• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok daha uyguna çok çok güzeller var hem de bedenler de vardı henüz bir tanesinde istediğim beden yoktu ama adrese kargo ücretsizmiş öyle yaptım eve gelicek inşallah tekrar mağazaya gitmem gerekmicek...

Bayram benim için hala aynı çocuk gibiyim :9:
Bu aldıklarımdan biri bayramlık mesela o bayrama kadar beklicek bayrama yakın yıkanıp ütülenip asılıp heyecanla o gün giyilmeyi beklicek...Benim için de bayram babam bayram namazından gelip annemin bizi mis gibi bir sofraya kaldırmak için söylediği bugün bayraaaam erken kalkın çocuklaaaarrr :24::24:
Ay inanmıyorum ya benim annem de bizi bu şarkıyı söyleyerek uyandırırdı babam namazdan gelirdi güzel kahvaltımıza otururduk ağlicam şimdi yaaa :'( ben o bayram sabahlarını istiyoruuum
inşallah çocuklarımızada eski bayramları yaşatabiliriz:16:

ama biz son yaşayanları olacağız sanki çevremizede bakıyorum tatil oldu diye bayramda yazlıklarına gidenler var artık bodruma tatile gidenler var inşallah biz onlardan olmayız
bazı gelenek ve adetler devam etmeli bence
mesela tüm akrabaların tek tek ziyaret edilmesi telefonla değil özellikle gidilip ellerinin öpülmesi gibi:34:
Çok güzel söyledin artık bayram=tatil oldu maalesef düzen ona çevirdi
Bu arada biz de yeni kıyafetlerimizle bayramlaşırdık:)
ayşeciğin bayramda hangi elbisesini giydiriceğimi bile düşünüyom valla :1:
ana kız yıkıcaz ortalığı :12:
Of of nazar değmesin sizeee :):nazar:

ben de tam onu diyecektim
sen kv lerde çok mutlusun canım
eski karamsarlıkların yok maşallah:nazar:

ben bu yazdıklarının içinde eşinin sofrayı kaldırması kısmına dikkat çekerim
sofra kaldırıyor temizliğe yardım ediyor adam daha ne yapsınnnn hakkını yeme kız

tarifi verende ne suç var ayol, kaya tuzu dememiş ya sana:9:
sonucu öğleden sonra mı alacaksın?

tariffff??

mozaik pasta biz küçükken annem çok yapardı:16: sen nasıl yapıyorsun
bu arada yürüyüşü hayırlı olsun yavrunun
Tatil havasındayım da ondan mutluyum kız:) okulun son dönemleri çok bunalmıştım kız, ondan bunalım takılıyordum.

dur bakalım gece birşyler çıkardım dedi sabhatna beri konuşmuyrouz öyle ihtiyaç dışı kavgada yok resmi güzel yani :37:
diyroum canana gidim zeyenbe gidim selma ya gidim onalr bana gelsin yok tek arkadaşı benmişim . işte dersler başlasa zaten uğraşcak birşeyim olcak nasip olursa o ozaman görecek :34: ama olan ecoşa oluyor :54:

:31::31::31:

işte hiç kimsem yok evde oturuyorum ecoşa bakabilecek birini tanımıyorum aşırı yaramaz bride ağlıyro durmuyor

annem aman küstü kendi kendine önemli değiş

melisanın doğum günü kutlu olsun hep mutlu olun inşallah rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olsun :16::16:

oad birşeymi bende 2 yıldır öyle yim :37::1::1:

sağlık ocağına onuda götür ondan sonra gezin bzide çıkcaz bugun kızımla babasıda gelirse gelir Eki Görüntüle 756527

be geceye peynirli pide yaptıracağım fırında akşamada Eki Görüntüle 756530

gınnış bilen b ilir tadını ımm ımmm :27: eşim yo naısl olsa
Ben biliriiiim! Ve bayılırım:1: eşimin sarmsaüa gıcığı olmasa hiç durmucam da, eşim sarmsağa, kokusuna dayanamıyor:43:
pembiş dalış serbest :67:
ama hayatımın en keyifli yolunması bu olsa gerek :30:

çünkü hamile değiliiiim :62:
sonuç, 1.20den az. sınır 5.
valla rahat bi nefes aldım, bi de regl olursam ooo..

iki gündür verdiğim iç sıkıntısı, huzursuzluk ve stres için özür dilerim.. :17:

Çok sevindim istediğin gb olmasına, gözün aydın canım:)
inş çok haklısın. bayram ziyaretleri biterse, bayramın bence hiiiçbir özelliği kalmaz.
şimdi bayram tatil demek. şehir dışına yurtdışına tatil:19:
Üniversite 1 de babam vefat etti, ondan sonraki ne bayramlar bayraaaam, nede ziyaretlerr.... Hatta bildiğiniz işkence olmaya başladı. Çok buruk geçiyor, gariban gariban kalıyoruz evde, annem bana bakıyorr, ben anneme, zoraki bir gülümsemeyle. Bu sebepten sanırım artık dayanamıyorum bayramlara, bitsin diye bekliyorum. Evlendikten sonraysa eşim hiç sevmez bayram ziyaretlerini, bizde mecburi olan yerlere gideriz sadece. Bu yıl bunlardan dolayı da arefe yada daha öncesinden hemen tatile gidicez.

