Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayyy yesinler onun havasını kesin kıskanıyor galiba bu yeğenini aman deyim sevmesin daha iyi ayşecil birşey kaybetmez eksikliğinide hiç hissetmez yani :34:
bu arada eşinle arası nasıl görümcenin:44:

canım evet gaz olabilir birde tuvaletini yapmışmı kabız olduklarında bazen karnı şişebilirmiş bebeğin ama şişlik dediği böyle ellediğinde sertmi :44:
sorsam, kabul etmez çıngar çıkarır. ama şimdi jeton düştü, kıskanıyor :27:

eşimle nişanlıyken ben çok iyiydi, su sızmıyordu. aralarındaki muhabbet çok hoşuma gitmişti.
ama sonra fikir ayrılıkları oldu. görümcem şu sıra ailesinden annesi dahil kimseyle anlaşamıyor.
ergen işte, hoş artık 25 oldu ama hala ergen :37:

barbarino sen teeee topiğin ilk zamanlarındaki barbarino musun :44:
tabi, o kadar uzun zaman geçti ki, tanıyamadın di mi :9:

hemen alda gule gule gıysın canım evde normal ayakkabı gıyemez hem rahat edemez pandufla hem ayakkarı usumez hem yere saglam basar canım ;)
inş canım, çok sağol.
bi dene ev ayakkabısı için şimdi maltepeye gitmek ne kadar mantıklı bilmiyom :37:
ama gidebilirim yaniii:27:

lakin ayşecik 19 numara giyiyor. yeni ayakkabı aldım 20 numara. büyük geliyor ama zaten kalın çorapla giyecek.
panduflarda da en küçük numara 21.:44:

günaydınnnn:3: hayırlı sabahlar bugün yağmur var dendi ama güneş var burda bakalım:44:

nfk
arkadaşın hakkında anlattıklarını okuyunca içim acıdı canım yaa zaten hep bir vicdan yapmak için yer arıyorum tam üstüne oldu yani:26: rabbime şükür işten arta kalan zamanlarımın hepsini kızımla geçiriyorum eksiklik göstermemeye çalışıyorum işten fırsat bulunca erken kaçmaya çalışıyorum falan ama genede yetemiyorum gibi geliyor
ama o arkadaşında abartmış yani ama dediğin gibi evde huzur yok babada çocukla ilgilenmiyorsa kendine bir kaçış yolu bulmuş ama yanlış yol onunki rabbim doğru yolu göstersin inşallah:26:
börek nasıl oldu bu arada?
esra erol u benim babamda izliyor kızzz niye bu emekli adamların dikkatini çekiyor anlamadım :44:
hatta eşim gittiğimizde annemi kızdırıyor " anne babam niyeti bozmuş galiba kendine 2. yi arıyor diyor:1:"
müge anlıya bende sinir oluyorum (karakız duymasın:1:)

pempiş anam efecik ayarlarını bozmuş yine neyse öğlene kadar açılırsın sen merak etme şimdi bir dünya şey yaparsın sen bir dakka oturmuyorsun maşallah:nazar:

busmaikız nasıl karakter analizi yapıyorsun sen bakim:44:

born canım inşallah diş sıkıntısıdır da geçer bir an evvel canım ama bak iyikide işe başlamamışsın yoksa aklın hep evde kalırdı:50:

aryamsende başladın okula bu arada artık siz evinizdesiniz ya eşinle detaylı konuşabildiniz mi sıkıntılarınızı :44:
annende sizde ama demi

cumartesi günü yatılı misafirlerimiz gelecekmiş arkadaşlarımız artık perşembe cuma temizlik ve yemek işlerini halletmem lazım bakalım ama güzel bir hafta sonu olur inşallah uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi arkadaşım 2. ye hamile şimdi onunda heyecanı var :16:

Yerimde durmuyorum ama bu iyi bişi değil; beklenti yükseliyo :/

günaydın canlar..
sevgili görümcecim buraya doğru geliyormuş, harika keyifli bi gün olacak yaniiii:111:

ben de öyle hissediyorum, ama arkadaşa söyleyemedim :100:

