Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Öğrenciler dolayısı ile herbişiyi takip ediyoruz :)))

Yaaaa yine mi tadilat?? Çok sinir bir durum!! Neyseki feyza uyuyo boşver.
Sarmadı o karakter beni ama filmlerinden birinde bir starbucks sahnesi var, epey gülmüştüm:))
Ya bitmedi ki hiç, adam evi komple değiştiriyor herhalde:/
yok kız ne temizliği, dün gece temizlikçiyi aradım iyi ki aramışım,
"-yarın geliyorsun di mi?"
cevap:
"-yoo ben kesinleştirmedik sanmıştım,başkasına söz verdim.cumartesi gelsem olmaz mı"
"-...(sessizlik) olur." :47:
ben de keremi doktora kontrole götürdüm bayadır gitmemiştik, sonra da hemşire aradı sağlık ocağına aşıya gittik çok ağladı şimdi uyuyor. boyumuz 83 cm kilomuz 12 kg:nazar::nazar::nazar: doktor "böyle giderse boyu 1.90 ı bulur" dedi:9: işin garibi bizim ailede hiç öyle uzun boylu yok.

Allah yardımcın olsun ama iyice alıştı artık bünyemiz,tutarsın bence. kendini yormamaya çalış
menüm süperdi 2 tabak yedim
eşim "bu akşam da çok yedim yaaa"
ben :"ben senden çok yedim"
eşim:"farkındayım."
:9:

limonatam çok güzel oldu eşim bayıldı ,öyle her limonatayı beğenmez:56:
limonun kabuğunu rendeledim şekerle ovdum. su ve limon suyuyla karıştırıp dolaba koydum. 2 saat sonra çıkarınca süzdürdüm ve şeker ekledim

bak sen şu bilmiş aryaya :16:

göğüs eti adamı boğar yaa kupkuru birşey
bence de kv lerde zaman geçmek bilmiyor,eşim duymasın:1:
evet dün menüm zengindi işte foto ,bu akşam gene kv lerde yiyoruz:1:
Eki Görüntüle 764129

Çınara nice yıllar diliyorum:emir_bebek:

off ne baş belası ya, ramazan günü yapılır mı
İyi ki de aramışsanız temizlikçiyi. Neyse Cumartesi hallederseniz inş.
Bu arada limonata tarifin çok cazip duruyor:56: hep denemek istiyorum, vakit olmuyor.
Eşinle diyaloğun süpermiş:))) yemekler 10 numara:34:
Kerem de kaç 41 maşallah demeliyim bilemedim:26:
bu arada keremin doğum günü iftarı yalan oldu..
kp de belfıtığı var yatıyor, bu durumda bana gelemezler.
şimdilik sadece annemleri kardeşlerimi çağıracağım,onları daha sonra çağırırım artık. aslında böyle daha kolay olacak benim için.
temizlikçi de gelmedi , cumartesi gelirse pazar akşamı çağırabilirim belki bizimkileri.
bugün çarşıya gidip süsleme malzemesi falan mı baksam, mavi peçeteler falan..
menüde ne yapsam hiç düşünmedim de.. üfff her şey belirsizlik içinde.
Ya niye yalan olsun, kalan sağlar mantığıyla yap iftarını. Temizlikle aynı gün yapma, ertesi gün yap derim.

Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..

bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye :60::60::60:

alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:

gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..

ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe:16:

zaman Allahın en büyük lütuflarından..
bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.:16:

ay bana daaa!!!
çok mu eski bina, ya da bunlar çok mu gıcık anlamadım.. ramazan ramazan!

bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum :25:

maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:

annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi.. :1:
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?

sote yaparken etleri julyen mi doğruyorsun bacım?
limonata tarifinde 'limon ya da kaya tuzu' yok galiba, ben de bi deniyim :17::9:

oo, dert etme halledersin yaa..
zaten tatlınız belli:1:
Âmin canım.
Ya bina çok eski falan değil. Ben sadece badana yaptırdım ve oturdum. Bu mutfağı attı, sanırım fayansları da söktü. Daha evde ne değişiklik yapacak bilmiyorum.

Fırında kabak mücver deneyen var mı?
Pas:21:
Süperrr :) bizde de şöyle bişi olur. Ortanca kardeşim küçük kardeşime sorar "doydun mu?yoksa başka bişiler alıyım mı yemen için?" Abisi kendini düşündüğü için mutlu olan küçük kardeş cevap verir "evet abi doydum sağol :)". Abi: "e tabi doyacan; daha beni ye istersen bi de!!" Bense ibretle izlerim hahaha

Ya var ya sana kota koyuyorum artık. En fazla üç alıntı yap her seferinde :) birine bişi yazsam birini unutuyorum :)))

Demekki banyo huysuzluğu dönemsel bişi kabul edebiliriz :)

Küçük kardeşini hayal ettim de süper bi olay. Anneni odaya götürüp emmesi :) kuzum benimmmmm.

