- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar
uzun süredir giremiyorum.
belki hatırlayanlar vardır babam rahatsızdı.
geçtiğimiz ay vefat etti, ruhuna birer fatiha gönderebilirseniz çok sevinirim.
başınız sağolsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de yoldan çıkaran eşim.İnan ki sadece bir iki tane tişört alacaktım.Eşim annesi şu çok güzel, annesi çok da çok yakışır deyince dayanamayıp aldım.25 ağustosta düğün var.O zaman ve bayramda giyeceği elbiseyi bile aldık.Eşime hiç biricik karım ne giyer demiyorsun, diyorum.![]()
İyiki çocukları var dimi :)))
Kız bu arada nasıl alıntı yapıyosan benim dediğimi aryamm demiş gibi olmuş çok komik hahaha. Ben bile bilmiyom nasıl yapılıyo böyle :)
Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)
İleride anlatırsın. Benim oğlumun kibar olacağı taaaa bebekliğinden belliydi zaten diye.
Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)
O konuda şanslıyım sanırım.Dün öğleden sonra 2 saat uyumuştum neyseki.Benim de aklıma sen geldin zaten.Sen bizden dinçsin.Yaptığın pastalarrrrr diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Bugün neneden dönen nfk bolca yazargezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))
Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.![]()
İlerde bi de kazma bi adam olurmuş karısına karşı ben de kaynana modunda dermişim ki "bebekken ve bizimleyken çok kibardı. Sana niye böyle bilemem :)))". Hahahah çok sinir bozucu :)
Ben bi de uykuyu severdim aslında eskiden :)
günaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:
ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..
bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:
Ben hayatta kullanamam. Orkid foreverrrrr :)))
dilanaz, zaman ne çabuk geçiyor yahuuu..
mahmudumun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara..:119:
Rabbim mutlulğunuzu huzurunuzu daim etsin..![]()
''adi erkek milleti''
ne doğru bi nitelendirme. bu konuda aynı fikirdeyiz.
benim eşim de kilo alır. bir hafta tatlı yemez, ekmeği azaltır, 2 kg verir, beni dellendirir:86:
tarifi de kopyaladım, bir dahakine bööööörtlenli yapıcam inş
hayırlısı canım yaa, ama bu korunma mevzuu hep bizimle.
sıkıntısı, stresi, sorumluluğu her türlü sanki bi tek bizim mevzuumuz.
kadın olunca işte böyle oluyor..
tarifi vermiş pembiş.
kakaolu kek, çok pratik ve basit.
cheesecake ona göre biraz daha ayrıntılı ama sonuç miiikemmeeeel
ne mutlu öğretmenlere, diğer çalışanlara göre daha uzun tatil yapıyorsunuz.
kadınlar için en uygun meslek sanırım öğretmenlik..
hadi bakalım tatil başlasıııın!
gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek
amaaan, işte bak pembişin de yokmuş..
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:
kaynanadan beter anne
bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan
yaa, şimdi anladın mı benii:111:
amiiiin!
işte bu kadar, şu duayı kalpten edelim de, başka bi şey istemez..
ünlü türk kadın düşünür ayşeciğin nenesi derkiiii:
'bir kadına beddua edeceksen, de ki kocan emekli olsun'':90:
Ayşeciğin nenesi çok haklı
Kız azıcık zorla o bisküvi kesiliyo. Sizi hayal ettim karı koca borcamın üstünden kaşıklarken :)
Öğretmenlik cidden güzel bir meslek. Ama bazen de ektiğini biçemiyorsun üzülüyor insan :/ tabi şimdi hala idealist yıllarımızdayız; 20 yıl sonra nolur bilemem :)
İşim gücüm var beni oyalamayınnnnnsabahtan patatesli etli bezelyemi pişirdim. Öğlene pilav ve cavık yaparız yenir. Alışverişe çıkmam lazım mamalar içîn. Kendinize iyi bakın ve bolca kaynatın
![]()
NEFRET EDİYORUM TEMİZLİKTEEENNNN!! hatta bazen nasıl bayanım diye de düşünmüyor değilimmerhabaaaa
arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani
pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin
nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi
karakız niye yasakladı eşin interneti:44:
born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:
busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen
aryam biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum
canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış![]()
hımm du bakim bende bi yoklayım haftasonuAslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.
Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.
bende aynen çooook uzun süredir şöyle teferruatlı bi alışveriş yapamadım kendime. baktım bizim kız yaptırmıyor, bu ara çok acil ihtiyaçlarımı netten alıyorum
ay canım başın saolsun, okuruz tabi. allah rahmet eylesin.kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar
Kız bu arada nasıl alıntı yapıyosan benim dediğimi aryamm demiş gibi olmuş çok komik hahaha. Ben bile bilmiyom nasıl yapılıyo böyle :)
dimi yaaa, bende bakıyom bakıyom, ne zaman böyle bişi demişim ben diye.![]()
Yok, ben o kadar hamarat değilim:) öğlen kavurmuştum, şimdi bile elimde o his var halaGeçmiş olsun canım.Bu saatte kavurmadın değil mi?Gerçi topikteki hatunların hepsi çok hamarat.Bu saatte de desen inanırım.
Erken başlamış yaw, gün içerisinde sana sabır diliyorum.Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.
Annelik işte, kendini seve seve boşverme:)Aslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.
Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.
Cicilerini güle güle giysin Aden
Azar azar bol yoğurtla yiyoruzİnşallah canım :) bilmiyorum artık şanslı mı değil mi?? İlerde sorarız kendisine :))
Babasına yapışmasını ben de tercih ederdim
Anammmmm o acılıkta biberleri bi de yiyecek misiniz?!?!? Ben hayatta acı bişi yemem de sevmem de :/
Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)
Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Bugün neneden dönen nfk bolca yazargezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))
Güzel bir gün olsunnnnnn :)ben de sevmem acıyı ama artık yemek seçme lüksüm yok:)) ne bulursam yiyorum. Ya bir de pazarcı bunu bana tatlı biber diye sattı
Hoşgeldingünaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:
ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..
bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:
Tampon konusunu hiç bilmiyorum. Bayan bir eczacı varsa danış istersen. Normalde tampon pek önerilmiyor diye biliyorum.
Borcam da küçük boy çıktı. Düşünüyorum şimdi neye yapsam diye?gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek[/COLOR][/B][/FONT]
amaaan, işte bak pembişin de yokmuş..
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:
yaa, şimdi anladın mı benii:111:
amiiiin!
Bu arada nene +1500
Başınız sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin.kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar
Allah kolaylık versin canım.İlerde bi de kazma bi adam olurmuş karısına karşı ben de kaynana modunda dermişim ki "bebekken ve bizimleyken çok kibardı. Sana niye böyle bilemem :)))". Hahahah çok sinir bozucu :)
Ben bi de uykuyu severdim aslında eskiden :)
Ben hayatta kullanamam. Orkid foreverrrrr :)))
Ayşeciğin nenesi çok haklı
Kız azıcık zorla o bisküvi kesiliyo. Sizi hayal ettim karı koca borcamın üstünden kaşıklarken :)
Öğretmenlik cidden güzel bir meslek. Ama bazen de ektiğini biçemiyorsun üzülüyor insan :/ tabi şimdi hala idealist yıllarımızdayız; 20 yıl sonra nolur bilemem :)
İşim gücüm var beni oyalamayınnnnnsabahtan patatesli etli bezelyemi pişirdim. Öğlene pilav ve cavık yaparız yenir. Alışverişe çıkmam lazım mamalar içîn. Kendinize iyi bakın ve bolca kaynatın
![]()
Cavık=cacık bu arada merak edenlere :)![]()
kaynanadan beter anne
bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan![]()
amiiiin!
3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış
geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var
eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı
ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin![]()
valla çok zaman oldu.. arada bi selam vereydin bacım, hiç mi hatrımız yokSlm kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim sayfa ya ozledim sizleri bebisler nasil yuruyorlar mi
Nfk iyiyim canim sen nasilsin aysecik nasil eda ve zeynep iyi cok sukur ikiside
Buraya cok girme firsatim olmuyor face de grup falan var mi bize ait kizlar
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Okuruz tabi.kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar
İyiki çocukları var dimi :)))
Aden'den kaçıra kaçıra ipad ile yazıyorum.Ancak bu kadar oluyor.