şahsıyla bi sorunum yok.
o programdan, konuklardan ve orada yaşanılanlardan diyelim..:19:

oooo, kimler geldiii, bu topikten kimler geçti?
hiçbirisi bizim kadar direnmedi. en güzeli senin kadar sevilmedi. kimler geldiii kimler geçtiii?!
lalala lalala lalala :24:
.

keyfiniz yerindeyse ne ala, biz de seni özlüyoruz.
yokluğun çok belli, inş kısa zamanda kavuruşuruz :54:

doğur, büyüt, okut, evlendirle iş bitmiyor.
daha torunlar büyütülecek, okutulacak, evlendirileceeeek :1:
şaka bi yana iyiki varlar, anne olunca anlıyor insan kıymetini..
onların yaptığını kim yapabilir ya da sen kime güvenebilirsin onlara güvendiğin kadar..:31:

şulecim, sen de mi öğretmendin ?

tabi yaa, sürekli cinayat haberi.
olmadık şeylerden, kişilerden manyak hikayeler.. insan psikopat olur izleye izleye

kadının psikolojisini bilemeyiz, kocasıyla ayrılmış. adamın bi röportajını izlemiştim fi tarihinde.
yaptığı programa aşırı bağlandı, gece gündüz onlarla, evini, eşini görmez oldu diyordu..

eh efeee, eh efeee!
ne diyim ben seneeee?!:36:

bascan serumu. bascan serumu:9::9:

eşim tattı, fena değil dedi.
yani türkçe mealini tahmin edersiniz :1:
benim yorumum 'yenebilir':9:

ama hata yine benim sanıyorum.
zira eşim geldiğinde hazır olsun diye acele davrandım.
buzluktan çıkan hamuru çözünmesini beklemeden zorla açtım.
o şekilde de fırına verince kat kat özelliği olmadı ve dediğim gibi bazı kısımlar hamurumsu.
yine de pişman değilim, yaşasın açma böreeek!!:72:

pembişten inciler :111:

hmmm, herkesin bi sebebi var :86::86:

Heee bascam serumu :))))

Ben mügenin kocasına inanmıyorum. Erkeklerin çoğunun haksız olduğunu düşünüyorum :D busmai beni feminist olarak eğitti :p

Börek eminim bi dahakne daha güzel olur canımcım. Ama şimdi de kötü değil ki yeniyo.

burada da hava kapalıydı, şimdi güneş açtı.

bu bi çalışan anne hikayesi değilki bacım. kişiler, karakterler, davranışlar herşey başka.
yani sen kendini onunla kıyaslama. 4 üniversite mezunu bu arkadaş, çocuğuna 10 saat tv izletiyor.
ötesi var mı :19::50::26:

börek yorumum yukarıda.

izdivaç programlarını neden emekli erkekler daha çok izliyor, onu bilemiyorum.:30:
ama ayşeciğin nenesi ''izdivaç programları olmasa, bu herifler ne izleyecekti?'' diyor:9::9:

oo, arkadaşlar yatılı misafir geliyooor1 oh bebikleri yatırır, gece muhabbetin dibine vurursunuz :31:

Ayşenin nenesi foreverrrrrrrr :)

az önce görümcem geldi. annesinin kapısına vurdu vurdu.
kapı açılmadı, belki uyuyordur kadın. neyse ben açtım, bize gel dedim. içeri girdi. soyunup dökünmemişti ki
annesi kapıyı açtı. ben annemin yanına gideyim dedi. tamam dedim. bu sırada ayşecik hep kucağımda. ama bakmak görmek yok.
ben de geldin gidiyorsun bari bi yeğenini öp dedim.
zoraki minik bi öpücük kondurdu, ne bunun hali diyor. yüzündeki sinek ısırıkları için, pöfff!:19:

Sorunlu....

