- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 698
Allahımmm bugün çok uzundu!huuu!! nerdesiniz akşam tayfası?
busmai, pembiş, özlem, neyneyse..![]()
oğluş 3teki öğle uykusunu uyumadı ve akşama kadar beni yedi bitirdi..
sanırım suç bende;uyumasına yarım saat kala evin karşısındaki parka götürdüm oynadı sonra eve gelirken kıyameti kopardı. apartmanın sokağına girince direk bağırmaya başlıyor
sonra da evde uyumadı. uyutmaya çalıştıkça ağladı ağladı,ben de pes ettim "ne halin varsa gör" dedim.
en son; akşam 7de deliler gibi ağlayınca mecbur emzirip uyuttum, şimdi uyuyor bakalım ne zaman uyanacak
eşim de geç geldi; çok bunaldım çok..
yarın akşam da bir arkadaşa bebek görmeye gideceğiz eşimle, öğlen çıkıp hediye bakmam lazım..
Kızlaaaaaar :)
Amasra gezimiz güzeldi. Balık sever bir insan olarak balık ve salatasını çok beğendim. Manzarası da fena değildi. Eşime dedimki "şu üç günlük dünyada insan ömrünü deniz kenarında geçirmeli". İnsanın içini huzur kaplıyor. Ha ama sorun bi daha çocukla gider misin diye; HAYIRRRRR :) oğluşum giderken az, dönerken çok pürüz çıkardı. En son açtım ona telden keloğlan izlettim son 15dk. Koltuklara gofret çikolatası sürülünce babamızdan fırça yedik. Bi de orda gezip durunca ve oğluş evi hariç bi yerde uyumayınca iyice zıvanadan çıktı. Altına yaptığı kakayı bile okadar bağrış çağrış ve tepiniş temizlettiki sesimize gelenler oldu, çorabını kaka yaptı! Ben de onca şey koymuşum çantaya ama çorabı unutmamalıyım dememe rağmen unutmuşum. Neyseki babamız gidip aldı bize hemen bi çift. İşte gezme maceramız böyleydi :)
aa gezi bugün müydü yahu ben de haftasonu sanıyordum,neyse ki sağ salim gidip geldiniz.
bak sen,ne evcimen çıktı bu Efe :) bence yeni gezilere de şans ver
amaaaa çorap olayı felaket olmuş