Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bi de küçük oda yorumum var,bende de bi küçük o da var öyle,hattta benım evde her yer küçük oda her yer direniş:)
:1:

her evde bi küçük olda sıkıntısı var anlaşıldı..:1:

ben fazla eşya sevmiyorum. elime ne fazla gelirse, gözüme ne çarparsa hooop küçük odaya.
bi zaman sonra kapıyı açınca ardiye gibi dağ gibi eşyalar kıyafetler ıvır zıvır karşılıyor seni..
dolap küçük herşeyi almıyor, bi kısmı çekyat altına.. sonuç kaçınılmaz yani..
işte bu yüzden sürekli kapısı kapalı.. arada bi tahliye ediyorum işte:27:

:1:

her evde bi küçük olda sıkıntısı var anlaşıldı..:1:

ben fazla eşya sevmiyorum. elime ne fazla gelirse, gözüme ne çarparsa hooop küçük odaya.
bi zaman sonra kapıyı açınca ardiye gibi dağ gibi eşyalar kıyafetler ıvır zıvır karşılıyor seni..
dolap küçük herşeyi almıyor, bi kısmı çekyat altına.. sonuç kaçınılmaz yani..
işte bu yüzden sürekli kapısı kapalı.. arada bi tahliye ediyorum işte:27:

ben de sevmiyorum fazla döküntüyü eşyayı,ben de hemen ayıklar atılacakları atardım aslında ama elım ermıyor uzun zamandır,hem psıkolojım musaıt değil hem de ceylin var,içmden böyle temizlikti ev işiydi falan gelmıyor bayagı uzun zamandır
neyse canım kızım uyandı ben kacıyorum sımdılık

Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmem ;) ilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.

Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.

Son düzenleme:
anam oku oku bitmiyor be
çeneler düşmüş yine:)

dunden berı annemin yanındayım daha iyiyim ama sanki sorunları ötelemiş gibiyim de

oylama tamamdır,2. sıradasın bu arada ha gayret

eskiden yanı benım cocuklugum zamanında çocukların agzına yanan sıgara verıp foto çekme modası vardı,yav biz garip bir milletiz dogrusu

ben de suyu kaynatmıyorum canım,kendı içtiğimiz sudan da verıyorum,sırmanın pepelı çocuklar ıcın olan suyundan da verıyorum,hatta kayınpederım çok guzel bı su bulmuş dağdan akıyor ormandan,doldurup getırıyor,onu bıle kaynatmadan verıyorum.

herkes bir şey söyler çelik gibi sinir lazıım yaşamak için boşver takılma

nöbetçi nfk:)

rabbim evlatlarımızla bizi terbiye etmesin

eşimle aram iyi de eşimin aılesıyle aram ıyı değil
ohh karaokelere gidilmiş gecelere akılmış,eğlencenin dibine vurulmuş,yakışır arkadaşım tadını cıkar:)

al bi kv zede daha,bunların mayası aynı işte

kızım senin kendine güvenin,mizahi güldüren yönün ve sevecenliğin yeter be ne takıyosun kafana,kocalar sorsan kıvanç tatlıtuğ zaten,baklava göbek,o neden karsılarında adrıana lima istiyolar hasbamlar
:) dön dötünü yat,ne sporu boşver:)
gelsin incirli tatlılar oh oh:9:

deniz daha sağlıklı,benım cimcime denizi sevmedıydı o nedenle havuza sokmuştum,hatta akşama doğru havuzun rengi bayagı bi değişmişti:)
bulanıklaşmıştı:)
içine işeyen çoktur yanı,korkutmak gıbı olmasında,klor naapsın anacım:)

kıs ayşe yerim senin başörtünü:)
Yok kız ne işimiz var karaoke bar larda:1: akşam namazından sonra dışarı çıkması tercih edilmeyen ben :)) evde internetten oynadık
:)
Moralinin iyi olmasına sevindim
Çok iyi taktikmiş bu:9: ama bizimki iş seyahatine uzağa gidiyor birşeyleri unutursam zor durumda kalır gariban, alıştırdık bi kere ne yazık ki :19: ilk zamanlar pek zor ölmüyordu da şimdi biryere gidilecekse 4 kişinin önce ne giyeceğini düşün , sonra hazırla , ardından yerleştir beynini yoruyor insanın..

