Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizımlaa değilsııınnnn!:9:
Geçmiş olsun canım, inş kötü bişi çıkmaz, önlem amaçlıdır.
Yemeklere de sen söylemeden bi bakmıştım ama laf aramızda şu analı kızlı da bana bi tuhaf geliyor:/ yemediğim için mi acaba? Favorim hala sensin dostumm:)

Teşekkür ederim kankaaaaa:)))
Analı kızlı da güzeldir. Ama tarifi inceleyemedim bilem; oğlum elimde telefon görünce saldırıyo!! Bu arada hiç telefonla konuşturmuyo bizi. Başlıyo bağırıp çağırıp sesini duyurmaya. Telefonu kimseyle konuşmazken kulağıma tutup konuşuyo gibî yaptığımda ise yemiyo!! Korkuyorum ondan :p bi de adam benle dalga geçiyo; 1 haftadır elindeki ekmeği bana verirmiş gibi uzatıyo, ben elimi uzatıp tutunca kahkahalar atıp geri çekiyo. Kimse de ona böyle bi şaka yapmadı neresinden uyuduruyo anlamadım :)

He he demek benim kulaklarımı çınlattınz:9:
Bu sefer pek stresli değilim, misafire adapte oldum sanırım:))
Uyumakla çok iyi yapmışsın. Ben de akşam üzeri uyuyakalmışım. Allah'tan oğlum da kendi odasında uyumuş. Yoksa evi çok kurcalıyor.

Modern sindrella ortapedik takılıyor tabi:1:

En güzeli orda burda yemek.
Afiyet olsun.
3 2 1 hangisidir?

Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.
Ben şahsen bayramda aile veya ailelerle olması taraftarıyım. Bir tek bayramda görüyorsanız sabret derim. Eğer kendinde sabredecek enerjiyi buluyorsan..

Tüh en korktuğum şeydir.

Afiyet olsun.

Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.

Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.
Bu arada yumuşacık olması için çok un eklemeyeceksin ve iyi yoğuracaksın. Kullandığın malzemeler de ılıksa poğaçada bir şey yok yaw.

Sirke yakmaz mı:26:
yaktı ilk sürünce. Ama sonra uyuştu kaşıntı maşıntı yok:))) kaşınan yere kolonya dökmek gb.

hafif hafif tatlı tatlı kaşınyordu acaba dedim tüylerdenmi yo tüylerden depğil kestikc daha arttı

hele o ped varya inan bna peçeteler daha faydalı ! tuvalette suyla yıka ama peçeteyle kurulama . ben pişik kremi kullandım bi geçti bi başldı derken bu zamana kadar geldim ama artık kabuk bağladı bugun ağladım yani öldüm
Kız çekilecek dert değil heee. Bende tüyler çıkıyo sandım, ama akşama doğru kabullendim sanırım bu mantar diye:( fitil almışsın gerçi ama sirke şuan için kaşıntı kesti gb deneyebilirsin;)

patates çorbası yaptım enfes oldu yala çorbasının patatesli hali eşim çok beğendi tasiye olunur :16:

Burda çok yaparlar bence de güzel ;)

PembeHipopotam+ nerdesin sesin soluğun yok :53::53::53::53:

Yazıyorum ya kızzzzz :))

Bu arada oğluşum badem çorbasını sevdi. Yani 4 yemek kaşığı içti. Çok şaşırdım. Uzun zamandır ona çorba yapmıyodum içmiyo diye. Adam demekki kremalı çorbaları seviyormuş. Sonradan gurmem benim :)))

Analı kızlı da güzeldir. Ama tarifi inceleyemedim bilem; oğlum elimde telefon görünce saldırıyo!! Bu arada hiç telefonla konuşturmuyo bizi. Başlıyo bağırıp çağırıp sesini duyurmaya. Telefonu kimseyle konuşmazken kulağıma tutup konuşuyo gibî yaptığımda ise yemiyo!! Korkuyorum ondan :p bi de adam benle dalga geçiyo; 1 haftadır elindeki ekmeği bana verirmiş gibi uzatıyo, ben elimi uzatıp tutunca kahkahalar atıp geri çekiyo. Kimse de ona böyle bi şaka yapmadı neresinden uyuduruyo anlamadım :)

Eşek sıpasıııı!!! Minik totolardan oyunlar uyduruyolar artık! Bizimki de telefonu kılağına alıp yürüye yürüye, el kol hareketi yapa yapa konuşuyor. Görsen yerlere yatarsın. Sanki bana iş bağlıyor haspam:9:

Eşek sıpasıııı!!! Minik totolardan oyunlar uyduruyolar artık! Bizimki de telefonu kılağına alıp yürüye yürüye, el kol hareketi yapa yapa konuşuyor. Görsen yerlere yatarsın. Sanki bana iş bağlıyor haspam:9:

Hahahha ay süperrrr. Aryayı hayal ettim o bembeyaz kıyafeti ile dediklerini yaparken. Çok tatlııııı :) Allah'ım herkesin kucağını doldursun böyle kuzularla :)

Bu arada oğluşum badem çorbasını sevdi. Yani 4 yemek kaşığı içti. Çok şaşırdım. Uzun zamandır ona çorba yapmıyodum içmiyo diye. Adam demekki kremalı çorbaları seviyormuş. Sonradan gurmem benim :)))

Unutmayıp badem alırsam tarif alıcam senden:)) bunların sağı solu belli mi oluyo? Seviyo dersin sevmezz, sevmiyo dersin siler süpürür. Çok pis yalancı çıkarıyolar adamı:)

Yarına koca paşa hazretleri domates çorbası istedi. Yanına da poşette tavuk göğsü yapıyım diyorum. Hani sizin şu çubuğa dizdiklerinizi serbest çalışaraktan?? Bence gideri var :)))

yaktı ilk sürünce. Ama sonra uyuştu kaşıntı maşıntı yok:))) kaşınan yere kolonya dökmek gb.

