Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar

uzun süredir giremiyorum.
belki hatırlayanlar vardır babam rahatsızdı.
geçtiğimiz ay vefat etti, ruhuna birer fatiha gönderebilirseniz çok sevinirim.

başınız sağolsun canım :( allah sabır versin.

Beni de yoldan çıkaran eşim.İnan ki sadece bir iki tane tişört alacaktım.Eşim annesi şu çok güzel, annesi çok da çok yakışır deyince dayanamayıp aldım.25 ağustosta düğün var.O zaman ve bayramda giyeceği elbiseyi bile aldık.Eşime hiç biricik karım ne giyer demiyorsun, diyorum.:9::9::9:

İyiki çocukları var dimi :)))

Kız bu arada nasıl alıntı yapıyosan benim dediğimi aryamm demiş gibi olmuş çok komik hahaha. Ben bile bilmiyom nasıl yapılıyo böyle :)

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

İleride anlatırsın. Benim oğlumun kibar olacağı taaaa bebekliğinden belliydi zaten diye.:51::51::51:

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

O konuda şanslıyım sanırım.:nazar::nazar::nazar:Dün öğleden sonra 2 saat uyumuştum neyseki.Benim de aklıma sen geldin zaten.Sen bizden dinçsin.Yaptığın pastalarrrrr diyorum, başka da bir şey demiyorum.:56::56::56:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;) gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.:40::40::40:

İlerde bi de kazma bi adam olurmuş karısına karşı ben de kaynana modunda dermişim ki "bebekken ve bizimleyken çok kibardı. Sana niye böyle bilemem :)))". Hahahah çok sinir bozucu :)

Ben bi de uykuyu severdim aslında eskiden :)

günaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:

ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..:68:

bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:

Ben hayatta kullanamam. Orkid foreverrrrr :)))

dilanaz, zaman ne çabuk geçiyor yahuuu..
mahmudumun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara..:119:
Rabbim mutlulğunuzu huzurunuzu daim etsin.. :16:

''adi erkek milleti'':60::60::60:
ne doğru bi nitelendirme. bu konuda aynı fikirdeyiz.
benim eşim de kilo alır. bir hafta tatlı yemez, ekmeği azaltır, 2 kg verir, beni dellendirir:86:

tarifi de kopyaladım, bir dahakine bööööörtlenli yapıcam inş:31:

hayırlısı canım yaa, ama bu korunma mevzuu hep bizimle.
sıkıntısı, stresi, sorumluluğu her türlü sanki bi tek bizim mevzuumuz.
kadın olunca işte böyle oluyor.. :19:

tarifi vermiş pembiş.
kakaolu kek, çok pratik ve basit.
cheesecake ona göre biraz daha ayrıntılı ama sonuç miiikemmeeeel :56:

ne mutlu öğretmenlere, diğer çalışanlara göre daha uzun tatil yapıyorsunuz.
kadınlar için en uygun meslek sanırım öğretmenlik..:61:
hadi bakalım tatil başlasıııın!:66:

gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek :1:

amaaan, işte bak pembişin de yokmuş.. :1:
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:

kaynanadan beter anne :9:

bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan :9::9::9:

yaa, şimdi anladın mı benii:111:

amiiiin!
işte bu kadar, şu duayı kalpten edelim de, başka bi şey istemez..

ünlü türk kadın düşünür ayşeciğin nenesi derkiiii:
'bir kadına beddua edeceksen, de ki kocan emekli olsun'':90:

Ayşeciğin nenesi çok haklı ;)

Kız azıcık zorla o bisküvi kesiliyo. Sizi hayal ettim karı koca borcamın üstünden kaşıklarken :)

Öğretmenlik cidden güzel bir meslek. Ama bazen de ektiğini biçemiyorsun üzülüyor insan :/ tabi şimdi hala idealist yıllarımızdayız; 20 yıl sonra nolur bilemem :)

İşim gücüm var beni oyalamayınnnnn :p sabahtan patatesli etli bezelyemi pişirdim. Öğlene pilav ve cavık yaparız yenir. Alışverişe çıkmam lazım mamalar içîn. Kendinize iyi bakın ve bolca kaynatın ;)

Canım başınız sağolsun. Çok üzüldüm :( mekanı cennet olsun. Allah'ım gani gani rahmet eylesin ve size sabır versin. Ne desek boş...

ben de seni düşünüyordum ne zamandır.
demek baban vefat etti
Rabbim mekanını cennet eylesin.
çektikleri günahlarına kefaret olmuştur, ölüm rahmet.
başınız saoğlsun.. Rabbim sabr-ı cemiller ihsan eylesin..