Eski binada niye millet okadar tadilat yapar anlamıyorum...?

Oğluş şimdi uyudu. Bilsem ki 1,5 saat sürecek anında uyurum valla :)

Ya zaten ne biçim tarifti o limon tuzu ile?? Limon zaten ekşi bişi yani....!!! Kızdım o tarife :))
Pembiş kaç kardeşin sen?
Umarım uzun uyur efe:31:

bu arada keremin doğum günü iftarı yalan oldu..
kp de belfıtığı var yatıyor, bu durumda bana gelemezler.
şimdilik sadece annemleri kardeşlerimi çağıracağım,onları daha sonra çağırırım artık. aslında böyle daha kolay olacak benim için.
temizlikçi de gelmedi , cumartesi gelirse pazar akşamı çağırabilirim belki bizimkileri.
bugün çarşıya gidip süsleme malzemesi falan mı baksam, mavi peçeteler falan..
menüde ne yapsam hiç düşünmedim de.. üfff her şey belirsizlik içinde.

Kız Allah yüzüne gülmüş (tabi kpe geçmiş olsun :)). Benim kuzenim hep ayrı ayrı yapar eve sığılmıyo diye :) sen de hemen çık süsleme al ve pazar günü yap bitir ;) menü de basit yani sonuçta iftar menüsü :)))

İyiki doğdun Çınarrrrrrr. Nice mutlu yıllara minik kuşşş :)

tşk ederim cnm benim

İyi ki doğdun çınar iyi ki doğdun :16:
Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)[/QUOTE]

valla sorma su gibi geçiyor zaman zor bi kış oldu ama geçti bitti işte sağolsunlar

Aşağıdakinin tadilatından bana gına geldi:47: yine tak tuk tak, çocuğu yatırdım, az da ben uzanacaktım ne mümkün?

çok sinir bi durum

babam olsa, şu fıkrayı anlatırdı:)
bir adam yemeğe gitmiş birinin evine..
yemek bitmiş tatlıları yemişler, ev sahibi :"biraz daha yeseydin" demiş.
adam : "yetti abi. 2 tane tatlı yedim, doydum"
ev sahibi: "yok, 5 tane yedin de, yiyebilirsin gene"
:1:

fıkraya bayıldım

Allah kolaylık versin. zaten gece kısa, bi de on kez kalkınca insan perişan oluyor..
şu derdi neyse inş yakında çözülür.. böyle nereye kadar? yine de gündüz bakıcının gelmesi büyük nimet. arada kestirirsin..

bu bebelerin hepisiii aynı. bizimki de başından aşağı su dökülürken mızıldıyor.
ama bakıyorum guluk guluk suları yutuyor. banyo bitiyor, ayşeciği havluya sarıyorum.
başlıyor geğirmeye :60::60::60:

aynen vücudunu yıkarken ses yok kafaya sıra gelince kıyamet kopuyor bende bitek benimki böyle sanıyordum herkeste var demekki

alıntıda uzay olmak, yeni bi deyim kazandık galibaa:90:

gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.
ben iki bebek arasındaki yaş farkına takıldım.. zor olacak ama bir anda ikisi de büyüyecek..

ilk yaşı kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice senelere çınar bebe:16:

sağol cnm
zaman Allahın en büyük lütuflarından..

bazen geçmiyor diyoruz, bazen ne çabuk.. inş bu bebeklerin her anının tadını çıkarabiliriz.:16:

amin:emir_bebek:

[

bacım geldi, ayşeciği uyuttuk. hadi ben de bi yatayım dedim.
uzandım, sağa dön sola dön 1,5 saat geçti, bi lokma uyuyamadım.
işte böyle olunca sinir oluyoruuuuuuum :25:[/COLOR][/B][/FONT]

bende bide ne zaman uyumaya niyetlensem çınar uyumuyor ama ben uyanıksam uyumadysam uyuyorda uyuyor

maşallah kereme.. boyu almış gidiyor..
bizimki çakıldı 75te:111:

benimkide 76 da çakıldı

annem babam da çok uzun değildir, biz dört kardeş de. ama en ufak kardeşim 187 hepimiz aşağıdan bakıyoruz ona
eşek sıpası. annem 3 yaşına kadar emzirdi onu. artık aklı ermeye başlamıştı. misafirlerin arasından annemi çağırırdı.
elinden tutup yatak odasına götürür orda emerdi.. :1:
aşısı falan bile yoktur. buna rağmen ne hasta olur ne bişey.
bakarsın kerem de uzun boylu yağız bi delikanlı oluvermiş, ay o zamanları görür müyüz acep?

