Merhabaaaa. Ara ara okudum ama yazamadım bi türlü. Bir sürü çamaşır yıkamam gerekti bugün. Ütüler vardı. Bi de giderken fırın acaip batmıştı onu hallettim kirler daha çok yerleşmeden. Sonra yemekti, Efe ile boğuşmaktı derken uyudum 1,5 saat kadar. Sağılmış süt vardı ya onu vermiş teyzesi. Ama sağma makinasının sesi bile beni rahatsız etti valla. Bilinçaltı iş başında!! Deliler gibi keyifli olmasa da yavaş yavaş toparlıyor oğluş sanırım. Kafasına göre emiyor emmiyor. Hangi arkadaşımla konuşsam meme düşkünü çocuk kolay bırakmaz diyorlar. Bakalım... Dün akşam üzeri dışarı çıktık 15-20 dakka. Kendini daha iyi hissetti sanırım minik adam. Bugün de fırsat bulursak çıkarız inşallah. Ama buraları akşam acaip serin!! Dün şort tshirtle üşüdü ayağında çorap varken; hırka giydik üstümüze.. Bugün uzun kollularla çıkarız inşallah. Bolunun yazı işte....
Busmaicin hotiç sana yardımcı olur bence hemen git.
Hapsuu yazdıklarını okuyunca bilmediğimiz be çok şey var dedim ve hak verdim. İnternette çok dikkat etmeli.
Aryamm inan ben de çok keyifsiz zamanlar yaşayınca elim gitmiyor yazmaya ama burda sizlerle sohbet edince baya rahatlıyorum. Ne mutku bize ki birbirimizin sorununa kendi sorunumuzmuş gibi eğiliyoruz. Sana da tavsiye ederim
Kanald de ne çok dizi başlayacak bu yıl çok heyecan verici

(alakasız bi son oldu ama olsun :))