Kızlar susamlı kurabiyeyi yaptım hiç de aman aman birşey değil, değmez yapmaya.
su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden
söylediğin iyi oldu hazır eşim evdeyken bende deneyecektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden
selamlar herkese... tatili! erken kesip geri döndükçok kolay yolculuklar ama çok zor günler geçti...2 bebekle uzun tatil birdaha asla...şimdi zor bir hafta onları bekliyor...bu gün itibariyle sallamıyorum kendileri uyuyacaklar....tavsiyeniz varmı?. uyuyana kadar yanlarında göz göze gelmeden beklemeyi düşünüyorum....pembiş oğlana geçmiş olsun...sünnet yaptırmışmıydınız?
'bir bilen' geldin yine, sorunun cevabını verdin, teşekkür ederiz![]()
açıkçası bir yaşındaki bebenin göz muayenesi konusunda ben de aynı düşünmüştüm.
yani kendini nasıl anlatacak, nasıl olacak diye..
zaten götürmeyecektim, bu da sağlaması oldu
sen kendinden bahset hele. taşındın, başladın mı göreve?
enemmm, ne kadan kafiyeli oldu heee
Bi yararım dokunduysa ne mutlu bana:) göreve bayram sonu başladım ancak ayın sonuna kadar yıllık izine ayrıldım. Allah hayırlısı ile oturmayı nasip ederse ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz. Şimdi de izmirde kayınvalidelerde kalıyoruz. Bu arada 13 haftalık hamileyim:)) senin bi ara hamile olabilme ihtimalin oldugu haftalarda ben hamileydim işte, ama ben istiyodum ikisini de peşi sıra büyütmeyi. Zaten yaş geçiyor üçüncüyüde 35 inden önce doğururum inşallah.
Sevgiler..
ay inanmıyoruuuum:) Allah tamamına erdirsinBi yararım dokunduysa ne mutlu bana:) göreve bayram sonu başladım ancak ayın sonuna kadar yıllık izine ayrıldım. Allah hayırlısı ile oturmayı nasip ederse ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz. Şimdi de izmirde kayınvalidelerde kalıyoruz. Bu arada 13 haftalık hamileyim:)) senin bi ara hamile olabilme ihtimalin oldugu haftalarda ben hamileydim işte, ama ben istiyodum ikisini de peşi sıra büyütmeyi. Zaten yaş geçiyor üçüncüyüde 35 inden önce doğururum inşallah.
Sevgiler..
kesinlikle! malzemelerim de boşa gitti, ben bu kurabiyeleri cheesecake yapmayı deniycem o şekilde yiyemem baya fazla olduNeyse bitti tatil zaten :) sallamama konusunda başarılar. Kelin ilacı olsa durumu :/
Canım 7 aylıkken sünnet olmuştuk.
Kurabiye ya sonuçta; zaman kaybı
Al benden de okadar!!
gelsin gelsinnsöylediğin iyi oldu hazır eşim evdeyken bende deneyecektimgelsin baska tarifler
![]()
Çocuğa işkence olduğu kısmı çok doğru.. Oğlum gözüne damla damlatılırken 1 posta, damladan sonra canı yandığı için 2 posta, beklerken uykusu geldiği için 3 posta ve en son zor bela muayene olurken bir daha ağlamıştı. Ne zor bir muayene olduğunu şimdi daha net hatırladım. Sonuç ise hafif hipermetrop, 2 yaşında kontrol edelim deyip eve yollanma..Herkese merhaba,
Nfk cım beni seslemiş sağolsun
1 yaş çocuğu görmeyi ifade edemediği için çok anlamlı bi muayene olmuyor ne yazık ki, ancak çocugunuzda kayma, gözbebeğinde beyazlık farkediyosunuz göz dr una götürmenizde fayda var. Eğer bu saydıklarım yoksa çocuga çok işkence oluyor. Kendi kızımı bile muayene etmedim içiniz ferah olsun.
Sevgiler...
İlahi busmaicanım ayarlara gir hücresel veri'yi kapalı yap (hattan internet yiyor)
wi-fi yi aç (direk kaynananın internetine bağlanır)
bir thy sky life dergisinden almıştı sanırım ama kıvamı süperdi
önce siz deneyin biraz sürünün o tart bu tart, sonra veririm tarifi ,hahahühhüoooğğğğ![]()
Caprice iyi diyorsun yani..Neyneysecim caprice teyiz.