görürsün cnm merak etme yıllar su gibi geçiyor

cnm merhaba mınık kızın dokuntulerı sanırm devam edıyormuss ınsalla son bulur
bız bugun sonuçları aldık yumurta ınek sutu patates ve domatese alerjısı varmış
çocuk dr u kızamık ası bekletelim dedı yumurta akından elde edılıyormu çocuk alerjı nın fıkrını alalım dedı
sız dr la ası konusunu konstunuzmu
bıde gecıkmelı alerjı dıye bısey varmı vücut hemen degıl zaman sonra tepkı verırmıs yumurta akına baslamısmıydınız

cnm merhaba mınık kızın dokuntulerı sanırm devam edıyormuss ınsalla son bulur
bız bugun sonuçları aldık yumurta ınek sutu patates ve domatese alerjısı varmış
çocuk dr u kızamık ası bekletelim dedı yumurta akından elde edılıyormu çocuk alerjı nın fıkrını alalım dedı
sız dr la ası konusunu konstunuzmu
bıde gecıkmelı alerjı dıye bısey varmı vücut hemen degıl zaman sonra tepkı verırmıs yumurta akına baslamısmıydınız
merhaba canım.
salı günü dr a gitmiştik, o günden beri ilaca devam ediyoruz. bu sabah az da olsa lekeler vardı. öğleye hiçbirşey kalmadı.
ve ondan sonra da çıkmadı.. şuan tüm vücudu temiz diyebilirim, yüzünde sivilce gibi 4-5 tane var..
valla çocuğumu eskisi gibi gördüğüme ne sevindim bilemezsiniz:1:
dr tüm lekeler bitip vücut temizlendiğinde say, 3 gün daha ilaca devam et. ancak tedavi biter dedi.

bize tahlil yapılmadı biliyorsun. bi daha olursa o zaman test yaparız demişti.
demek sizde alerji var, hem de inek sütüne:26: dahası patates ve domatese de.
bebeğin bizimkilerden küçük diye hatırlıyorum. dr bana, 3 yaşına kadar yapılan alerji testleri kesin sonuç vermez dedi.
bir de 2 yaşından sonra alerjiler tekrarlamıyormuş bazen. dua edelim de sizinkiler öyle olsun..

emziriyor musun bilmiyorum ama madem alerjisi var, artık bu gıdaları sende tüketemezsin heralde:26:

aşıya gelince biz 9. ayda kızamık-kızamıkçık-kabakulak olduk. ve 1. yaşında da tekrar edildi.

yumurta akı belki 2-3 aydır veriyorum. gün aşırı bir yumurta yiyor.
dediğini ben de düşündüm, yani sonradan alerji oluşabilir mi diye, ama bi bilgim yok bu konuda:44:

Fırında kabak mücver deneyen var mı?
benim kv hep fırında yapıyor. öbür türlüsünü ben de sevmiyorum
fırında çok hafif oluyor. kabağı rendeleyip, içine ne isterse yeşil soğan, dereotu falan doğruyor,
azcık yağ ve unla yoğurup tepsinin tabanına ince bi tabaka halinde yayıyor. 10-15 dk ya pişiyor.
bazen patateslisini de yapıyor.. bence bi dene pişman olmazsın:34:

Ya var ya sana kota koyuyorum artık. En fazla üç alıntı yap her seferinde :) birine bişi yazsam birini unutuyorum :)))

Eski binada niye millet okadar tadilat yapar anlamıyorum...?

Ya zaten ne biçim tarifti o limon tuzu ile?? Limon zaten ekşi bişi yani....!!! Kızdım o tarife :))
(protesto gösterilerindeki gibi melodik söylediğimi hayal et)

''alıntı haaaaakkı engellenemez!!'':113:
ahahahah :60::60::60:

uzun süre oturacaklardır da o yüzden :37:

eşim gibi sen de tarife mi kızdın?
vurun cahideyee:9:

Canım biz 3 kardeşiz. Diğer ikisi erkek. Ben ablayım :))
nbr aplaaa?
kardeşlerini sevmiyorum, seni seviyorum.
bi daha onlara mama yapma, bana yap aplaaa:76:

Hamağı bıraksam uyanacak :/ oyyyyyy makus kaderim kör talihim...
şöyle otomatik sallanan bi hamak yok mudur acaba?:44:

ne kargacık burgacık alıntı yapmışım kusura bakmayın :26:
est canımcımm:34:

avea faturasız hat kullanıyorum.
iki ayda 20 lira yüklerim. bu konuda çok cimriyimdir.:ssz:
msj paketim ve bedava konuşma sürelerim oluyor. onlarla idare ediyorum.
uzun konuşacağım zaman da eşimin sınırsız hatlı telefonu hizmetimdedir :1:

neyse, geçen gün yazlıkta haber vermeden gittim ya, girip yazayım dedim.
bakiyeyi kontrol ettim 12 lira var. hmm, 3-5 lira gider heralde dedim, çok biliyorum ya..

telefonum eski, internete zor bağlandı, belki dağ başında olmamızla alakalıdır.
ana sayfayı 2 dk da yükleyemedi. amaan dedim, bunun açılacağı yok. beklemedim, kapattım.
işte sonra o acı mesaj geldi.