hadi gözünaydın gelmiş görümcen:1:

nasıl bir kız bu anlamadım valla insan yeğenini hiçmi sevmez bu kadar mı uzak olur amannn neyse boşver takma
bunların bir orta halli olanı yokmu acaba :1:
bizimki çok sever sizinki hiç sevmez söyle gördüğünde sevecek fazla abartmıyacak bir görümce istiyorum:1:
ya ben kıskanıyorum galiba görümcemi kızımı çok seviyor diye :37:

aman o zamanda bak yanımızda durmadı hemen gitti annesine derlerdi 1 gün katlan artık sonra bütün yollar mübah:1:

Kıskanma kız çok ayıp :)

günaydın

nfk görümcesi için:53::53::53::53::53:

çok sinir oluyorum böyle tiplere.

benimde küçük kaynım bekardı , kızımda ayşecik kadardı işte.

asla alıp sevmezdi.bi gün eşim al amcası diye kucağına vermek istedi.

ben sevmek istersem alrım dedi:53:tipitip

şimdi kendi kzını nasıl seviyor.benim kocam bütün yiğenlerine aynı ilgiyi gösterir.

zaten herşeyi ile onlardan çok farklı canım benim.

Aşkkk kokusu varrrr havada aşkkk kokusu varrrrr :)
müge anlı bence çok insana yardımcı oluyor ;izlemiyorum çünkü konuları çok uzatıyorlar ama takdir ediyorum.
gerçi bir kadın gelmişti ağlamıştı ağlamıştı meğer çocuğunu kendisi öldürmüş;insanlar çok sahte gözyaşı döküyor orda.

karakter tahlili de şöyle canikom;
mesela sahtekar bakışlı birisi ama çok sevimli davranıyor; bu oyun oynuyor diyorum kendi kendime sonra bunun gerçek yüzü ortaya çıkıyor falan ,haklı çıkıyorum:1: hoşuma gidiyor:1:

:1::1::1::1::1: süperdi buuu

çok neşelisin bugün maşallah:nazar::nazar:

havada aşk kokusu vaaar
bu arada amca çok tipmiş

neyini kıskanıyorsun canım sen halanla anneni kıyaslar mısın hesinin yeri ayrı:)

ayy buzdolabı:)

bazıları uyumuyor ya belki zorlar kendini her zaman değil sonuçta

Bizim niye senle aynı çalışıyo kafamızzz??? Bknz dilanaza söylenen şarkı :)))

Maydanozlardan nar ekşisini yıkamak zorunda kalaydınnnnn gülmezdinnnn :))

heee, neşeliyimm:32:
şuanda da kendi yaptığım açma börekle çay içiyom :125:

az önce görümceyi yolculadım çünkü.
işi varmış, yollandı. kv de kendi evine geçti.
beni kahvaltıya çağıracaklarmış da Allahtan kaynım evdeymiş:21:
kahvaltıdan sonra onlar bana geldi. zoraki oturduk 1 saat.
kv de durup durup, halası ayşeciği sevecekti, ne zaman uyudu, şimdi onu sevemeyecek mi demiyor mu?:53:
onu öptüm yeter dedi halası.
kapıdan çıkarken de yine söylendi kv, ayşeciği sevemedin diye. görümce ne dese beğenirsiniz.
ayşecik beni sevsin... hıııh, haspam:63:

ay bu da yeğenini kıskanan ergenlerden olmasın kııııız?!:30::27::9:

Kesin kıskanıyo!! Yazık üzüldüm haline :))

uleyyn! biz hiç ergenlik yaşamadık galiba. :26:
ne agresifliğimi hatırılıyorum, ne odaya kapanmalarımı. ne anne babaya itaatsizlik hatırlıyorum, ne öfke nöbetlerimi.
ben direkt büyümüşüm yaa!

