Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hele şuna çok üzülüyorum ecrinnisa hayır kızım deyip kaşlarımı çatıyroudm sükreli onu yapıyor herkese öyle bakıyor :50::50:

bird kendi etrafında dönüyor :27:

dur ozaman şöyle söyleyim meeela ben elimde bez kanepe siliyorum demi oda eline veryorum ileri geri yapıyor

ağzı burun yeni öğrendik :9:

göz deyince göz kırpıyor açıp açıp kapatıyor :9:

ben çamaşır sereken çırpıyorum oda sallıyor sallıyor bana veriyor :1:

bulaşık makinasından tabakları işaret ediyorum getir diyroum getiriyor :nazar::nazar::nazar:
hele tartıyı gösteriyorum kaç kilo kızım diyorum çıkıyor eğilip bakıyor :1::1:
kırk binkere maaşallah çokafacan çocuk :31::31::31:

maşallah ecoşa nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

dur ozaman şöyle söyleyim meeela ben elimde bez kanepe siliyorum demi oda eline veryorum ileri geri yapıyor

bulaşık makinasından tabakları işaret ediyorum getir diyroum getiriyor :nazar::nazar::nazar:

Sen kızı evlendirmeyecekmiydin seninki tam ev kızı çıktı maşallah

Pembiş beni mi andın:)

Evde etnik temizlik yapıyorum ,annem geldi baya eşya çıkardık eskiyen.. Sonra eşim gelcek bi posta da onla çukarırız keremin yürüteci falan.. Yarın kadın gelcek tam temizlik olsun.
Bu akşam mantarlı et sote, fırında soslu kanat, çorbayı da yaparsam tamamdır.

Aryammm travazol kremin yan etkisi, sürdükçe kaşındırıyor ben hiç memnun kalmadım ondan.

İyi ki doğdun Yasir, iyi ki annen seni doğurdu.. Her yıl bunları söyleten bir yıl olur inşallah ikiniz için de. Babanızla beraber çook güzel yıllara<3

Maşallah sana :)

Şifa olsun ayşeciğe

Korktum sendennnnn :)

kızlar kelebeksonsuzauçar (libyana) olsa ne güzel olurdu :43::50:

Evet :(

Oy maşallah Ecoşa :)

valla nene de nazar oldu diyo:26:

direkt deterjana geçmek değil de, dediğin gibi hani sabun tozu olmayan-çok köpürmeyen sıvı bi çocuk deterjanı olabilir.:31:
daha önce dalin sıvı kullanmıştım, ama elimdekiler bitince omo baby i deneyeceğim sanırım.
Bence de mantıklı olur.
Nazar için okuyorsundur bol bol değil mi?
Selam kızlar.
Yaşasın Nfk topiğe dönmüş.:52::52:Umarım Ayşecik de tez zamanda alerjisinden kurtulur.
Aryam, geçmiş olsun.
Pembiş, buzdolabın hayırlı olsun.İçi pastayla yemekle dolsun taşsın.:9::9:
Neyneyse sana hayranım tatlım.Ben bir Aden'in doğum gününde misafir ağladım.Sonuç özlem eşittir pert.İki gündür artan yemekleri yiyoruz.Ona ragmen çoooook yorgunum.Bir de sende iki tane kuzucuk var.tebrikler yani.:42::42::42::42:
Teveccühünüz yaw hayran olacak bir şey yok:)
Annem de geliyor yardıma ayrıca, çok şükür.
Artan yemekleri hiç sorma. 2 günden de fazla yiyoruz:)) sahurda yiyoruz, yine de bitmiyor.
Çok bitiremeyeceksek buzluğa atıyorum.
Ben de yastıkla deniyorum.Kendisinin bir yastığı var.Onu gösterip gel kızım yat diyorum.Gelip yatıyor ama sadece 5 saniye.Sonra tekrar kalkıyor.Tekrar yatıyor kalkıyor.Sonuç benim uyutmam.:37::37::37:

İyi ki doğdun Yasir Paşa.
Benim kızın zaten yeri yer yatağı ama kendi kendine gidip uyumuyor.

Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.
Evde bol bol yürüt, yürür o zaman:) inşallah tabi

ay ne güzelll.. sanıyorum yakındır.
ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.
henüz 2. adımını göremedik :37:
Kuzum, vakti gelince birden yürür.
:
Teşekkür ederim canım. Kız uyudu, çorba yapma zamanı.