Hoşbulduk :3:
Ne çok ortak yönümüz varmış:emir_bebek:

Havuzlardan abimin kulağına mantar bulaştığından beri korkuyorum,
Birisinin mantarlı ayağının terliğinden bulaşmış düşünsene:25:

Ayşeciğe maşa'Allah :nazar:
Erkekler onun için rahat zaten bizler öyle şeyleri pek önemsemiyoruz mesela ;onlar eve gelince süslü bi hanım ister , ama kendileri gelir Gelmez pijamaya sarılır, e hani dışarı giderken traşlı takım elbiseliydin?? Ben de evde de seni öyle görmek istiyorum o zaman:9:

Evet en çok görmek istediğim yer Trabzon, kısmet ne zamana olacak bakalım... aslında bu h. Sonu Giresun'da arkadaşımın nişanı olacak ; bir gideyim diyorum , bir iki çocukla nasıl olur diyorum , karmaşığım vesselam:26:
Bu arada önceki msajda Kerim yazmışım miniğine, kerem olduğunu biliyorum aslında ,bizimki de Selim de , ona uydurmuşum galiba yazarken:9: Kerim Selim

Hayırlı tatiller..

Aynı şekilde babası çocukları ananesine bırakalım dese sinir oluyorum, benden ayrı bir gece geçirecek olmaları fikri tuhaf geliyor, bizim ablamız hastaneye bile geldi kardeşi doğarken..

Erkekler herşeyi iyi bilir, yolu bulamasa ona bile laf söyletmez kimseye sormaz, ben bulurum şimdi derler :1:

Gayet mantıklı :9:

Evet ne çok benzer yanımız varmış, aynı yıl doğmuşuz ikiz kardes olabiliriz belki:1:

Çok güldüm :1:

Olsun canım Kereme Kerim diyen çok oluyor gerçek hayatta da :) yadırgamıyoruz
Bence gidin düğüne ya Allah deyip :)

Son düzenleme:
Yok kız ne işimiz var karaoke bar larda:1: akşam namazından sonra dışarı çıkması tercih edilmeyen ben :)) evde internetten oynadık

hıı ben de bara gittiydin sandıydım :) olsun illa barda mı eğlenır ınsan,ortam musaıtse kapı gıcırtısıyla da eğlenilir

aslında moralim iyi değil ama iyiymiş gibi yapıyorum,gülüyom oynuyom ama eski oynaşım aklımdan çıkmıyo derler ya hanı o hesap

bide oglusum babaanneyle dag bayır yaparken bır kazın pesıne dusuyor..ve kaz da bı guzel pıslıyor kacarken..bızımkıde ustune basıp gecıyor..:52:ayakkabızından ıcerı kadar gırıyorr bıseylerr....gıttıgımız yer gölbasında yenı acılmıs bı mesıre yerıı..kaz lar tavuklar horozlar fılan da koymuslarr..vesselam bı macera bı macera..vakıt kısaydı ama yasananlar cok :1:

ay, kazı kız okudum başta.
Allahım kızın bezi yok muydu, nasıl yaptı diyorum :9::9::9:

nerde canim ya bizim kayinvalde oyle yemek falan yapmaz eskiden bi rahatsizlik geçirmiş pek is yapmaz anlayacagin hele gelin evinde hic buna sukur eskiden daha beterdi:52:

O zaman çok zor üç çocukla bir de senden hizmet bekliyorsa, Allah kolaylık ve sabır versin :(

küçük odayı toplamaya giriştim ama içinden çıkamadım.
bi dolapta ayşeciğin eşyaları var. küçülenleri kaldırmışım. yeni aldıklarımdan var, 2-3 yaş için olanlar..
fazla battaniyeleri ıvır zıvırı..

başka bi gün birkaç saat ayıyıp onları düzenlemem gerek. verilecekleri vermeliyim.
kullanılacakları doğru düzgün paketlemeliyim.. meliyim malıyım :36:

Kolay gelsin en can sıkıcı iş ama tahliye ve temizlik sonrası o düzen çok iç açıcı oluyo taa ki yeniden dağılana kadar :9:

benim eşim o konuda talepkar.
ama zaten ben isteyerek süsleniyorum. o geleceği zaman hazırlanıyorum..
bi de sen de bana 'ben senin için hazırlanıyorum, sen de şöyle ol, böyle giyin' diye talepte bulunabilirsin diyor.:27:

he ya, o da gözümden kaçmadı:1:
altıntıda uzay olanlar: neyneyse, nfk, pembiş bi de pamuk helva mı?:9:

ben de soğuk bir kış günü:68::1:

benzetme de süpper yaaa, ahahahah :9::9::9:

hiçbirşey yemese ömrünü tatlılarda idame ettirebilecek kocam, bu sabah kahvaltıda
bundan sonra tatlıyı tamamen kesiyorum, sadece dondurma ve meyve.
sen bu ara tatlılara sardın, güzel yapıyorsun. ama artık tatlı yapma dediii:36:

Başlarda bizimki de öyleydi; ben de senin gibi giyinip süslenip beklerdim,
Zamanla baktım karşımda hep pijamalı, yıllar ve eh bi de iki çocuktan sonra ben de rahat takılıyorum vallahi:19:

Evet yüksek ihtimal gidiyoruz , Kara yolu çok zor olur mu ki diye düşünmüştük ben de uçakla pek istemedim çünkü çocuklarla rahat gezebilmek için araba şart..eşimin arkadaşı yollar gayet güzel demiş kara yolu ile cuma sabahı erkenden çıkıp yollara düşüyoruz inşaallah çok heyecanlıyım :21:

hava iyice bunaltmadan ayşecikle şöyle bi gezdik.
küçük hanımın yeni favorisi, arabasına tırmanmak:36:

Eki Görüntüle 776643 Eki Görüntüle 776644
Eki Görüntüle 776645 Eki Görüntüle 776646

mayıs başı bıraktım sporu. ve bıraktığım andan şuan 1 kg daha eksiğim.
buna rağmen hareket etmediğim için göbek, kol ve bacak etrafında biraz salma oldu..
yani önceden kaslar kendini toparlamıştı. şimdi biraz saldı. ama göz tırmalayan çirkin bi görüntü yok.
bizimki, evlenirkenki halime dönmemi istiyor sanırım. ama o mümkün değilkiii:19:

valla kendi göbeği aldı başını gidiyor.
aylardır kendinden şikayet ediyor. kaç kez söyledim, daha bu sabah spora yazılıcam dedi.
ben ona bu kadar bıdı bıdı etseydim de anlasaydı ne hissettiğimi..

ben de isterim spora gitmek.
gerçekten insanın bedeninden ziyade ruhuna iyi geliyor. zinde hissediyorsun.
ama çocuk olunca, eşime bile minnet etmek zoruma gidiyor. sonuçta haftanın en az 3-4 günü devam etmek gerek.
geldi, gelmedi, gecikti. yok çocuğu tuttu, tutamadı, ağladı.. ben stres oluyorum..

aslında önceki gittiğim merkezde, iki hanım çocuklarıyla geliyordu. bana da söylediler getirebilirsin diye.
ama ayşecik daha küçük, yeni başladı yürümeye. oralar temiz değil. onlarca insan girip çıkıyor.
düşüp kalkacak, malzemelerle oynayacak,
sonra herkes gelip çocuğu mıncıklayacak.. cak cakk.. :19:

senin bu yöntemlere hastayım kız :51::9:
benim eşim de valizini kendi hazırlıyor..

Bence de götürmemen isabet olur.

Bende yöntem çoooook :D

Aryammm nasıl gidiyor veda :)

Ben de hazır su ve arıtma su , kendi içtiğim ne varsa veriyorum
Tek vermediğim şey; tavuk
Onun da organiğini verdim sadece
Sağol canım Kerem bazen uslu bazen huysuz;ben seneye düşünüyorum da şimdi birine bırakıp çıkıyorum seneye "anne ben de gelcemmmmm" diye ağlarsa falan :)

Haha iyiymiş
Oyumu verdim azizim

Sağol canım
Aa memleketine gitmeyerek çok şey kaçırıyorsun canım yeşil mavi ve fıkralara konu olmuş insanlar:))) biz de oralıyız her yıl 1 kez gideriz hemen hemen

İtekleme şart; Bana eşim sürekli "güzel karım" dediği için bir türlü diyet ve spor moduna giremedim :))
gerçi ara sıra laf da dokunduruyor :)))
Mesela dün kahvaltı yaptık ,sonra "nutella yer misin " diye sordum.
"Hayır" dedi ,ve ciddi bir surat ifadesiyle ekledi:
"Bence sen de yeme" :9:

Kilo vermek için tek yaptığım yüzmeydi ona da ramazanda ara vermiştim başlamam lazım.
Kesinlikle kv ye minnet etmezdim ben olsam. Eşin baksın Ayşeye. Gerekirse evde egzersiz yap.

