Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün yoğun olacak benim için. Arya sabah uykusuna yatınca gidip annemin maaşını çekip vericem. Doktora gidicem.
Öğleden sonrada arkadaşıma oturmaya gidicez arya hanımla. Sonra gel koştur koştur yemek....

Ahh cnmmm cok sevindirik oldum cok tsk ediyoruz oglusumla...hep.beraber ins dua et lutfen yarin da guzel bigun olsn sabahtan cikicsz yola ins

Bugün kötü olamaz; Yasir paşanın doğum günüsü çünküüüü :)) iyi eğlencelerrrrrrr.

bismillaaaah, elemterefiş kem gözlere şiş:)

ben oy vermeyi tamamen unutmuşum! baktım baktım bulamadım nerden oy veriyoruz?

doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getirdiğini nerden çıkardın kız
zaten mantarlıyken beraber olma

ben yeni evliyken mantar olmuştum gittim dr.a, işte bikaç ilaç verdi en son bu fitil işe yaradı
ZALAIN fitil gece yatarken vajinadan içeri ittiriyorsun, sabaha bişeyin kalmıyor.
hem de hamileyken de kullanabiliyorsun.
bu mantar öyle illet bişey ki bi kere başlayınca artık ara ara gelir yoklar adamı.
sıcaktan olabilir. sabunla yıkarsanız daha kötü olur sadece suyla yıkayacaksın, normal ped de kullanma kotex kullan.

benimki de "ver" deyince elindekini uzatıyo vermeden çekip gülüyo
bi de bu ara yakalamacılık oynamaya başladık ben odalara kaçıyorum peşimden geliyor kahkaha atarak

canım hamur elime yapışıyordu,ben de yapışmaz hale gelene kadar un ekledim ekledim..sonuç hüsran. sert oldu.
3-2-1 poğaça şöyleymiş; 2 bardak yoğurt, 1 bardak sıvıyağ,tuz,un,3 paket kabartma tozu koyuyorsun yoğurup iç malzemesini koyup galeta ununa bulayıp pişiriyorsun

Oy verme başlamadı canımıniçi; ben hatırlatırım...

Suçlu kabartma tozu!! En yumuşağı gerçekten yaş maya ile yapılan... Bazen hamur elimize yapışır ama onu yağ ile elimizden kurtarmak gerekir; işte o denge ayarlanınca mikemmel sonuç geliyo :))))

erkenden yattım annemlerden gelince çok yorgundum..bahçede dolaştırmak çok yoruyor
eşim keremle odaya geldi "ikiniz de çıkın dışarı" dedim en son onu hatırlıyorum, eşim keremi aldı söylene söylene gitti sonra 2 de uyandım ikisi de mışıl mışıl uyuyor:) oh bee

Ben de çocuk uyutan koca istiyommmmmmmmmmmm :)

Teşekkür ederim:16:

Yürüdü kız Feyza, utanmasa koşacak bücür:1:
Çok bir şey yapamadım: 3 yufka vardı, onları sardım.
Kadayıflı muhallebi yaptım ama kadayıfım az geldi. Ben de hindistan cevizi serptim:37:

Kız sana da maşallah:nazar:
Her gün ayrı çeşit yemekler hazırlıyorsun, yetmiyor bir de sahur spesyalleri:56:

ya sorma, bir de pek görüşmediklerimi. e onlar da hemen geri dönüyorlar, sonra kem küm:))
hadi bakalım regl zamanı gelmiş:) biz busmai ile full takılacaz gibi:52:

:56:

Evet, denemeliyim. Bulgur hastası olarak denememiş olmak bana gitmiyor:)
Menü tamam canım:)) Yorumları akşam alırız inşallah. Ya ben fırın poşeti ile pek pişirmiyorum. Yapışıyor gibi oluyor ya:/
Ben de evlenmeden önce biraz yemek yaptım, portakal ağacı fanı olmuştum:)) ondan öncesi yok, salata yapmışlığım bile nadir:p

Büyük konuşma:) Bakarsın cadı temmuz kızları içinde ilk seninki gider:9:

İyi geceler canım.
Aynı enerjiden bana da lazım ama yatamadım henüz.

Oy oy oy, umarım çabuk dalar.

Dalmadı uyuzcan. Üstüne üstlük 3:30a kadar sürekli kalktı durdu. Derdi ne anlamadım. Gözler kapalı, ağlıyo,kesinlikle emmesi lazım (oysaki daha bi önceki emme üzerinden 1 saat geçmemiş..) sonra da salla dur ayağında.... Neyseki 4 ile 6:30 arası kesintisiz uyudum...