Bizim bugünkü menü:
Bezelye çorbası( ilk kez denicem biraz risk aldım)
Fırın kuzu pirzola
Bademli pirinç pilavı
Salata
Meyveeeee

Bizim bugünkü menü:
Fırın kuzu pirzola
Bademli pirinç pilavı
Salata
Meyveeeee

dün sen geldin aklıma dedim ne tuhaf yemekler deniyor ama belkide güzel yapamıyor bulaşık dizerken :1:

sonra dedim ben manyakmıyımmmmmmmmm :1::1:

afiyet olsun canım

Eki Görüntüle 756682

aşk bu ya aşkkkkkkkkkkkkkkkk :16::16::16::16::16: anneci olmadığı için yastığa elini koymuş annesinin gül kızı :16::16::16:
Oyy maşallah. Ne kadar tatlı:nazar:
olgun şeftaliler vardı.
eşim marmelat yap dedi.
elimle büyük büyük parçaladım zaten dağıldılar.
kaynamaya başlayınca heralde böyle olmayacak dedim ve blenderdan geçirdim.:30:
şeftali şerbeti oldu iyi mii?:26:
kaynamaya devam ediyor, belki azcık kıvam alır ama benden ev hanımı olmiiiii:35:
Hiç anlamam reçelden marmelattan:19:
bacım gitti.
kaç gündür ütü birikmişti, ayşecik uyumuşken giriştim.
dağ gibi, ütüle ütüle, yelin dağdan aldığı gibi, mübarek hiç fark etmiiii:27:
Allahtan klima var, yoksa buharlaşıp uçmuştum bile..
Ben geçen iftardan sonra ütüledim, perişan oldum. Oruçlu iyi cesaret:nazar:

Canım maalesef bu böyle
Benim kuzenim eczacı olduğu halde bağırta bağırta anestezisiz kürtaj yaptılar,ikiz tüp bebekti 3 aylıktılar düşük başladı haftasonu olduğu için anestezici yok; fakülte hastanesinde canlı canlı kürtaj oldu :(
Yüreğinin acısına mı yansın bedeninin acısına mı
Çok üzüldüm.
Kadın olmak zor ya:18:
bizim bayramda ne komşumuz ne ailemiz var eşim bayrada izinli bile değil :43::5::5::5::5:
Canım ya:31:

dün sen geldin aklıma dedim ne tuhaf yemekler deniyor ama belkide güzel yapamıyor bulaşık dizerken :1:

sonra dedim ben manyakmıyımmmmmmmmm :1::1:

afiyet olsun canım

Niye kızzz? Bezelye çorbasını kastettiysen dün kitapta bezelyenin çok besleyici bişi olduğunu görmüştüm bebekler için. ona yapmak için bezelye çorbası bakarken oktay ustanın bi tarifini bulup fazlaca yaptım, bizde içtik. Gelenekselde severim ama farklılık arıyorum hep... Çabuk sıkılırım, eşimde sever değişikliği. Ama fena da yapmam hani, yemeklerimi hep över eşim dışarıya karşı. O seviyor, bu da bana yetiyor:)

Düşündümde...Benim hayat felsefem sıkılmak:) herşeyden çabuk sıkılan bi yapım var. Tatil... Bi süre sonra sıkar. İş... Bi süre sonra sıkar. Herhangi bi hobinin sonunu getiremem. Eşim bazen diyorki nasıl oldu da benden de sıkılıp boşamadın:9:

Son düzenleme:
Bu arada kızıma mamasını yedirdim şurubunu ve pekmezini içirdim, su verdim içsin diye. Suluktaki suyu bitirdi sonrada çılgınlar gb kustu:43:

Aryamm babanın vefat ettiğini bilmiyordum Allah rahmet eylesin.. Annen kimle yaşıyor?
Ben bezelye çorbası denemiştim,beğenmedim. Seninki nasıl oldu?