kardeşimi de kıskanmadım. annem babam en küçüğümüzü severdi, sımartılırdı.
ben de annem seviyor diye, kıskanmak bi yana onu daha çok severdim. şimdi de çocuğum gibi sıpa!
abimle çatışırdık. bi zarar olurdu. aman baban duyup abine kızmasın derdi annem, üstünü örter, hakkımdan cayardım.
ben aptal mıymışımki?:30:

Senin gibilere olgun ruhlu genç deniyor canımcım. Valla ben deli yaşadım. Bardak mardak bile kırmışlığım var. Agresifim uleynnnnnn hahhaah. Şimdi ise anneme nasıl katlandın bravo diyorum :)

Nfk'cım görümceni hayırlısıyla savmışsın:) gözün aydın. Bayağı bir buzdolabı mübarek..
Pembiş, nar ekşisi hadisenle topiğin bugünkü trendi oldun:) umuyorum okulda açılmışsındır. Bir de misafirin var, kolay gelsin canım.
Busmai, noldu çocuk arabası?
Şeker portakalım, misafirin geliyormuş kolay gelsin.
Pamuk helvam, özlendin:16:

Okulda açıldım biraz tabi de misafirlerle tam açılırım inşallah :)

kızlar, annem aradı şimdi. gayet de evhamlı.
2 yaşındaki yeğenimin karnı biraz şiş gibiymiş. ama huzursuz değil neden diyor.
ben de gazdır muhtemelen, üşütmesin özellikle ayaklarını dedim..

gaz harici bi şey olabilir mi ki?:44:

Gazdır yada kabızlıktır canımcım başka bişî değildir bence.

nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor kızz
çalışıyorum bılıyosun canım vakıt kalmıyo çağanda cok hareketlı gırmeme fırsat vermıyo eve gelıncede yemek ütü koşturmaca işte ole..:) ama 10 gun yıllık ızne cıktım evdeyım :)

sorsam, kabul etmez çıngar çıkarır. ama şimdi jeton düştü, kıskanıyor :27:

eşimle nişanlıyken ben çok iyiydi, su sızmıyordu. aralarındaki muhabbet çok hoşuma gitmişti.
ama sonra fikir ayrılıkları oldu. görümcem şu sıra ailesinden annesi dahil kimseyle anlaşamıyor.
ergen işte, hoş artık 25 oldu ama hala ergen :37:

tabi, o kadar uzun zaman geçti ki, tanıyamadın di mi :9:

inş canım, çok sağol.
bi dene ev ayakkabısı için şimdi maltepeye gitmek ne kadar mantıklı bilmiyom :37:
ama gidebilirim yaniii:27:

lakin ayşecik 19 numara giyiyor. yeni ayakkabı aldım 20 numara. büyük geliyor ama zaten kalın çorapla giyecek.
panduflarda da en küçük numara 21.:44:
aslında okadar uzun zaman gecmedı :) sıze ole gelıyo bır ıkı ay once gırıyodum hep hemen unutuyonuz valla :)
canım ben aldım 20.5 numara corapla tam oluyo kalıplarıda dar bunların.baska yerlerdende bakabılırsın
kışın mutlaka panduf şart gecen sene ayakları yere basmıyodu
annem hep der ayak onemlı soğuk hep ayaktan gırermıs
uyanık oldugu zamanlar kışın evde hep ayagında panduf olucak
hem daha ıyı basıcak burkulmalarıda önlucek
hemde sıcak tutucak

bence evde panduf giydirilmemeli çorap yeter
ayak hareketlerini kısıtlıyor diye düşünüyorum
tabi ev çok soğuk ve yerler taş ise giydirilebilir belki, dağ evi gibi bir yerde
Yerimde durmuyorum ama bu iyi bişi değil; beklenti yükseliyo :/

Heee bascam serumu :))))

Ben mügenin kocasına inanmıyorum. Erkeklerin çoğunun haksız olduğunu düşünüyorum :D busmai beni feminist olarak eğitti :p

Börek eminim bi dahakne daha güzel olur canımcım. Ama şimdi de kötü değil ki yeniyo.

