Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

domatesleri 2 ye bölüp tuz ile tencerede pişiriyorum baya suyunu az bırakıyorum sonra blendır yapıyorum. sıcağı sıcağına kavanoza döküyorum. yeni aldığm kapakları kaynar suda bekletiyorum ve sıcağı sıcağına kavanozu kapatıyorum..eşime iyice sıktırıyorum. ters çevirip kapak aşağı yani bir gün hiç kıpırdatmadan dışarda bekletiyorum. ertesi gün sızıntı yoksa kışlık dolaba kaldırıyorum. dolapta boşa yer kaplamıyo. sızıntı varsa kavanozu açıp tüketiyorum. kışın hiç kapak atması yaşamadım daha maşallah

dün kv 3-4 kilo kadar domates almış.
napıcam onları bilmiyorum. rendeleyip dondurucuya mı atayım yoksa pirişip kavanozlara mı koyayım?:44:
onun da nasıl yapıldığını bilmiyorum ya..

domatesleri 2 ye bölüp tuz ile tencerede pişiriyorum baya suyunu az bırakıyorum sonra blendır yapıyorum. sıcağı sıcağına kavanoza döküyorum. yeni aldığm kapakları kaynar suda bekletiyorum ve sıcağı sıcağına kavanozu kapatıyorum..eşime iyice sıktırıyorum. ters çevirip kapak aşağı yani bir gün hiç kıpırdatmadan dışarda bekletiyorum. ertesi gün sızıntı yoksa kışlık dolaba kaldırıyorum. dolapta boşa yer kaplamıyo. sızıntı varsa kavanozu açıp tüketiyorum. kışın hiç kapak atması yaşamadım daha maşallah

Kışlık dolap derken serin bir yere mi yani?? Kolay görünüyor aslında..

Kıbrıs tatlısı da güzel gibi; ilk fırsatta deneyeceğim inşallah ;) ama bugün şambali tatlısı yapıcam kafama koydum :))

direk güneş almasın tabi ama öyle serin bir yer değil ev içinde erzak dolabım...evim genel olarak serindir ama şart değil...Kıbrıs tatlısını bir yap bidaha yaparsın ;)

Kışlık dolap derken serin bir yere mi yani?? Kolay görünüyor aslında..

Kıbrıs tatlısı da güzel gibi; ilk fırsatta deneyeceğim inşallah ;) ama bugün şambali tatlısı yapıcam kafama koydum :))

bu arada taksiye binmeme sebebim katır inadım bırak ödesin ama yok kredi kartını kırdım en son gözüm döndü :111:

ne kadar sinirlendiysem.

ecrin nisa üstünü sırılsıklam yaptı kıyafet getircekti öyle çocuğu eve kadar getirdim akşamdan beri burnu ağzıh eryeri tıkalı

nasıl hasta nasıl :43::43::43:
Kredi kartı kurmakla ve taksiye binmemekle sen sadece kendini cezalandırıyorsun. Eşin için hiçbir değişiklik olmuyor.
Ecoşa da üzüldüm:( o kıyafet getirmediyse girseydin bir mağazaya tam tekmil yenileseydin kıyafetlerini:/ çözüm üretmelisin, eşinin ne yapıp yapmadığını boşver. Sen o durumu nasıl çözersin onu düşün.

Saolunnn... Şöyle fırsat olsa da topiktekileri yemeğe alsam yaaa:1:

Tatil olayını duyunca kudurdum işte:/. Eşimle de gece konuştuk ta, ablası yalnız kalırmış, bırakıp gitmemiz ayıp olurmuş, annesi haklıymış. Biz ev sahibi miyiz dedim? Yani birazcık ta gönülsüz olduğumu anladı, anlasında...

