.
Bu arada bıktım pazar muhabbetinizden yolcam sizi haaaane kıskandırıyosunuz insanı bea?!?! :)
Hiç duymadım böyle bir şey canım. Benim de normal doğum. Çok zorlanma olabilir belki.bu arkadaşın 3 aylık bi bebeği var.
zor bi doğum geçirmedi ama doğum esnasında kuyruk sokumu zedelenmiş mi bilmiyorum
doğumdan beridir kuyruk sokumu ağrısı çekiyormuş. bebeği de kucakçı, bir saniye inmiyor.
sürekli kucağında evi turluyor, ayakta kaldıkça, yük taşıdıkça daha da şiddetli ağrıyor diyor.
ortapediste gitmiş, dr çok ciddi ağrılar olursa, operasyonla o bölgedeki sinirleri alırız demiş.
böyle bi şey yaşayan duyan var mı?:44:
sanırım karakızın da doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrıyordu..
Ay yok olmaz, sen Samsun'da bebeyi rahatlat bol bol. Arada duşun altına sok çıkar. Biz gittiğimizde sıcakta, şimdi çok sıcak diyorsun. Pembiş'in dediği gibi sade bez yeter zaten çocuğun yanması için.bugün ne kadar sıcak !
keremin saçı başı su içinde kaldı ,üstünde sadece kolsuz badi ve şortu var.badiyi de çıkarsam hasta olur mu acaba
ağustosta ne yapıcaz yarabbimm![]()
Kocan umarım sana bir sürpriz yaparCanım hiç duymadım :/ ama Allah şifasını versin. İşte bu yüzden bence normal doğum hiç normal değil :////
Ya çantayı aldık da ben süpriz hediye seviyorum. Ama anlayana işte.... Bi de boluda olsak daha güzel geçecekti doğum günüm yemek vs bağlamında. Şimdi burda öyle olmayacak eminim :/ ki artık benim kutlamalara ne kadar önem verdiğimi anlamışsınızdır zannımca
Sadece badi ile duraun bence. Yani önce şortu çıkar olmadı badiyi çıkarırsın. Bi de bez zaten başlı başına sıcaklık kaynağı :/
Oo keyif yapıyoruzhoşgeldin canım,
hamak çok iyi bi fikir ama ordan kalkıp düşme ihtimali yok mu?
canım şortu dizleri yere değince acır diye giydirmiştim ama onu da çıkardım.
şimdi babasıyla yolladım babaannesine. özgürüm bu akşammmmmmhemen bi latte koyayım kendime
![]()
git canım, Ayşecik annenle durur inşallah.afiyet olsun busmaiiiiiii
perşembe akşamı arkadaşın kınası var, eşime söyledim inş gidicem.
ayşeciği anneme bırakmayı düşünüyorum, inş bi sıkıntı olmaz.
ben de saz ekibimden bacımla halaybaşınaa![]()
pek de keyif sayılmazOo keyif yapıyoruz![]()
nem çok fenaAy yok olmaz, sen Samsun'da bebeyi rahatlat bol bol. Arada duşun altına sok çıkar. Biz gittiğimizde sıcakta, şimdi çok sıcak diyorsun. Pembiş'in dediği gibi sade bez yeter zaten çocuğun yanması için.
annen tamamen iyileşti mi canım ya,inş sıkıntı olmaz korkma.afiyet olsun busmaiiiiiii
perşembe akşamı arkadaşın kınası var, eşime söyledim inş gidicem.
ayşeciği anneme bırakmayı düşünüyorum, inş bi sıkıntı olmaz.
ben de saz ekibimden bacımla halaybaşınaa![]()
Ne zaman bütünlemeler? 2 ders mi kaldı?pek de keyif sayılmaz
bütünlemelere çalışacağım:)
nem çok fena
denize sokcam zaten
annen tamamen iyileşti mi canım ya,inş sıkıntı olmaz korkma.
ama ben olsam eşime bırakırdım,kendi evinde daha rahat oluyo çocuğu kollamak
halaybaşı nfk![]()
Ya kocan senden biraz esinlenmiyor mu? Sendeki de iyi sabır bak, süpriz yapmayan kocaya süprizler hazırlıyorsun:))Nfkcım ve neyneysecim doğum günü kutlamalarınız için teşekkürler :))
Kocam süpriz müpriz yapmaz hiç beklentim yok
Nfkcım benim yerime de oyna kınada![]()
git canım, Ayşecik annenle durur inşallah.
artık yaşına geliyorlar hanım kızlar otursunlar neneleriyle![]()
başka yerde olsa babası bakardı, ya da kv.annen tamamen iyileşti mi canım ya,inş sıkıntı olmaz korkma.
ama ben olsam eşime bırakırdım,kendi evinde daha rahat oluyo çocuğu kollamak
halaybaşı nfk![]()
halaybaşı nfk![]()
valla benim zamanım geldi, acil bi kına bulup oynamam lazım diyordum, işte geldiii:111:Nfkcım benim yerime de oyna kınada![]()
Artık yabancılama başlar zaten, başlaması da lazım:) o da önemli bir şey bence.başka yerde olsa babası bakardı, ya da kv.
ama kına annemlerin üst caddede. ya annem bakacak, ya eşim arabada.
eşime sorsan, aman nenesi baksın der
annem genel olarak iyi hamdolsun, ama bazen kendini zorlayınca, yorulunca ağrıları oluyor, normalmiş..
inş ilerlemez, buna şükür..
ayşecikte yadırgama başladı. geçen gün amcamlara gittik.
bırakın onlara gitmeyi, kucağımda olduğu halde orada durmak istemedi,
artık tanımadığı yerde ve kişilerle durmuyor:26:
Ne zaman bütünlemeler? 2 ders mi kaldı?