Ayşenin nenesi foreverrrrrrrr :)

Sorunlu....

Kıskanma kız çok ayıp :)

Aşkkk kokusu varrrr havada aşkkk kokusu varrrrr :)

Bizim niye senle aynı çalışıyo kafamızzz??? Bknz dilanaza söylenen şarkı :)))

Maydanozlardan nar ekşisini yıkamak zorunda kalaydınnnnn gülmezdinnnn :))

Kesin kıskanıyo!! Yazık üzüldüm haline :))

Senin gibilere olgun ruhlu genç deniyor canımcım. Valla ben deli yaşadım. Bardak mardak bile kırmışlığım var. Agresifim uleynnnnnn hahhaah. Şimdi ise anneme nasıl katlandın bravo diyorum :)

Okulda açıldım biraz tabi de misafirlerle tam açılırım inşallah :)

Gazdır yada kabızlıktır canımcım başka bişî değildir bence.
kızım biliyorum zaten kafanın benim gibi çalıştığını ;sen de bir feministsin hadi hadi :32:
kendine gel ,sen kendine kendine gel:)

ben de ergenlikte babacığıma kızmıştım vazoyu yere atıp kırmıştım;o dönemde insan filmlerden çok etkileniyo:27:

şuna aptalmışsın desene :37:

rakipsiz dayılar ve rakipsiz halalar :1:
benim amca, dayı, hala, teyze hepsi var.
ammaaa bunların hanginden fayda var desen, bi tane tercih edecek olsam yine teyze derimmmm:16:
yaşasın teyzeler. :72:

not: ayşeciğe bir kız kardeş yapılacak :9:

karbonatlı elmalı ıslak kek, can mıymışşşş? :27::9:

denesene yaa, tükürürüm bak
:23:
$LeyLa-firat tukururum bak_1024.webp

tabi ev çok soğuk ve yerler taş ise giydirilebilir belki, dağ evi gibi bir yerde

kızım biliyorum zaten kafanın benim gibi çalıştığını ;sen de bir feministsin hadi hadi :32:

ben de ergenlikte babacığıma kızmıştım vazoyu yere atıp kırmıştım;o dönemde insan filmlerden çok etkileniyo:27:

Eki Görüntüle 806688
bızım ev ıyı ama annemlerın evı bıraz soğuk oluyo çok genıs. ben oyuzden arastırmıstım panduf en ıyı cozum oldu

çağan ayaklarından usuturse hemen gaz oluyo karnı şişiyo yavrumun.

Eki Görüntüle 806688

Hahaha çok hoşmuş :))

Eve gelip bişiler atıştırıp poğaçaya girişecektim. Süpürüp silecektim. Peki noldu????!!!! Efe uyumamış sağolsun. Geldim cıyır cıyır. Şuan emziriyorum. Aslında öğlen ben gelnce emip yatması en güzeli ama bugünü mü buldu bunu uygulamak için??!!! Neyseki gelenler samimi arkadaşlarım. Yani yetişmese de bişi olmaz :)

Anacım herkeslerde havada aşk kokusu var yazmış:69:

utandım:1:evet eşime aşığım karakterinede hayranım

şaka bir tarafa benim eşimin aieside biraz nasıl diyim soğuklar.

hepsi okumuş insanlar ama biraraya gelince bi hoşgedin derler dahada insanın yüzüne bakmazlar.

ama benim kocam tam tersi çok sıcak kanlı herkesle halhatır eder.ilk zamanlar iyice sinir oluyrdum.

sonra bende soğuk ve mesafleyim.nofrost buzdolası gibiyiz. ilişkilerimiz bozulmuyor.

her daim taze kalıyor:52:

dün kadıköy salı pazarına bi bayan sürücü arabası ile dalmış.

aklaıma hemen nfk geldi.dün pazara giitinmi bacım?

born, nerdesin şekerim?.. hala aynı mı yasir?