Âmin.

Bilmiyorum; şişlik falan yok ama :/ uyumamak için uyuzluk yapıyodu o yüzden tükürüyodu haha ne biçim çocuğum var :)))

Ohhh afiyet olsun :) ben hiç bayat ekmekten denemedim. Tadı aynı mı???

Hahaha
Bi arkadaşımın oğlu küçükken bunu oteldeki üstsüz turiste yapmış :)))

Uyuz erkeklerin icraatı!! Kadınların vakti bol ya bunları alınca tembel oluyolar!! İçimdeki busmai pörtledi :))

Karamsarlık yokkkkk :) ben ne zaman bunu desem salakça bişi olur hayatımda hahhahaha
Bücüre bak, uyumamak için iş çeviriyor:)
Olmaz inşallah ya:50:

bizimki de öyleyd idışarda hatat bazen elleri üzerine düşüyor ama genelde koşturmakla araba tekrlerine parmak sokmakla

top oynayan çocukların topunu almakla meşgul :37:

bende zeytin sucuk salam koyarım varsa pideylede güzeldediğin gibi hertürlsü güzel :1:
Ne yaramaz bu ecoş :)))

kırmızı pancar salatası yapan varmı aranızda ?
hani yoğurtlu mayanezli
Ben havuç gibi rendeleyip yeşil salataya karıştırıyordum. Yoğurtlu denemedim.

Evde etnik temizlik yapıyorum ,annem geldi baya eşya çıkardık eskiyen.. Sonra eşim gelcek bi posta da onla çukarırız keremin yürüteci falan.. Yarın kadın gelcek tam temizlik olsun.

Şifa olsun ayşeciğe
Oo büyük temizlik var desene, kolay gelsin.
Hem et hem tavuk olmuş akşama?

Burdayım kızlar okuyorum yazamıyorum :)
Neyneyse sen gene yap o poğaçalardan ve bana tam ölçülerle tarif ver pliiiiz
Tamam canım yaptığımda yazarım.
Seker portakalı sen söyleyince güldüm, eşim de susatır korkusuyla herşeyi yemekten kaçıyor :)) o susatır mı ,bu susatır mı:)))
Ramazanı yarıladık hala mı:))

benim derslere başlamam lazım :37:

mesela geçen sene maymundna geldiğimizi öğrettiler (öğretmeye çalıştılar)

bu senede feminizim konumuz :1: Eki Görüntüle 763573

ayy çildiriciğimmmmmm :27::27:
Hangi bölüm?

koltuklar arasi elini birakip gitmeye basladi once, bizde birimiz birakip digerimiz tutuyorduk böyle böyle iyice cesareti geldi bi gün halının bi ucundan diger ucuna kadar kendisi gitti ondan sonrada duse kalka yürüdü çok şükür darisi yurumeyen temmuz bebelerine özellikle annelerine ..
2 hafta kadar sürdü cesaret cok önemli korkarlarsa yurumuyorlar:emir_bebek:
Evet, bence de cesaret önemli.

hele şuna çok üzülüyorum ecrinnisa hayır kızım deyip kaşlarımı çatıyroudm sükreli onu yapıyor herkese öyle bakıyor :50::50:

bird kendi etrafında dönüyor :27:
Evet Temmuz anneleri olarak ecoşu ısırma mıncırma her bişeyi yapıyoruz. Maşallah ona :nazar:

Soğuk çorba yap :)

Valla büyük paşa uyanmasın diye küçük paşanın herbişiyine katlanıyorum şuanda :) salonda değişiklik yaptım; iğrenç oldu. Eşim kalkınca kesin bi ton laf sayacak :) ama bıktım artık Efenin ses sistemine ve kablolara saldırmasından!! Çocuklu ev sonuçta valla kimsenin göz zevki önemli değil :))

Öğleden sonra bii terslik olmazsa buzdolabı gelecek. Mutfakta halıyı kaldırmak lazım, eski buzdolabını yana çekmek lazım. Burda belediye hayır çarşısı var; arıyosun gelip alıyolar evinden. Onları arıcam ama yeni buzdolabı sanırım 1 saat boş çalıştırılıyor...?? Bi de eskisini bi güzel temizleyip öyle vermeli. Bu haliyle olmaz :/ dolapta dünden yaptığım lokum olmayı bekleyen muhallebiler var. Onları da yapıp 1-2 komşuya vermeyi planlıyorum güzel olduysa :) İşte bugünkü eften püften îşler bunlar :)))
Buzdolabın hayırlı olsun canım. Mamalarla dolsun, taşsın:)
Bu arada sana komşu olmak vardı:56:

1 yıl oldu…
Sen doğdun…
Ben ‘’anne’’ oldum…
İyiki doğdun meleğim..
İyiki doğdun,
Küçük Prensim,
Kuşkuşum,
İçimin gülen yüzü,
Canım,
Nefesim,
Küçük adamım…
İyiki doğdun…
İyiki geldin, hoş geldin…
Sen bizim hayatımızdaki en kıymetli, en özel hediyesin…
Seni veren Allah’ıma şükürler olsun…
SENİ ÇOK SEVİYORUM…
Ne güzel yazmışsın:46:

herkese günaydınnnnnnnnnn:3:
elifnaz canım allah kolaylık versin valla ama birde biraz dah büyüdüklerinde ve bir düzen oturttuğunda daha da tadından yenmez olur valla evde 3 çocuk neşeli huzurlu bir aile ne güzel:16:

aryam canım bendede hamile iken olmuştu bir kere travazol krem vermişti doktor ve hemen geçmişti valla busmainin fitilide deneneilir gerçi doktora gidiyorsun bakalım o ne verecek:34:

busmai valla dışarda iftara davetli olmak çok güzel oluyordur eminim bizimkinin uyku saati hemen iftardan sonra olunca gittiğimize değmiyor o yüzden evde oluyoruz genelde bir annemlere gittik geri kalan evde şanslısın yani:34:

neyneyse ayy ne güzel bir sürü misafir ağırlayabiliyorsun bende niyetleniyorum ama nedense son anda vazgeçiyorum:1:

dün akşam melisanın doğum gününde hediye gelen oyuncağı iade ettik arızalı çıktı tüm ürünleri açtılar hepsinde aynı problem fabrikaya iade edeceklerini söylediler fabrika hatası diye bizde paramızı geri aldık bir yönden iyi oldu bir sürü oyuncağı vardı
bizde o paranın üstüne para koyup bu bastonu aldık
Eki Görüntüle 763393
ucuz birşey ama işimizi görsün dedik daha yararlı oldu bence oyuncakdan:34:
Hayırlı olsun arabası melissanın. Bence çok akıllıca bir şey yapmışsınız

bu arada pazar annemde geldi fatihe gittik istedigim gibi elbise yoktu bizde kumas aldik diktirecegim bakalim inşallah guzel olur
Güzel olur inşallah. Diktirince bir foto isteriz.

Canım doğru söyledin dr da travazol ile 2 li fitil verdi. Birini bu akşam, diğerini reglden sonra. Ultrasonla baktı, içerisi temiz, başlangıçta dedi. Kremi hemen sürdüm bakalım.
Hadi geçmiş olsun. En azından başlangıçta gittin.
çok mantıklı..
eğer iyi bi terzin varsa, aynı paraya hatta daha ucuza geliyor.. istediğini giymek de cabası.
inş dilediğin gibi bi elbise diker canım..:31:

süpper, akşama denicem pembişim.. sağol:54:
dondurucuda haşlanmış nohutum var ama aşurelik buğdayım yok.
kuzen de soğuk çorba yapıyormuş, bulguru haşlayıp, yoğurda katıyorum naneyle servis ediyorum demişti..
bulgurla deniyeyim mi, sadece nohut mu olsun, ne dersiniz?
Bulgurla süper olur bence:56:

dün akşam iftardan sonra arkadaşlar çaya çağırdılar çok istemeyerek gittim melisa huysuzluk yapacak uykusu gelecek diye ki öyle oldu peşinde dört döndüm durdum 1 bardak çay anca içebildim onlarda yeni evliçift valla biz henüz çocuk yapmasak mı falan dediler 5 dakkika çok güzel seviliyor sonrası :1:

o arada eşim şey dedi ben zaten melisa nın dıdısının dıdısıyım valla hep hanım ilgileniyor sağolsun benim enerjim çabuk bitiyor diyor
gerçi hanımıda melisa yattıktan sonra görmek lazım kendini yatağa nasıl ataağını bilemiyor kız

neyse dedim birşeylerin farkında bari:1:
Eşinden yerinde tesbitler:9:
Sağol canımmmmmm.

