Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. hepinize güzel bi haftasonu diliyorum..

bugün eşim çalışıyor, malesef evdeyiz :36:
ayşecik de mesaisine başladı..

kuru fasulye ıslattım akşamdan, birazdan pişiricem.
durdukça güzel oluyor çünkü.
öğleyin belki bacımla bi avm yaparık..
istanbul shopping fest başladı di mi?

neyneyse; dün eşim bimden aldı o şişme havuzlardan, küçüğünü, sanırım 10 lira.
küçük dediğime bakma epey büyük, ben de girerim ayşecikle o kadann yanii :1:
bugün de pompa alacak inş başlayacağız kullanmaya :55:
Küçüğü bile büyük diyorsan Allah'tan büyüklerden almamışım:) bir ara aklımdan geçti büyük mü alsam diye?

köfteyi fırında nasıl yapıyorsun bacım?
ben hiç denemedim..

kızartmasız bi hayat düşünemiyorum ben. etrafı batırdığı, kokuttuğu da doğru. ama sonuç için ona katlanırım. :56:

ozlemcr, canım dr bize çok ufak ve basit bi operasyon diye bahsetmişti.
ayrıntıları bilmiyorum tabi. bol dua et, biz de edelim, gönlünü ferah tut inş hemencik kolaylıkla sıhhatine kavuşacak kızın:16:
Alta bir sıra patates dizerim, üstüne köfteleri. Üstüne salçalı sıcak su gezgirip fırına atarım. Yaz mevsiminde üstlerine domates- biber de koyuyorum. Hem lezzetli hem de iyice pişiyorlar.
Güzeldi valla. Arkadaşımın ablasının 1 yaşında kes emzirmeyi ısrarları dışında :))

Ben iki yıl önce bileğimi kızgın yağda deli manyak bir şekilde yakınca (hala izi duruyo, güneş gelin acıyo) eşim hemen actifry almıştı. O yüzden kızartma sorun değil ve az yağlı oluyo iyi oluyo.

Bizim ilk günümüz ayrı geçmişti oğluşumdan. Küvezdeydi ciğerleri dolayısı ile. Ben de anestezi etkisi ile hülya gibiydim :)

Anaaaaa ne zaman çalışacaksın??? Bari alışveriş ile deşarj olup atıl kurt :)

Bak hak verdim şuanda; yemek yedirmek falan daha zor ve işkence gibi bir olay. Bugün de diyolarki gidin ve onu burda bırakın. Biz ona bi süt teyzesi buluruz. Olur dedim olay sadece o sanki. Evegidiyim yazcam saycam ama şimdi olmaz ayıp olur :)))

Ben de bağlatması taraftarı değilim de aklıma hiç gelmedi. Senin nasıl geliyo aklına????? Unutmazsın sen fenaın işte :)

Biz daha öncesinde ebebekten almıştık. A101e de gelmişti. Aman 5 lira bi fiyat farkı var kaçırdığına üzülme ;) olmasın :D
Arkadaşına bakmıycaksın sanırım, emzirebildiğin kadar emzir.
Bazen basiretim bağlanıyor, her yerde olan bir şey değil mi:)

Aryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)

Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....
Çokmu becerikliyim ne:p
Maşallah diyorum:nazar:

Bu arada 1 temmuzda tatile çıkıyoruz, 2 temmuz evlilik yıldönümümuz, 6 temmuz kızımın doğum gunu hepsini bu tatilde kutlayacagiz.kv olmadan ilk doğum günü yuppiii:emir_bebek::emir_bebek: baya bir bozulfu kuyrugundan ayrıldık diye. Birde fdiyorki bizim kızın sinavi var gelin o zamana:47::47: gorumcem kpss ye girecek cok bekler
Tatil zamanlamanız daha mükemmel olamazdı:13:

Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha
:8::9:

akamıyoz:9: kiiii:59:
yarın semineri varmış, makale okuyacaaaağmış
haftasonu tıkılıp kaldık eve iyi mi?:36:
Tüh ya, çıkamıyorsunuz demek:(
En rahatı ev boşver:)

gırgıriye izliyorum, barbunya açıyorum.
yemeğim de kaynıyor.
siz napıyosunuz hanimlar?
Ben hala barbunya almadım. Yufka aldım, onu sarıp hazırlamam lazım. Tarif var mı?

bizim de önümüzdeki haftasonu tatil planımız var.
ama tam regl dönemine geliyo, zamanlama kötü oldu :105:
Hımm belki geç regl olursun? Zaten düzensiz değil miydi?

