Sen güçlü bir annesin, maşallah

Bence şimdi tadını çıkar bu günlerinin. Yapmak istediklerini yap, eylülü boşver temmuzu yaşa. O zamana kadar inşallah her şey daha güzel olur. Yine de başedemediğin yerde tedavi ilaçsa kullan. SütÜnü verebildiğin kadarına da çok şükür. Bebişlerin süt kadar, mutlu anneye de ihtiyaçları var.
Sahte su böreği tanımlaması da iyiymiş
Eşin takılırsa ta kılsın, beraber gitseydiniz ya.. Bence zaten beraber gitseniz iyi olurdu.
Namaz kılmak da faydalı tabi ama biz namazı faydalı diye kılmıyoruz. Tıpkı orucu detoks olsun diye tutmadığımız gibi. Namaz kılacaksan bu Allah için olmalı. Öyle bir niyetle kılarsan bonusl olarak rahatlama sağlayabilir:)
Bence eşine net bir dille neti kapattırmamasını söyle.
Düdüklü tencerenin bile emniyet sübabı var, nette senin için o işlevi görüyor bence. Kafanı dağıtıyorsun.
Hayat su devrim yapmış. Benim kızım da seviyor o başlıkla içmeyi.
Bizimki de önce ısırdı ama şimdi dışarıda bir şey içerken pipetle veriyorum çekebiliyor:)
Yerim ben o kanguru yavrusu görünümlü tosbağayı:)
Normaldir ya memeye görülmemiş hesabı vardır:)
Bizim hanım da üstüne bir şey örttürmez. Anası açıkta emzirecek illa.
Sen yorulmuşsun, kerem de yorulmuş. E busmai'cim planlar çocuksuz zamanlarındakş gibi işlemez. Umarım şimdi toparlanmışsındır
Haklısın haklı
Adamın da gönlünü alacak illa
Cıks hiç denemedim ama tarif var ve çok hoş gözüküyor. Bulgur yemekleri diye bir kitabım var da:) bulguru çok severim.