hadi geçmiş olsun diyelim :)

Efenin doğum gününe yakındı sanırım ben de eşime "inanmıyorum ya büyüttük 1 yaşına getirdik çok şükür" dedim. O da "sen büyüttün valla" demişti. Ben de sevinmiştim çünkü gerçek bu!!
Ahah senin eşinhiçbir işe karışmıyor ki:) hamak salla pembiş, çocuk uyandı pembiş vs vs
Bende ilk, mantar sannırım. Akut vajinit dedi. Çok fena bişimiş ya. Bide benimki başlangıçmış, ilersini düşünemiyorum.

Benim eşim hem bana, hem oturmalarda insanlara çok zor çocukla uğraşmak, ben çok ilgilenemiyorum hep o ilgileniyor, iyi bir tatili çoktan haketti diyor:) ben neyi nasıl istersem öyle olcakmış:1: veriyorlar aralarda gazı.....:9:
:9:
Çok uyanık bu adamlar:1:
bereketli gün :1:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, cirkinordekyavrusu, eaglee, busmai+, goktugsaba, PembeHipopotam+, neyneyse, DilaNaz+, aryamm38+, ELİFNAZ+, seker_portakali+

pembis, buzdolabi mı aldin? hayirli olsun buzlugu aşağıda olanlardan mı

Sağol canım. Biraz mecburi bi alış oldu ama neyse :) evet buzluğu aşağıda olanlardan.

Buzdolabın hayırlı olsun canım. Mamalarla dolsun, taşsın:)
Bu arada sana komşu olmak vardı:56:

Ne güzel yazmışsın:46:

Hayırlı olsun arabası melissanın. Bence çok akıllıca bir şey yapmışsınız

Sağol canım. Ay evet valla komşum olsanız sürekli bişi yapar gönderirdim :)) kocacım gıcık oluyo bana ama bence güzel bişi evler arası tabakların gidip gelmesi :))

Güzel olur inşallah. Diktirince bir foto isteriz.

Hadi geçmiş olsun. En azından başlangıçta gittin.

Bulgurla süper olur bence:56:

Eşinden yerinde tesbitler:9:

Ahah senin eşinhiçbir işe karışmıyor ki:) hamak salla pembiş, çocuk uyandı pembiş vs vs

Çok uyanık bu adamlar:1:

Evet sağolsun pek bişiye karışmıyo :)))))

Yazdınız yazdınız şimdi hepiniz kkaçıştınız:10:

İş güç var kızımmmmmm :)

Sağol canım. Biraz mecburi bi alış oldu ama neyse :) evet buzluğu aşağıda olanlardan.

Sağol canım. Ay evet valla komşum olsanız sürekli bişi yapar gönderirdim :)) kocacım gıcık oluyo bana ama bence güzel bişi evler arası tabakların gidip gelmesi :))

Evet sağolsun pek bişiye karışmıyo :)))))

İş güç var kızımmmmmm :)
Bende de var o iş güçten ama Feyza yapıştı bırakmıyor:/ uyusa sda kaçsam.
Tabakların gelip gitmesi bence de hoş. Ben karşı ve yan komşumla tanışıyorum. Onlara götürürüm. Alt kata yeni taşınıyor biri, üsttekinş de bilmiyorum. Bina zaten büyük:/

Bende de var o iş güçten ama Feyza yapıştı bırakmıyor:/ uyusa sda kaçsam.
Tabakların gelip gitmesi bence de hoş. Ben karşı ve yan komşumla tanışıyorum. Onlara götürürüm. Alt kata yeni taşınıyor biri, üsttekinş de bilmiyorum. Bina zaten büyük:/

Canım benim en büyük iş güç sende zaten; misafir var bugün ;) çocukların kesinlikle sensörleri var işte. Olmadık zamanları anlayıp arıza çıkarıyorlar... Kolay gelsin bu akşam :)

Bence de mantıklı olur.
Nazar için

Kuzum, vakti gelince birden yürür.

Bücüre bak, uyumamak için iş çeviriyor:)
Olmaz inşallah ya:50:

Oo büyük temizlik var desene, kolay gelsin.
Hem et hem tavuk olmuş akşama?