Allah zihin açıklığı versin.
Bence de tez elden çocuğu denize sokmalısın:)
Ya kocan senden biraz esinlenmiyor mu? Sendeki de iyi sabır bak, süpriz yapmayan kocaya süprizler hazırlıyorsun:))
Benim şöyle bir hayat felsefem var nacizane :) : sevdiğim insanı o aramasa da ararım (hani kimisi niye hep ben arayıp soruyorum der ya onu yapmam), salakça hediyeler alsa da ben güzel hediye alırım; yani bana nasıl davranılsın istiyorsam öyle davranırım. Amaaaaaa kocacımın performansı bu sefer olmadı. Neyse seneye inşallah :)))
Akşam yine yürüyüşe çıktık. Sohbet ederken dedimki "sizinkilere ufaklığı iki saatliğine bırakır kaçarız diyordum ama bu mümkün değil çünkü huyunu suyunu hiç bilmiyorlar ve bilesileri de yok. Biz dışarı çıkarken de yanımızda gelmeyip evde duruyorlar oysa gelip en kötü ihtimalle çok gezemeseler de otursunlar da çay içip ufaklığa baksınlar; biz de alacaklarımızı rahatlıkla alalım. Yani bu tatil biraz hayal kırıklığı oldu açıkcası". O da bana hak verdi. Dışarda yaşlı olsa da torunu ile ilgilenenleri görüyorum da imreniyorum valla. Biz o açıdan çok eziğizzzzzzzzz :/
hoşgeldin canım,
hamak çok iyi bi fikir ama ordan kalkıp düşme ihtimali yok mu?
HOŞBULDUK
var canım artık kalkmaya başladılar.yanımızda oluyor zaten.ben yinede altına battaniye serdim.
minder koydum.ayaklarını toprağa bastı bi güzel oynadı.anacım yinede yorulmuyorlar nasıl bi enerji var bunlarda.
busmai dolap içi işini ne yaptın?bende bu aralar fena taktım dolap içlerine hergün dolabı açınca 5 dakikamı ayıryorum.
kızın dolabı,bizimki, oğlanınki şifoniyerde bunları artık günlük düzeltiyorum.hergün yapınca dahaz az zaman alıyor.
Canım çok takdir ettim seni, maşallahBenim şöyle bir hayat felsefem var nacizane :) : sevdiğim insanı o aramasa da ararım (hani kimisi niye hep ben arayıp soruyorum der ya onu yapmam), salakça hediyeler alsa da ben güzel hediye alırım; yani bana nasıl davranılsın istiyorsam öyle davranırım. Amaaaaaa kocacımın performansı bu sefer olmadı. Neyse seneye inşallah :)))
Akşam yine yürüyüşe çıktık. Sohbet ederken dedimki "sizinkilere ufaklığı iki saatliğine bırakır kaçarız diyordum ama bu mümkün değil çünkü huyunu suyunu hiç bilmiyorlar ve bilesileri de yok. Biz dışarı çıkarken de yanımızda gelmeyip evde duruyorlar oysa gelip en kötü ihtimalle çok gezemeseler de otursunlar da çay içip ufaklığa baksınlar; biz de alacaklarımızı rahatlıkla alalım. Yani bu tatil biraz hayal kırıklığı oldu açıkcası". O da bana hak verdi. Dışarda yaşlı olsa da torunu ile ilgilenenleri görüyorum da imreniyorum valla. Biz o açıdan çok eziğizzzzzzzzz :/
amaan boşver canım.bende anneme bırakırım.ama kv asla. oda istemez zaten.
torunlarını en fazka 5 dakika kucağında tutar.
sonra hemen verir. zaten kendisi çok yoğundur.sohbet,mevlit, yasinler, evde bile bulamayız...bizim gibi olan çok kişi var...
Canım çok takdir ettim seni, maşallah
Ben de hep aranmadığımdan şikayet ettim, şimdi bunun yanlış olduğunu düşünüyorum.
Eşine de durumu çok güzel anlatmışsın. Gezemeseler de torunla ilgilenebilirler. Senin kv'nin başka küçük torunu yok sanırım?
Feyzaya zorla ateş düşürücü verdimiçmiyor yaw, enjektörle bile eziyet. İçtikten sonra bir kısmını balgamlı olarak geri çıkardı. Allahım sen yardım et.