:))) karadenizdeki keskin zeka işte
Afiyet olsun Ayşeciğe

Kamyon yazısı canım :)) Trabzonda görmüş kuzenim :)

Yuh ya
Bence direk emri vaki yap, kaşınmış..
"Anne sen yemeği yap ben çorbayı, tatlıyı da hazır alırız. "

Evet full site hızımı kesiyor ama mobil versiyon da özgürlüğümü kısıtlıyor fotoğraf smiley falan yok
Sonuç "özgür ve yavaş" :72:

Teşekkür ederim azizim :)

Aklıma ramazanda yaşadığınız "çok yedim"-"farkındayım" olayı geldi :) süper ikili sizi ;)

Sanırsın bin tane smiley kullanıcaz!! Benim racona uymadı full site :p

Nfk ya bi de ;sen zaten zayıfsın ! sonunda BULIMIA yapcak adam seni Allahallah
Alışsın gerçekten yok o eski görünümler anne olduk biz ,bi kere göğüsler söndü balon gibi :)) napalım yani!

Kloru geç, mikrop kapma ihtimali var; ama ihtimal tabi ; dene istersen alışsın her ortama
Aslında deniz suyunu bi yere doldursanız?

Bak işte benim öyle bi sorunum yok. Çünkü göğüslerim zaten kilo alıp vermekten sönüktü hahaha

Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..

Ne kadar steril o kadar hastalıklara açık bir bünye, ne yazık ki. En iyisi biz ne yiyorsak ondan yeyip, ne içiyorsak ondan da içmeleri..
Bir de o 1 saatin sonunda tatil varsa:52:
Tatili de tatil gibi yapamayınca gözüm yok:) Feyza biraz daha büyüyünce inşallah.
Hepimiz iyi olalım inşallah:)
Bu arada oyumu kullandım:41: hayırlı olur inşallah.

Havuzu bilemiyorum canım. Denize sokmak tavsiye ediliyor yazdığın gibi.

Erkekler hep keyif zaten.
Öğret bence de:))

Örtüsünü yesinler onunq:31:
Çocuğu götürmeni kesinlikle önermem. Sen de o spordan bir şey anlamazsın. Ayrıca gelen gidenin mıncıklamasıbdan ben de hoşlanmıyorum.
Eşine güvenmek zorundasın. Bütün yükü kendi üzerine almaktan vazgeç. Bırak 1 saat baba kız başlarının çaresine baksınlar. Bana sorsan kv mükemmel bakıcı olsaydı bile babasını seçerdim. Akşamları 2 agucuktan öte bir bağ kurulur aralarında. Eşine de bir sorumluluk vermiş olursun.

Teşekkür ederim canımcım :)

Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/

Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??

asıl tatil yaniiii.. macera başlasıııın :52:
iyi yolculuklar bacım

Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/

nasılsınızz canlarr..herkess afıyettedır ınsAllah..bız hamdolsun ıyıyızz bı sıkıntı yok sukur..dun bı pıknıge gıdelım dedık beceremeyıp gerı dönduk..gııtıgımı zyer ck ruzgarlıydı..eşim mangal yakma özürlu cıktı..ben etten anlıyormusummm yaaa cop sıse dizmeler vs bana kaldı..kayınvalıde ve kayınpeder dag bayır pasamın pesındee..neyse 1 saat bıle durmadan evın yolunu bulduk..:)cıkan sonucc..:mangal yakmasını bılen bırıyle pıknıge cıkılacak..ve mumkunse kayınvalıde ve kayınpedersızz.:)tamam cok ıyıler ama ; aman ruzgarr cocugu sersem ettı..aman baska corap getırmedın mı..dır dırr dırrrrr...
bayram da gectı yaa..bayramın bırıncı gunu ıstanbula gıttık cumartesı dönüş yaptık..aılemle cümbür cemaat guzeldı tabıkı..

Piknik macerasıııııııııı. Ben kendimizi düşünemiyorum!! :)

Topıgımızn muhtarı NFK..:)Pembısın yemek yarısmasının lınkını nerden bulabılırım acepp..?

İkinize de <3 <3 :)

Arya ve pembiss tatılınız cok guzel gecer umarımm..hersey dıledıgınız gıbı olur..efe ve aryayı havuza sokma konusunda cok pımpırık yapmayın bence..bende pasada cok pımpırıklendım ılk basta netten okuduklarımdan;ama yınede ıhtıyatlı olmakta yarar var..gunes kremımızı surduk..maksımum 15-20 dk kadar havuzda tuttum..ve mumkunse her fırsatta yuzunu yıkadım gözlerın mıkrop kapma rıskıne karsı..tatılın tadını cıkarmaya bakın ve bırakın ustune kırletsınn, doya doya parkat oynasın..cımlerde kossun gezsınn..tabıı sıze pert olma garantısıde verıyorum:37:

Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/

sorma valla neyneyse..esımın yakmaması benım ıcın bı hüsran oldu..kı mangalı cok seven bennn..:)o da ezılıp buzuldu tabıı..aman dedım herks herseyı yapacak degıl ya..ıcımden de yuhh dedımmm bı mangalı yakamadın..:)

Hahaha içinden konuşman mikemmellllll :)

henüz oy vermemiş olanlar, özellikle

ateş,
barbarino,
born
caglasli
dilanaz
dtk
eaglee
gulumser
jasmin
karakiz
canderin
şekerportakalım
kader
tubaal
tuğçe
naragacı
miracle
breakday
zeynep
duru
sebmrey
nükleer
hullus
huli_b
asude
kasra
delii
psi
humakus
grnt
avukatnur
tulymaker
tuyax
destiny
yatananne
fatmazra
gsbaran

ve okuyup da yazmayanlar şiiiiişt, siz
tiliasf
ecemcemcem
wavybaby
glmt
bayarda
yeşim83
tarfil (sen de ;) )
...
...

ve hatırlayamadıklarım siz..
vatandaşlık görevinizi yerine getirin piliiiis :72::1:

Waowwwww i love you canım :)

Pembıss..oyumu verdım hakkında hayırlıs olsun canımm..emegın bosa gıtmesınn..gonlumuzun bırıncısısinn en basta bunuda bil.

Canım çok teşekkür ederim <3

Adam haklııııı :)

eşimin yanında pek topiğe girmiyorum. gözüne batmasın diye:1:

dün akşam hızlı hızlı girdim, oy kullandım.
eşim de merak etti, ne o dedi.
ben de arkadaş yemek yarışmasına katıldı, oy kullandım dedim.
fotolardan gösterdim bi kaç tane..

bizimkinin yorumu şu: internette yemek yarışması mı olurmuş?
tadamıyorsun kii:37:

Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır ;)

Ben de oyumu kullandım canım.İleri sayfaları okuyacaktım ama beni çağırıyorlar.

Sağol canımcım :)

Çok iyi taktikmiş bu:9: ama bizimki iş seyahatine uzağa gidiyor birşeyleri unutursam zor durumda kalır gariban, alıştırdık bi kere ne yazık ki :19: ilk zamanlar pek zor ölmüyordu da şimdi biryere gidilecekse 4 kişinin önce ne giyeceğini düşün , sonra hazırla , ardından yerleştir beynini yoruyor insanın..

Erkekler onun için rahat zaten bizler öyle şeyleri pek önemsemiyoruz mesela ;onlar eve gelince süslü bi hanım ister , ama kendileri gelir Gelmez pijamaya sarılır, e hani dışarı giderken traşlı takım elbiseliydin?? Ben de evde de seni öyle görmek istiyorum o zaman:9:

Evet en çok görmek istediğim yer Trabzon, kısmet ne zamana olacak bakalım... aslında bu h. Sonu Giresun'da arkadaşımın nişanı olacak ; bir gideyim diyorum , bir iki çocukla nasıl olur diyorum , karmaşığım vesselam:26:
Bu arada önceki msajda Kerim yazmışım miniğine, kerem olduğunu biliyorum aslında ,bizimki de Selim de , ona uydurmuşum galiba yazarken:9: Kerim Selim

Hayırlı tatiller..

Aynı şekilde babası çocukları ananesine bırakalım dese sinir oluyorum, benden ayrı bir gece geçirecek olmaları fikri tuhaf geliyor, bizim ablamız hastaneye bile geldi kardeşi doğarken..

Erkekler herşeyi iyi bilir, yolu bulamasa ona bile laf söyletmez kimseye sormaz, ben bulurum şimdi derler :1:

Evet ne çok benzer yanımız varmış, aynı yıl doğmuşuz ikiz kardes olabiliriz belki:1:

Öncelikle Alıntıda Uzay grubumuza hoş geldin şekerim :)

2. çocuk olursa Efenin valizini hazırlamayı da babasına postalamalıyım ozaman!! :) abarttım mı be :p

Mantar olayı korkunç yaaaaaaaaa?!!!