Yettim bacımm :10::10:
Dün gece 20 değilde 10 kez kalkmıştır sanırım bu bile iyi geldi sabah namazından sonra 8e kadar uyanmadı mesela uyanınınca baya sevindim ama yine bi huzursuzluğu var da bolca okuyorum bu ara nazara da geliyor gibime geliyor...
Sabahtan birden temizliğim geldi ve tüm koltukları kaldırdı eşim o süpürdü ben sildim tozları aldım 2 oda bitince o pes edip yasirle kvye gitti ben tam gaz devam ettim ev su anda çiçek gibi kokuyo :119:
Görümceni okudum yazmadan edemicem benim görümcem istememe gelmedi nişan bohçası serilmesine gelmedi kınama gelmedi aramızda da hiçbir durum yoktu kendi soğuk cocuklarımız art arda doğdu benimki az daha buyuk gelip uzun zaman annesinde kalır ve kendi evi sanır hala geçen eşimle ayrı benle ayrı bir dialoğu oldu benim için son noktadır sürekli çocuga onu dağıtma bunu dağıtma arkandan ben topluyorum falan diyomus eşim de demiş sana ne oluyo kızarsa babannesi kızar sen buraya karışamazsın falan daha bir kere eline alıp şöyle içten sevdiğini görmedim senin hesap gibi ben zorla verirdim en başta ama şimdi benim de umrumdışı :19:
Benle olan olay da şöyle aynı akşam gittim baktım legolardan kule yapmış benim yavrum da gidip gidip bakıyo ellemek istiyo ama elleyemiyo nasıl korkuttuysa çocugu tam yaklaşıyo cocuk hayııırrrr :20: diyo aynen böyle ama kaç kez tekrarlandı bu sahne dedim yok oğlum yık oyuncaklar oynanmak içindir müzeye saklanmak için değil elini tuttum yıktırdım sonra da aldım çocugu geldim evime bu ne yaa kendi çocugu büyük olsa o yapsa falan anlarım ama daha baya küçük kendi yapmış yıktırmıyo :37:
Kesinlikle ama kesinlikle teyzeler candır :16::16:

hangi filimden etilendin busmai cim.(KADEHİ ŞİŞEYİ KIRARIM BUGÜN) DİYE ADNAN ŞENSESİN filmi vardı.
onumu izlemiştin:27:

panduf bencde terletiyor.dağ evine de nerden gitcezki:36:

(aıntı yapamıyorum)nedense ol:19:madı

Dün gece 20 değilde 10 kez kalkmıştır sanırım bu bile iyi geldi sabah namazından sonra 8e kadar uyanmadı mesela uyanınınca baya sevindim ama yine bi huzursuzluğu var da bolca okuyorum bu ara nazara da geliyor gibime geliyor...
Sabahtan birden temizliğim geldi ve tüm koltukları kaldırdı eşim o süpürdü ben sildim tozları aldım 2 oda bitince o pes edip yasirle kvye gitti ben tam gaz devam ettim ev su anda çiçek gibi kokuyo :119:
Görümceni okudum yazmadan edemicem benim görümcem istememe gelmedi nişan bohçası serilmesine gelmedi kınama gelmedi aramızda da hiçbir durum yoktu kendi soğuk cocuklarımız art arda doğdu benimki az daha buyuk gelip uzun zaman annesinde kalır ve kendi evi sanır hala geçen eşimle ayrı benle ayrı bir dialoğu oldu benim için son noktadır sürekli çocuga onu dağıtma bunu dağıtma arkandan ben topluyorum falan diyomus eşim de demiş sana ne oluyo kızarsa babannesi kızar sen buraya karışamazsın falan daha bir kere eline alıp şöyle içten sevdiğini görmedim senin hesap gibi ben zorla verirdim en başta ama şimdi benim de umrumdışı :19:
Benle olan olay da şöyle aynı akşam gittim baktım legolardan kule yapmış benim yavrum da gidip gidip bakıyo ellemek istiyo ama elleyemiyo nasıl korkuttuysa çocugu tam yaklaşıyo cocuk hayııırrrr :20: diyo aynen böyle ama kaç kez tekrarlandı bu sahne dedim yok oğlum yık oyuncaklar oynanmak içindir müzeye saklanmak için değil elini tuttum yıktırdım sonra da aldım çocugu geldim evime bu ne yaa kendi çocugu büyük olsa o yapsa falan anlarım ama daha baya küçük kendi yapmış yıktırmıyo :37:
ben de tam tersi görümcemin çocuğuna gıcık oluyorum çocuk ne yapsa bana batıyor, oğlumu çok kıskanıyor
hemen kızıyorum görümcem belki de alınıyordur ama onun zırt pırt kv de olmasına sinir oluyorum napim
hangi filimden etilendin busmai cim.(KADEHİ ŞİŞEYİ KIRARIM BUGÜN) DİYE ADNAN ŞENSESİN filmi vardı.
onumu izlemiştin:27:

hahha iyiymiş , izlemedim adnan şensesi görünce kanalı değiştiririm genelde:37:

hepsi okumuş insanlar ama biraraya gelince bi hoşgedin derler dahada insanın yüzüne bakmazlar.

ama benim kocam tam tersi çok sıcak kanlı herkesle halhatır eder.ilk zamanlar iyice sinir oluyrdum.

sonra bende soğuk ve mesafleyim.nofrost buzdolası gibiyiz. ilişkilerimiz bozulmuyor.

:9::9::9::9: çook güldümm

ben de tam tersi görümcemin çocuğuna gıcık oluyorum çocuk ne yapsa bana batıyor, oğlumu çok kıskanıyor
hemen kızıyorum görümcem belki de alınıyordur ama onun zırt pırt kv de olmasına sinir oluyorum napim

hahha iyiymiş , izlemedim adnan şensesi görünce kanalı değiştiririm genelde:37:

Benimkinden daha çok annesinde olamaz emin ol olsa dahi siz biz gb yakın olmadıgınızdan aynı rahatsızlık olmuyodur sanmam ben cocuga gıcık olmuyorum cünkü cocuklar arasında hertürlü anlaşmazlık olabilir iş annelerde bitiyor kadın oturmuş couga karışıyo e kendi evi dğeil bişi değil

Benimkinden daha çok annesinde olamaz emin ol olsa dahi siz biz gb yakın olmadıgınızdan aynı rahatsızlık olmuyodur sanmam ben cocuga gıcık olmuyorum cünkü cocuklar arasında hertürlü anlaşmazlık olabilir iş annelerde bitiyor kadın oturmuş couga karışıyo e kendi evi dğeil bişi değil

yok canım bu da hergün nerdeyse annesinde ,çocuklarını da hep onlar büyüttü

şimdi de kv ler köyde yazlık ev yaptırdılar; görümcemin kendi kv sinin yazlığına çok yakın ama hanfendinin odası hazır bile..
ben evlenirken annem bizim yazlıkta bize oda hazırlamaktan bahsetmişti de ;kayınvalidem hemen "nasılsa yakınlar,burda kalmalarına gerek olmaz" demişti.
:47:
birgün bunu söyleyeceğim, anını bekliyorum.

pazar günü de köydeydik; ben keremi yer yatağına yatırdım.o çocuğa defalarca tembihlememe rağmen(4 yaşında) gidip keremin yatağına atladı
bi tuttum yakasından,sinirle baktım ;zor sabrediyorum :47:

merhaba hava kapalı bende bir bunalım bir bunalım mügeyi bile izlemek nasip olmadı

dersler var tabi 11 kitap alınca gözlerim açıldı nefret ediyorum şu okul hayırlısıyla bitseydii

ya sizdede böylemi herşey üst üste biniyor dersler temizlik eşim çocuk vs of

şimdi de kv ler köyde yazlık ev yaptırdılar; görümcemin kendi kv sinin yazlığına çok yakın ama hanfendinin odası hazır bile..
ben evlenirken annem bizim yazlıkta bize oda hazırlamaktan bahsetmişti de ;kayınvalidem hemen "nasılsa yakınlar,burda kalmalarına gerek olmaz" demişti.