''paketsiz internet kullanımı sonrası bakiyeniz 0,71 kuruştur'':53:

önce bi şok yaşadım, sonra kendime geldim başladım saymaya.
boyunuz posunuz devrilsin, yüklediğim liralar boğazınızda kalsın, hırsızlaaaar!:95:

eşime anlattım, güldü..
gül güüül, dedim sana da sıra gelecek. akıllı telefon için kime başvuracağım sanıyorsun, babama mı?:9:

ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster

neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi

ikidebir beni arıyor telde iyi gelmişin az kalmış

eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim

daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU :47::47:

BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

merhaba canım.
salı günü dr a gitmiştik, o günden beri ilaca devam ediyoruz. bu sabah az da olsa lekeler vardı. öğleye hiçbirşey kalmadı.
ve ondan sonra da çıkmadı.. şuan tüm vücudu temiz diyebilirim, yüzünde sivilce gibi 4-5 tane var..
valla çocuğumu eskisi gibi gördüğüme ne sevindim bilemezsiniz:1:
dr tüm lekeler bitip vücut temizlendiğinde say, 3 gün daha ilaca devam et. ancak tedavi biter dedi.

bize tahlil yapılmadı biliyorsun. bi daha olursa o zaman test yaparız demişti.
demek sizde alerji var, hem de inek sütüne:26: dahası patates ve domatese de.
bebeğin bizimkilerden küçük diye hatırlıyorum. dr bana, 3 yaşına kadar yapılan alerji testleri kesin sonuç vermez dedi.
bir de 2 yaşından sonra alerjiler tekrarlamıyormuş bazen. dua edelim de sizinkiler öyle olsun..

emziriyor musun bilmiyorum ama madem alerjisi var, artık bu gıdaları sende tüketemezsin heralde:26:

aşıya gelince biz 9. ayda kızamık-kızamıkçık-kabakulak olduk. ve 1. yaşında da tekrar edildi.

yumurta akı belki 2-3 aydır veriyorum. gün aşırı bir yumurta yiyor.
dediğini ben de düşündüm, yani sonradan alerji oluşabilir mi diye, ama bi bilgim yok bu konuda:44:

Aa cok sevindim inanki okadar uzulmistimki kizina melegim ya insalla tekrarlamaz
annesi

Ay her dr ayri fikirde nedense ama soyle bisey egerkin hic bi gidaya alerji cikmasaydi 2 yas sonrasi tekrarlicaktik ama alerji ciktiginda kesin oluyormus
Ben emziriyorum cnm yunurta zaten dikkat ediyordum simdi daha dikkatli olmam gerekicek tabi
Artik keci sutunden yogurr peynir tuketicez
Bakalim asi icin ne dicek dr
Insalla atlatirlar yavrularimiz nfk

ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster

neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi

ikidebir beni arıyor telde iyi gelmişin az kalmış

eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim

daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU :47::47:

BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

Karakiz gecmiw olsun tahlil.sonuclarini aldinizmi insalla temiz cikar
Ordq nasil bilmiyorum ama havada pek sicakti bugun
Erkek kismisini takma kuzum.kafana ecosa bak cok tatli fistuk

Aaa nfkkk sen su sogan dolmasini yapan hatunmusun bizim topikte gormustummm oylama nerden oluyooo

Aa cok sevindim inanki okadar uzulmistimki kizina melegim ya insalla tekrarlamaz
annesi

Ay her dr ayri fikirde nedense ama soyle bisey egerkin hic bi gidaya alerji cikmasaydi 2 yas sonrasi tekrarlicaktik ama alerji ciktiginda kesin oluyormus
Ben emziriyorum cnm yunurta zaten dikkat ediyordum simdi daha dikkatli olmam gerekicek tabi
Artik keci sutunden yogurr peynir tuketicez
Bakalim asi icin ne dicek dr
Insalla atlatirlar yavrularimiz nfk
Allah razı olsun bacım. inş tekrarlamaz. ve senin bebişin de iyi olur inşş:16:

Allahın gücüne gitmesin de, keçi peyniri çok fena kokuyo yafuuu:25:

Back
X