Sen neden ecoşuma da kendine de böyle çektiriyorsun inadın yüzünden yaaa???? Yazık değil mi şimdi ecoşa, canına? Ne gerek vardı? Bırak çocuklu olmanın ceremesini birazda onlar çeksin. Ben arabanın arkasında oturuyorum ya kapımı bile ona açtırıyorum:9: sen böyle yaparsan o nasıl alacak ikinizin sorumluluğunu? Bende bir zamanlar senin gb inadımın peşine düşer canımın kıymetini bilmezdim. Amaaa gel gör ki asıl akıllıllık buymuş, herşeyden önce kızını ve kendini düşün bence.
Bence gönülsüz olduğunu anlamalı, bunu hissettirmekle çok doğru yapmışsın. Şimdi önündeki maçlara bak, alışverişi şöyle layığıyla yap:9:
Herkese günaydınnnn....

Bugün ne yapsak ki yaa?? Gidip bayramlık bakalım bari:1:
:52:

İğrenç bir gece oldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü ramazan zaten. Babası ve oğlu sağolsun. Gerçi kocam hep kucağına alıyo onu ve uyutmaya çalışıyo kucağında sallayarak şu ara çünkü farkında benim balataların yanmaya başladığının. Ama sinir çocuğum uyumuyo. En uzun 1,5 saat uyudu. Sövrsim var tutuyorum kendimi. Keşke oruç tutsaydım da sütüm kesilse de umrum olmasaydı valla. Bi de dün 2 saat falan arabası ile dışardaydık. Yok yani bu çocuk uyuzzzzzzzzzzzzzz.
Ben ne sana ne kocana üzülüyorum valla ecoşa üzülyorum. Sonuçta sevip evlenmişsiniz o yüzden herşeyi düzeltmek veya çekmek zorundasınız. Kocaman insanlarsınız. Ama onun hiçbir günahı yok, hap kadar yavru ve yazık hasta oluyo.....
Pembişim modunu değiştir, sana böyle alışmadık:42:
Bence ya bir yeri ağrıyor ya da diş.. Kızların dediği gibi calpol vererek uyutmayı dene canım.

Benim de aklıma o geldi inanır mısın?? Farklı bişi yiyip içmeyi de sevmiyo yoksa dayıcam iyi geceler çayını. Biberon veriyim dedim geçen gğnbaysça içti hatta doyup biberonla oynamaya başladı ama uyku yok.. Bi de sıçrayıp duruyo 2-3 gündür. Anlamadım sonuç olarak....
Hımm sıçrıyor kısmı ilginç. Üzerine dua okuyorsun değil mi? Nazar olur, kötü rüya olur.çok küçükler, olumsuz enerjiye açıklar.
ramazan 18den günaydın :82:
cumanız mübarek olsun.. hepinizi yanaklarınızdan bebiklerinizi gözlerinden öperim, muaaah:54:

ayşecik gece yarısı yattı, sabahın 7sinde dikildi. sahurdu namazdı derken gece tam iki saat uyuyamayan
ben için, büyük bi sabır imtihanı. inş gün içinde uyuyabilirim, yoksa hülya hülya gezicem ortalarda:110:

gider di mi?:12:
bu konuda eşimle konuşur musuuun? :111:

eşler, senin görevin olmayan, yapman belki de sadece lütuf ve fedakarlık olan şeyleri bile
yapabildiğini gördüğünde, direkt üstüne yıkıyorlar. bu her ilişkide böyle..:19:

gsm şirketlerine ve onların insanları bu şekilde sömürüp para kazanmalarına,
dahası bizim de onlara mecbur olmamıza uyuz oluyoruuuum!:99:

huysuz şirin gibi konuştum galiba:37:

sabah sabah ne yazdın nfk diyeceksiniz ama, şu mesajı gönderebilmek için
ayşeciğin şuan vitrindeki fotoğraf kutusunu açıp tek tek fotoları albümden çıkardığını
nasıl bi fedakarlık yaptığımı anlamanız bakanımından not düşüyorum, saygılarımla.:42: [/COLOR][/B][/FONT]
Gider, evet. Fizanda olsa yine gider. Ben, söylesem niye gidiyoruz diye suçlusu ben olurum. Onların düşünmesini bekleriz, o abisine böyle bir şey söyleyemez. Kendimi aptal gibi hissettiğim bu durumlardan hiç hoşlanmıyorum.
Senin eşin de mi böyle?
GSM şirketleri için huysuz şirin hafif kalır:47::1:
Bu arada ben de seni ve ayşemi öpüyorum:16:

aynen :1:

ama bunun müsebbibi sizsiniz bacım, akşamdan sonra girip kaynatıyorsunuz.
sabaha en az 3-4 sayfa okunmamış birikiyor, şimdi ben naaapim sen söyle:9:
:9:

ay, dolabın önüne sandalye koyuyorum.
o cüssesiyle koca sandalyeyi ittire ittire kendine yer açıp aradan yine giriyor dolabın içineee:36:

Cadıya bak sen:)))
Artık kafaları yaramazlığa çalışmaya başlamış:)
arada gözümle kontrol ettim, babasının üniversite albümünü didikliyordu.
benimkiler olsa gözüm pc falan görmez, ışık hızıyla yanında alırım soluğu:ssz::9:
Hehe alemsin nfk:9:

dün gece rüyamda eski abd başkanı bill clinton ı öldürdüğümü gördüm.
acaba nedir?:86:
Kız böyle yazılır mı Amerikalılar acayip istihbaratçıdır:) topiği okumasınlar:9:

eşimin son aylardaki benim dinlemekten bıktığım sözü..
'bu göbeği eritmem lazım'

yüzmeye git diyorum, imkanın var, zamanın var, biliyorsun, zevk alıyorsun yoooook!
sabahları mekik çekiyor.
bana da diyorki, aslında hamurişini kessem, bu göbek gider :53:

sanki her akşam mantılar, börekler, çörekler yiyoruz..
sen tatlıyı kes dedim, hem ye güllaçları, baklavaları, kemalpaşaları hem de göbek erisin..:19:

akşam pide yemeyecekmiş, sadece et yiyecekmiş, tok tutacakmış..
hiiiç haşlamayla uğraşasım yok. haftalardır makarna yemedim. fesleğen de olsa güzel olurdu ama
şöyle bol domatesli, baharatlı bi makarna yapıcam akşama, yanına köfte. dünden çorbam da var.
bi de kv nin aldığı kırmızı biberler var, onları kızartıcam. o yemezse yemesin, hııııh!:19:
:1:
Eşlerin kilo verme maceralarına hastayım:)) kendi hareketsizliklerine asla bulmazlar. Hep yemekler suçludur:)

dün kv 3-4 kilo kadar domates almış.
napıcam onları bilmiyorum. rendeleyip dondurucuya mı atayım yoksa pirişip kavanozlara mı koyayım?:44:
onun da nasıl yapıldığını bilmiyorum ya..
Bu bilgi bana da lazım.
Annem kavanoza koyar, öyle daha çok beğeniyor. Tam nasil yapıyor bilmiyorum yalnız:/

kızlar gelince siz de cvp yazın da, deli durumuna düşmeyeyim yine..
son bir sayfayı sadece ben yazmışım yaaa:30:

doz aşımından krize girmeyeyim de, ayşecik uyumuşken ben de kestireyim.. görüşürüz :54:
:)

Valla maşallah:nazar:
Çok güzel anlatmışsın, domates alınca denemeli.

direk güneş almasın tabi ama öyle serin bir yer değil ev içinde erzak dolabım...evim genel olarak serindir ama şart değil...Kıbrıs tatlısını bir yap bidaha yaparsın ;)
Kıbrıs tatlısı çok cazip görünüyor:56: kaydettim, fırsat bulunca deniycem. Bu arada ben evdeki bayat ekmekleri, kkurutup rondodan geçirmek suretiyle Galeta unumu yapıyorum. Onunla da olur sanırım.

deli gibi uykun olduğu halde uyuyamamak ne sinir bi durum yaaa!!:84:
:9: onu bilemem, 9 dan bu saate kadan uyuduğum içünn:9:
kv nin adeti, yine hepimize bayram hediyesi almış.
bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.

bakalım ben ne alıcam ona?:44:

Ne güzel bi adetmiş, senin kv nin bu huyşarına bayılıyorum.

elimdeki domatesleri senin dediğin gibi yapıcam.:34:
inş becerebilirim. sanırım püf noktası, sıcakken kapamak ve hava almaması..