Hindistan cevizi de güzel olmuştur eminim :) kolay gelsin tekrar bugün.

Napcaaaannn? Onun dötüne dötüne yapıştırcaaaannn. :9:

İyice uykusu dağılsın diye :)))

Bugün yoğun olacak benim için. Arya sabah uykusuna yatınca gidip annemin maaşını çekip vericem. Doktora gidicem.
Öğleden sonrada arkadaşıma oturmaya gidicez arya hanımla. Sonra gel koştur koştur yemek....

Gün yoğun.. Kolay gelsin canımmmmm :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Çok çok güzel bir gün olsun inşallah. Tüm hasta bebişler iyileşsin, uykusuz anneler uyusun, uyuz babalar uyuz olmasın :)))

günaydın kızlar..
biz de kalktık. ayşeciğin durumu kısır döngü gibi, lekeler geçiyor tekrar çıkıyor..
tedavi bitene kadar böyle..

ilginç olan, bu sabah uyandı. yüzü gözü, elleri ayakları falan şiş.
ciddi derecede değil ama ben yine de anlıyorum
daha önce lekeler kabarıyordu ama bu şekilde genel bi şişlik yoktu.
ilaçtan şüphelendim, prospestusta yan etkilerde yazıyor.
kardeşimi aradım, doktorla gidip konuşacak..:25:

Yok anacım bunlar sen mi ben mi?:43:

Dimi ya :)???

günaydın kızlar..
biz de kalktık. ayşeciğin durumu kısır döngü gibi, lekeler geçiyor tekrar çıkıyor..
tedavi bitene kadar böyle..

ilginç olan, bu sabah uyandı. yüzü gözü, elleri ayakları falan şiş.
ciddi derecede değil ama ben yine de anlıyorum
daha önce lekeler kabarıyordu ama bu şekilde genel bi şişlik yoktu.
ilaçtan şüphelendim, prospestusta yan etkilerde yazıyor.
kardeşimi aradım, doktorla gidip konuşacak..:25:

Canım ya :( neyseki bak bu durumu yaşayan çok çocuk varmış. İnşallah bir an önce geçer canımıniçi.

Çok geçmiş olsun canım:/
Şimdi niye tahlil yapmıyor onu anlamadım? Niye tekrarlamasını bekliyor?
her hikayede ilk seferde araştırma yapmıyoruz.
çünkü çok yaşanılan ve bazen tekrar etmeyen bi durum, çocuğu da hırpalamanın anlamı yok dedi.
işin kötüsü, hani doktora gidince aman şunu da söyleyeyim diye kendine tembihlediğin durumlar vardır ya..
dün adamla o kadar konuştuk, bu daha önce bir kez daha oldu demedim, nutkum mu tutuldu, basiretim mi bağlandı, aklıma gelmedi yani.. şimdi size ne kadar saçma geliyor di mi_:25::25:

nfk cim cok gecmis olsun simdi nasil oldu aysecik domates cilek ve bal 2 yas oncesi tavsiye etmiyor doktorlar benim kizimda da vardi alerji ne zaman yagda yumurta yese heryeri halka halka kizarir ve siserdi 3-4 yasindan sonra bisey kalmadu cok sukur ayseciginde demekki biseye alerjisi var ama ne
saol canım.. domates sürekli kullanıyorum yemeklerde çorbalarda.
çilek haftalardır yemedi. ve balı da en son ne zaman verdiğimi hatırlamıyorum bile..
bunlar sabıkalı gıdalar, dr da sordu.. ve çoğu alerjinin 2 yaşından sonra geçtiğini de söyledi..

Nfkcim cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda hayirli sifalar versin inan cok uzuldum umarim neyden kaynaklandigi anlasilir keyfi nsl peki haberdar et edebildigin kadar dualarimiz aysecikle
teşekkürler canım ya, hamdolsun genel keyif durumunda çok bi değişiklik yok.
bazen döküntüler yanıyor, resmen dokununca ateşi var sanıyorsun o derece.. o zamanlarda mızmız oluyor, kucaktan inmiyor.
rahatsızlık veriyor tabi, ama haricinde hamdolsun kaşıntısı falan olsa var ya, ölüm olur:50:

Canım ya :( neyseki bak bu durumu yaşayan çok çocuk varmış. İnşallah bir an önce geçer canımıniçi.
inş bacım, inşş..senin nezdinde geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, sağolun kızlar..:5:

herkes çektiğini bilir. yaramaz, huysuz, ağlak, uyumayan çocuk zor..
ama hasta çocuk daha zor. dün çocuk polikliniğinde var ya, ibretin alası vardı.. onlarca hasta çocuk.
anne babasının kucağında pelte gibi yatanlar, özürlüler, göğsünde koca bi ameliyat izi olan henüz yürümeye yeni başlamış bi bebek..yani bunları görünce diyorsun ki, aman evimizde olalım, yatağında sağlıklı mışıl mışıl uyusun da, neyim varsa vereyim..
Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin.. annelerine de sabır..

kardeşim doktorla konuşmuş, şişme olabilir, muhtemelen geçecek.
ama takip etsin soluk almada zorluk olursa ciddi o zaman hastaneye gelsin demiş.:25:

ama hasta çocuk daha zor. dün çocuk polikliniğinde var ya, ibretin alası vardı.. onlarca hasta çocuk.
anne babasının kucağında pelte gibi yatanlar, özürlüler, göğsünde koca bi ameliyat izi olan henüz yürümeye yeni başlamış bi bebek..yani bunları görünce diyorsun ki, aman evimizde olalım, yatağında sağlıklı mışıl mışıl uyusun da, neyim varsa vereyim..

ama takip etsin soluk almada zorluk olursa ciddi o zaman hastaneye gelsin demiş.:25:

İnşallah hiç öyle solukla ilgili bir sıkıntı olmaz.
Hastanelerde dediğin gibi ibret alınacak çok şey var. Ben her seferinde "aman sağlıklı olsun da varsın uykusuz olsun" diyorum görüp duyunca...

born,
yasirimin birinci yaş günü kutlu olsun.
kolikli bir dakika susmayan, durmayan bebeği 1 yaşına da getirdin bacım, helal:42:
Rabbim, güzel yazılar yazsın, sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşş,, öpüyorum onun tontiş yanaklarından:16:
inş kutlamanız hayal ettiğinden daha güzel olur.. yorucu ama çok güzel bi gün sizi bekliyor:31:

İnşallah hiç öyle solukla ilgili bir sıkıntı olmaz.
Hastanelerde dediğin gibi ibret alınacak çok şey var. Ben her seferinde "aman sağlıklı olsun da varsın uykusuz olsun" diyorum görüp duyunca...
inş bacım..

senin uyuzcan napıyo? hem gülüyorum, hem kızıyorum şu ifadeye.. ne desem şaşırdım:37:

bugün hiiç yemek yapasım yok.
aslında daha akşama çok var, bu hissiyatım geçebilir ama
kaç gündür eşim menemen istiyordu, onu yapıcam. benim de kolayıma gelir.
annemden börek de getirmiştim dün. :ssz:

günlük süt var dolapta bugün son günü.
ayşeciğe az şekerli bi sütlaç yapayım da, 2-3 gün yer..

Son düzenleme:
inş bacım..

senin uyuzcan napıyo? hem gülüyorum, hem kızıyorum şu ifadeye.. ne desem şaşırdım:37:

Ama tam benim oğluşu anlatıyooo :) deli gibi uykusu var, hamakta sallatıyo ama kendi bi yandan eğilmiş hamağın yanında tükürükler saçıyo!! Uyuzcandan sonra tükürcan olacak :D

bugün hiiç yemek yapasım yok.
aslında daha akşama çok var, bu hissiyatım geçebilir ama
kaç gündür eşim menemen istiyordu, onu yapıcam. benim de kolayıma gelir.
annemden börek de getirmiştim dün. :ssz:

günlük süt var dolapta bugün son günü.
ayşeciğe az şekerli bi sütlaç yapayım da, 2-3 gün yer..

Menemen yap ama bi çorba da yap kızzzz. Modunun değişmesini bekleme; bişiler yap o kendinden değişir ;) ben öyle yapmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
birkaç gündür ne kadar güzel, serindi hava.
şuan saat daha 10 olmadı ama, fazlasıyla sıcak.. :25:

Allah şifa versin canım aysecige de tüm çocuklara da:50:

Ama tam benim oğluşu anlatıyooo :) deli gibi uykusu var, hamakta sallatıyo ama kendi bi yandan eğilmiş hamağın yanında tükürükler saçıyo!! Uyuzcandan sonra tükürcan olacak :D

Menemen yap ama bi çorba da yap kızzzz. Modunun değişmesini bekleme; bişiler yap o kendinden değişir ;) ben öyle yapmaya çalışıyorum.
tükürcan :9:

ayşeciğe tarhana yapmıştım ama eşim yemez.
aslında iftarda çorba en aranılan şey, ama benim canım hiç çekmiyor aramıyor çorbayı..
bakalım netcez

Back
X