Oyumu kullandım.:21::21::21:

Teşekkürler cicim :)

anam oku oku bitmiyor be
çeneler düşmüş yine:)

dunden berı annemin yanındayım daha iyiyim ama sanki sorunları ötelemiş gibiyim de

oylama tamamdır,2. sıradasın bu arada ha gayret

eskiden yanı benım cocuklugum zamanında çocukların agzına yanan sıgara verıp foto çekme modası vardı,yav biz garip bir milletiz dogrusu

ben de suyu kaynatmıyorum canım,kendı içtiğimiz sudan da verıyorum,sırmanın pepelı çocuklar ıcın olan suyundan da verıyorum,hatta kayınpederım çok guzel bı su bulmuş dağdan akıyor ormandan,doldurup getırıyor,onu bıle kaynatmadan verıyorum.

herkes bir şey söyler çelik gibi sinir lazıım yaşamak için boşver takılma

nöbetçi nfk:)

rabbim evlatlarımızla bizi terbiye etmesin

eşimle aram iyi de eşimin aılesıyle aram ıyı değil
ohh karaokelere gidilmiş gecelere akılmış,eğlencenin dibine vurulmuş,yakışır arkadaşım tadını cıkar:)

al bi kv zede daha,bunların mayası aynı işte

kızım senin kendine güvenin,mizahi güldüren yönün ve sevecenliğin yeter be ne takıyosun kafana,kocalar sorsan kıvanç tatlıtuğ zaten,baklava göbek,o neden karsılarında adrıana lima istiyolar hasbamlar
:) dön dötünü yat,ne sporu boşver:)
gelsin incirli tatlılar oh oh:9:

deniz daha sağlıklı,benım cimcime denizi sevmedıydı o nedenle havuza sokmuştum,hatta akşama doğru havuzun rengi bayagı bi değişmişti:)
bulanıklaşmıştı:)
içine işeyen çoktur yanı,korkutmak gıbı olmasında,klor naapsın anacım:)

kıs ayşe yerim senin başörtünü:)

Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)

Sorun ötelemiyosun; anı yaşıyosun :) tadını çıkar boşver ne de olsa döndüğünde soruncuklar orda olacaklar ama sen daha dinlenmiş bir modda olacaksın ;)

Şimdiden sonra nasıl kasıcam kız? Artık oylamada ne çıkarsa bahtımza ;)

Havuzda çiş yapanların etrafını boyayan o zamazingolardan yok mu?? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :)??

kocam ve kendı valızını hazırlamak mı,ben vermesem donunu bulup giyemez be kocam:)
bi yere mi gitcez,sabah kalkarım kahvaltıyı hazırlarım,kahvaltı yaparız ceylını doyururum,ceylının cantasını hazırlarım,ceylini hazırlarım,sofrayı toplarım bulaşıkları makınaya yerleştirir,kendımı hazırlarım,kocama pantolonunu gömlegını verırım,biz hazırız derim,bir de 10 dk onu beklerım,kendını hazırlayıp ortaya cıkamaz

mıktarlık oylarında da oyum nfk ya:nazar:

ay pek bi güldüm,kırlamışındır oğlanı artık,daha dur ne gunler gorecez:)

he ben de kocamın yanında foruma gırmıyorum bı rahat vermıyor,guya maç ızlıyor ama gözu bende,diyalog aynen şu
kadınlar kulübü mü orası
-hııı
ne diyolar
-işte şu yürümüş,bu düşmüş,şu hastalanmış
çok meraklı yaww:)

Ne yani donsuz mu gezecek??? :p :) şaka bi yana nasıl bi insan ne giyeceğini bilemez ya??? Bi gün mor gömlek kırmızı pantolon giydir de bi daha senden istemesin :)

Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))

Canlarımmmmmm. Oylarınız için teşekkür ederimmmmm. Bi tek o baklava yapan birinci olursa üzülmem ;) ilk olunca bişileri bilmeden yapıyosun işte.

Otele geldik ayrıntıları yazcam sonra. Öptümmmm.

Rica ederiz :16: evet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor :19:
Bekliyoruz :16:

henüz oy vermemiş olanlar, özellikle

ateş,
barbarino,
born
caglasli
dilanaz
dtk
eaglee
gulumser
jasmin
karakiz
canderin
şekerportakalım
kader
tubaal
tuğçe
naragacı
miracle
breakday
zeynep
duru
sebmrey
nükleer
hullus
huli_b
asude
kasra
delii
psi
humakus
grnt
avukatnur
tulymaker
tuyax
destiny
yatananne
fatmazra
gsbaran

ve okuyup da yazmayanlar şiiiiişt, siz
tiliasf
ecemcemcem
wavybaby
glmt
bayarda
yeşim83
tarfil (sen de ;) )
...
...

