- 8 Ağustos 2011
- 11.733
- 8.930
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?
hamarat hanımların hali de bir başka oluyor canım bir taşla kaç kuş vuruyorsun![]()
hoşgeldin tekrar canımSlm kızlar, upuzun bir aradan sonra hepinize merhaba
Çok zor calkantili bir donemden gectik, esimle boşanmanın son virajindan döndük, şimdi iyiyiz cok şükür. Aysecik hala diyette buna rağmen vucudu kremi surmedigimiz takdirde kabariyor:2: neyseki bu alerjiyle yasamaya alistik ama yinede allah düşmanıma bile vermesin.
Alerjinin devam etmesi ve sinirlerimin harap olması, birden 48 kgya düşmem sonucunda 10.ayda anne sütünü kestik.buna mecburdum
Aysecik tembelmi tembel koltuklars tututnup sıralıyor sadece , elinden tutup yürütmeye calisinca poposunun üstüne düşüyor4 tane dişi çıktı, daha doğrusu uclari çıktı, daha diş bulguru yapmadım.
Okulun son haftasi malum seminer donemindeyiz tatili iple çekiyorum. Aysecikle ilk tatilimiz olacak.1haftaligina Adrasan'a gidecegiz umarim guzel gecer.Bu tatile hem esimin hem kızımın ama en cokta benim ihtiyacım var.evli bir arkadasimda gelecek eşiyle , boylece o ayseye bakarken en azından dönüşümlü denize girebilecegiz.
Tatile gidenler varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim
Bizden haberler böyle hepinizi çok öpüyorum.![]()
Sen bu haftasonunda mı sanıyordun? Ya bazen olsun da kurtulayım diyorsun.
Çarşıya çık stresini at madem.
bizim de önümüzdeki haftasonu tatil planımız var.
ama tam regl dönemine geliyo, zamanlama kötü oldu :105:
kesin yer ayırttınız mı canım? kaplıcaya mı gidecektiniz,yoksa karadeniz turu mu? havuza falan girmeyeceksen sorun yok
Allah razı olsun torpağımmmMerhaba göz doktoru olarak bu sıkıntınıza cevap vermek istedim . Konjenital dakriostenoz dediğimiz bebeklerde görülen göz kanallarında tıkanıklık 1 yaşına kadar %95 kendiliğinden açılır. Yaptıgınız masaj daha erken açılma sağlamak içindir. Kanalın tıkanık olmasına bağlı olarak ara ara enfeksiyon gelisebilir. Benim hastalarıma önerim hergün düzenli masaj yapılması yönünde. Geç kalmamışsınız merak etmeyin 1 hatta 1,5 yaşına kadar beklediğim hastalarım oldu. Açılmazsa eğer genel anestezi altında sondalama dediğimiz operasyonu yapıyoruz. Operasyonda Gözün içine müdahale edilmediği için korkulacak bişey yok sadece genel anestezi aldığı için kendine geldikten 2-3 saat sonra taburcu olursunuz.
Ayrıca çay masajı bu hastalıkta bi işe yaramaz
Sevgiler...
içimizi rahatlattın teşekkür ederiz canımBizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.
Merhaba göz doktoru olarak bu sıkıntınıza cevap vermek istedim . Konjenital dakriostenoz dediğimiz bebeklerde görülen göz kanallarında tıkanıklık 1 yaşına kadar %95 kendiliğinden açılır. Yaptıgınız masaj daha erken açılma sağlamak içindir. Kanalın tıkanık olmasına bağlı olarak ara ara enfeksiyon gelisebilir. Benim hastalarıma önerim hergün düzenli masaj yapılması yönünde. Geç kalmamışsınız merak etmeyin 1 hatta 1,5 yaşına kadar beklediğim hastalarım oldu. Açılmazsa eğer genel anestezi altında sondalama dediğimiz operasyonu yapıyoruz. Operasyonda Gözün içine müdahale edilmediği için korkulacak bişey yok sadece genel anestezi aldığı için kendine geldikten 2-3 saat sonra taburcu olursunuz.