Tamam canım yaptığımda yazarım:

Evet, et de tavuk da az miktarda:)

Son durum;
Et sote
Fırında tavuk kanat
Süzme mercimek çorbası
Domatesli bulgur pilavı
Yeşil salata
Limonataaaaa
:)

koltuklar arasi elini birakip gitmeye basladi once, bizde birimiz birakip digerimiz tutuyorduk böyle böyle iyice cesareti geldi bi gün halının bi ucundan diger ucuna kadar kendisi gitti ondan sonrada duse kalka yürüdü çok şükür darisi yurumeyen temmuz bebelerine özellikle annelerine ..
Cesaret çok önemli.Birden aklıma Aden'in poposunu koltuğa dayayıp gel gek diye çağırmak geldi.Baktım geliyor.Sık sık yaptım.İki gün sonra kendisi elini bırakıp koltuklar arası gitmeye başladı.Bizim sevindiğimizi anlayınca da artık bizi ne zaman görse elini bırakıp bize geliyor.

hele tartıyı gösteriyorum kaç kilo kızım diyorum çıkıyor eğilip bakıyor :1::1
:
Maşallah:nazar:Gelişimi gayet iyi.:nazar::nazar:

Ve biz bu ara gazları ile baya bi
kilometre yapıyoruz :)))
:9: bana iyi geliyor valla ne yalan söyleyeyim:9:
Geçen yıl çağıramamıştım kimseyi, malum bebek küçüktü.
Bir de herkes genelde yoğun oluyor ama ramazan görüşmek için fırsat oluyor. Yoruluyorum ama arkadaşları görünce yorgunluğum geçiyor. Oğlum da kendi arkadaşları ile görüşmüş oluyor. Bu ayda bir farklılık olduğunu anlıyor, daha nolsun? Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Eş dost akraba arkadaş olmasa nasıl geçecek bu yaşam?
Benim eşim geçen yıl dışarıda yemek verdi. Bize çocuklular olarak en rahatı ev oluyor. Yoksa dışarıda da yapılabilir.
Maya ile dene canım. Mayalı hamurlar çok zevklidir aslında, daha elastiktir. Benim sinirlerime iyi geliyor:) bir de hamur eline hafif yapışırken hamuru bırak. Mayalı hamura şeker atmayı unutma, şeker mayayı besler. 1-2 kaşık yoğurt da yeter. Süt de eklersen yumuşacık olur. Ben de mi yapsam:56: evlendiğim ilk yıl hep yapardım:31:
Feyza gece uyandığında hemen ben koşmasam belki babasına alışır. Bundan sonra kendimi tutayım:))
Fire vermiycez gibi görünüyor:1:

Hareketli günleri seviyorum ben. Ertesi gün dinlenme imkanı varsa tabi:))

Olağan şüpheli: diş olabilir mi?
Başka mesajda tükürük saçtiğini da söylemişsin?
Teşekkür ederim canım. Kız uyudu, çorba yapma zamanı.

Âmin.
Ertesi gün dinlenme fırsatım yok yarın misafir alıcaz:(

Aryammm travazol kremin yan etkisi, sürdükçe kaşındırıyor ben hiç memnun kalmadım ondan.

İyi ki doğdun Yasir, iyi ki annen seni doğurdu.. Her yıl bunları söyleten bir yıl olur inşallah ikiniz için de. Babanızla beraber çook güzel yıllara<3

Şifa olsun ayşeciğe
Başta haklısın yaktı biraz ama baya geçmişti. Şimdi kremin etki gitti galiba ki başlıyor yavaş yavaş. Fitili de attık mı tamamdır:)
Aynen... 2 haftada yürür...

Ooo maşallah.. Topiğin süper kızı ecoşş:nazar:
Evet, et de tavuk da az miktarda:)

Son durum;
Et sote
Fırında tavuk kanat
Süzme mercimek çorbası
Domatesli bulgur pilavı
Yeşil salata
Limonataaaaa
:)
Bravo valla, menü zengin...

Bugün arkadaşımdaydık. Kızımı yan odaya yere yatak yapıp yatırdım, bizde diğer odada laflıyorduk. Bi baktım bizimki (kapılar tam kapalı değil ama çekiliydi) kapıları açıp kalkmış yürümüş geliyor, ağlama falan da yok:1: çok hoşuma gitti yaaa:)

Son düzenleme:
Back
X