ve hatırlayamadıklarım siz..
vatandaşlık görevinizi yerine getirin piliiiis :72::1:

merhabalar fazla yazamıyorum.ben oy kullanmıştım pembeye kız:34:

mıktarlık oylarında da oyum nfk ya:nazar:
kazene sorim bakim, kadınlar kulubunde mıhtarlık seçimleri var mı?
en komik üye dalında başaramadık, bunu beceririz galiba:86::90:

bir kadın arıyorum buarada arkadaşlar,ben temizliğe falan yetışemıyorum artık,ince temizlik sıfır ,pendikte oturuyorum varsa tavsiye edeceğiniz şöyle güvenılır temiz bir kadın 15 gunde bir almak ıstıyorum
ben gelim :9:

şaka bi yana, yakın otursaydık, mesela aynı binada.
biri çocukları yedirir, birisi oynatır, birisi uyuturdu.
kimi camı silerdi, kimi halıyı, biri süpürürdü biri silerdi.
evin işi imece usulu hallolurdu.
sonra pembiş bize mama hazırlardı, yer içer muhabbet ederdik kıııız!:106:

Kolay gelsin en can sıkıcı iş ama tahliye ve temizlik sonrası o düzen çok iç açıcı oluyo taa ki yeniden dağılana kadar :9:

Başlarda bizimki de öyleydi; ben de senin gibi giyinip süslenip beklerdim,
Zamanla baktım karşımda hep pijamalı, yıllar ve eh bi de iki çocuktan sonra ben de rahat takılıyorum vallahi:19:

Evet yüksek ihtimal gidiyoruz , Kara yolu çok zor olur mu ki diye düşünmüştük ben de uçakla pek istemedim çünkü çocuklarla rahat gezebilmek için araba şart..eşimin arkadaşı yollar gayet güzel demiş kara yolu ile cuma sabahı erkenden çıkıp yollara düşüyoruz inşaallah çok heyecanlıyım :21:
öyle valla, ama sonrası dediğin gibi süpper bi rahatlık ve huzur :31:

amaaan, hepimizin böyle bi zamanı var. bunlar geçici biliyorum.
yıllar sonra çoluk çocuk sıkıntı stres artınca zamanla insan kendine zaman ayıramazken eşine nasıl ayıracak?,,
eşim de bu zamanların kıymetini bilsin :1:

istanbuldan giresuna mıııı? iki çocukla...
pirimsin :42:
biz de niyetliydik, trabzona rizeye gitmeye.. olmadı. bir dahaki sene inş..
giresun trabzonun komşusu yaaaa, oraya da gidersiniz.. :52::106:

Bence de götürmemen isabet olur.

Bende yöntem çoooook :D

Teşekkür ederim azizim :)

Aklıma ramazanda yaşadığınız "çok yedim"-"farkındayım" olayı geldi :) süper ikili sizi ;)

Sanırsın bin tane smiley kullanıcaz!! Benim racona uymadı full site :p

Bak işte benim öyle bi sorunum yok. Çünkü göğüslerim zaten kilo alıp vermekten sönüktü hahaha

Havuza az sokup denizde takılıcaz inşallah. Zaten 11-16 arası içerde tıkılıyız..

Teşekkür ederim canımcım :)

Tatil cidden tatil gibi olmuyo pek :/

Ayakta Sallama Sanatı diye isim koyalım oldu olacak dimi :)??

Sağol canikommmm. Valla bi saatlik yolda bile mızıta mızıta bi hal oldu. Çubuk da kesmiyo bunu artık yaaaaaa :/

Piknik macerasıııııııııı. Ben kendimizi düşünemiyorum!! :)

İkinize de <3 <3 :)

Seni dinledim canikom. Yüzünü yıkadın bolca. Çimlere oturunca da yemeye kalktı :) denizde ise babası gözetiminde kum yedi!! Kumlu denizden nefret ediyom ben yaaaaaaa :/

Hahaha içinden konuşman mikemmellllll :)

Waowwwww i love you canım :)

Canım çok teşekkür ederim <3

Adam haklııııı :)

Kesinlikle haklı!! :) sonuçta güzel görünen bir sürü tatsız şey yemişliğimiz vardır ;)

Sağol canımcım :)

Öncelikle Alıntıda Uzay grubumuza hoş geldin şekerim :)

2. çocuk olursa Efenin valizini hazırlamayı da babasına postalamalıyım ozaman!! :) abarttım mı be :p

Mantar olayı korkunç yaaaaaaaaa?!!!