pazar günü de köydeydik; ben keremi yer yatağına yatırdım.o çocuğa defalarca tembihlememe rağmen(4 yaşında) gidip keremin yatağına atladı

Hee sizinki yine büyükmüş artık laftan anlaması lazım ee bu süreçte anası nerde işte kendi neden kollamıyo ben de buna sinir oluyorum..Bide zaten hiçbi zaman kendi kızlarını görmezler asla :41:

inanmıyor musun? :9::9::9:
tatlı cadı busmai de senden bak, o da vazo kırmış :9::9::9:

böreğin orta kısmı daha güzel pişmiş, sabah 3 dilim löplettim :125:

elma yok kiiii:30:

ben bu durumlarda şu şarkıyı tercih ediyorum. öhö öhööö!
aşıksın, dırırı dırırı
aşıksın, dırırı dırırı
aşıksın, dırırı dırırı
sen aşıksın arkadaşşş!:24:

şunu söyleyebilirim, çoğu tahsilli insanda benlik, bencillik çok daha fazla.
konuşmamak, yüzüne bakmamak ondan :19:

nofrost espirisi de süppermiş :9:

dün kadıköy salı pazarına bi bayan sürücü arabası ile dalmış.
aklaıma hemen nfk geldi.dün pazara giitinmi bacım?
yok canım ya, gitmedim. Allah muhafaza nasıl olmuş o. anlamadım.:26:

ooh, bugün çok daha iyisin belli.
tüm evi temizlediğine göre, maşallah sana:emir_bebek::nazar:
temizlikten sonraki o mis koku ve harika his ne güzel bi şey:16:

ay bu görümcenin kardeşinin çocuğunu kıskanmasını anlamıyorum yaa:53:
bu nasıl bi acizliktir. koskoca kadın, küçücük bi çocuğu kıskanıyor.
hani istediği halde çocuğu olmasa, belki anlaşılabilir ama ayıp yaptığı:19:
bi de ne demek, ben topluyorum diye 1 yaşındaki bebeye kızmak.
ama orda kv nin suçu var. toplama da konuşma da diyecek kızına.
zira kendi evi orası, dengeyi de düzeni de sağlamakla sorumlu kişi o.

legoları yıkmakla çok iyi yapmışsın, ohhh iyi olmuş :27:

her kız annesine gider, ne var bunda.
ben de gün aşırı annemdeyim. ama senin sorunun o küçük veletle belliki:30:
senin sinirlendiği bildiği için mahsus yapıyor. o zaman annemin dediği gibi, ayrı günlerde gideceksiniz oraya.
ne sen sinirlenir yıpranırsın, ne diğerinin canı sıkılır.:34:

tabi çocukla çocuk olmamak gerek. bize düşen anlayışlı ve yapıcı davranmak.
henüz taze anneyiz, kıyamıyoruz çocuklarımıza. ama ben kendi adıma rahatım diyebilirim.
hoş busmaininki gibi illet olan bi veletle daha karşılaşmadım, belki ondandır.:1:

görümcen hatalı, yukarıda da söyledim.

ya, kendi daha önce kızını evlendirmiş, nasıl gelinine henüz evlenmeden kaynanalık yapıyor, anlamıyorum. hele de böyle basit bi sebepten. orda da kalır, burda da. :19:
yeri gelince söyle, ama anlar mı şüpheliyim. çünkü işine gelmez.

kuzenin oğluna da arkadaşının çocuğu aynı şeyi yapıyormuş.
bi gün sıkıştırdım diyor mutfakta, gözlerimi pörtlettim, bi daha aynını yaparsan seni güzel bi pataklarım demiş.
velet hizaya gelmiş.:27: az korkutmak faydalı olabilir yaniii:1:

Back
X