Gider, evet. Fizanda olsa yine gider. Ben, söylesem niye gidiyoruz diye suçlusu ben olurum. Onların düşünmesini bekleriz, o abisine böyle bir şey söyleyemez. Kendimi aptal gibi hissettiğim bu durumlardan hiç hoşlanmıyorum.
Senin eşin de mi böyle?

Eşlerin kilo verme maceralarına hastayım:)) kendi hareketsizliklerine asla bulmazlar. Hep yemekler suçludur:)
amaaan, sakın ha! söyleme. bi de kötü düşünüyor, söylüyor olursun :19:
ayşeciğin nenesinin bu durumla alakalı cuk oturan ama bi o kadar da telaffuz edilemeyecek bi lafı var, söylemiyorum.
bana hep tembihler; sakın sakın eşine ne annesiyle, ne abisiyle, ne kardeşiyle ilgili kötü bi şey söyleme..
onu kendi düşünse sorun yok, ama senin ağzından çıkınca koruma psikolojisine girer, sana söyletmez.. aranız bozulur..
hakikaten dikkat et, bu kardeşler kavga eder, küser. sonra unutulur. yine iyi olurlar.
ama o arada sen bi yorum yapsan göze batar. suçlu olursun, o unutulmaz.

herkes ailesini düşünür. yani anne babanın kardeşin kredisi çoktur. ama bu tek taraflı olunca insanın canı sıkılıyor bacım.
hep veren taraf ol, karşıdaki de senin bu samimi duygunu akrabalık bağı üzerinden sömürsün.. :20:
biz de buna şahit olduğumuz için sinir oluyoruz ya.

:9: onu bilemem, 9 dan bu saate kadan uyuduğum içünn:9:
uykusuz anneler kulubünden atıldın :63:

Son düzenleme:
bu akşam eşimin işyerinin düzenlediği iftar yemeği var
bende kendime yer arıyordum annemlere mi gitsem diyordum kine eşim aradı
yemek eşli olacakmış :16:
akşam yemek yapmıycam yaneee:23:
Ooh süper:32:

Waowwwww süper olmuş :) bizde de akşama yiyecek gram bişi yok. Benim de gram keyfim yok. Neyseki gün uzun bakalım nolcak...? Calpolü bi denicem bugün. Dediğin gibi bi kereden bişi olmaz herhalde.
Hazır alın, keyfin yoksa. Temizlik işi bitti mi?
deli gibi uykun olduğu halde uyuyamamak ne sinir bi durum yaaa!!:84:
Aynen! Benim dünkü halim:/
Nfk eşim orda yoktu içerde ev telefonunu tamir ediyordu. Orda olsaydı kesinlikle müdahale ederdi ,kerem bi yana dünya bi yana onun için. Zaten sonra olayı anlattım "bana söyleseydin kırardım o sehpayı" dedi:)))

Neyneyse sehpa dediğim büyük bir puf ve üzerinde cam var. Camı kaldırınca puf sorun yaratmıyor zaten. Ama cam tek başıma kaldıramayacağım kadar ağır. Ben içeri gittikten sonra kaldırdılar, yalnız kv bilir ki ben bu olayı ilerde bi yeri gelince kullanacağım. Kalmaz bende!
Duana amin..
Eşine bravo:46:
Helal sana ayrıca, kv de haketti kalmamasını zaten.
sağol canııım.
sabah yine bacaklarında çıkmaya başlamıştı ama şimdi söndüler.. bakalım, inş tamamen biter.

oo süpper!