amaaan, tatil olsun da :76:
Ya en azından yemekler hazır geliyor:8:
Pembehipopotam hımm tamam kabul ettim fena olduğumu:)
aryamm o ne döktürmüşsün öyle ,orda olmayı isterdimmm:56:
bu arada ben şöyle anladım eşin yok ve 2 kız arkadaşın kalmaya geldi; öyle değil miydi?:44:

hoşgeldin tekrar canım
ne biçim insanlar ya,"bunlar zor bi dönem atlatmış, gezsin tozsunlar" demiyorlar da ,erken gelin diyorlar HAYRET BİRŞEY

bugün miting varmış çarşı doludur gene çıkamıycam galiba:2:
Çıkma bence de çok kalabalık olabilir.

bursa oylat için inş bugün rezervasyon yaptıracak eşim.
havuz-su pek de önemli değil, tatil olsun da. tebdili mekanda ferahlık vardır..:21:
karadeniz bayramdan sonra inş.
Asya'dan vaz mı geçtiniz?

öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz:1:.. :16:
Hayat nfk'ya güzel:1:

Biz de denizimize gittik. Ağustosta görüşmek üzere vedalaştık :) oğluşa süt mısır denettik sevdi. Yandaki şezlonglardakilerle falan konuşuyo ya çok fenaaa. Eve gelince duştan çıkmak istemedi ve çılgınlar gibi ağladı. Otelde napıcaz biz bunla yaaaa????

Eve geldik yemek yedik. Günlerdir canım cornetto istiyo eşim beni şaşırtıp markete gitti almaya!!

Oğluş yatsın kalksın alışverişe gidicez. Boludayken ona papyon almıştım ama sanırım burda daha güzeli var. Katakulliye getirip alıcam :))

Efeciğime doğum günü hediyesi ne alsam bilemedim. Herkes kıyafet alıyo zaten. Oyuncak alıyım diyorum....? Sakın bişi alma anlamaz demeyin!!! Sonuçta foto denen bişi var ;)
Yok bir şey demeyiz:) senin ne kadar özendiğin anlaşılıyor;)

Yatak odamdaki çekmeceleri düzenlemeye başladım, gazam mübarek olsun. Ramazana kadar bu işleri bitirmem lazım.
Kız çok huysuz yaw, sürekli kucak istiyor. Abisi de çok sıkıştırıyor, kıskançlığından! İkisi ile ancak bu kadar oluyor.
Babamız da uyuyor, pamuk prenses:47:

kızlar ecoş kaç gündür hiç birşey yemiyor öyle oyun oynuyor kendi kendine

ancada su içiyor sıcaklardanmı ne sizlerde öylemisiniz

akşama menüm hazır ciğer (arnavut) salata pilav :56:

$dscn5148.webp

$29.webp

$IMG_0984.webp

$pasta-kurabiye-1-586-687x585.webp

$Pepe Patası-ALYA.webp

hangisi güzel arkadaşlar ????

"iyi ki doğdun emel" yazan güzel

sıcaklardan olur annem demişti
kerem hiç inek sütü içmemeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum
bardakla da biberonla da,tadını aldığı gibi ağzını sımsıkı kapatıyor
sadece benim sütümden emiyor ama çok az sütüm var:5:
Yatak odamdaki çekmeceleri düzenlemeye başladım, gazam mübarek olsun. Ramazana kadar bu işleri bitirmem lazım.
Kız çok huysuz yaw, sürekli kucak istiyor. Abisi de çok sıkıştırıyor, kıskançlığından! İkisi ile ancak bu kadar oluyor.
ayy bacım hiç sorma onlar hep yorgun
kronik yorgun

tam sosyalleşme zamanları.
dışarıyı da keşfettiler, bu bebeler bi alışırsa var yaaa, bi daha bunları içeri sokamayız biz :35:

kapsamlı düşünmedim ama ben ayşecik için şöyle bi şey olabilir diye düşünüyorum.
hani vardır ya, içine fotoğraf konabilen kolyeler.
birine ayşeciğin fotosunu, digerine eşimle beni.
büyüyünce ister takar, takmasa da saklar:31:

Aiyyyyyy nfk süper hediyeeeee. Bunun erkek versiyonu ne olabilir ki?? Hemen bana anlamlı bir hediye bul!! :)

bornnnnn geeellll:36:

ben umreye giderken adet olmamak için içmiştim primolut-n
tabi o zaman kerem ortalarda yoktu:)
bu arada kolye fikri güzel:31:

mısır soluk borusuna kaçabilir, bence verme

Bence de born gelsinnnnn :)

Busmai yine pozitifliğinle göz kamaştırıyorsun cicim :D mısırı kendim elimle koparıp ezip ağzına verdim.

