Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

://///// ozaman artık doğal ol; kıl tüyle uğraşma , makyaj falan yapma :) bakalım nolcak hahaha. Biz dayanamayız kiiiiii :)

Yahu guldurdun beni ;))

Bu gun icimde bi huzur var evi tertemiz yaptim birazdan da yemeklerimi yaparim..
Allah bu geceden istifade edebilenlerden de eylerse ne mutlu bana..

Kan ilacini bnde vermemeyi dusunuyorum bu arada madem test yapaydi !

günaydınnn:3:

Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.

ellerine sağlık canım:56:

Bu arada ne zamandır sorucam unutuyorum. Sizin ufaklıklar da emince veya bişi yiyince hala gark yapıyo mu?? Anam yoksa biz mi çok gazlıyız?? :)

yooo:44:

Rüya yorumu süper :)

Teyzem de senin dediğin gibi yapmamı önermişti tatlının kadayıfını hazır kadıyıftan. Cesaret edememiştim :/

tembellik varsa benden cesuru yok...anam halana çekmişsin der hep;)

süpermiş:1:
peki sen denedinmi hazır kadayıfla tadında değişiklik oldumu:44:

Hahha bu iyiydi:) ben de tembelim

Bazen oluyor, çok nadir

Dağılması iyi tabi ki;)

1 yaşından sonra hiçbirşey kullanılmıyor

:)) çok komikmiş babanın yöntemi:)
Sağol canım fırında mücver güzel oldu biraz da pastırma parçaladık içine

2 kıskanç çocuk:)))
Kaçınnnnn

mücvere pastırmamı koydunuz nasıl oldu peki :40:

bu arada ben kızımla bu yaz tatilde aynı sandaletleri giyeceğim...fuşya benimki 35 kızımınki 18,5:) bizim takım başladı yani beylerde henüz ilerleme yok:) bide terzi buldum kendime yakında kıyafetlere de başlarız;)

ne güzelll:16:

Benim ayaklarım hem 39 hem de taraklı ühü ühüüüü

Dur kız, eşimin cebinden giriyorum :) hatta az önce "bırak şu telefonu" uyarısı aldım :))

Kelebekli bir elbise vardı ,ben de gördüm

benimkide 39 ve taraklı :43:

ramazan 27den günaydın..
bugün muhtemel kadir gecesi, şimdiden mübarek olsun. erişenlerden ve layıkıyla değerlendirenlerden oluruz inş :16:

saat 9a geliyor kimsecikler yok, haftasonu diye bebeler torpil mi yapıyor, ne?:1:

dün akşam abimler tam ezanda geldiler, sebebi kasırga yeğenimi anneme bırakmışlar rahat oturmak için.
evet rahat oturduk, muhabbet ettik de yeğen can yaaa, nasıl eksiklğini hissettim:106:

mantı çok güzel olmuştu elime sağlık, ama ruh halinden mi bilmiyorum, yaprak sarma vasattı..
veeeee muhallebili kadayıf ha-ri-kaaaaa:46:
yengem bayıldı. tabağını öyle bi doldurdum ki:1:
daha önce de yedim, bunun muhallebisi farklı dedi, içinde krema olduğunu söyledim.
yalnız, tarifteki şekere ekleme yapılabilir diye düşünüyorum. muhallebisine olmasa da kadayıfı biraz zayıf kaldı sanki...

ne güzel geçmiş akşamınız ama yeğen eksikliğini hissettirmiş baksana anaa sende bizim görümce gibisin o zaman yeğenleri için ölüyor aslında hayran kalıyorum kadına 5 yeğeni var 6. yolda hepsini ayırmadan aynı şevkatle seviyor:nazar:
ama melisayı biraz daha fazlamı ne :17:

ilk evimiz üsküdardaydı, çok küçük odaları vardı.
mutfağındaki halı 1 metrekaraydi ve buzdolabını koyacak yer yoktu, hemen antrede duruyordu.
yer dar diye öyle geniş büyük bi dolap alamadık. şimdi de zorlanıyoruz haliyle..
bakalım, belki ileride dondurucu tarzı bi şey alınabilir belki :44:

ay bu hikeyeler buruyor beni:5:
ne kıymetliymiş eskiden herşey, şimdi bol, hiçbirşeyin kıymeti yok. ne bizim ne çocukların nazarında.