şimdi hastayım ama, temizlenince ilk iş banana bi yasin okuyacağım..

merhabaaaa:3:

arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani :34:

pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin:34:

nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi:16:

karakız niye yasakladı eşin interneti:44:

born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:

busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen:31:

aryam
biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum :27:

canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış :34:
NEFRET EDİYORUM TEMİZLİKTEEENNNN!! hatta bazen nasıl bayanım diye de düşünmüyor değilim:37:

Aslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.:43::43::43:Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.:9::9::9:Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.
hımm du bakim bende bi yoklayım haftasonu:34: bende aynen çooook uzun süredir şöyle teferruatlı bi alışveriş yapamadım kendime. baktım bizim kız yaptırmıyor, bu ara çok acil ihtiyaçlarımı netten alıyorum:51:

ay canım başın saolsun, okuruz tabi. allah rahmet eylesin.

Kız bu arada nasıl alıntı yapıyosan benim dediğimi aryamm demiş gibi olmuş çok komik hahaha. Ben bile bilmiyom nasıl yapılıyo böyle :)

dimi yaaa, bende bakıyom bakıyom, ne zaman böyle bişi demişim ben diye.:9::9:

Geçmiş olsun canım.Bu saatte kavurmadın değil mi?Gerçi topikteki hatunların hepsi çok hamarat.Bu saatte de desen inanırım.
Yok, ben o kadar hamarat değilim:) öğlen kavurmuştum, şimdi bile elimde o his var hala:ssz:
Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.
Erken başlamış yaw, gün içerisinde sana sabır diliyorum.
Aslında dün gidecektim ama eşim fazla beklemeyelim deyince salı günü gittik.Aniden oldu yani.Doktordan sonra da Kayseri Forum'a gittik.Aden'e ciciler aldım.Tabi kendime bakmaya fırsatım olmadı.:43::43::43:Epey indirim var.Bücürükten 7,5 tl'ye tişörtler aldım.C&A 'dan yine elbise, tişört aldım. Arya her haftasonu burada ne güzel diye de geçirdim içimden.:9::9::9:Filo'da bebişlere güzel sandaletler vardı.Almadığıma pişman olmuştum.Neyseki buradaki Filo'da da varmış.Çok güzel şeyler vardı ama kendime alamadımmmmmm.
Annelik işte, kendini seve seve boşverme:)
Cicilerini güle güle giysin Aden:42:
İnşallah canım :) bilmiyorum artık şanslı mı değil mi?? İlerde sorarız kendisine :))

Babasına yapışmasını ben de tercih ederdim ;)

Anammmmm o acılıkta biberleri bi de yiyecek misiniz?!?!? Ben hayatta acı bişi yemem de sevmem de :/

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar ;) gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Güzel bir gün olsunnnnnn :)
Azar azar bol yoğurtla yiyoruz :p ben de sevmem acıyı ama artık yemek seçme lüksüm yok:)) ne bulursam yiyorum. Ya bir de pazarcı bunu bana tatlı biber diye sattı:41:

günaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:

ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..:68:

bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:
Hoşgeldin:3:
Tampon konusunu hiç bilmiyorum. Bayan bir eczacı varsa danış istersen. Normalde tampon pek önerilmiyor diye biliyorum.

gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek :1:[/COLOR][/B][/FONT]

amaaan, işte bak pembişin de yokmuş.. :1:
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:

yaa, şimdi anladın mı benii:111:

amiiiin!

Borcam da küçük boy çıktı. Düşünüyorum şimdi neye yapsam diye?
Bu arada nene +1500:42:

Başınız sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin.