Ooo hayırlı olsun gazan. Kocacığın çok yorgun ama karısııııııı; çoluk çocuk ev derken çok yoruluyo çooook :))

Sıcaklardandır canım.

İlk üçünü beğendim.

kronik yorgun

Hazır süt versen?? Pınar çocuk olandan??

Bir ben yapamadım sütlacı.Canım belki pirinci çok haşlarsan iyice ezilir ve puding gibi olur.
Senin kuzucuk yürüyor sanırım.Maşallah.:nazar::nazar::nazar:Darısı bizimkilere olsun.Nasıl yürüyünce mi daha kolay yürümeden mi?
canım geç gördüm bunu kusura bakma
yürürken taşımak daha kolay tabi tehlikeler daha fazla
bence yürümesi daha iyi
Busmai yine pozitifliğinle göz kamaştırıyorsun cicim :D mısırı kendim elimle koparıp ezip ağzına verdim.
şuna kahkaha attım yaaa :1::1: :27:

bilmemki o sütlerde pek vitamin yok zaten suyla karıştırıp veriyordum tadı farkeder mi?
sonunda şeker bile koydum almıyor

Son düzenleme:
Bizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.

Merhaba göz doktoru olarak bu sıkıntınıza cevap vermek istedim . Konjenital dakriostenoz dediğimiz bebeklerde görülen göz kanallarında tıkanıklık 1 yaşına kadar %95 kendiliğinden açılır. Yaptıgınız masaj daha erken açılma sağlamak içindir. Kanalın tıkanık olmasına bağlı olarak ara ara enfeksiyon gelisebilir. Benim hastalarıma önerim hergün düzenli masaj yapılması yönünde. Geç kalmamışsınız merak etmeyin 1 hatta 1,5 yaşına kadar beklediğim hastalarım oldu. Açılmazsa eğer genel anestezi altında sondalama dediğimiz operasyonu yapıyoruz. Operasyonda Gözün içine müdahale edilmediği için korkulacak bişey yok sadece genel anestezi aldığı için kendine geldikten 2-3 saat sonra taburcu olursunuz.
Ayrıca çay masajı bu hastalıkta bi işe yaramaz
Sevgiler...
Teşekkür edrerim, içim biraz olsun rahatladı.İnşallah bir yaşında kendiliğinden açılır.Her gün masaj yapıyoruz mutlaka.Sadece anestezi beni tedirgin ediyor ama açılmazsa yapacak bir şey yok.Tekrar teşekkür ederim.

Başlamışsın ya, biter bir şekilde.Ben de bir başlasaydım.Neyseki iki hafta sonraya kadın gelecek.Kızıyla gelecek.Yapabildikleri kadarını yapsınlar da gerisi artık bana.
öğleden sonra kuzenimin bebeğinin mevlidi var, şimdi davet geldi.
en azından bi hareket olur, Kur'an dinleriz, sosyalleşiriz:1:.. :16:
Gezme olsun da...

Son düzenleme:

Aynı durum canım: oğlum da kızım da yemiyor. Hadi kız emiyor, oğlan neyle tok dürüyor bilmiyorum. Her ikisi de su içiyor. Yazın iştah düşer çok normal.

3. Yü beğendim. Bence de fazla şeker hamuru pasta yaptırmayın. Ya da az detaylı bir şey olsun illa şeker hamuru düşünüyorsan...

kronik yorgun
Bazı dönemler bıkıyorlar, zorlama bir müddet sonra tekrar dene. Soğuk süt vermeyi denedin mi? Dr Kadir tuğcu soğuk süt öneriyor.
Sıcaklardan da içmiyor olabilir, yazın süt bilmiyorum? Ayran verseydin:)
Hıı di mi hep yorgun:ssz:

Aiyyyyyy nfk süper hediyeeeee. Bunun erkek versiyonu ne olabilir ki?? Hemen bana anlamlı bir hediye bul!! :)

Bence de born gelsinnnnn :)

Ooo hayırlı olsun gazan. Kocacığın çok yorgun ama karısııııııı; çoluk çocuk ev derken çok yoruluyo çooook :))

Sıcaklardandır canım.

İlk üçünü beğendim.

Hazır süt versen?? Pınar çocuk olandan??
Gümüş cevşen kolyeler var, bilirsin. Çok kibar yapan yerler var. Öyle bir şey düşünebilrsin belki. Erkek bebişlere de olur.
Tabi ben de çok yorgun diye dokunmadım:)
bence yürümesi daha iyi

bilmemki o sütlerde pek vitamin yok zaten suyla karıştırıp veriyordum tadı farkeder mi?

Aryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)

Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....
Çokmu becerikliyim ne:p
Söyleyecek söz bulamıyorum.Hamaratsın, süpersin demek az gelir.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kronik yorgun

normal canım dediklerine göre inek sütü yerine mama dene bakalım onu içecekmi çocuk bunlar sürekli değişiyor

en alttakide şirin görünüyor:34:

daha önce kızımın pastalarını yaptırdığım pastane

şeker hamurundan pasta yapmıyor.sağlıklı değil diye tercih etmiyoruz dediler.onlar öyle söyleyince eşimde istemedi.

bende 1 şeklinde normal yaptırıcam artık.bizim yaşgününede 4 gün var...

hayırlı olsun cnaım nice mutlu huzurlu yıllara inşallahhhh

ben 1 şeklinde pastaları sevmiyorum ya

Yatak odamı baya düzenledim. Ayaklarım ağrıdı, ayakta durmaktan ama bu işe başlaması bile kafamı rahatlattı. Daha bunun diğer odalar +mutfağı var ama olsun:52:
Çocuklar da akşam üzeri yattılar, o da iyi oldu. Şimdi dışarı çıkma zamanı:8:

bence yürümesi daha iyi

Bu sıvı devam sütleri kendinden tatlı gibi. Bi dene istersen.

en alttakide şirin görünüyor:34:

daha önce kızımın pastalarını yaptırdığım pastane

şeker hamurundan pasta yapmıyor.sağlıklı değil diye tercih etmiyoruz dediler.onlar öyle söyleyince eşimde istemedi.

bende 1 şeklinde normal yaptırıcam artık.bizim yaşgününede 4 gün var...

Aman dışını yemesim kimse madem :) zaten 1 dilimene kadar şeker hamuru gelecekki???

Teşekkür edrerim, içim biraz olsun rahatladı.İnşallah bir yaşında kendiliğinden açılır.Her gün masaj yapıyoruz mutlaka.Sadece anestezi beni tedirgin ediyor ama açılmazsa yapacak bir şey yok.Tekrar teşekkür ederim.

Canikom anestezi var anestezi var. Bir kalp ameliyatındaki anesteziyi vermicekler sonuçta ;) biz de genel anestezi ile sünnet olduk; az bişi veriyorlarmış.

Aynı durum canım: oğlum da kızım da yemiyor. Hadi kız emiyor, oğlan neyle tok dürüyor bilmiyorum. Her ikisi de su içiyor. Yazın iştah düşer çok normal.

3. Yü beğendim. Bence de fazla şeker hamuru pasta yaptırmayın. Ya da az detaylı bir şey olsun illa şeker hamuru düşünüyorsan...

Bazı dönemler bıkıyorlar, zorlama bir müddet sonra tekrar dene. Soğuk süt vermeyi denedin mi? Dr Kadir tuğcu soğuk süt öneriyor.
Sıcaklardan da içmiyor olabilir, yazın süt bilmiyorum? Ayran verseydin:)
Hıı di mi hep yorgun:ssz:

Gümüş cevşen kolyeler var, bilirsin. Çok kibar yapan yerler var. Öyle bir şey düşünebilrsin belki. Erkek bebişlere de olur.
Tabi ben de çok yorgun diye dokunmadım:)

Erkeklerde kolyeye kılım ya :( aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :)

Yatak odamı baya düzenledim. Ayaklarım ağrıdı, ayakta durmaktan ama bu işe başlaması bile kafamı rahatlattı. Daha bunun diğer odalar +mutfağı var ama olsun:52:
Çocuklar da akşam üzeri yattılar, o da iyi oldu. Şimdi dışarı çıkma zamanı:8:

Eline koluna sağlık vallahi. Benim doğum günü telaşım bitsin sonrasında bakarız :p

Gittik yemeği dışarda yedik bu akşam. Oğluşun sapıtıklığı üstündeydi :) sonra tekin acardan 3 tane(!) rimel aldım. Hergün birini sürerim diye iğrenç bi espiri yapmıcam :) indirimde diye kocam ordaki kadının gazına geldi. Bi de boluda yok ya yazık bana :)

sonra efeciğime mavili beyazlı bi kravat aldım. Çooook tatlı. Belki smashcake yaparken onu takar papyon yerine. Olmadı bigün elbet takar inşalah :) ay çorap aldım patik ve yazlık olsun diye tanesi 4 lira!! Kazıklandım mı??? Boludaki enek mağzalarında em son baktığımda yazlıklar yoktu o yüzden bulunca atladım ama yanlış yaptım sanırım????

