Sarmadı o karakter beni ama filmlerinden birinde bir starbucks sahnesi var, epey gülmüştüm:))Öğrenciler dolayısı ile herbişiyi takip ediyoruz :)))
Yaaaa yine mi tadilat?? Çok sinir bir durum!! Neyseki feyza uyuyo boşver.
Ya bitmedi ki hiç, adam evi komple değiştiriyor herhalde:/
İyi ki de aramışsanız temizlikçiyi. Neyse Cumartesi hallederseniz inş.yok kız ne temizliği, dün gece temizlikçiyi aradım iyi ki aramışım,
"-yarın geliyorsun di mi?"
cevap:
"-yoo ben kesinleştirmedik sanmıştım,başkasına söz verdim.cumartesi gelsem olmaz mı"
"-...(sessizlik) olur."
ben de keremi doktora kontrole götürdüm bayadır gitmemiştik, sonra da hemşire aradı sağlık ocağına aşıya gittik çok ağladı şimdi uyuyor. boyumuz 83 cm kilomuz 12 kgdoktor "böyle giderse boyu 1.90 ı bulur" dedi
işin garibi bizim ailede hiç öyle uzun boylu yok.
Allah yardımcın olsun ama iyice alıştı artık bünyemiz,tutarsın bence. kendini yormamaya çalış
menüm süperdi 2 tabak yedim
eşim "bu akşam da çok yedim yaaa"
ben :"ben senden çok yedim"
eşim:"farkındayım."
limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmez
limonun kabuğunu rendeledim şekerle ovdum. su ve limon suyuyla karıştırıp dolaba koydum. 2 saat sonra çıkarınca süzdürdüm ve şeker ekledim
bak sen şu bilmiş aryaya
göğüs eti adamı boğar yaa kupkuru birşey
bence de kv lerde zaman geçmek bilmiyor,eşim duymasın![]()
evet dün menüm zengindi işte foto ,bu akşam gene kv lerde yiyoruz
Eki Görüntüle 764129
Çınara nice yıllar diliyorum
off ne baş belası ya, ramazan günü yapılır mı
Bu arada limonata tarifin çok cazip duruyor

Eşinle diyaloğun süpermiş:))) yemekler 10 numara

Kerem de kaç 41 maşallah demeliyim bilemedim:26:
Ya niye yalan olsun, kalan sağlar mantığıyla yap iftarını. Temizlikle aynı gün yapma, ertesi gün yap derim.bu arada keremin doğum günü iftarı yalan oldu..
kp de belfıtığı var yatıyor, bu durumda bana gelemezler.
şimdilik sadece annemleri kardeşlerimi çağıracağım,onları daha sonra çağırırım artık. aslında böyle daha kolay olacak benim için.
temizlikçi de gelmedi , cumartesi gelirse pazar akşamı çağırabilirim belki bizimkileri.
bugün çarşıya gidip süsleme malzemesi falan mı baksam, mavi peçeteler falan..
menüde ne yapsam hiç düşünmedim de.. üfff her şey belirsizlik içinde.
Âmin canım.Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..
bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye
alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:
gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..
ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe
zaman Allahın en büyük lütuflarından..
bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.
ay bana daaa!!!
çok mu eski bina, ya da bunlar çok mu gıcık anlamadım.. ramazan ramazan!
bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum
maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:
annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi..
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?
sote yaparken etleri julyen mi doğruyorsun bacım?
limonata tarifinde 'limon ya da kaya tuzu' yok galiba, ben de bi deniyim
oo, dert etme halledersin yaa..
zaten tatlınız belli![]()
Ya bina çok eski falan değil. Ben sadece badana yaptırdım ve oturdum. Bu mutfağı attı, sanırım fayansları da söktü. Daha evde ne değişiklik yapacak bilmiyorum.