Kız çekilecek dert değil heee. Bende tüyler çıkıyo sandım, ama akşama doğru kabullendim sanırım bu mantar diye:( fitil almışsın gerçi ama sirke şuan için kaşıntı kesti gb deneyebilirsin;)

ben kolonyada döktümm sonra paçam ayrıkk tavuk gibi bağra bağra gezdim :9: :9:

fitili kullanımde yazayım sana. sirkeyi sürersem kokarım yaw :37:

ne bilim hep okuyorusn diye görüyorum :1: badem çorbası ne ben yemem hiç kuru yemiş meyve ondan çıtayım sanırım :p

Hahahha ay süperrrr. Aryayı hayal ettim o bembeyaz kıyafeti ile dediklerini yaparken. Çok tatlııııı :) Allah'ım herkesin kucağını doldursun böyle kuzularla :)
Aminnnn, bütün isteyenlere böyle bir belaaaa:9:
Tam iftardan önce uyumuşum, 7.30'dakalktım. Çok iyi geldi. Sıpa kızım uyursa hazırlık yapmam lazım:/

Oy oyyyy.... Kolay gelsinnn..,.

Son düzenleme:
Tam iftardan önce uyumuşum, 7.30'dakalktım. Çok iyi geldi. Sıpa kızım uyursa hazırlık yapmam lazım:/

Uyusunda büyüsün Feyzaaaaa tıpış tıpış yürüsün Feyzaaaaaa :) kolay geldin şimdiden şekercim.

Unutmayıp badem alırsam tarif alıcam senden:)) bunların sağı solu belli mi oluyo? Seviyo dersin sevmezz, sevmiyo dersin siler süpürür. Çok pis yalancı çıkarıyolar adamı:)

Portakal ağacının sitesindekini yaptım ben. Bi ton tarif var valla. İçine tavuk konan vs. Bende et suyu yoktu bulyon koydum.

Son düzenleme:

ne bilim hep okuyorusn diye görüyorum :1: badem çorbası ne ben yemem hiç kuru yemiş meyve ondan çıtayım sanırım :p

Kuruyemiş yenmez mi kızzzzzzzzz :)))

Koksun valla umrumda değil, kaşınmasında. Yarın duruma göre giderim belki azalmazsa doktora.

eşim ayrın gündüzcü menü hazır önce bugunkini sayayım
çorba
pilav
salata
mantar sote (tavuksuz) harikaydı herşey dedi valla bayıldı sanki hiç yapammışım gibi :9:

yarına ;

çorba
fırında patatesli tavuk salataaaaa afiyet olsun

sahurada bayat ekmeğim çok ekmeğin üsütne $100_5997-610x300.webp bundan yapcam tok tutuyro

Uyusunda büyüsün Feyzaaaaa tıpış tıpış yürüsün Feyzaaaaaa :) kolay geldin şimdiden şekercim.

Portakal ağacının sitesindekini yaptım ben. Bi ton tarif var valla. İçine tavuk konan vs. Bende et suyu yoktu bulyon koydum.
Yok banane, unutma sen tarifi. Ben portakal ağacı falan anlamam sana sorarım:1:

Bizımlaa değilsııınnnn!:9:
Geçmiş olsun canım, inş kötü bişi çıkmaz, önlem amaçlıdır.
Yemeklere de sen söylemeden bi bakmıştım ama laf aramızda şu analı kızlı da bana bi tuhaf geliyor:/ yemediğim için mi acaba? Favorim hala sensin dostumm:)
Valla analı kızlı hep ilgimi çekmiştir ama zor benim için, benim o level'a çıkmam için daha çok çalışmam lazım:emir_bebek:
patates çorbası yaptım enfes oldu yala çorbasının patatesli hali eşim çok beğendi tasiye olunur :16:
Benim damak tadıma da uyar gibi ama eşimi bilemiycem:52:

Efeye bak sen anneyi oynatmaya başlamış:))

Umarım fazla uzatmadan kurtulursun bu mantar faslından:/

E annesi bu kadar usta olunca çocuğu badem çorbasından aşağısı kurtarmıyordur:p
:9:
Taklitçi bücür:)
Bizdeki model de tuş kilidini açık bulduğunda milleti arıyor ve genelde benim uzun süredir aramadıklarımı:/
Aminnn.
Yarına koca paşa hazretleri domates çorbası istedi. Yanına da poşette tavuk göğsü yapıyım diyorum. Hani sizin şu çubuğa dizdiklerinizi serbest çalışaraktan?? Bence gideri var :)))
Bence de var:56:

eşim ayrın gündüzcü menü hazır önce bugunkini sayayım
çorba
pilav
salata
mantar sote (tavuksuz) harikaydı herşey dedi valla bayıldı sanki hiç yapammışım gibi :9:

yarına ;

çorba
fırında patatesli tavuk salataaaaa afiyet olsun

sahurada bayat ekmeğim çok ekmeğin üsütne Eki Görüntüle 763270 bundan yapcam tok tutuyro

Ben senin yaşında evli olsaydım benim koca yanmıştı diye düşündüm şimdi:9::9:
Sabah akşam makarna, menemennn....

Back
X