Ayrıca çay masajı bu hastalıkta bi işe yaramaz
Sevgiler...
bence de tatil olsun yeterbursa oylat için inş bugün rezervasyon yaptıracak eşim.
havuz-su pek de önemli değil, tatil olsun da. tebdili mekanda ferahlık vardır..
karadeniz bayramdan sonra inş.
Walla sorma oğulları ayarladi tatili o yuzden laf edemiyolar (bu bisey dememis halleri), benim badimin altindan çıksa tuttururlardi çocuğu bizden kacitiyosun diye. Ee ne demişler sap döner keser döner, gün gelir hesap döner. Allah gönlüme göre verdi![]()
akamıyoz kiiii
yarın semineri varmış, makale okuyacaaaağmış
haftasonu tıkılıp kaldık eve iyi mi?![]()
gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?
herkese merhaba bugün cumartesi ve ben işteyim
allahtan öğlene kadar yoksa hiç çekilmezdi yaaa
yarın da pazar ve kısmetse kerpe ye gitmeyi planladık bir mani çıkmazsa eğer
bakalım melisa hanım denizi sevecekmi kardeşimde gelecek olmadı onlar kumda oynar bende denize girerim azıcık
elifnaz doğum gerçekleşmiş ilk kardeşimiz gelmiş allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
pembiş bir hafta ne çabuk geçti demi ayy tatilde çabuk geçer işte geçmez
aryammkız maşallah sanadabu ne enerji bu ne hamaratlık süper valla
busmai bu hafta gezmelerdesin yani bol bol alışveriş yap bari sınav öncesi![]()
bizim de önümüzdeki haftasonu tatil planımız var.
ama tam regl dönemine geliyo, zamanlama kötü oldu :105:
eşim istersen abanta gidelim dedi.
şööööyle bi düşündüm. (pembiş boluda değil, öyleyse) abanta başka zaman gideriz dedim![]()
öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz..
Değişiklik olur evde oturmak sana bence
Ay bigün evde oturacaktın ona da izin vermediler be nfk :) Allah kabul etsinnnnn
İlaç al bence. Adını unuttum ama ben bi kere almıştım. .
durmaaaam, duramaaaam
hangi ilaç bacım? doğum kontrol hapı gibi bi şey mi, emziriyorum bi de ben:26:
Biz de denizimize gittik. Ağustosta görüşmek üzere vedalaştık :) oğluşa süt mısır denettik sevdi. Yandaki şezlonglardakilerle falan konuşuyo ya çok fenaaa. Eve gelince duştan çıkmak istemedi ve çılgınlar gibi ağladı. Otelde napıcaz biz bunla yaaaa????
Eve geldik yemek yedik. Günlerdir canım cornetto istiyo eşim beni şaşırtıp markete gitti almaya!!
Oğluş yatsın kalksın alışverişe gidicez. Boludayken ona papyon almıştım ama sanırım burda daha güzeli var. Katakulliye getirip alıcam :))
Efeciğime doğum günü hediyesi ne alsam bilemedim. Herkes kıyafet alıyo zaten. Oyuncak alıyım diyorum....? Sakın bişi alma anlamaz demeyin!!! Sonuçta foto denen bişi var![]()
durmaaaam, duramaaaam
hangi ilaç bacım? doğum kontrol hapı gibi bi şey mi, emziriyorum bi de ben:26:
Biz de denizimize gittik. Ağustosta görüşmek üzere vedalaştık :) oğluşa süt mısır denettik sevdi. Yandaki şezlonglardakilerle falan konuşuyo ya çok fenaaa. Eve gelince duştan çıkmak istemedi ve çılgınlar gibi ağladı. Otelde napıcaz biz bunla yaaaa????
Eve geldik yemek yedik. Günlerdir canım cornetto istiyo eşim beni şaşırtıp markete gitti almaya!!
Oğluş yatsın kalksın alışverişe gidicez. Boludayken ona papyon almıştım ama sanırım burda daha güzeli var. Katakulliye getirip alıcam :))
Efeciğime doğum günü hediyesi ne alsam bilemedim. Herkes kıyafet alıyo zaten. Oyuncak alıyım diyorum....? Sakın bişi alma anlamaz demeyin!!! Sonuçta foto denen bişi var![]()