benim kp lerin 2 tane ineği varmış köyde, daha çok çayla uğraşıyorlarmış.
kp sürekli süt içmek istermiş ama pek vermezlermiş, yoğurt peynir yapıcaz diye.
hasta olunca annesi hemen süt getirirmiş, o da hasta olduğu için içemeyince.
anne şu sütü niye hastalanmadan önce vermiyorsun diye yakınırmış

ayyy valla eskiler çok çekmiş :26:
derin dondurucu tarzı birşey bizede lazım olacak herhalde ama nereye koncak:44:

Ne güzel olmuş iftarınız, emeğine değmiş. Sarmada nazarın olsun artık;)

Sabah sabah yapıştım adama. Nuh diyor peygamber demiyor. Saç işi yatar....

Bende kurabiye pek aramam ama arada atıştırmalık iyi oluyor. Ne güzel olmuş bakk.
Saç işine razı edemedimmm:43:

hımm saç konusunda başka şeylerle ambargo koysan belkim razı olur:23::17:

dün akşam annemlerdeydik iftarda anneme geçen gün bamya kızartması yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş dedim
kadın bamya kızarttı akşam ama nedense çok kuru oldu ve tadıda öyle biber gibi lezzetli değildi

halbuki çok övmüşlerdi bir yerde yanlış mı yaptıki acep:44:

günaydınnn:3:

ellerine sağlık canım:56:

yooo:44:

süpermiş:1:
peki sen denedinmi hazır kadayıfla tadında değişiklik oldumu:44:

mücvere pastırmamı koydunuz nasıl oldu peki :40:

ne güzelll:16:

benimkide 39 ve taraklı :43:

ne güzel geçmiş akşamınız ama yeğen eksikliğini hissettirmiş baksana anaa sende bizim görümce gibisin o zaman yeğenleri için ölüyor aslında hayran kalıyorum kadına 5 yeğeni var 6. yolda hepsini ayırmadan aynı şevkatle seviyor:nazar:
ama melisayı biraz daha fazlamı ne :17:

ayyy valla eskiler çok çekmiş :26:
derin dondurucu tarzı birşey bizede lazım olacak herhalde ama nereye koncak:44:

hımm saç konusunda başka şeylerle ambargo koysan belkim razı olur:23::17:

Öncelikle şeker portakalım çok fenasın; ambargo koyurduğun konu dolayısı ile ;)

Ben denemedim hazır kadayıf versiyonunu. Bu arada alıntılar birbirine girmiş sanırım; eagle demişti o lafı. Ama süper laf yaaaaaa :)

dün akşam annemlerdeydik iftarda anneme geçen gün bamya kızartması yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş dedim
kadın bamya kızarttı akşam ama nedense çok kuru oldu ve tadıda öyle biber gibi lezzetli değildi

Ben ilk defa duydum bamya kızartmasını. Bi taze fasulye kızartması biliyorum ona da bayılmadım :/

Yahu guldurdun beni ;))

Bu gun icimde bi huzur var evi tertemiz yaptim birazdan da yemeklerimi yaparim..
Allah bu geceden istifade edebilenlerden de eylerse ne mutlu bana..

Kan ilacini bnde vermemeyi dusunuyorum bu arada madem test yapaydi !

Biz sünnet olacakkene yani 7 aylıkken kanımıx düşük çıkmıştı. Depomuz da boşmuş. Turstım tabi bi süre kullandım. Ama çok zor ya öldürüyodu oğluş beni. Bi de püskürtmeyi öğrenince dedim yeter artık... 2-3 ay kullanmadım. Ama buna rağmen kan tahlilinde kötü çıkmadı çok şükür. Kansızlık tabiki çok önemli bişi ve bizim sülalede çok çeken var bu konuda. Ama fazla denir de kötü sonuçta. 1 ay kullansan da kullanmasan da bişi farketmez bence zaten...