Eve gelince kv ve kp ufaklığı oyalarken biz valizleri topladık. Burda bırakacaklarımızı bıraktık 1,5 ay sonrası için :)

Şimdi ben efeyi uyuturken onlar çay içiyorlar içerde. Ben de onlara katılacağım az sonraaaaa :)

pembe :( aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :):60::60::60::60::60::52::52::52::52::52::62::62:

yoruma bittim.bende oğluma oyuncak alacağım vursun,kırsın.

pembenin oğluşu gibi:emir_bebek::55::emir_bebek::55::55::55::55::55::55:

Bu sıvı devam sütleri kendinden tatlı gibi. Bi dene istersen.

Aman dışını yemesim kimse madem :) zaten 1 dilimene kadar şeker hamuru gelecekki???

Canikom anestezi var anestezi var. Bir kalp ameliyatındaki anesteziyi vermicekler sonuçta ;) biz de genel anestezi ile sünnet olduk; az bişi veriyorlarmış.

Erkeklerde kolyeye kılım ya :( aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :)

Eline koluna sağlık vallahi. Benim doğum günü telaşım bitsin sonrasında bakarız :p

Gittik yemeği dışarda yedik bu akşam. Oğluşun sapıtıklığı üstündeydi :) sonra tekin acardan 3 tane(!) rimel aldım. Hergün birini sürerim diye iğrenç bi espiri yapmıcam :) indirimde diye kocam ordaki kadının gazına geldi. Bi de boluda yok ya yazık bana :)

sonra efeciğime mavili beyazlı bi kravat aldım. Çooook tatlı. Belki smashcake yaparken onu takar papyon yerine. Olmadı bigün elbet takar inşalah :) ay çorap aldım patik ve yazlık olsun diye tanesi 4 lira!! Kazıklandım mı??? Boludaki enek mağzalarında em son baktığımda yazlıklar yoktu o yüzden bulunca atladım ama yanlış yaptım sanırım????

Eve gelince kv ve kp ufaklığı oyalarken biz valizleri topladık. Burda bırakacaklarımızı bıraktık 1,5 ay sonrası için :)

Şimdi ben efeyi uyuturken onlar çay içiyorlar içerde. Ben de onlara katılacağım az sonraaaaa :)
Bence de oyuncak al, bize anneannemiz büyük kamyonlardan almıştı, hala duruyor. Şimdi içinde kardeşini gezdiriyoruz. Kolay kırılmıyor:))
İyi alışveriş yapmışsın. Aldıktan sonra 4ü 5i arama yaw:) patik çoraplar çok şekeroluyor tombiş ayaklara, güle güle giysin efecik.
Son akşam keyfi de ayrı olur, olmuştur daha doğrusu :p bu saate kaçıncı uykudasındır artık:))

Daha ucuza da bulabilirdin pembiş ama aramaya değmez bence ,ben de aynı fiyata aldım geçen hafta. Ucuzunu arama gibi lüksümüz yok lazımsa kaçırmadan alıyoruz:)

pembe :( aman alayım bir oyuncak vurup kırsın napıyım :):60::60::60::60::60::52::52::52::52::52::62::62:

yoruma bittim.bende oğluma oyuncak alacağım vursun,kırsın.

pembenin oğluşu gibi:emir_bebek::55::emir_bebek::55::55::55::55::55::55:

Ama öyle olacak sonuçta :) adam bir patlatıyor valla aynı osmanlı tokadı :D

Bence de oyuncak al, bize anneannemiz büyük kamyonlardan almıştı, hala duruyor. Şimdi içinde kardeşini gezdiriyoruz. Kolay kırılmıyor:))
İyi alışveriş yapmışsın. Aldıktan sonra 4ü 5i arama yaw:) patik çoraplar çok şekeroluyor tombiş ayaklara, güle güle giysin efecik.
Son akşam keyfi de ayrı olur, olmuştur daha doğrusu :p bu saate kaçıncı uykudasındır artık:))

Büyük kamyon olabilir ;)

Zaten alışverişten sonra pahalı mı değil mi diye düşünmek saçma dimi??? Kocam "yuh" diyince acaba kazıklandım mı dedim :))))

Evet uykudaydım valla :)

Daha ucuza da bulabilirdin pembiş ama aramaya değmez bence ,ben de aynı fiyata aldım geçen hafta. Ucuzunu arama gibi lüksümüz yok lazımsa kaçırmadan alıyoruz:)

Aynen dediğin gibi; çok gezecek vaktimiz mi var?? Bi de olsa olsa 4 olmaz 3 olur dimi?? Moral mi veriyom kendime ne? Hahahha

Biz ne zaman bilinmez yola çıkıcaz ya hepinizi öpüyorum :) boluda görüşmek üzereeeeeeee.

Back
X