Aryamm babanın vefat ettiğini bilmiyordum Allah rahmet eylesin.. Annen kimle yaşıyor?
Ben bezelye çorbası denemiştim,beğenmedim. Seninki nasıl oldu?
Saol canım. annem yalnız yaşıyor.
çorba da İçilmeyecek gibi değil hatta kv 2 kase içti. Ama bi daha yaparmıyım:44:
AA NĞYE KUSTU HAYIRDIR 1 YAŞ AŞISI ATEŞ YAPIYORMU YA

ben bademli pilava dmeiştim ama :1:
Ateş falan yapmadı da huzursuzluk oldu bizde.
Bu arada bademli pilavı biz hep yaparız kız, eşim bayılır;)

Son düzenleme:
Ya bugün de diyor alerjiden oluyor dedim ne alerjisi ama diyo ter toz rutubet nasıl bir üçleme ise bu burun spreyinden nefret ediyorum bana çok zararlı bişey gibi geliyo çocuklar için ama burun spreyi illa sık diyo bir de ilacı teke düşürdü kusarak atıcak balgam çıkaramıyo ondan hala iyileşemedi falan diyo...
Canım ben 120ye aldım çok hoş bişi bulabilsem eklicem ama sitede göremedim sonra bitane daha beğendim o 125ti o daha bi düğünlük gibi mi desem biri günlük diğeri daha abiye bişeydi karar veremedim bi türlü. Sonuç : İkisini de aldım :24::21::62:
Eşim güle güle kullan hayatım çok yakıştı ama artık bikaç sene pardösü ferace falan almazsın dime bu yıl baya aldın dedi valla dedim durum şartlar mekana göre değişir :23:
Ama bu yıl gerçekten abarttım kendime dur diyorum :20:

İyi günlerde kullan şekerim :)

hey gidii, ne günlerdi?!..
babam harçlık verirdi. bayramlık alışveriş telaşına düşerdik..
saatlerce gezerdik 3-4 parça şey için.
bi de bayramda giyerdik ilk kez, bayramlık yaa..:31:
ne heyecanlar, ne güzellikler..
artık yok böyle bi şey..
çocuklarımız içinse belki de hiç olmayacak:50:

Biz hala yeni bişi giyeriz bayramda :)

aynen:1:

melisanınki biraz abartı olacak ama olsun yaa doğum gününde aldığım kıyafeti giydirmeyi planlıyorum çünkü başka ne zaman giydireceğimde eskiyecek :15:

Parka falan giydir eskisin istiyosan :p

Bu yılki tatilimiz bayramın 3.ü gününe geliyor ilk günü ama gitmeyeceğiz bayram bitsin öyle cıkıcaz yola eşim de çok hassas bu konuda bayramda illaki ailelerle hatta sülalelerle olunacak :20:

Aaaa biz de öyle yapıyoruz çok keyifli oluyor yasirin parasını da ben alırım bu yıl yanlış anlamayın saklıcam ona bişiler alcak emin oluuun :9:

Eminiz canııııımmmmmm :)

Ay inanmıyorum ya benim annem de bizi bu şarkıyı söyleyerek uyandırırdı babam namazdan gelirdi güzel kahvaltımıza otururduk ağlicam şimdi yaaa :'( ben o bayram sabahlarını istiyoruuum

Çok güzel söyledin artık bayram=tatil oldu maalesef düzen ona çevirdi
Bu arada biz de yeni kıyafetlerimizle bayramlaşırdık:)

Of of nazar değmesin sizeee :):nazar:

Artık sen Kereme söyleyeceksin ve o sizin evdeki bayramları özleyrcek ;)

Tatil havasındayım da ondan mutluyum kız:) okulun son dönemleri çok bunalmıştım kız, ondan bunalım takılıyordum.

Ben biliriiiim! Ve bayılırım:1: eşimin sarmsaüa gıcığı olmasa hiç durmucam da, eşim sarmsağa, kokusuna dayanamıyor:43:

Çok sevindim istediğin gb olmasına, gözün aydın canım:)

Üniversite 1 de babam vefat etti, ondan sonraki ne bayramlar bayraaaam, nede ziyaretlerr.... Hatta bildiğiniz işkence olmaya başladı. Çok buruk geçiyor, gariban gariban kalıyoruz evde, annem bana bakıyorr, ben anneme, zoraki bir gülümsemeyle. Bu sebepten sanırım artık dayanamıyorum bayramlara, bitsin diye bekliyorum. Evlendikten sonraysa eşim hiç sevmez bayram ziyaretlerini, bizde mecburi olan yerlere gideriz sadece. Bu yıl bunlardan dolayı da arefe yada daha öncesinden hemen tatile gidicez.

