Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 749205 Eki Görüntüle 749204 Eki Görüntüle 749203 Eki Görüntüle 749202 Eki Görüntüle 749201 Eki Görüntüle 749200 Eki Görüntüle 749199 eşofmanlar kirli kusura bakmayınayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım
![]()
İyi gunlerde giysin kizin.cnm hepsi cok gzl nerden cikardin erkek kaprisi diye kiz
gri olan5 erkek kaprisiİyi gunlerde giysin kizin.cnm hepsi cok gzl nerden cikardin erkek kaprisi diye kiz
eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..
bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill![]()
Benimkininde poposu.kizarik dis cikaricak belli gun icinde altini aciktan sonra ilik suyla yikiyorum.yani pisik olmadi mumkun degil muhtemelen dis
Uçak biletleri eskisi gb maliyetli değil heralde , bi bak derim. Yada arabaya binmeden koltukların üstüne bi örtü at, dökülen ona dökülsün. O zaman izin verir belki eşin. Bizimki kadar titiz olamaz heralde araba konusunda, ama sıkıntı olmadı bizde. Dökerseniz .... Tehditler... Ama tırtttt!
Bu konuda Bizimki seminerde 2 hafta baktı ya öğleye kadar, çocuğa tutuma çok değişti, tavsiye ederim:)
Saol şekerim
Kendime, 2 pantolan bi badi, aryaya 2 tane eşofman takım yaptım, 3 elbise, 1 kapri, 1 şapka; babaya 2 tşört, görümceye 1elbise bu kadar. Resimlerini koyarım bugün aryacık izin verirse, nfk gb çılgın fiyatlar degil ama güzeller, beğendim ben.
Eki Görüntüle 749205 Eki Görüntüle 749204 Eki Görüntüle 749203 Eki Görüntüle 749202 Eki Görüntüle 749201 Eki Görüntüle 749200 Eki Görüntüle 749199 eşofmanlar kirli kusura bakmayınayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım
![]()
Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:
aman aman, dur!!!:83:Topik yine yatışta
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee![]()
dün ben sigara böreği sardım epeyce.Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:
bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.Benimkininde poposu.kizarik dis cikaricak belli gun icinde altini aciktan sonra ilik suyla yikiyorum.yani pisik olmadi mumkun degil muhtemelen dis
gri olan5 erkek kaprisi2563+0
00000000000000000000000000000000000000000000562021,12222222222211111255555diyor aryacık![]()
ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.Uçak bileti için artık çok geç((( valla cıngıl cıngıl oluyo yolculuk. Ben pert oluyorum, kocamı boğasım geliyo(yolda sık durmuyo ve arabada yiyeceğe izin vermiyo) falan filan. Ama oğlum büyüyecek ozamana belki insan evladı gibi davranır????!!!!??? :)
Erkek reyonundan aldım kızzzGünaydınlar herkeseeeeeee :)
Aryammm hiç uyuyabildin mi diye sor. 4:30dan beri uyanığımufaklığın alttaki 4. diş geliyo hayırlısı ile yani hayat çok güzelllll
Canım alınmış bayram olduğu için biletler o yüzden çok geç dedim :/
Güle güle kullan canım. Onlar eskisin siz eskimeyin
Niye kız çocukları grili mavili giyemez mi?!? :)
Ben siyah beyaz elbiseye bayıldım :)
Valla bizde hiçbişi yapılmaz; herşey gününde yapılır :)
aman aman, dur!!!:83:
gece 12 de yatan ayşecik sabah 7de dikildi ayağa..
yatabilirsen yat bakalım :111:
gününüz aydın, cumanız mübarek olsunn
Eki Görüntüle 749218
dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:
aryanın yeni cicileri çok güzel, güzel günlerde giyinsin
elbiseler çok kokoş ve çok iyi fiyata almışsın.
eşofman takımlarına bayıldım.
ben girdiğim mağazalarda uzun kollu badi olsun, sweet gibi, üst bulamadım.
sanırım yeni sezon ürünlerinde gelecekler..
bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.
kıpkırmızı olmuş. dün belki 10 kez yıkadım, açık bıraktım, zeytinyağı, ıhlamur sürdüm.
haricen pişik kremlerinden sürdüm, azalmış biraz ama hala var.
bi de çok yanıyor belliki, ıslak mendil dokundurtmuyor. bacaklarını kapıyor yavrum
dişten midir diyorsun sen?:44:
alt yanlardaki dişleri çıkıyor şuan. biri çıktı, öbürü patlamak üzere.
birkaç gündür de ishal var ama. bursada üşüttü diye düşünmüştüm ben..:26:
geri kalan kısmı savundum, rakamları savunamadım ondaaannnneneeem!! bu kızın analitik düşüncesi kuvvetli olacak sanırsam,
beyninin sol tarafı belli ki daha çok çalışıyor, paso rakam yazmış baksanıza![]()
Katılıyorum... Olan bize oluyor, çocuğu mu sakinleştirelim kocayı mı?kııız, aryaa!!!
ankarayı bilmiyorum ama, belliki altını üstüne getirmişsin.. avm lerin anasını ağlatmışsın
tabi orman yok, deniz yok nereyi gezicem diyorsun, sanırım haklısın..
ben avm sevmiiiiiiim:111:
ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.
o mızıldadıkça eşim konsantrasyonunu kaybediyor. şehirler arası yol, hız yüksek.. ben de telaşlanıyorum o zaman.
niye ağlıyor, ne yapalım diyip duruyor.
eline ne bulursam verdim ben kayısı, çubuk. kendim yanına oturdum çikolata yedirdim sussun diye
yeni alınan koltuğun halini düşün sen.. etraf da battı ama bebekli yolculuk böyle..
herşey ona göre ayarlanıyor.
sizin yolculukkii 10 saat.. eşin azcık anlayışlı olsun yaffuuu![]()
evet canımk kuru köfte yapıcam.sen bildiğimiz kuru köfte mi yaptın sulu mu?
geri kalan kısmı savundum, rakamları savunamadım ondaaannnn
Ankara tırt açıkçası. Kalabalık, trafik var, doğal güzelliği yok soğuk... Fakat biz ailecek iyi zaman geçirdik. Avm konusunda haklısın ama bizim ihtiyaçlar doğrultusunda öyle olması gerekti.
ben de zeytinyağlı sarma yapardım, buzluğumda da olurdu.Kahvaltı hazır ama kız uyumuyor.
Birde annem sarma gönderdi 2 paket attık buzluğa, ramazanaacıktım ya bunca yemek konuşunca:))