Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

$IMG_2864.webp$IMG_2865.webp$IMG_2866.webp$IMG_2867.webp$IMG_2869.webp$IMG_2870.webp$IMG_2871.webp eşofmanlar kirli kusura bakmayın:1: ayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım:1:

eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..:52:
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..

bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill :9:

Benimkininde poposu.kizarik dis cikaricak belli gun icinde altini aciktan sonra ilik suyla yikiyorum.yani pisik olmadi mumkun degil muhtemelen dis

Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa:p
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:

Son düzenleme:
Benimkininde poposu.kizarik dis cikaricak belli gun icinde altini aciktan sonra ilik suyla yikiyorum.yani pisik olmadi mumkun degil muhtemelen dis

Sıcaklardan da olabiliyor bazen. Açık kalabildiği kadar açık tutmak lazım. Yazık ya düşünsenize, gün boyu bezle:(

Sanada hayırlı cumalar canım. Sen söyleyince anladım bugün günlerden cuma olduğunu.:1:

Topik yine yatışta:1:
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee:1:

Kahvaltısını yaptırdım kuzuya. Makineye çamaşırımızı da attım, gidip bizede kahvaltı hazırlayayım bariii

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Aryammm hiç uyuyabildin mi diye sor. 4:30dan beri uyanığım :( ufaklığın alttaki 4. diş geliyo hayırlısı ile yani hayat çok güzelllll :p

Uçak biletleri eskisi gb maliyetli değil heralde , bi bak derim. Yada arabaya binmeden koltukların üstüne bi örtü at, dökülen ona dökülsün. O zaman izin verir belki eşin. Bizimki kadar titiz olamaz heralde araba konusunda, ama sıkıntı olmadı bizde. Dökerseniz .... Tehditler... Ama tırtttt!
Bu konuda Bizimki seminerde 2 hafta baktı ya öğleye kadar, çocuğa tutuma çok değişti, tavsiye ederim:)

Canım alınmış bayram olduğu için biletler o yüzden çok geç dedim :/

Saol şekerim;)
Kendime, 2 pantolan bi badi, aryaya 2 tane eşofman takım yaptım, 3 elbise, 1 kapri, 1 şapka; babaya 2 tşört:1:, görümceye 1elbise bu kadar. Resimlerini koyarım bugün aryacık izin verirse, nfk gb çılgın fiyatlar degil ama güzeller, beğendim ben.

Güle güle kullan canım. Onlar eskisin siz eskimeyin ;)

Niye kız çocukları grili mavili giyemez mi?!? :)
Ben siyah beyaz elbiseye bayıldım :)

Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa:p

Valla bizde hiçbişi yapılmaz; herşey gününde yapılır :)

Topik yine yatışta:1:
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee:1:
aman aman, dur!!!:83:
gece 12 de yatan ayşecik sabah 7de dikildi ayağa..
yatabilirsen yat bakalım :111:

gününüz aydın, cumanız mübarek olsunn :16:

$istanbul-cuma_700.webp

dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim:68:
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:

aryanın yeni cicileri çok güzel, güzel günlerde giyinsin
elbiseler çok kokoş ve çok iyi fiyata almışsın.
eşofman takımlarına bayıldım. :52:
ben girdiğim mağazalarda uzun kollu badi olsun, sweet gibi, üst bulamadım.
sanırım yeni sezon ürünlerinde gelecekler..

bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.
kıpkırmızı olmuş. dün belki 10 kez yıkadım, açık bıraktım, zeytinyağı, ıhlamur sürdüm.
haricen pişik kremlerinden sürdüm, azalmış biraz ama hala var.
bi de çok yanıyor belliki, ıslak mendil dokundurtmuyor. bacaklarını kapıyor yavrum:50:

dişten midir diyorsun sen?:44:
alt yanlardaki dişleri çıkıyor şuan. biri çıktı, öbürü patlamak üzere.
birkaç gündür de ishal var ama. bursada üşüttü diye düşünmüştüm ben..:26:

gri olan5 erkek kaprisi:1:2563+0
00000000000000000000000000000000000000000000562021,12222222222211111255555diyor aryacık:1:

eneeem!! bu kızın analitik düşüncesi kuvvetli olacak sanırsam,
beyninin sol tarafı belli ki daha çok çalışıyor, paso rakam yazmış baksanıza:9:

kııız, aryaa!!!
ankarayı bilmiyorum ama, belliki altını üstüne getirmişsin.. avm lerin anasını ağlatmışsın:60:
tabi orman yok, deniz yok nereyi gezicem diyorsun, sanırım haklısın..

ben avm sevmiiiiiiim:111:

Uçak bileti için artık çok geç :(((( valla cıngıl cıngıl oluyo yolculuk. Ben pert oluyorum, kocamı boğasım geliyo(yolda sık durmuyo ve arabada yiyeceğe izin vermiyo) falan filan. Ama oğlum büyüyecek ozamana belki insan evladı gibi davranır????!!!!??? :)
ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.
o mızıldadıkça eşim konsantrasyonunu kaybediyor. şehirler arası yol, hız yüksek.. ben de telaşlanıyorum o zaman.
niye ağlıyor, ne yapalım diyip duruyor.
eline ne bulursam verdim ben kayısı, çubuk. kendim yanına oturdum çikolata yedirdim sussun diye:37:
yeni alınan koltuğun halini düşün sen.. etraf da battı ama bebekli yolculuk böyle..
herşey ona göre ayarlanıyor.
sizin yolculukkii 10 saat.. eşin azcık anlayışlı olsun yaffuuu:19::20:

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Aryammm hiç uyuyabildin mi diye sor. 4:30dan beri uyanığım :( ufaklığın alttaki 4. diş geliyo hayırlısı ile yani hayat çok güzelllll :p

Canım alınmış bayram olduğu için biletler o yüzden çok geç dedim :/

Güle güle kullan canım. Onlar eskisin siz eskimeyin ;)

Niye kız çocukları grili mavili giyemez mi?!? :)
Ben siyah beyaz elbiseye bayıldım :)

Valla bizde hiçbişi yapılmaz; herşey gününde yapılır :)
Erkek reyonundan aldım kızzz:1:
Banada kızlarda giyebilir gb geldiği için aldım zati;)
Hıııııı!! Bayramda gideceğinizi bilmiyordum bebeğeeem:44:
Saol ciciler içinn;)
aman aman, dur!!!:83:
gece 12 de yatan ayşecik sabah 7de dikildi ayağa..
yatabilirsen yat bakalım :111:

gününüz aydın, cumanız mübarek olsunn :16:

Eki Görüntüle 749218

dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim:68:
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:

aryanın yeni cicileri çok güzel, güzel günlerde giyinsin
elbiseler çok kokoş ve çok iyi fiyata almışsın.
eşofman takımlarına bayıldım. :52:
ben girdiğim mağazalarda uzun kollu badi olsun, sweet gibi, üst bulamadım.
sanırım yeni sezon ürünlerinde gelecekler..

bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.
kıpkırmızı olmuş. dün belki 10 kez yıkadım, açık bıraktım, zeytinyağı, ıhlamur sürdüm.
haricen pişik kremlerinden sürdüm, azalmış biraz ama hala var.
bi de çok yanıyor belliki, ıslak mendil dokundurtmuyor. bacaklarını kapıyor yavrum:50:

dişten midir diyorsun sen?:44:
alt yanlardaki dişleri çıkıyor şuan. biri çıktı, öbürü patlamak üzere.
birkaç gündür de ishal var ama. bursada üşüttü diye düşünmüştüm ben..:26:

Kız be ne profesyoneli? Ne bilim kv ye yardım olsun maksat;)
Yarın kendi annemle kv de mantı yapacak. Bende elimden geldiğince bişiler yapim diye uğraşıyorum.sen bildiğimiz kuru köfte mi yaptın sulu mu?

eneeem!! bu kızın analitik düşüncesi kuvvetli olacak sanırsam,
beyninin sol tarafı belli ki daha çok çalışıyor, paso rakam yazmış baksanıza:9:
geri kalan kısmı savundum, rakamları savunamadım ondaaannnn:1:

kııız, aryaa!!!
ankarayı bilmiyorum ama, belliki altını üstüne getirmişsin.. avm lerin anasını ağlatmışsın:60:
tabi orman yok, deniz yok nereyi gezicem diyorsun, sanırım haklısın..

ben avm sevmiiiiiiim:111:

ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.
o mızıldadıkça eşim konsantrasyonunu kaybediyor. şehirler arası yol, hız yüksek.. ben de telaşlanıyorum o zaman.
niye ağlıyor, ne yapalım diyip duruyor.
eline ne bulursam verdim ben kayısı, çubuk. kendim yanına oturdum çikolata yedirdim sussun diye:37:
yeni alınan koltuğun halini düşün sen.. etraf da battı ama bebekli yolculuk böyle..
herşey ona göre ayarlanıyor.
sizin yolculukkii 10 saat.. eşin azcık anlayışlı olsun yaffuuu:19::20:
Katılıyorum... Olan bize oluyor, çocuğu mu sakinleştirelim kocayı mı?

Ankara tırt açıkçası. Kalabalık, trafik var, doğal güzelliği yok soğuk... Fakat biz ailecek iyi zaman geçirdik. Avm konusunda haklısın ama bizim ihtiyaçlar doğrultusunda öyle olması gerekti.

Son düzenleme:
Kahvaltı hazır ama kız uyumuyor.
Birde annem sarma gönderdi 2 paket attık buzluğa, ramazana;) acıktım ya bunca yemek konuşunca:))

sen bildiğimiz kuru köfte mi yaptın sulu mu?
evet canımk kuru köfte yapıcam.

geri kalan kısmı savundum, rakamları savunamadım ondaaannnn:1:

Ankara tırt açıkçası. Kalabalık, trafik var, doğal güzelliği yok soğuk... Fakat biz ailecek iyi zaman geçirdik. Avm konusunda haklısın ama bizim ihtiyaçlar doğrultusunda öyle olması gerekti.
:9:
hmm, eşim de ankara çok güzel diyip duruyor. teklif ederse, sen kendin git diyim :9:
avmler aslında büyük nimet, elinin altında onca mağaza, sıcakta serin soğukta kapalı sıcak çarşı işte.
ben alışveriş yapmadığı halde avm ye koşanlara gıcık oluyorum.. yoksa alışveriş candır!:23:

Kahvaltı hazır ama kız uyumuyor.
Birde annem sarma gönderdi 2 paket attık buzluğa, ramazana;) acıktım ya bunca yemek konuşunca:))
ben de zeytinyağlı sarma yapardım, buzluğumda da olurdu.
ama şimdi onunla uğraşamıyorum. :100: mantı iyi olacak ama, ana yemek hazır yemek çünkü. uğraştığıma değiyor:51:

ee nerdesiniz yahu?

aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.:1:
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!:68:

Back
X