- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Ay inanmıyorum ya benim annem de bizi bu şarkıyı söyleyerek uyandırırdı babam namazdan gelirdi güzel kahvaltımıza otururduk ağlicam şimdi yaaa :'( ben o bayram sabahlarını istiyoruuumÇok daha uyguna çok çok güzeller var hem de bedenler de vardı henüz bir tanesinde istediğim beden yoktu ama adrese kargo ücretsizmiş öyle yaptım eve gelicek inşallah tekrar mağazaya gitmem gerekmicek...
Bayram benim için hala aynı çocuk gibiyim
Bu aldıklarımdan biri bayramlık mesela o bayrama kadar beklicek bayrama yakın yıkanıp ütülenip asılıp heyecanla o gün giyilmeyi beklicek...Benim için de bayram babam bayram namazından gelip annemin bizi mis gibi bir sofraya kaldırmak için söylediği bugün bayraaaam erken kalkın çocuklaaaarrr![]()
Çok güzel söyledin artık bayram=tatil oldu maalesef düzen ona çevirdiinşallah çocuklarımızada eski bayramları yaşatabiliriz
ama biz son yaşayanları olacağız sanki çevremizede bakıyorum tatil oldu diye bayramda yazlıklarına gidenler var artık bodruma tatile gidenler var inşallah biz onlardan olmayız
bazı gelenek ve adetler devam etmeli bence
mesela tüm akrabaların tek tek ziyaret edilmesi telefonla değil özellikle gidilip ellerinin öpülmesi gibi![]()
Bu arada biz de yeni kıyafetlerimizle bayramlaşırdık:)
Of of nazar değmesin sizeee :)ayşeciğin bayramda hangi elbisesini giydiriceğimi bile düşünüyom valla
ana kız yıkıcaz ortalığı![]()