herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah
yeni öğretim yılıda hayırlı olsun hem öğretmenlere hem öğrencilere hemde tabiki velilere

bir çırpıda geçsin inşallah bu yıl gene gelsin hemen tatil
nfk canım sağol o zaman yolum düşünce demstock a uğruyim canım

fiyatıda iyiymiş alayaım bari bende ama tabi ben gidene kadar kalırsa artık
pempiş ve arya okulun ik günü hayırlı olsun sizlerede canım bugün okuldasınız ama bakıyorum gene girebiliyorsunuz helal valla
busmaisıfır malı alırken hiç problem yok satılsın diye 10 takla atarlar yedek parça tamir lazım karşında düzgün muhatap bulamazsın kerpetenle laf alırsın ağızlarından neyse bencede başka yerde tamir ettir sonuçta tamir ettireceğin yerde tamir ettiği parçaya garanti verir bir daha birşey olursa gene ona götürürsün karşında muhatap olur hiç değilse
hafta sonu cumartesi günü carrefour maltepe parka gittik annemle alacak birkeç şeyi vardı bende merak ediyordum nasıl oldu diye baya büyümüş güzel olmuş özellkle yemek bölümündeki çocuklalr için yapılan oyun alanını melisa çok beğendi

herşeye bindik nasıl olsa şu an jeton atmadanda oyuncaktan zevk alıyor ama sonrası para para:18:
bir sürüde çocuk mağazası açılmış tam didikleyemedim melisa ile ama bir hafta içi gitmek daha mantıklı olacak sanırım

c&a dan aldığım eşofman altları büyük gelmişti bende onları değiştiririm dedim ama burdaki mağazasında kalmamış palladıum yolları gorundu gene bana
pazar günüde mezarlığa gittik kayınpederi ziyaret eşim melisayı götürmek istiyordu beraber gittik valla çok kötü oldum ağla ağla insan üzülüyor yaa diyorum içimden keşke gelmesemiydik bir yandan kuran okudum iyi oldu bir yandan da ağladım adamın yerini dar mı ettim diye :44:
birde bir mezarlık vardı hemen yanıbaşındaki ağacı kurdelalarla süslemişler mezarlığın üstüne rüzgar gülleri koymuşlar falan dedim ne ki o 6 yaşında bir çocukmuş ahh ahh annesinin halini düşünemiyorum bile rabbim evlat acısı vermesin :26:
ordan eşim spora niyet etti 2 spor salonu gezdik en son karar kıldık bir tanesinde oraya gidecek kayıt oldu 1 yıllık üyelik aldı
bende çok beğendim ama melisadan gidemem ama adamla konuşurken sadece havuza gelsem ne kadar falan diye sordum üyenin ayda 3 misafir getirme hakkı varmış ama hep aynı misafir olamaz normalde ama sizin için eşimden yana kullanacağım misafir hakkımı diye not düşeriz siz gelirsiniz dedi ayda 3 kez havuz kaptım yani

çocuk kulubüde varmış orayı görmedeim ama 2 yaşından başlıyormuş sen spor yaparkene çocukla ilgilenip oyunlar oynatıyorlar güzel bir uygulama ama bize uymadı tabi neyse birde zaraya gittik orda şişme yelek gördüm sizde burda konuşunca bir giydirdik ne yalan söyliyim güzel durmaz bizimkilerde diye düşünüyordum boyları kısa daha falan diye ama bir giydirdik babasıda bende çok beğendik

ama ayı kalmamıştı artık gelince kardeşim alcak bize öyle yani bizden haberler bu kadar