eşim yarın arkadaşlarıyla iftara gidiyor. biz de kuzenlerle geleneksel bahçe iftarımızı yapıcaz.:21:
yarın da iftara davetliyiz.. :32:

Geleneksel bahçe iftarı kulağa çok cazip geliyor.

kv nin adeti, yine hepimize bayram hediyesi almış.
bekleyememiş, dün verdi. sağolsun. ayşeciğe iki elbise almış, bana tshirt, kardeşime tunik.

bakalım ben ne alıcam ona?:44:
Kv'ne tebrikler. Bizimkinin hiç yoktur böyle adetleri.
Sana tshirt derken?

hey gidi! çocukken ne tırmanırdım yaa.. orda dururdum, öylece dakikalarca..
artık ne yaptığımı sanıyorsam :86:

Eki Görüntüle 764629
Evlerden uzak:) ben kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Oğlum da yapmaz, çok temkinlidir. Kızım cadının teki o yapabilir:27:
Kız , oğlunu vermiş ya
:)
:9:

ooh, güzel günlerde giyinsin keremcik :31:

bayramda varolan bi elbisesini giydiricem diye düşünüyordum.
kardeşim söyledi, kuzenim beyaz bi elbise dikiyormuş ayşecik için:16:

hediyeleşmek sünnet. e bayramlarda olunca güzel bi adet oluyor.
devam ettirmek gerek işte..
eşarp kurtarıcı oluyor, geçen bayram vermiştim.
hususi ne zaman bize gelecek olsa, kadın üşenmiyor, o eşarbı takıyor geliyor :42:

bu sefer bi çanta almayı düşünüyorum.
eski, çok doldurduğu için sağdan soldan pırtlamış bi çantası var.
içine kitap dolduruyor, nereye giderse okuyor..
inş kullandığı tipte iyi bi şey bulursam, makbule geçer :31:

Kısmetli ayşecik:31:
Çanta fikri de çok iyi bence:34:

ahahah, alemsin yaaa!!:9::9::9:

bizimkinin huyu, maaş alır, hediye alır. alamazsa, bi poşet sıcak simit getirir seviyorum diye
tatile gider, gezmeye gider. oralardan yine hediye alır. daha çok giysi türü şeyler.
ama evliliğimin ilk bayramında altın küpe almıştı :17:
:nazar:
İyi huyları da var diyorsun yani:9:
Bizimkine göre çocuğun yediği helal, giydiği haram:) almaz elbise melbise.

hımm hediyeleşmenin sünnet olduğunu bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu:54:
benimde kayınvalideme aldığım hediyelerde genelde alır teşekkür eder ama kenara koyar daha sonra baya zaman geçince üzerinde görürüm anca kadında elindekiler eskimeden yenileri açmama huyu var sanırım
sonra mutfak eşyası almaya başladım baktım giymiyor eee aldıklarıma bakıyorum yatagın altına konuyor anca kalabalık misafir gelince çıkarıyor bu hediyeme çok kıymet verdiğinden mi beğenmediğinden mi anlamadım:44:
o yüzden uzun zamandır hediye almıyorum artık ağzından birşey çıktığında lazım olan birşeyi alıyorum geçen gün tatlı kaşığımız eksik yaa gidip de alamadım dedi 1 hafta geçti ben gittim aldım verdim baktım kullanıyor bundan sonra böyle takılacağız herhalde:34:
Kıyamıyordur kullanmaya. Benim annem aynen bu model. Hiç kıyamaz, yeni eşyalar dolaplarda bekler. Kardeşim eklenince gelin hanım senin gibi düşünür muhtemelen:)

aaaa, ben nasıl unuttum???

ayşecik dün akşam 2. ve hatta 3. adımını attı.:52::52::52:

insanlık için küçük, bizim için büyük bi adım:9:

elimdeki domatesleri senin dediğin gibi yapıcam.:34:
inş becerebilirim. sanırım püf noktası, sıcakken kapamak ve hava almaması..

