- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Pembiş ben de uyku saatini hep kereme bıraktım ama bazen ayarlama yapmak gerekiyor kendi ruh ve beden sağlığımız için:) mesela geçen akşam 10 da yatınca biz de eşimle oturduk tv izledik sohbet ettik "çok özlemişiz" dedik ,çok güzel oldu ,dinlendik.. Diğer türlü 11,30 a kadar ordan oraya zıplıyor birbirimizle oturup 2 laf edemiyoruz uykumuz geliyor uyumuyor "uyusun da büyüsün keereem" diye ninni söylüyoruz beraber tek sohbetimiz bu çok komik :))) ya da biri pes ediyor yatıyor, diğeri keremi uyutuyor.

Annesi tabi şu an deli falan değil, 4 çocuğu daha var.. Allah bir şekilde dayanma gücü veriyor demek ki ama Allahım yaşatmasın kimseye.
Bir de diğer yandan doğar doğmaz çocuklarını boğanlar, zehirleyenlee, çöpe tuvalete atanlar.. Kürtaj yaptıranlar da aynı. Allah acımasız insandan uzak etsin
Mudo indirim zamanı çok iyi oluyor , gömleklerini de annem keşfetmişti. Bu sene iyice genişletmiş yelpazeyi gömlekte.
İnşallah düzeni tekrar oturtabilirsin büyüğü sorun çıkarıyor mu hani 3-4 yaştan sonra rahat edersin diyorlar ya, o da mı yalan:))
Benim bir arkadaşımın abisi o şekilde ölmüş 2-3 yaşındaykenYa kızlar şu ara internette sürekli balkondan düşüp ölen çocukların haberleri çıkıyor karşıma. Çoook üzülüyorum. Çok dikkat etmek lazım. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin. O annelerin halini düşünemiyorum bile...

Annesi tabi şu an deli falan değil, 4 çocuğu daha var.. Allah bir şekilde dayanma gücü veriyor demek ki ama Allahım yaşatmasın kimseye.
Bir de diğer yandan doğar doğmaz çocuklarını boğanlar, zehirleyenlee, çöpe tuvalete atanlar.. Kürtaj yaptıranlar da aynı. Allah acımasız insandan uzak etsin
Oh oh alışverişe çıkılmış, süper
Aldıklarını güle güle sağlıkla giyin inşallah.
Mudo hiç şans verdiğim bir yer değildir, şaşırdım orada bu kadar bir şey bulunabilmesine:)
Çok ciciler, ne varsa kızlara var:)
Her mağazaya girdiğinde ötüyorsa zaten kesin alarm vardır, kontrol ettirseydiniz keşke:/
Bir daha gidince başka şeyler denk gelir belki
Evet her şeyin bir dezavantajı var maalesef:/ erken yatan erken kalkar da geç yatan geç kalkar da bir mit. Genel olarak çocuklar geç kalkmaz. Yalnız biz Ramazan münasebetiyle düzeni acayip bozduk, geri nasıl düzelecek hiç bilmiyorum.
Ben de unuturum , vakit bulunca liste yapmak en güzeli. Ne zaman çıkıyorsunuz?
Efe hemen uyur da kahvaltı yaparsın inşallah.
Biz de anneannedeyiz.
İyi tatiller, inşallah her şey güzel olur.
Allah esirgesin.
Mudo indirim zamanı çok iyi oluyor , gömleklerini de annem keşfetmişti. Bu sene iyice genişletmiş yelpazeyi gömlekte.
İnşallah düzeni tekrar oturtabilirsin büyüğü sorun çıkarıyor mu hani 3-4 yaştan sonra rahat edersin diyorlar ya, o da mı yalan:))