Nfk yazdiklarin kesinlikle cok mantikli bandanayi da ara sira onun icin mi takiyosun oylesine mi sonuna kdr okuyamadim ama alintida yapamiyorum burda yarin son bi havuza girer oyle cikariz dua edin bize yolumuz da rahat gecsin kizlar ins
Aşı bence de mühim..Bilemiyorum cnm humakus kendi kızını dahi etmemiş muayene, ama bizim Dr illa ki 1 yaşta göz kontrolü yapılmalı dedi :44:
Aşının ismi " menactra"
Sağlık ocağı beni zaman zaman arıyor Selim'in boy kilo takibi için, ben telefonda bahsettim hemşire Hanım'a o da; yaptırın, henüz devlet aşıları arasına girmedi ama girecek dedi.
Amin canım sağol.
kızım Eskiye nazaran biraz azalmakla birlikte, Hala içe basıyor ; ama fizyolojik bi rahatsızlık yok ; götürdüğüm dr büyüdükce düzelir diyorlar bilemiyorum inşaallah düzelir ;(
Evet çok kötü Allah annemden razı olsun eğer bir gece bekletseydi mikrop kana karışıp ilerleyecekti
Hayır anlamadığım annemin memleketinde bir su birikintisinde oynamıştık kuzenlerle ve abim de dahil 7-8kişi arasında tek bana bulaştı annem sağolun fanusta yetiştirdiği için beni
Allah deva versin bahsettiğin kişiye de tüm hastalara da
Deneyelim vallahi çok imrendim siz bahsedildikçe
Evet ağlasalar da sağlıkları için i, yilikleri için... ne yapalım Allah mecbur bırakmasın yeter ki
Türkiyede Yeni yapılan bir aşı olduğu için ; sanırım belli bir ay/ yaş sınırlaması yok ; ki benim 5 yaşında kızıma dahi vurdu Dr ..
Sağolasın cnm ben De; Yalnızca bizim Dr hastaneye para kazandırmak için söylüyor zannetmeye başlamıştım
Ben de çok merak ettim bir göz Dr fikrini...
Olur yapalım koyalım
Amim boğazlarında kalsın 9 tl
Net paketi olmayan tarife ile çok yiyor, yalnız wi fi seçeneğinden bağlantı yap madem şimdilik..
Anlaştık ben de bugün aldığım çileklerle yaparım Allah izin verirse
Kabul edenler etmeyenler hakabul ettik Pazartesi ye kavilleştik Allah'tan bi mani olmazsa
![]()
Hayırlı geceler
Allah rahatlık versin
Çok sağolun pekii bizim çocuk Dr'umuz göz tembelliği vs olması durumunda dışarıdan tesbit edilemiyeceğini ve öyle bir durumda şimdiden gözlük kullanmanın ilerisi için büyük kazanç olacağını ve bebekleri alet ile muayene ettiklerini söyledi, kayma ve beyazlık yok çok şükür ama göz tembelliği Allah korusun varsa, anlaşılabilir mi ki çıplak gözle bakıldığında
İyi yolculuklar, kazasız belasız sağlıkla ulaşın evinize inşaallah
Evet kan Selim den de 9 aylıkken alınmıştı ve zor zaptetmiştik , şimdi nasıl olur bilmiyorum
Göz muayenesi için kararsızım hala
Acılı bi işlem değil dedi Dr yalnız bize bakıldığı gibi damla ile gözbebeği büyütülüyosa o damla çok yakıyordu hatırlıyorum
Humakus tan gelecek cevaba göre karar vereceğim
Aşı mühim ama bence
Yükseldi mi nasıl geçti gece?Hayırlı huzurlu geceler, ben uyumadan ilacını verdiğim kuzuyu nöbetteyim, umarım yükselmez ateş ;(
Pazartesi görüşmek dileği ile![]()
Şarjının bittiğini yazmışsın zaten canım.Cadı diye boşuna demiyorum :)
Benim annem de küçükken 5 kişi ile birlikte bi odada kalmış bi de çocuk felci olan bi çocuk; kimseye bişi olmamış o çocuk felci geçirmiş. Bu işler şans ve bünye meselesi. Allah'ım seni korumuş çok şükür ki vaktinde farkedilmiş..