Evet bence de püfü o, bir de kavanoz kapakları yeni olmalı.
amaaan, sakın ha! söyleme. bi de kötü düşünüyor, söylüyor olursun :19:
ayşeciğin nenesinin bu durumla alakalı cuk oturan ama bi o kadar da telaffuz edilemeyecek bi lafı var, söylemiyorum.
bana hep tembihler; sakın sakın eşine ne annesiyle, ne abisiyle, ne kardeşiyle ilgili kötü bi şey söyleme..
onu kendi düşünse sorun yok, ama senin ağzından çıkınca koruma psikolojisine girer, sana söyletmez.. aranız bozulur..
hakikaten dikkat et, bu kardeşler kavga eder, küser. sonra unutulur. yine iyi olurlar.
ama o arada sen bi yorum yapsan göze batar. suçlu olursun, o unutulmaz.

herkes ailesini düşünür. yani anne babanın kardeşin kredisi çoktur. ama bu tek taraflı olunca insanın canı sıkılıyor bacım.
hep veren taraf ol, karşıdaki de senin bu samimi duygunu akrabalık bağı üzerinden sömürsün.. :20:
biz de buna şahit olduğumuz için sinir oluyoruz ya.

uykusuz anneler kulubünden atıldın :63:
Haksızlığa tahammül edemiyorum. Eşim kendisi bizimkiler hakkında konuşur, ben alınmam. Alınmazdım daha doğrusu, şimdi görüyorum ki kendi ailesine toz kondurmuyor.eh bundan sonra benden de aynısını görecek.
Dünden sonra ben de konuşmama kararı aldım, ne halleri varsa görsünler. Başka bir abisi ev aldı. Birkaç yorum yapacak oldum, ağzını hayra aç oldu. Hiç açamam ağzımı hayra, mantıksız işlerin mantıksız olduğunu söylemem lazım. İyi olursa seni bulmaz, kötü olursa bulur ama.

Senin eşin de mi böyle?
her koca gibi benimki de bazen bu konularda tadımı kaçırıyor.
ama ses etmiyorum çoğu zaman.. zaten kızsam, tepki versem bana hiç anlatmaz.

benimki, bana yaptığını ailesine duyurmaz. onlara her yaptığını da bana bildirmez.
iyi bi felsefesi var yani, işini biliyor kerata, hepimizi idare ediyor:1:

her koca gibi benimki de bazen bu konularda tadımı kaçırıyor.
ama ses etmiyorum çoğu zaman.. zaten kızsam, tepki versem bana hiç anlatmaz.

benimki, bana yaptığını ailesine duyurmaz. onlara her yaptığını da bana bildirmez.
iyi bi felsefesi var yani, işini biliyor kerata, hepimizi idare ediyor:1:
Göz görmeyince gönül aramazmış. Bence bilmemek daha iyi. Bizimkinin kaçırdığı nokta o herhalde:) bir de abarttıkça abartması.

$1014177_214206488735456_1293019477_n.webp :16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:emir_bebek:
Hadi hayırlı olsun. Ayşecik de gümbür gümbür geliyor.
ahahah! seçim sloganı gibii:9:
saol bacımmm

Geleneksel bahçe iftarı kulağa çok cazip geliyor.
Sana tshirt derken?
Evlerden uzak:) ben kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Oğlum da yapmaz, çok temkinlidir. Kızım cadının teki o yapabilir:27:
her sene annemlerin binanın bahçesindeki kamelyada
evli bekar tüm kuzenler ve gelinler iftar yapıyoruz. çok da keyifli oluyor
arada bekar takılmak gerek:34:

bildiğin tshirt, evde giyeyim diye
$Görüntü4155.webp

aa, senin erkek kardeşin yok muydu? tabi bi kız bunu kendi başına keşfedemez :37:
ben ufak abimle yapıyordum. ikimiz tavana kadar tırmanıp bekliyorduk, en fazla kim duracak diye:1:

Haksızlığa tahammül edemiyorum. Eşim kendisi bizimkiler hakkında konuşur, ben alınmam. Alınmazdım daha doğrusu, şimdi görüyorum ki kendi ailesine toz kondurmuyor.eh bundan sonra benden de aynısını görecek.
Dünden sonra ben de konuşmama kararı aldım, ne halleri varsa görsünler. Başka bir abisi ev aldı. Birkaç yorum yapacak oldum, ağzını hayra aç oldu. Hiç açamam ağzımı hayra, mantıksız işlerin mantıksız olduğunu söylemem lazım. İyi olursa seni bulmaz, kötü olursa bulur ama.
inan seni çok iyi anlıyorum. herkes gibi bizde de var aynı mevzular.
eşim benim ailem hakkında pek yorum yapmaz. yapsa benim de gücüme gider. aynı önceki mesajımda yazdığım gibi.
benim de kaygılarım var,bazı işler gelip dolaşıp eşimi dolayısıyla beni bulacak, ama sabrediyorum. bakalım Mevla neyler..

böyle ailesiyle olan münasebetinde yaptığı ve onaylamadığım, tersi düşündüğüm durumda
ben tamamen sessiz kalıyorum. normalde konuşan yorum yapan bi cıııııns olduğum için, eşim anlıyor ne düşündüğümü :1:

nişanlıyken ünivertisede yakın bi doç hocam var, aynı zamanda nikah şahidim, ona gitmiştim.
bana ne şimdi ne evlendikten sonra, eşine ailenle ilgili tartışmalarını, onların kötü durumları anlatma.
her ailede bunlar olur. bunları eşine olabidiğince az söyle ve detay ver.. sende sır kalsın.
gün gelir hesap döner. başka bi zaman eşinin ağzından o şeyler sana karşı bi kart gibi sunulur, zoruna gider
demişti..
hep aklımda, düsturum bu. bazen uyamadığım da oluyor ama gerçekten çok doğru bi tavsiye:42:

11:40 gibi uyudum. 13:06da içerden gelen sesle uyandım. Bi baktım Efe yerde oturmuş konuşuyo. Kocama seslendim yok. Cumaya gitmiş. Demekki hamaktan düşmüş oğlum!!! Sanırım eşim sesini duyacağımı düşündü ama ben ölü gibi yattım valla :/ ağlamadığına göre yumşak düşüş yaptı...

hayirli cumalar arkadaslar ya bugun hic tadim yok sutum gitti kizim emiyo emiyo gelmiyo bombos oructanmi acaba sartlar normal olsa hic takmam aldi yeterikadar diye ama zaten bagisikligida bozuk dr iki yasa kadar emzir dedi ayni durumu yasayan varmi slm a

11:40 gibi uyudum. 13:06da içerden gelen sesle uyandım. Bi baktım Efe yerde oturmuş konuşuyo. Kocama seslendim yok. Cumaya gitmiş. Demekki hamaktan düşmüş oğlum!!! Sanırım eşim sesini duyacağımı düşündü ama ben ölü gibi yattım valla :/ ağlamadığına göre yumşak düşüş yaptı...

geçmiş olsun.. efenin dötü airbag vazifesi görmüştür :1:merak etme

zaten hamağı yere yakın değil mi?

hayirli cumalar arkadaslar ya bugun hic tadim yok sutum gitti kizim emiyo emiyo gelmiyo bombos oructanmi acaba sartlar normal olsa hic takmam aldi yeterikadar diye ama zaten bagisikligida bozuk dr iki yasa kadar emzir dedi ayni durumu yasayan varmi slm a
senin de cuman mübarek olsun bacım..
birden mi kesildi sütün? yeni mi anladın yoksa?:26:

humana stil çay iç, tahin helvası ye. bak güllaç da artırıyormuş sütü.
yemeğe bi yüklen bakalım. inş gelir yine..

kuzenim bebeğini mecburi sebeplerden sütten kesmişti..
birkaç ay sonra bile göğsünden süt geliyordu. tabi miktar azdır ama yine de vardı yani.. :44:

Back
X