Arabalar gider, arabalar gelir.. Ama efe gibisi bir daha bulunmaz. Canı sağolsun. Sonax Gibi yerler iyi olurdu ama yoksa bir temizlikçide temizletip kocan tekrar temizlesin. Ya bir şey olmaz, senin de yazdığın gibi perte çıktığını düşün, Allah korusun.
Ben busmainin tarifini yaptım. Çok hoş ve çok hafif. Ben armutla yaptım. Armut büyüktü, 1.5 armut kullandım. Yumuşak olduğu için rendelemedim, dilimledim. Tabiki şekeri azalttım:) 1 bardak kullandım. Cevizi irice çektim, bol kullandım. Mis gibi tarçın koktu ev.. Tavsiye ederim. Senin ıslak kek usülü çikolatalı sos yapılabilir üzerine. Yakışacağını düşünüyorum.
Yarın onu yapayım ozaman kısmet olursa. İşte evin öyle kokmasına ihtiyacım var :/
Durum ciddi. Bence de gidin acile.. Serum bağlayabilirler. Çok kaka ve ishal ve kusma.. Su kaybından endişe ediyorum ben.
O yazdığımdan sonra çok şükür kusma veya kaka olmadı. Ama şurup içerken çok öğürüyo. Bi de oyuncaklarını ısırırken bile midesi kalkıyo. Yarına randevu aldık bakalım öğleden sonraya. Aslında bi şikayetiniz olursa gelin demişti dr ama sonuçta ilaç da içememek sorun.. Allah'ım bi biteydi bugünler. Bugün artık oturdum ağladım. Okadar yalnız hissediyorum ki. Herkes anası babası yanında ama ben ne iyi ne kötü günümde onlarla olamıyorum. Çocuğumun bu halleri ile bi başıma uğraşıyorum. Kocam tabiki destek elinden geldiğince ama bi anne desteğinin yerini tutamazki