Küçüğü bile büyük diyorsan Allah'tan büyüklerden almamışım:) bir ara aklımdan geçti büyük mü alsam diye?günaydın canlar.. hepinize güzel bi haftasonu diliyorum..
bugün eşim çalışıyor, malesef evdeyiz
ayşecik de mesaisine başladı..
kuru fasulye ıslattım akşamdan, birazdan pişiricem.
durdukça güzel oluyor çünkü.
öğleyin belki bacımla bi avm yaparık..
istanbul shopping fest başladı di mi?
neyneyse; dün eşim bimden aldı o şişme havuzlardan, küçüğünü, sanırım 10 lira.
küçük dediğime bakma epey büyük, ben de girerim ayşecikle o kadann yanii
bugün de pompa alacak inş başlayacağız kullanmaya![]()
Alta bir sıra patates dizerim, üstüne köfteleri. Üstüne salçalı sıcak su gezgirip fırına atarım. Yaz mevsiminde üstlerine domates- biber de koyuyorum. Hem lezzetli hem de iyice pişiyorlar.köfteyi fırında nasıl yapıyorsun bacım?
ben hiç denemedim..
kızartmasız bi hayat düşünemiyorum ben. etrafı batırdığı, kokuttuğu da doğru. ama sonuç için ona katlanırım.
ozlemcr, canım dr bize çok ufak ve basit bi operasyon diye bahsetmişti.
ayrıntıları bilmiyorum tabi. bol dua et, biz de edelim, gönlünü ferah tut inş hemencik kolaylıkla sıhhatine kavuşacak kızın![]()
Arkadaşına bakmıycaksın sanırım, emzirebildiğin kadar emzir.Güzeldi valla. Arkadaşımın ablasının 1 yaşında kes emzirmeyi ısrarları dışında :))
Ben iki yıl önce bileğimi kızgın yağda deli manyak bir şekilde yakınca (hala izi duruyo, güneş gelin acıyo) eşim hemen actifry almıştı. O yüzden kızartma sorun değil ve az yağlı oluyo iyi oluyo.
Bizim ilk günümüz ayrı geçmişti oğluşumdan. Küvezdeydi ciğerleri dolayısı ile. Ben de anestezi etkisi ile hülya gibiydim :)
Anaaaaa ne zaman çalışacaksın??? Bari alışveriş ile deşarj olup atıl kurt :)
Bak hak verdim şuanda; yemek yedirmek falan daha zor ve işkence gibi bir olay. Bugün de diyolarki gidin ve onu burda bırakın. Biz ona bi süt teyzesi buluruz. Olur dedim olay sadece o sanki. Evegidiyim yazcam saycam ama şimdi olmaz ayıp olur :)))
Ben de bağlatması taraftarı değilim de aklıma hiç gelmedi. Senin nasıl geliyo aklına????? Unutmazsın sen fenaın işte :)
Biz daha öncesinde ebebekten almıştık. A101e de gelmişti. Aman 5 lira bi fiyat farkı var kaçırdığına üzülmeolmasın
![]()
Bazen basiretim bağlanıyor, her yerde olan bir şey değil mi:)
Maşallah diyorumAryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)
Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....
Çokmu becerikliyim ne![]()

Tatil zamanlamanız daha mükemmel olamazdı:13:Bu arada 1 temmuzda tatile çıkıyoruz, 2 temmuz evlilik yıldönümümuz, 6 temmuz kızımın doğum gunu hepsini bu tatilde kutlayacagiz.kv olmadan ilk doğum günü yuppiiibaya bir bozulfu kuyrugundan ayrıldık diye. Birde fdiyorki bizim kızın sinavi var gelin o zamana
gorumcem kpss ye girecek cok bekler
Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha

Tüh ya, çıkamıyorsunuz demekakamıyozkiiii
yarın semineri varmış, makale okuyacaaaağmış
haftasonu tıkılıp kaldık eve iyi mi?![]()

En rahatı ev boşver:)