Pzt günü ozaman topiğin tart günü olsun :) kremşantili olan tarifi yapıyoruz haaaaaaa.
İnşallah yükselmemiştir canım. Hemen geçip gitsin bu ateş.
Ömrümün törpüsü Efe :) sen sobeledin ama gitmiş bulunmuşum :/
Orjinal tarifi gördüm ben de. Ama anladığım kadarı ile yapımı daha zor. Bi de ben tart hamurunu çok kıtır sevmem zaten. Ozamannnn daha kolay başka bir tarif yapmak mantukluuuu
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Efe paşa dün gece itibari ile her kslktığında emdiği günlere geri döndü. Su tutttum içmedi ve kesinlikle kucaktan memeye geçiş yapmak istediğini belirtti. Bugünki şarkımız "uykusuz her geceeeeeeeeeeee" :) güzel bir pazar diliyorummmmmmmm.
Nfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.bu ne kııız? biz kapıdan siz bacadan
yazmak için bizim gitmemizi mi bekliyordunuz
maşallah oku oku bitmedi, özellikle pamuk helva, o denizde boğuldum boğuldummm
bu arada gü-nay-dııın!
dün de çalışmıştı, eşim bugün biraz geç kalksın dedim.
ayşecik uyanınca odadan çıktık.
şuan internetin salondan sonra evde çektiği ikinci noktadan yazıyorum size
ev kapısı ve banyo kapısı arasındaki bölgeden
ayşecik de yanımda kendi yastığını almış ayaklarının üstüne, e eee eeee diye kendini sallıyor
birazdan kızımla çıkıp sıcak ekmek ve simit alıcaz, tam bi pazar kahvaltısı yapalım
pembişin rütbesini kutluyoruuuuz:124:
evet, eşimin hattını takıp dediğininiz ayarı yapmaya çalışıcam
ooh, pamuk helva da katıldı..
hadi inş kazasız belasız ve rahatlıkla gelirsiniz inş anneanneye
ayşeciğin bandanasını güneşten korumak için takıyorum. ama biraz da eşarbı tanısın diye
günaydın canım.
bizimki de gece çıldırttı beni. kaç kez kalktı bilmiyorum. illa memede duracak .
emmiyor, öylece ağzında tutuyor. çekince basıyor çığlığı, yerine koyunca bas bas ağlıyor.
valla sabah oldu da rahatladım accık
hakkaten cadııı ya![]()
Niye ya çok uğraşıyor bir tarif için:) sonra dün baktım, işte birisi hamurum dağıldı dediyse çözmeye çalışıyor vspembiş nfk tabi ki şaka yapıyorum kızlar yaa, bende olsa hemen veririm tarifi
ama annemden almam lazım:)
bu arada cafe fernando dan bir kere iğrenç bi kek yapmıştım bir dilim bile yiyemedim o gün bugündür uğramıyorum sayfasına
ben bugün susamlı kurabiyeyi deneyeceğim
Aaa hayırdır inşallah.Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Bikaç gündğr bezinde kahverengi leke vardı oğluşun. Bugün iyice çoktu. Bakalım ne denecek. İdrar tahlili yaptırmıştık geçen sefer bi...
1 yaşında canım su çiçeği.. Aşı kartını kontrol et, zaten vurmuş olmaları lazım.İdrarı daha yeni verebildik. Beklicez bakalım ne çıkacak. İnşallah önemli bişî değildir.
Bu arada dr a menenjit aşısını sordum gerek yok dedi. Bi tek su çiçeği yapılabilir dedi. Normalde su çiçeği aşımız ne zaman bilmiyorum ben....??
bu tarife bi öncekine göre biraz daha ısındım:)Destinyyyyyyyy bu tarife ısınabilebilir misin :)????
AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: MASCARPONELİ KREMALI TART: KAYNANA ÇATLATAN TARİFLER
inşallah korkualcak bir şey değildir canım bi düzelseydi şu kuzuKızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Bikaç gündğr bezinde kahverengi leke vardı oğluşun. Bugün iyice çoktu. Bakalım ne denecek. İdrar tahlili yaptırmıştık geçen sefer bi...
su çiçeği sanki 2 yaş gibi hatırlıyorum ama emın değilim,sağlık bakanlığı bunyesıne alınıyor su çiçeği,bizimkileri de kapsar mı o zaman bilmiyorum canımİdrarı daha yeni verebildik. Beklicez bakalım ne çıkacak. İnşallah önemli bişî değildir.
