herkese günaydınnnnnn
dün allaha şükür salı pazarını görebildim sonunda

gidemeseydim içimde kalacaktı valla
nfk canım metroyla değilde arabayla gittim sıcakta zaten pazarda yürüyeceğim bir daha fazla yürümeyim diye 5 dakka kadar park sırası bekledim ama allahtan çok uzun sürmedi hemen arabayı parkedip attım kendimi pazara sözde melisa ya birşey almayacaktım kendime hep alacağım bu sefer dedim ama kendime ala ala 3 penye aldım o kadar

geri kalan herşey melisaya anacım ne güzel şeyler vardı çocuklar için yaa bayıldım ,
genel olarak pazar iyiydi ama ben kendime bir türlü birşey yakıştıramadığımdan birşey alamadım birde genelde tarz kıyafetler vardı onlarıda ben cesaret edemem gıymeye o yuzden bosuna para veripte dolap derinliklerinde yer kaplamasını istemedim

ama genel olarak iyi geldi uzun zamandır gitmek istiyordum çünkü

aldıklarımın fotolarını ekleyecektim kine sabah geç kalktık melisanın 5 ve 6. dişleri patlatı gece uyutmadı bizi uykusuz kaldım
sabah sözde resimleri flah belleğime atacaktım neyse artık yarına kısmetse
pempişim doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara

hediye konusunada takılma bence eskiden olsa neysede artık biz 8 senelik evliyiz hiç yadırgamıyorum bu durumları bağışklık kazandım sanırım
Eki Görüntüle 738816
nfk ohh arkadaşın gelmiş gitmiş mantılarıda yemişsiniz bir güzel afiyet olsun

hediyelerde getirmiş sağolsun eee kına da çıkmış şansına bu aralar hadi gene iyisin
bu arada bizde bu pazar günü kerpe ye gitmeyi planladık bir aksilik olmazsa daha önce gittiğimizde denizi temizdi ama şimdi nasıldır bilemiyorum yakınlarda giden varmı?
birde melisayı denize sokup sokmamakta kararsızım sonuçta ege yada akdeniz değildir temizlik olarak mikrop kapmasın çocuk sonra
birde güneş kremi almak şart olur değilmi tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum
bugün arşiv odasında düzenleme var offfff akşama kadar bitmez valla

neyse öptüm sizi kocaman