Teşekkürler cicim :)

Seni de alıntı grubumuza alabiliriz canikom :)

Sorun ötelemiyosun; anı yaşıyosun :) tadını çıkar boşver ne de olsa döndüğünde soruncuklar orda olacaklar ama sen daha dinlenmiş bir modda olacaksın ;)

Şimdiden sonra nasıl kasıcam kız? Artık oylamada ne çıkarsa bahtımza ;)

Havuzda çiş yapanların etrafını boyayan o zamazingolardan yok mu?? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi :)??

Ne yani donsuz mu gezecek??? :p :) şaka bi yana nasıl bi insan ne giyeceğini bilemez ya??? Bi gün mor gömlek kırmızı pantolon giydir de bi daha senden istemesin :)

Kocana burayı sorunca verdiğin cevaba koptummmmmmmm. Ama doğru yani :)))
bi yerden sonra matematiğim yetmedi, sayamadım.:111:
sanırım bu bir alıntı rekoruuuuu!!!!:65:

Rica ederiz :16: evet börek ve baklava açan kişi de bayağı emek sarfetmiş ama daha evvelki yarışmalardan gözlemlediğim kadarıyla, sitede popüler olanlar daha çok oy alıyor :19:
doğrudur, herkes kendi tanıdığına oy verir..
biz hemşehrici milletiz :76::9:

Son düzenleme:
kusura bakma canım, gözümden kaçmış :17:

ne zaman düğün? hazırlıklar yoğun galiba..
düğüne çengi lazımsa, beni çağır.
her telden çalarım. oynayasım var zati, boşa gitmesin :9:

Son düzenleme:
:9:
Kendini güçlükle dışarı atıın yani:9:
Arkama bile bakmadım valla:9:
Arya ve pembiss tatılınız cok guzel gecer umarımm..hersey dıledıgınız gıbı olur..efe ve aryayı havuza sokma konusunda cok pımpırık yapmayın bence..bende pasada cok pımpırıklendım ılk basta netten okuduklarımdan;ama yınede ıhtıyatlı olmakta yarar var..gunes kremımızı surduk..maksımum 15-20 dk kadar havuzda tuttum..ve mumkunse her fırsatta yuzunu yıkadım gözlerın mıkrop kapma rıskıne karsı..tatılın tadını cıkarmaya bakın ve bırakın ustune kırletsınn, doya doya parkat oynasın..cımlerde kossun gezsınn..tabıı sıze pert olma garantısıde verıyorum:37:
Aynenn... Böyle tatil mi olur yawwff:37:

Hayırlı tatiller..

saol canım;) bu arada yoğunum bu ara sana da hoşgeldin diyemedim hoşgeldin:))
Darısı size artık cuma günü sizin tatil galiba.

Evet benimde dikkatimi çekti. Yabancıya gitmesin mantığı:)))

Çoooooookkk yoruldum yaaa:37: arya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil:43: kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:

Son düzenleme:

yıllar sonra çoluk çocuk sıkıntı stres artınca zamanla insan kendine zaman ayıramazken eşine nasıl ayıracak?,,

Biz uzun yola aşinayız, eşimin ailesi de 1200 km uzaktalar, en son kurban bayramında araba ile gitmiştik Selim 5 aylıktı galiba..

kusura bakma canım, gözümden kaçmış :17:

ne zaman düğün? hazırlıklar yoğun galiba..
düğüne çengi lazımsa, beni çağır.
her telden çalarım. oynayasım var zati, boşa gitmesin :9:
Çok hoşsun ya hu :1:

Arkama bile bakmadım valla:9:

Aynenn... Böyle tatil mi olur yawwff:37:
saol canım;) bu arada yoğunum bu ara sana da hoşgeldin diyemedim hoşgeldin:))
Darısı size artık cuma günü sizin tatil galiba.

Evet benimde dikkatimi çekti. Yabancıya gitmesin mantığı:)))

Hoşbulduk evet Perşembe ya da cuma çıkıyoruz inşallah... Sağolasın...
Çoooooookkk yoruldum yaaa:37: arya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil:43: kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:
Kum temizlemek fena Allah'tan otelin temizliği ile ilgilenenler var

Herkes kankasına ;)

Teşekkür ederim canımmm :)

Ben tüm ütüleri yapardım valla :)

Alıntıda uzay oldum kızımmmmm :))

Kumlu denizi sevmediğime karar verdim :/ dediğin gibi ufaklıkları zaptetmek çok zor ki bizimki yürümüyor!! Ama hiç değilse yemek yapmıyorum diyerek avut kendini benim gibi ;)

Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..

Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)

Back
X