Ay ama haksız mıyım aryaya dediğimde?? Doğal güzellik diye bişi yok bence. Hepimiz mağra insanı gibi gezelim ozaman!! açık açık kıskanıyorum de yada böyle bişiye para harcamak istemiyorum veya sana kormızı çk yakışıyor de :)) ama doğal hal daha güzel demeeeeeeeeee :)))

Balikesirliler cok yapar esimin ark.lari var...esim de cok sever ama ben bamyanin hicbir turunu sevmem is kv.ye duser o hep yapar yogurtla yiyorlar genelde..belki bamyanin cinsiyle alakalidir

Biz zaten ilk 4-5 ay gazdan çoook çekmiştik. Bak hale günde en az 4-5 kez gark yapan bi oğlum var. Aman rahatlasın da gerisi boş :)

Biz sünnet olacakkene yani 7 aylıkken kanımıx düşük çıkmıştı. Depomuz da boşmuş. Turstım tabi bi süre kullandım. Ama çok zor ya öldürüyodu oğluş beni. Bi de püskürtmeyi öğrenince dedim yeter artık... 2-3 ay kullanmadım. Ama buna rağmen kan tahlilinde kötü çıkmadı çok şükür. Kansızlık tabiki çok önemli bişi ve bizim sülalede çok çeken var bu konuda. Ama fazla denir de kötü sonuçta. 1 ay kullansan da kullanmasan da bişi farketmez bence zaten...

Ay ama haksız mıyım aryaya dediğimde?? Doğal güzellik diye bişi yok bence. Hepimiz mağra insanı gibi gezelim ozaman!! açık açık kıskanıyorum de yada böyle bişiye para harcamak istemiyorum veya sana kormızı çk yakışıyor de :)) ama doğal hal daha güzel demeeeeeeeeee :)))

Kiz pembis ne cok seviyorum seni ;))
Senin ist.da hic ark akraba yokmu ist.a hic gelme ihtimaliniz fln bir sonraki bulusmada sen de olsan keskeee...
Dediklerinde de sonuna kdr haklisin o bnm esimde de cok var sus sevmez sozde sade ol dogal ol der ama yemezler

Karakız insan bi haber verir vardım varmadım diye yahuuuu!!!! Umarım anneciğin ve babacığınla güzel vakit geçiriyorsunuzdur :)

Kiz pembis ne cok seviyorum seni ;))
Senin ist.da hic ark akraba yokmu ist.a hic gelme ihtimaliniz fln bir sonraki bulusmada sen de olsan keskeee...
Dediklerinde de sonuna kdr haklisin o bnm esimde de cok var sus sevmez sozde sade ol dogal ol der ama yemezler

Canımmm duygularımız karşılıklı :) ben de çok isterim gelmeyi. Akraba var olmaz olur mu amaaaaa bizim büyük paşa (yani kocam) böyle şeylere hiç sıcak bakmaz sağolsun :/ oysaki ben hep burdan bahsediyorum ama o bir oğlak burcu; yani katır inadı var hahaha. Ama belli olmaz tabi ;) şeker portakalının dediği cinsten bi ambargo koyarmışım :p şaka bi yana iyice ters teper bizde :))

Bu arada ne saçma sapan basıyorum harflere; daha büyük bi telefona ihtiyacım var :p

Öncelikle şeker portakalım çok fenasın; ambargo koyurduğun konu dolayısı ile ;)

Ben denemedim hazır kadayıf versiyonunu. Bu arada alıntılar birbirine girmiş sanırım; eagle demişti o lafı. Ama süper laf yaaaaaa :)

Ben ilk defa duydum bamya kızartmasını. Bi taze fasulye kızartması biliyorum ona da bayılmadım :/

aaa niye öyle diyorsun kız :1:

valla alıntıları eagle karıştırmış doğal olarak bende o alıntıyı almış oldum:34:
cahidde görmüştüm bende bayılmadım:19:

Balikesirliler cok yapar esimin ark.lari var...esim de cok sever ama ben bamyanin hicbir turunu sevmem is kv.ye duser o hep yapar yogurtla yiyorlar genelde..belki bamyanin cinsiyle alakalidir

hımm dediğin doğru belki bir cinsi vardır :34:

Bu aradaminik kuş uyanınca bizi özleyen bi arkadaşa gideceğiz inşallah. Bizi dediğime bakmayın efeyi özlemişler :) bknz: pabucun dama atılması :))

aaa niye öyle diyorsun kız :1:

valla alıntıları eagle karıştırmış doğal olarak bende o alıntıyı almış oldum:34:
cahidde görmüştüm bende bayılmadım:19:

hımm dediğin doğru belki bir cinsi vardır :34:

Patates patlıcan kabak biber kızartması neyine yetmiyo insanların da caaaanım taze fasulye ve bamyaya bulaşıyorlar bilmem :))

Canımmm duygularımız karşılıklı :) ben de çok isterim gelmeyi. Akraba var olmaz olur mu amaaaaa bizim büyük paşa (yani kocam) böyle şeylere hiç sıcak bakmaz sağolsun :/ oysaki ben hep burdan bahsediyorum ama o bir oğlak burcu; yani katır inadı var hahaha. Ama belli olmaz tabi ;) şeker portakalının dediği cinsten bi ambargo koyarmışım :p şaka bi yana iyice ters teper bizde :))

Bu arada ne saçma sapan basıyorum harflere; daha büyük bi telefona ihtiyacım var :p

atla gel istanbula kız günbirlik olmazmı arkadaşlarıma gidiyorum de:36:
izin verirmi bilmem tabeee

bu arada ben yavaştan çıkıyorum herkese hayırlı hafta sonları:3:
halıları yıkamaya vermiştim dün akşam geldi bugün serilmeyi beklerler temizlik olcek bugün yaneee:37:

atla gel istanbula kız günbirlik olmazmı arkadaşlarıma gidiyorum de:36:
izin verirmi bilmem tabeee

bu arada ben yavaştan çıkıyorum herkese hayırlı hafta sonları:3:
halıları yıkamaya vermiştim dün akşam geldi bugün serilmeyi beklerler temizlik olcek bugün yaneee:37:

Wuhuuu kolay gelsin şekerim.

Kız ortada çocuk yokken istanbula tek başına gitmeyen hatun çocukla gider mi :)?

Esin ist.a gelmeye mi sicak bakmaz bizle bulusmana mi orayi tam anlayamadim kac kez okdum ama

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz iyiyiz.bir fırsat buldum hemen internete girdim.:9::9::9:Geçmişi okuyamadım pek umarım her şey yolundadır.biz bol bol hasret gideriyoruz.Bayramdan sonra kardeşimler de gelecek.Bakalım iki çocukla nasıl olacak. Karakız haklı mı ne Adiş hala yürüyemedi. Bir arkadaşla görüştük adımladıktan sonra yürümeleri bir buçuk ay falan sürüyor dedi.:5::5::5:Hepinizi çok öpüyorum.Bakabilirsem bir de geçmişe bakayım.:10::10:

Pembiş, tarçınlı kurabiye gerçekten çok güzel oluyor.:56::56::56:
Arya,keşke hiç bahsetmeden gidip boyatsaydın sürpriz derdin. :51::51:

Ben kaçtım, beni çağırıyorlar.:3::3:

Esin ist.a gelmeye mi sicak bakmaz bizle bulusmana mi orayi tam anlayamadim kac kez okdum ama

Canım sizlerle buluşmama :/ ona göre internetten arkadaş edinilmezzzzzz. Ortak paydanın çocuk olması ve kknın güvenilirliği bile onu ikna edemeyebilir (adamda oğlak inadı var). :) ama ne demişler; çıkmadık candan umut kesilmez ;)

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz iyiyiz.bir fırsat buldum hemen internete girdim.:9::9::9:Geçmişi okuyamadım pek umarım her şey yolundadır.biz bol bol hasret gideriyoruz.Bayramdan sonra kardeşimler de gelecek.Bakalım iki çocukla nasıl olacak. Karakız haklı mı ne Adiş hala yürüyemedi. Bir arkadaşla görüştük adımladıktan sonra yürümeleri bir buçuk ay falan sürüyor dedi.:5::5::5:Hepinizi çok öpüyorum.Bakabilirsem bir de geçmişe bakayım.:10::10:

Canımmm sağ salim varmanıza sevindim. Bolbol hasret giderin ya ne güzeeeel.

Back
X