Bence de götürmemen isabet olur.
Bende yöntem çoooook
Teşekkür ederim azizim :)
Aklıma ramazanda yaşadığınız "çok yedim"-"farkındayım" olayı geldi :) süper ikili sizi
Sanırsın bin tane smiley kullanıcaz!! Benim racona uymadı full site
Bak işte benim öyle bi sorunum yok. Çünkü göğüslerim zaten kilo alıp vermekten sönüktü hahaha
Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..
Teşekkür ederim canımcım :)
Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/
Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??
Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/
Piknik macerasıııııııııı. Ben kendimizi düşünemiyorum!! :)
İkinize de <3 <3 :)
Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/
Hahaha içinden konuşman mikemmellllll :)
Waowwwww i love you canım :)
Canım çok teşekkür ederim <3
Adam haklııııı :)
Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır
Sağol canımcım :)
Öncelikle Alıntıda Uzay grubumuza hoş geldin şekerim :)
2. çocuk olursa Efenin valizini hazırlamayı da babasına postalamalıyım ozaman!! :) abarttım mı be
Mantar olayı korkunç yaaaaaaaaa?!!!
Teşekkürler cicim :)
Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)
Sorun ötelemiyosun; anı yaşıyosun :) tadını çıkar boşver ne de olsa döndüğünde soruncuklar orda olacaklar ama sen daha dinlenmiş bir modda olacaksın
Şimdiden sonra nasıl kasıcam kız? Artık oylamada ne çıkarsa bahtımza
Havuzda çiş yapanların etrafını boyayan o zamazingolardan yok mu?? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :)??
Ne yani donsuz mu gezecek???

:) şaka bi yana nasıl bi insan ne giyeceğini bilemez ya??? Bi gün mor gömlek kırmızı pantolon giydir de bi daha senden istemesin :)
Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))