Bu arada dr a menenjit aşısını sordum gerek yok dedi. Bi tek su çiçeği yapılabilir dedi. Normalde su çiçeği aşımız ne zaman bilmiyorum ben....??
anacım dedık o kadar boşver kurabiyeyi diye,laf dinlemiyon kiKızlar susamlı kurabiyeyi yaptım hiç de aman aman birşey değil, değmez yapmaya.
anam ne donanımlı bir topikiz biz doktorumuz bıle varmış haberım yoktu:)hoş geldinÇok sağolun pekii bizim çocuk Dr'umuz göz tembelliği vs olması durumunda dışarıdan tesbit edilemiyeceğini ve öyle bir durumda şimdiden gözlük kullanmanın ilerisi için büyük kazanç olacağını ve bebekleri alet ile muayene ettiklerini söyledi, kayma ve beyazlık yok çok şükür ama göz tembelliği Allah korusun varsa, anlaşılabilir mi çıplak gözle bakıldığında
Herkese günaydın,
Göz tembelliği olup olmadığı çıplak gözle yada bir ışık kaynağı ile bakıldığında anlaşılmaz. Mutlaka önce bebekler için uygun olan el otorefraktometrisi ile damla damlatılmadan ölçüm yapılması gerekir daha sonra damla damlatılarak tekrar muayene edilir en az 1 saat sürer. Eğer ölçüm sonucu gözlük takması gerekirse 1 yaş çocuğu ne kadar gözlük takar orası ?. Ben kendi adıma bir çocuk için en uygun göz muayenesi yaşının 3-4 yaş oldugunu düşünüyorum. En azından aletlerde güzel durur, resimleri ifade edebilir. Göz tembelliğinin tedavisi de 10 yaşa kadar devam etmekte. Aynı zamanda anne- babada ya da kardeşte şaşılık, göz tembelliği daha önce varsa çocukta olma ihtimali yüksek olduğu için erken muayene olabilir. Eğer etrafınızda biz muayene ettirdik diyen insanlarda varsa ya çocukları çoookkk uyumludur ya da dediğim muayene yapılmadan üstün körü bakılmıştır. Tekrar söylüyorum kendi kızımı muayene etmedim içiniz ferah olsun.
Sevgiler...
Bi yararım dokunduysa ne mutlu bana:) göreve bayram sonu başladım ancak ayın sonuna kadar yıllık izine ayrıldım. Allah hayırlısı ile oturmayı nasip ederse ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz. Şimdi de izmirde kayınvalidelerde kalıyoruz. Bu arada 13 haftalık hamileyim:)) senin bi ara hamile olabilme ihtimalin oldugu haftalarda ben hamileydim işte, ama ben istiyodum ikisini de peşi sıra büyütmeyi. Zaten yaş geçiyor üçüncüyüde 35 inden önce doğururum inşallah.
Sevgiler..
ay inanmıyoruuuum:) Allah tamamına erdirsin
maşallah sana, topiğimizin Elifnaz dan sonra ikinci cesur kadını
amma ve fakat doktorluk ne olacak?
kesinlikle! malzemelerim de boşa gitti, ben bu kurabiyeleri cheesecake yapmayı deniycem o şekilde yiyemem baya fazla oldu
gelsin gelsinn
eşime tahin ve susam aldırdım keki yapıcam şimdi
öğleden sonra eşimin ailesi amcalar falan filan köyde yemek yiyecekmiişiz güzel olursa oraya götürürüm belki, hiç de sevmiyorum cümbür cemaat yemeyi üff
nerde çokluk, orda.. demişler![]()
2 dakika içinde vazgeçtim , kek mek götüremem kimseye Kerem uyudu ben de yatıcam şimdi hahhha:)
Çocuğa işkence olduğu kısmı çok doğru.. Oğlum gözüne damla damlatılırken 1 posta, damladan sonra canı yandığı için 2 posta, beklerken uykusu geldiği için 3 posta ve en son zor bela muayene olurken bir daha ağlamıştı. Ne zor bir muayene olduğunu şimdi daha net hatırladım. Sonuç ise hafif hipermetrop, 2 yaşında kontrol edelim deyip eve yollanma..
İlahi busmai
Caprice iyi diyorsun yani..
