Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar, nasılsınız bakalım?

bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani:35:

alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar :31:

bakın şu efeye yaaaa:9:
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii:27:

şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım :19:

ahahahah :1: yalnız olur musun yaaa:9:

kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla:19:
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!

ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:

cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh :60::60::60:

bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.

:1:
amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık :9:
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii:27:

en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:

erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:

as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:

demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı :1:
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası :9:

eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek :1:

pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi :16:

Evet eski sayılırım sizleri tanıyorum :16:
İnşaallah aranıza böyle pat diye giriş yapmamdan ötürü rahatsızlık verdiğim kimse yoktur...;)

Son düzenleme:
Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdü :D sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)

Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin :p

Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))

Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdü :D sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)

Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin :p

Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
ayyy balık mı
çok iğrenç yaaa :)
hugo olayına koptumm
İnşaallah aranıza böyle pat diye giriş yapmamdan ötürü rahatsızlık verdiğim kimse yoktur...;)
biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)

nfk ben prima ıslak mendil kullanıyorum memnunum
uni baby gerçekten pahalı ve çok da güzel gelmedi dokusu
molfix in ıslak mendili pişik yaptı
fresh n soft çok ucuzsa almayın derim

ayyy balık mı
çok iğrenç yaaa :)
hugo olayına koptumm

biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)

Eşim diyoki "bak ne güzel doğal tedavi; ölü deriyi koparıyorlar" ben "...mişim böyle tedaviyi gidiyom ben" hahhaha. Okadar korktum ki direkt küfrettim valla. İyiki etrafımızda türk kimse yoktu rezil olduydum!!

Ama tabi düşününce denizde balık olur yani :D :p

nfk ben prima ıslak mendil kullanıyorum memnunum
uni baby gerçekten pahalı ve çok da güzel gelmedi dokusu
molfix in ıslak mendili pişik yaptı
fresh n soft çok ucuzsa almayın derim

Sanırım ne kadar bebek varsa okadar döt yapısı var :)) bize de prima iyi gelmemişti malesef :/

Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir ;)

Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee :D

1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem:(

Eşim diyoki "bak ne güzel doğal tedavi; ölü deriyi koparıyorlar" ben "...mişim böyle tedaviyi gidiyom ben" hahhaha. Okadar korktum ki direkt küfrettim valla. İyiki etrafımızda türk kimse yoktu rezil olduydum!!

Ama tabi düşününce denizde balık olur yani :D :p

Sanırım ne kadar bebek varsa okadar döt yapısı var :)) bize de prima iyi gelmemişti malesef :/

ben de denizden hazzetmiyorum balıktır, yosundur, deniz anasıdır..
iyi ki havuzlar var:)

döt olayında haklısın ;)

Nfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)
aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum ben :19:

şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!:20:
Bu arada aklıma dehşetü vahşet bi fikir geldi!!! Yarışmada birinci olamayınca Hugodaki efsane yarışmacının yaptığını yapmak!! Bilmeyenler aşağıdaki linkten öğrenebilir hahhahahaha

hugo da küfür eden çocuk - uludağ sözlük mobil

Şaka tabikiiiii ;D
ahaaa!!! güzel fikir :28:
yapılabilir :27:

Nerdesiniz yaaaaa kendi kendime takılıyommmmmmm??????
ayşeciğin dolaptaki giysilerini hallettim.
küçülenleri paketledim. büyükleri aynı düzenledim. bu kış giyeceklerini ayırdım yıkıyorum. şuan çok mesudum :21:

Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)

ooooh, deniz sezonunu açtın demeeeeek :52::21:

foto dediğin, aile fotosu muuu?:16:

Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir ;)

Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee :D
inşş:16:

bak işte, çocuksuzlar anlamaz. ama bu anlattığın kadarı bile anneye tatil olabiliyor :1:

1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem:(
korkma canım.
zaten adet olman 1 sene sürdü.
tam sökülemedin belliki..
bu kanama normal..

Son düzenleme:
aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum ben :19:

şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!:20:

ahaaa!!! güzel fikir :28:
yapılabilir :27:

ayşeciğin dolaptaki giysilerini hallettim.
küçülenleri paketledim. büyükleri aynı düzenledim. bu kış giyeceklerini ayırdım yıkıyorum. şuan çok mesudum :21:

ooooh, deniz sezonunu açtın demeeeeek :52::21:

foto dediğin, aile fotosu muuu?:16:

Evet aile fotosu inşallah :) uyuzcanım su koyuvermezse...
ağrılı kanama boşyere olmaz kist falan olabilir
Amannnnnn busmai 1 yılın özlemini gidermek tabiki ağrılı olabilir ;D

şuan canım nasıl kakaolu ıslak kek çekiyor, anlatamam:52:
eşim tatlıyı kesmiş, kendi bilir.. biz ayşecikle yalayıp yutarız onuuuu:56:

pembiş, tarifi bulamıyorum. ek gıda klasörünü temizlemiştim geçen gün, sanırım onlarla birlikte sildim.
bi el atıcan mı bacım?

Neyseneyse ve pamuk helvacığım sabah itibarıyla daha daha sakinim:)) eşime gidelim dermiyim? ( kv ve kp evine gideceğimizi düşünerek) bilemiyorum. Ama kendi evime gideceğimi bilsem gidebilirdim. Söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Bi de bugün bakayım duruma göre, yine gitmek istersem artık yapacak birşey yok.
Neyseneyse cim dün öğlen uyudu evet , 2 saat uyudu, zamansız uyudu. Nasıl uyuduğuna gelinceeee, kumsaldan arabaya gittim, arabada yarım saat salla salla ancak uyudu, tekrar kumsaldaki bebek arabasına getirip yatırdım.

Back
X