- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hepinize![]()
günaydın canlar, nasılsınız bakalım?
bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani
alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar
bakın şu efeye yaaaa
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii
şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım
ahahahahyalnız olur musun yaaa
kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!
ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:
cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh
bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.
amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii
en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:
erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:
as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:
demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası
eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek
pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi![]()
Evet eski sayılırım sizleri tanıyorum
İnşaallah aranıza böyle pat diye giriş yapmamdan ötürü rahatsızlık verdiğim kimse yoktur...![]()
ayyy balık mıBygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdüsonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)
Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin
Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)Evet eski sayılırım sizleri tanıyorum
İnşaallah aranıza böyle pat diye giriş yapmamdan ötürü rahatsızlık verdiğim kimse yoktur...![]()
ayyy balık mı
çok iğrenç yaaa :)
hugo olayına koptumm
biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)
nfk ben prima ıslak mendil kullanıyorum memnunum
uni baby gerçekten pahalı ve çok da güzel gelmedi dokusu
molfix in ıslak mendili pişik yaptı
fresh n soft çok ucuzsa almayın derim
Eşim diyoki "bak ne güzel doğal tedavi; ölü deriyi koparıyorlar" ben "...mişim böyle tedaviyi gidiyom ben" hahhaha. Okadar korktum ki direkt küfrettim valla. İyiki etrafımızda türk kimse yoktu rezil olduydum!!
Ama tabi düşününce denizde balık olur yani![]()
![]()
Sanırım ne kadar bebek varsa okadar döt yapısı var :)) bize de prima iyi gelmemişti malesef :/
1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem![]()
aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum benNfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)
şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!Evet eski sayılırım sizleri tanıyorum
ahaaa!!! güzel fikirBu arada aklıma dehşetü vahşet bi fikir geldi!!! Yarışmada birinci olamayınca Hugodaki efsane yarışmacının yaptığını yapmak!! Bilmeyenler aşağıdaki linkten öğrenebilir hahhahahaha
hugo da küfür eden çocuk - uludağ sözlük mobil
Şaka tabikiiiii ;D
ayşeciğin dolaptaki giysilerini hallettim.Nerdesiniz yaaaaa kendi kendime takılıyommmmmmm??????
ooooh, deniz sezonunu açtın demeeeeekBygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)
Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin![]()
Bence hiç boşuna evham yapma. Çok istiyosan git doktora ama hiçbişi çıkmayacağına eminim![]()
inşşAryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir
Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee![]()
korkma canım.1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem![]()
aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum ben
şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!
ahaaa!!! güzel fikir
yapılabilir
ayşeciğin dolaptaki giysilerini hallettim.
küçülenleri paketledim. büyükleri aynı düzenledim. bu kış giyeceklerini ayırdım yıkıyorum. şuan çok mesudum
ooooh, deniz sezonunu açtın demeeeeek
foto dediğin, aile fotosu muuu?![]()
Amannnnnn busmai 1 yılın özlemini gidermek tabiki ağrılı olabilir ;Dağrılı kanama boşyere olmaz kist falan olabilir