Aşı bence de mühim..
Yükseldi mi nasıl geçti gece?
Şarjının bittiğini yazmışsın zaten canım.
Efecik bu aralar sık sık tarz değiştirir oldu:)
Nfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.
Bu arada sıcak simit ve ekmek, oh mis
Niye ya çok uğraşıyor bir tarif için:) sonra dün baktım, işte birisi hamurum dağıldı dediyse çözmeye çalışıyor vs
Sunumlarını beğeniyorum ama hiç tarif denemedim:)
Aaa hayırdır inşallah.
1 yaşında canım su çiçeği.. Aşı kartını kontrol et, zaten vurmuş olmaları lazım.
Beni dinlersen evde müsait bir zamanda meningokok aşısını kendin araştır.
günaydın dün gece ceylin uyuyunca bı heves topike geldim ama o gazla ceylının uyanmasıyla gerı dönmem bır oldu.bu gece çok huzursuzdu sureklı ağladı uyandı,bir kaç gecedir böyleyiz.çözemıyorum diş mi acaba ya cok uykusuzum
bu tarife bi öncekine göre biraz daha ısındım:)
anacım sen nerden bulursun böyle entel dantel tarifleri
hatunun tarifi verirken kullandığı ifadeler bile entel,hamura masaj yapılır mı yav ilk defa duydum,biz anadoluda yoğururuz genelde
inşallah korkualcak bir şey değildir canım bi düzelseydi şu kuzu
su çiçeği sanki 2 yaş gibi hatırlıyorum ama emın değilim,sağlık bakanlığı bunyesıne alınıyor su çiçeği,bizimkileri de kapsar mı o zaman bilmiyorum canım
anacım dedık o kadar boşver kurabiyeyi diye,laf dinlemiyon ki
anam ne donanımlı bir topikiz biz doktorumuz bıle varmış haberım yoktu:)hoş geldin
aslında anne veya babadan herhangı biri gözlük takıyor ya da gözle ılgılı bır sorunu varsa öncelikle onların muayeneye gıtmesı daha doğru olur galıba,çunku genelde genetık bu durum.
çilekli tart iyiymiş bence yapalım
şimdi pazartesi mi yapılacak tartlar
Hayrolsun dün gece Temmuz kuşlarında varmış bir huzursuzluk.. Ceylinde de önemli bir şey yoktur inşallah.günaydın dün gece ceylin uyuyunca bı heves topike geldim ama o gazla ceylının uyanmasıyla gerı dönmem bır oldu.bu gece çok huzursuzdu sureklı ağladı uyandı,bir kaç gecedir böyleyiz.çözemıyorum diş mi acaba ya cok uykusuzum
bu tarife bi öncekine göre biraz daha ısındım:)
anacım sen nerden bulursun böyle entel dantel tarifleri
hatunun tarifi verirken kullandığı ifadeler bile entel,hamura masaj yapılır mı yav ilk defa duydum,biz anadoluda yoğururuz genelde
inşallah korkualcak bir şey değildir canım bi düzelseydi şu kuzu
su çiçeği sanki 2 yaş gibi hatırlıyorum ama emın değilim,sağlık bakanlığı bunyesıne alınıyor su çiçeği,bizimkileri de kapsar mı o zaman bilmiyorum canım
anacım dedık o kadar boşver kurabiyeyi diye,laf dinlemiyon ki
anam ne donanımlı bir topikiz biz doktorumuz bıle varmış haberım yoktu:)hoş geldin
aslında anne veya babadan herhangı biri gözlük takıyor ya da gözle ılgılı bır sorunu varsa öncelikle onların muayeneye gıtmesı daha doğru olur galıba,çunku genelde genetık bu durum.
Hadi çok şükür.. Kahverengi falan deyince korkmuştum..Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
Valla ben tart grubuna katılamıycam.. Oğlum böyle meyvesi ayan beyan görünen tatlıları sevmez:)Aaaaaaaa!! Tebriklerrrrrrr!! Allah'ım her isteyene nasip etsin. Eviniz de hayırlı olsun. Çoluk çombalak güzel günleriniz olsun :) ama hakkaten doktorlukla nasıl olacak iki çocukkkkk??!!! :)
Busmai çok fenasın kızım yaaaaa :)
Aşı kartına bakarım inşallah. Araştırdım da yaptırmıcam sanırım. Bikaç kişiye daha danışayım da...