İçim acıdı yazdıklarını okuyunca :( mekanı cennet olsun...

bizim bayramda ne komşumuz ne ailemiz var eşim bayrada izinli bile değil :43::5::5::5::5:

Sana görev: kendine istanbulda acilen çevre ediniyosun :)

Bizim bugünkü menü:
Fırın kuzu pirzola
Bademli pirinç pilavı
Salata
Meyveeeee

Bademli pilavvvvvvvvvvvv. Ellerine sağlık canım :)

Niye kızzz? Bezelye çorbasını kastettiysen dün kitapta bezelyenin çok besleyici bişi olduğunu görmüştüm bebekler için. ona yapmak için bezelye çorbası bakarken oktay ustanın bi tarifini bulup fazlaca yaptım, bizde içtik. Gelenekselde severim ama farklılık arıyorum hep... Çabuk sıkılırım, eşimde sever değişikliği. Ama fena da yapmam hani, yemeklerimi hep över eşim dışarıya karşı. O seviyor, bu da bana yetiyor:)

Düşündümde...Benim hayat felsefem sıkılmak:) herşeyden çabuk sıkılan bi yapım var. Tatil... Bi süre sonra sıkar. İş... Bi süre sonra sıkar. Herhangi bi hobinin sonunu getiremem. Eşim bazen diyorki nasıl oldu da benden de sıkılıp boşamadın:9:

Bir ikizler burcunu tarif ettin sanki ama sen sanki başka bi burçtun???

Bu arada kızıma mamasını yedirdim şurubunu ve pekmezini içirdim, su verdim içsin diye. Suluktaki suyu bitirdi sonrada çılgınlar gb kustu:43:

Aaa acaba neden ki?? Bazen mideleri bulanıyo gibi geliyo bana... Keyfi yerindeyse sorun yoktur.

Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))

Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.

Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.

Özlemmmm nerdesin bakıyım?????

Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom :p

.
Evet artık bizim hikayemiz bitiyor, onun hikayesi başlıyor tertemiz bir sayfayla.. Hayat ne garip
Hep mutluluk olsun yavrularımızın sayfalarında

Saol canım. annem yalnız yaşıyor.
çorba da İçilmeyecek gibi değil hatta kv 2 kase içti. Ama bi daha yaparmıyım:44:

Ateş falan yapmadı da huzursuzluk oldu bizde.
Bu arada bademli pilavı biz hep yaparız kız, eşim bayılır;)

Evet içilmeyecek gibi değil ama bezelyeyi bezelye olarak yemek daha iyi di mi:)

dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim ;)

İyi günlerde kullan şekerim :)

Biz hala yeni bişi giyeriz bayramda :)

Parka falan giydir eskisin istiyosan :p

Eminiz canııııımmmmmm :)

İçim acıdı yazdıklarını okuyunca :( mekanı cennet olsun...

Sana görev: kendine istanbulda acilen çevre ediniyosun :)

Bademli pilavvvvvvvvvvvv. Ellerine sağlık canım :)

Bir ikizler burcunu tarif ettin sanki ama sen sanki başka bi burçtun???

Aaa acaba neden ki?? Bazen mideleri bulanıyo gibi geliyo bana... Keyfi yerindeyse sorun yoktur.
Saol canım benim. Yoo başak burcuyum aslında da, çok ta taşımıyorum gb özelliğini.
Aryacık ta çok su içti galiba, tıka pasa da doymuştu, midede yer kalmadı haliyle. Aryayı ve mama sandalyesini attım banyoya yıkadım artık napim.
Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))

Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.

Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.

Özlemmmm nerdesin bakıyım?????

Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom :p
Bizimki de babasına çok düştü bu ara. Daha doğrusu babası onunla daha fazla zaman geçiriyor, e o da bunun farkında. Bu arada " seni seniiii" yapıyor( işaret parmağını kaldırıp işeri geri sallıyor, kafayla birlikte) birde munzur bir gülüş:9: kopuyorum gülmekten.
Evet artık bizim hikayemiz bitiyor, onun hikayesi başlıyor tertemiz bir sayfayla.. Hayat ne garip
Hep mutluluk olsun yavrularımızın sayfalarında

Evet içilmeyecek gibi değil ama bezelyeyi bezelye olarak yemek daha iyi di mi:)

Evet evet bence de:) çocuklarında önüne tane tane koyalım onlarda öyle yesinler dimi;)

dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim ;)
Böyle kurumlar (müşteri memnuniyeti herşeydir diye düşünen) ödenen parayı sonuna kadar hak ediyor. Üstelik müşteri kazanıyor. Bravo valla:46:

Son düzenleme:
nfk raht bi nefes almışsındır canım.bende kızım bir yaşında iken

adetim 1.5 ay gecikmişti.ne hisstiğini çok iyi anlıyorum.

bugün saat bire gelirken nasıl heyecanlandım anlatamam.

isteğin bi zamanda ikincisini kucağına alırsın inşallah.

(arayı çok uzatmayın):1:KLASİK türk büyükleri tavsiyesi.

ELİFNAZ biz TOKATtayız canım.eşiminde benimde kendi memleketimiz.

eşim köye gidiş ,geliş yapıyor.merkeze istedi ama çıkmazsada çok üzülmeyiz.

rahat ortamı .bu arada hala açıklnmadı tayinler güya dün açıklanacaktı.

Back
X