İlerde bi de kazma bi adam olurmuş karısına karşı ben de kaynana modunda dermişim ki "bebekken ve bizimleyken çok kibardı. Sana niye böyle bilemem :)))". Hahahah çok sinir bozucu :)

Ben bi de uykuyu severdim aslında eskiden :)

Ben hayatta kullanamam. Orkid foreverrrrr :)))

Ayşeciğin nenesi çok haklı ;)

Kız azıcık zorla o bisküvi kesiliyo. Sizi hayal ettim karı koca borcamın üstünden kaşıklarken :)

Öğretmenlik cidden güzel bir meslek. Ama bazen de ektiğini biçemiyorsun üzülüyor insan :/ tabi şimdi hala idealist yıllarımızdayız; 20 yıl sonra nolur bilemem :)

İşim gücüm var beni oyalamayınnnnn :p sabahtan patatesli etli bezelyemi pişirdim. Öğlene pilav ve cavık yaparız yenir. Alışverişe çıkmam lazım mamalar içîn. Kendinize iyi bakın ve bolca kaynatın ;)
Allah kolaylık versin canım.

Cavık=cacık bu arada merak edenlere :)
:9:

kaynanadan beter anne :9:

bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan :9::9::9:

canım geçen geldiklerinde kadın 1 hafta temizlik yaptı :17: ben gelmeden temizliğini felna yap gezmeye geliyorum dedi :18:

amiiiin!

ben yüzünede söyledim bizde okadar şey istediği halde ne istiyorum dedi yüzsüzzzzzzzzzzzzzz :19::20:

offff vallahi benim adam olmasın ya birde babam olmasın :27::27:

3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var :27::27:

eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı :37:

ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin :5:

Son düzenleme:
3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var :27::27:

eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı :37:

ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin :5:

ay bu ne yaa? aile boyu hasta olmuşsunuz:26: çok geçmiş olsun

ay dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.

müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.:1:
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:

aynı şöyle oynadı yaaa

[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]

Son düzenleme:
merhabalar...nfk cım valla hayal edebiliyorum ayseciği...gören bizden öğrendi sanır :9:doğalarında var anacım...bizde müzik duyunca önce elleri kıvırıyoruz,zıplıyoruz,arada bide alkış çalıyoruz...karadeniz müziklerinde arada sesler söyleniyor ya uh,ah,hey gibi onlarıda kendi aklınca söylüyor...bağırıp cağırıyo..kanında var anacım.karadeniz tvyi acınca kendinden geciyo..tulum sesine deli oluyordum.suan herseyim o ses.çünkü oğlum cok mutlu oluyor duyunca:9::9::9::9::9::9::9:

tuball,Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olur inşallah.

karakız;gecmiş olsun.ıhlamur için ailecek..ecoşada verebilirsin ben yahyaya hep veriyordum hastayken

eneeeem, kimleri görüyorum?!

mukaddes hoşgeldin bacım:52:
eda nasıl, zeynep?

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim sayfa ya ozledim sizleri bebisler nasil yuruyorlar mi
Nfk iyiyim canim sen nasilsin aysecik nasil eda ve zeynep iyi cok sukur ikiside
Buraya cok girme firsatim olmuyor face de grup falan var mi bize ait kizlar

Slm kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim sayfa ya ozledim sizleri bebisler nasil yuruyorlar mi
Nfk iyiyim canim sen nasilsin aysecik nasil eda ve zeynep iyi cok sukur ikiside
Buraya cok girme firsatim olmuyor face de grup falan var mi bize ait kizlar
valla çok zaman oldu.. arada bi selam vereydin bacım, hiç mi hatrımız yok:59:
bizler iyiyiz hamdolsun..
face te grup yok.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Okuruz tabi.

İyiki çocukları var dimi :)))

Aden'den kaçıra kaçıra ipad ile yazıyorum.Ancak bu kadar oluyor.

selam kızlar siz iyisiniz maşallah bi karakız ailecek hasta olmuş geçmiş olsun diyorum bizde iyiyiz hamdolsun oraya buraya koşuşturmacayla geçiyor günler teyzem gelmişti almanyadan onla vakit geçirdik bol bol . elif uyansın yine gidicez bu sefer kv alıcam o da gelmek istedi. nine de kalıyor teyzemiz benim anneannemde yani. elif e adım çöreği yapalım diyorlar duyan ya da uygulayan var mı bizim zilli yürümeye başladı yavaştan :nazar: emeklemeden yürüdü çocuk hala emeklemiyor bilemiyor direk tutunup kalkıyor ve allah ne verdiyse badi badi gidiyor :1::1:

Back
X