Tabi; severek dokunucan
Karışılıklık olmasın;
Hepleziz.com
Bunu yapıcaz dimi???
Tavsiye uyku rutini oluşturmak olabilir. Loş ışıkta odalarında onlarla onları fazla stimule etmeyecek biraz sarılma, sarmalanma yapılabilir. Hafif bir uyku müziği.. Saklamanın verdiği mayışmayı başka yollardan elde etme yani.. Çocukları önce biraz böyle dinginleştirmeye çalışabilirsin.selamlar herkese... tatili! erken kesip geri döndükçok kolay yolculuklar ama çok zor günler geçti...2 bebekle uzun tatil birdaha asla...şimdi zor bir hafta onları bekliyor...bu gün itibariyle sallamıyorum kendileri uyuyacaklar....tavsiyeniz varmı?. uyuyana kadar yanlarında göz göze gelmeden beklemeyi düşünüyorum....pembiş oğlana geçmiş olsun...sünnet yaptırmışmıydınız?
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.sen kendinden bahset hele. taşındın, başladın mı göreve?
enemmm, ne kadan kafiyeli oldu heee[/COLOR][/B][/FONT]
Sevgiler..
Aynen.. Ben de sevmem kalabalığı ama eşimin ailesi kalabalıktır ve toplanmayı çok severler..ay inanmıyoruuuum:) Allah tamamına erdirsin
maşallah sana, topiğimizin Elifnaz dan sonra ikinci cesur kadını
amma ve fakat doktorluk ne olacak?
kesinlikle! malzemelerim de boşa gitti, ben bu kurabiyeleri cheesecake yapmayı deniycem o şekilde yiyemem baya fazla oldu
gelsin gelsinn
eşime tahin ve susam aldırdım keki yapıcam şimdi
öğleden sonra eşimin ailesi amcalar falan filan köyde yemek yiyecekmiişiz güzel olursa oraya götürürüm belki, hiç de sevmiyorum cümbür cemaat yemeyi üff
nerde çokluk, orda.. demişler![]()
severek okşarım:)Aaaaaaaa!! Tebriklerrrrrrr!! Allah'ım her isteyene nasip etsin. Eviniz de hayırlı olsun. Çoluk çombalak güzel günleriniz olsun :) ama hakkaten doktorlukla nasıl olacak iki çocukkkkk??!!! :)
Busmai çok fenasın kızım yaaaaa :)
Aşı kartına bakarım inşallah. Araştırdım da yaptırmıcam sanırım. Bikaç kişiye daha danışayım da...
Tabi; severek dokunucan
Karışılıklık olmasın;
Hepleziz.com
Bunu yapıcaz dimi???
o ne olaki kristalleşme,sevındım canım bir şey olmamasınaKızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
Hayrolsun dün gece Temmuz kuşlarında varmış bir huzursuzluk.. Ceylinde de önemli bir şey yoktur inşallah.
Hadi çok şükür.. Kahverengi falan deyince korkmuştum..
Valla ben tart grubuna katılamıycam.. Oğlum böyle meyvesi ayan beyan görünen tatlıları sevmez:)
Benim senin cheesecake i yapma niyetim var. Tarifi kolayda mı? Yoksa ben Google amcaya sorayım:)
Hayrolsun dün gece Temmuz kuşlarında varmış bir huzursuzluk.. Ceylinde de önemli bir şey yoktur inşallah.
Hadi çok şükür.. Kahverengi falan deyince korkmuştum..
Valla ben tart grubuna katılamıycam.. Oğlum böyle meyvesi ayan beyan görünen tatlıları sevmez:)
Benim senin cheesecake i yapma niyetim var. Tarifi kolayda mı? Yoksa ben Google amcaya sorayım:)
severek okşarım:)
aynen kendılerı oluyor çilekli tart yanı ben o linkten bahsetmiştim
bu nasıl bir cümleyse artık,anlayan beri gelsin
o ne olaki kristalleşme,sevındım canım bir şey olmamasına
görünen bir şey yok canım ateş vs,ama butun gece uyumadı ve kaç gecedır böyle,dun gece ayyuka cıktı ama,sarhoş gıbıyım
2 dakika içinde vazgeçtim , kek mek götüremem kimseye Kerem uyudu ben de yatıcam şimdi hahhha:)
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sevgiler..